2014 Aralık Anneleri

Ohhh ohhhh dogumlara az kalmışş.
Benimde yusuf erenime kavuşmama az kaldıı.bugün daha iyiydii.
Onumuzdeki hafta evine gelecek allahın izniylee.
cok sevindim arkadaşım. hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşAllah. emzirme olayını nasıl yaptınız bu süreçte?

Kizlar biz tatil planimizi yaptik hatta dun uçak biletlerimizide aldik kizin daha doğmadan bileti hazir eylülde 5 günlüğüne antalya kasa gidicez Esim THY de calisiyor biletleri kacirmayalim dedik bide hayirlisiyla kucagimiza alsaydik.. Doğum yapan anneler dua edin bizede..

aynen benimde bi doktorun bunu soylemesi tuhafıma gitti canım hıçkırıyor benım bebegimde hemde duzenli kısa aralıklarla 5 6 dakka devam edıyor

Sorma canim ben dee cok korkuyorum sonrasindan.allahim yardimcimiz olsun kolayca atlatalim da zor zamanlari keyifli gunlere gelelim hemen
kizlar bugun yeni dogum yapan bi arkadasim dedi, dogum sonrasi sakin kendini koyverme, güzlü ol,depresyona girme.cunku hicbiseye yetemedigini hayatinin birden degiştigini, ev islerini, insan iliskilerini kontrol edemedigini dusundukce deliriyosun dedi.hatta bu bebiş benden mi cikti doye bile garipsiyomusun.ama tek biseyi düsün, o da bebeginin saglikla yaninda var oluşunu, sadece bebege odaklan ve şükret, eger bebegon yaninda olmasaydi etrafindaki sorunlarin ne kadar anlamsiz kalacagini bi düsün dedi.getcekten benim de endiselerimi aldi götürdü.Allahim saglikla bebeklerimize kavuştursun, gerisini hallederiz insallaaaahh

aynen bende yorucu bi alışveriş çilginligi yaşadim yorgunum çoook, yatiyorum.bu arada gttgim dr suyumun idare edebilecegini söyledi,icimde rahatladi şükür, ani sezaryenden fikrinden kurtuldum. alttan muayne etti.sancilarim olsun diye biraz abarrti olayi neyseki 1cm acilmis.böyle giderse insallah hersey normal olucak.Allahim hem cok heycanla bekliyorum, hem endiseliyim.Allah yardimcimiz olsun kizlar hepimizin

ay canim ne guzel anlatmisin.insallah kolay olur hersey hepimiz icin.gercekten olayi kafamizda bitirmek gerekiyo..olcak insallah olcak

canim senin yazilarini okudukca dogurasim geliyo benim yaaa, ne kadar olumlu düsunüyosun.masallah.bana da geciyo çok.saolasin valla

Merhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum bende 37+4 günlük hamileyim çalıştıgım için yazamadım ama sürekli takip ettim bende son yaşadıklarımı paylaşmak istedim.izne cuma günü ayrıldım ctesi çalışamaz raporu aldım kontrollerim gayet iyiydi. Sonra beni sağlık ocağında ki hemşire hanım geçen haftadan beri sürekli çağırıyor bende işlerimin yoğunluğu yüzünden gidemedim.Bugün tekrar aradı neyse bi gideyim tahlil sonuçlarına bakılsın dedim.Bu arada son bir haftadır ellerim ayaklarım şişti daha sık idrara çıktım kasıklarımda hafif ağrı oluyordu bu vb şikayetlerimi anlattım.Tansiyonuna bakalım dedi baktık 15 e 9 sonra tekrar bir kac defa bakıldı hep aynı sen doktoruna git kontrol etsin durumun iyi değil dedi gittim dr ameliyattaydı bende hemşireye idrar tahlili yaptırmak istediğimi söyledim idrarı verip çıktım. Eşim öğleden son ra idrar ve kan tahlilini almaya gitti dr tansiyonu ve şikayetlerimi anlatmış dr hemen gelsin demiş gittim tansiyon daha da yüksek çıktı 16 a 10 dr durumun ciddi olduğunu sunii sancıyla normal doğum yaptıracağını söyledi bende panik oldum ama yapacak bir şey yok izin istedim yarın gelmek için yarın 8.30 gideceğim inşallah kolay olur ilk doğumum normal olmuştu ve çok kolaydı kendi sancımla gitmiştim sonra sunii sancı vermişlerdi 3 saatte doğum yapmıştım inş. buda kolay olur dualarınızı bekliyorum yarın doğum yapabilirsem ve kendimi iyi hissedebilirsem burada mutlaka ayrıntıları anlatırım

canım ALLAH yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin inşallah bi sorun çıkmadan doğumun olur bizede guzel haberler le tekrar donersin..

Mrb arkadaslar ben de aralık annesi olucam insallah.normal doğum çok istiyorum ama benim tek korktuğum şey normal doğum için hastanedeyken doktorun bir bahane söyleyip acil sezeryana almamiz lazim demesi.nerden bilecem gercekten sezeryan olmak zorunda olduğumu.doktora güvenmen gerekiyor sadece.özel hastaneye gidiyorum.ve doğumları soruyorum hep yüzde doksan sezeryan.bu yüzden sırf devlet hastanesine de gidiyorum ama gittiğim yer de dokuz eylül arastirma hastanesi öyle olunca da orda hep asistanlar var.oraya da güvenemiyorum.doğuma bu kadar kısa zaman kalmışken bu belirsizlik beni üzüyor.özel hastanedeki doktor tabi kimsenin içinde kalmasin önce normal doğumu bekliyoruz ama sakincali bir durum olursa ne bebeği ne anneyi riske atmam hemen sezeryana geceriz diyor tabiki hakli ama ben ne kadar güvenebilirim doktora bilmiyorum.ben normal doğum istediğimi belirttim sadece. özel muayenesi olan bir doktora gitsem belki durum farkli olurdu ama özel muayene değil sadece özel hastanenın doktoru.ve yüzde doksan sezeryan yapıyorum dedi.çok yazmışım kusura bakmayın arkadaşlar ama benimle aynı sıkıntıları yaşayan var mı sadece onu merak ettim bide sizce dokuz eylülde mi doğumu düşünsem? Asistanlar da olsa devlet hastanesi.

canım bende oyle yuzde 90 sezeryan yapan bı doktora gıdıyodum tavsıyeler uzerıne değiştirdim çok şükür şmdiki doktorum ıstesende sezeryan yapmamayı son anda uygulancak bı mudahele olmasını soyluyo bu konuda ıcım çok rahat. biraz daha araştır çevrende doğum yapanları derım Allah yardımcın olsun.. normal doğurmayı nasip etsın inşallah..

Tşk ederim cnm .benim de 21 aralik doğum tarihi bebegin.izmirde değilsiniz değil mi? Burada ekim yada kasım annelerıydi hangisi olduğunu unuttum okudum hep sezeryan olmuş doğumlar.ben ilk dogum olunca daha bir endiseleniyorum ve doğuma da çok kısa bir zaman kaldı.dokuz eylul evime çok yakin ama asistanlar var diye cekiniyorum.sonradan da diyorum annemler evde doğum yapmıs acil bir durum olursa müdahale eder uzman doktorlar diyorum. öyle kafam karışık.inşallah sizin de rahat olur doğumunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…