2014 Aralık Anneleri

Ben sancı bekliyorum. Her an olabilir diye de tedirginim. Yarın kontrolümuz var bakalim ne olacak. Aslında bugün gidecektim ama dün temizlik yaptık kuzenlerle ve ben doğru düzgün bir şey yapmama rağmen bel ve bacak ağrısından duramıyorum. Şu an hala bacaklarımda hissizlik var. Yine de kalan bir kaç işi yapicam. Eşim de iş için şehir dışına çıkıyo ve 5 gün yok. Cantam hazır aranacaklar listesi de hazır Allah yardımcımız olsun. Babamız gelene kadar bekler inşallah.

Yarınki kontrolde belli eder az cok kendini canim. Konuş babasini beklesin :)

Öncelikle merhaba hanımlar, benim ilk mesajım bu :) Bugün 38+6 olduk, yarın doktora gidicem bakalım kızım daha nekadar bekletecek bizi.. Şimdi şöyle bir şey sorucam size, Eşimin doğum günü 20 Aralık ve bizim evli ilk doğumgünümüz olacak. Ben doğum yapalı 10 gün falan olacak 20sinde, annem babam bizde olacaklar, eşimin birlikte geçireceğimiz ilk doğumgününü öylece geçiştirmek istemiyorum ama daha 10 günlük bebişle de ne yapabilirim bilmiyorum Sizin aklınıza bişey geliyor mu?

milyonlarca kadın nasıl yapıyorsa biz de öyle yaparız bacım :) yani ben iki doğum yaptım Allaha şükür. yine yapabileceğime inanıyorum. ve daha çok çocuğum olsun istiyorum. ha sancı duymadım, çok kolay mıydı? yoo gayet de hissettim herşeyi. ama mesela doğumun sonunda ıkınma safhası muhteşem bi histi. değişik bi haz. ıkınmak istiyorsun ve ıkındıkça rahatlıyorsun. çok geçmiyo, bebek çıkıyo zaten. Allahım hayırlı sağlıklı normal doğal kolay doğum nasip etsin inşaAllah

Merhaba canım, benim bir arkadaşım kocasına doğum günü için kızını hediye paketi gibi yapmıştı. Kundakladı beyaz battaniyesiyle ve üzerine kocaman pembe bir fiyonk :) bu bir seçenek olabilir belki senin için...

Ölüm derecesine gelmeden sezeryan yapmıyorlar normal olacak benimde cok büyük problem yoksada anneyi Ayrıntılı bilgilendirmiyorlar

Evet canım ilk 3 ay hep alttan bakıyorlar ama son haftaları önemsemiyorlar 37 den sonra hersey oluruna bırakılıyor ben burda çatısı dar olup sezeryan olan duymadım hiç suni sancıyı basıyorlar saatlerce bekliyosun Epudral için bile kağıt imzalıyon sorumluluk sana ait diye ama duni sancıdan sonra bile açılma olmuyosa sezeryan diolar

Bende de korkular var normal için ama sezeryan sonrası ikinciyi normal isteyen Okadar cok anne varki onları bi oku istersen daha cesaretlenirsin yada bekle ben doğurunca anlatıym :) benimki mecburi normal

Günlerimiz yakın bende bekliyorum

Canım benim cok tesekkurler. İnan bu majlarnz bana cesaret veriyo. İyki varsınızya. Ailemden uzagım biraz. Yani sürekli gelemiyolar. Yanmda olup dedtek olamıyolar herzaman. Buda beni çok üzüyo. Yanlız hissedıyorum kendimi. Eşim hep destekçim ama aile başka bişey. Burasıda ikinci ailem oldu benim.

Sorma canim ben dee cok korkuyorum sonrasindan.allahim yardimcimiz olsun kolayca atlatalim da zor zamanlari keyifli gunlere gelelim hemen

slm kızlar.. bizim minnağı günde en az 1 kere hıçkırık tutuyor.. hatta şuan da da tuttu pzrtesi kontrolde doktora sordum çok hıçkırık tutuyor diye onu tutmaz ki nefes almıyor ki hıçkırık tutsun . tekme atıyordur dedi. ama 5 dk sürüyor nerdeyse.. internette araştırdım hıçkırık anne karnında bebeğin emme refleksini geliştiriyor yazıyodu kafam karıştı

onu tutmaz ki nefes almıyor ki hıçkırık tutsun . tekme atıyordur dedi.
Bunu bir doktorun soylemesi garibime gitti. Ben de doktorumla paylastigimda hickiriyordur demisti ve internette veya okudugum diger kaynaklarda da bebeklerin anne karninda hickirdigi yaziyor. cevremdeki cocuk sahibi kadinlar da hamileyken bebeklerinin hickirdigini soyluyor.
Hatta anne karninda cok yaptigi hareketleri dunyaya gelince de tekrar ederlermis, benim de minnosumu cok hickirik tutuyo. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…