Canim benim Allah yardimcin olsun. Ne güzel bak ebe güzelce yonlendirmış ve doktor da dikkate almış. Ya sen bosverseydin nasılsa az haftam kaldı diye. Doğuma yakın tansiyon yukselebiliyomus sanırım. Ilk doğumdan da biliyosun suni sancıyı her halukarda veriyorlar. Inşallah yarin da fazla beklemeden sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ve hayırla evinize gidersiniz.Merhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum bende 37+4 günlük hamileyim çalıştıgım için yazamadım ama sürekli takip ettim bende son yaşadıklarımı paylaşmak istedim.izne cuma günü ayrıldım ctesi çalışamaz raporu aldım kontrollerim gayet iyiydi. Sonra beni sağlık ocağında ki hemşire hanım geçen haftadan beri sürekli çağırıyor bende işlerimin yoğunluğu yüzünden gidemedim.Bugün tekrar aradı neyse bi gideyim tahlil sonuçlarına bakılsın dedim.Bu arada son bir haftadır ellerim ayaklarım şişti daha sık idrara çıktım kasıklarımda hafif ağrı oluyordu bu vb şikayetlerimi anlattım.Tansiyonuna bakalım dedi baktık 15 e 9 sonra tekrar bir kac defa bakıldı hep aynı sen doktoruna git kontrol etsin durumun iyi değil dedi gittim dr ameliyattaydı bende hemşireye idrar tahlili yaptırmak istediğimi söyledim idrarı verip çıktım. Eşim öğleden son ra idrar ve kan tahlilini almaya gitti dr tansiyonu ve şikayetlerimi anlatmış dr hemen gelsin demiş gittim tansiyon daha da yüksek çıktı 16 a 10 dr durumun ciddi olduğunu sunii sancıyla normal doğum yaptıracağını söyledi bende panik oldum ama yapacak bir şey yok izin istedim yarın gelmek için yarın 8.30 gideceğim inşallah kolay olur ilk doğumum normal olmuştu ve çok kolaydı kendi sancımla gitmiştim sonra sunii sancı vermişlerdi 3 saatte doğum yapmıştım inş. buda kolay olur dualarınızı bekliyorum yarın doğum yapabilirsem ve kendimi iyi hissedebilirsem burada mutlaka ayrıntıları anlatırım
Özel hastanedeki doktorunuz kim acaba? İzmir'de Tepecik devlet hastanesini de öneriyorlar. Sadece yoğunluk çok oluyormuş duyduğum kadarıyla.Mrb arkadaslar ben de aralık annesi olucam insallah.normal doğum çok istiyorum ama benim tek korktuğum şey normal doğum için hastanedeyken doktorun bir bahane söyleyip acil sezeryana almamiz lazim demesi.nerden bilecem gercekten sezeryan olmak zorunda olduğumu.doktora güvenmen gerekiyor sadece.özel hastaneye gidiyorum.ve doğumları soruyorum hep yüzde doksan sezeryan.bu yüzden sırf devlet hastanesine de gidiyorum ama gittiğim yer de dokuz eylül arastirma hastanesi öyle olunca da orda hep asistanlar var.oraya da güvenemiyorum.doğuma bu kadar kısa zaman kalmışken bu belirsizlik beni üzüyor.özel hastanedeki doktor tabi kimsenin içinde kalmasin önce normal doğumu bekliyoruz ama sakincali bir durum olursa ne bebeği ne anneyi riske atmam hemen sezeryana geceriz diyor tabiki hakli ama ben ne kadar güvenebilirim doktora bilmiyorum.ben normal doğum istediğimi belirttim sadece. özel muayenesi olan bir doktora gitsem belki durum farkli olurdu ama özel muayene değil sadece özel hastanenın doktoru.ve yüzde doksan sezeryan yapıyorum dedi.çok yazmışım kusura bakmayın arkadaşlar ama benimle aynı sıkıntıları yaşayan var mı sadece onu merak ettim bide sizce dokuz eylülde mi doğumu düşünsem? Asistanlar da olsa devlet hastanesi.
Zor bir durum gerçekten. Benim de sim bugün şehir dışına gitti ve 5 gün yok ama bizimki yurtiçi ne de olsa. Açıklığı varsa 1 hafta içinde dogar gibi geliyor bana ama doktoruna sor istersen. Belki de 11 ine kadar beklemez doktorun.Bugün biraz üzgünümeşimin yurtdışı seyahati çıktı 12 aralıkta. Bebeğin ne zaman geleceği belli değil. Dr 6 aralığa kadar doğar demişti. 2 gün kaldı ama bir gelişme yok önüme çıkan herkes doğurmadın mı sen hala deyip kendi çaplarında ilgilendiklerini belli etmeye çalışıyorlar.
Sanki ben doğurtmuyormuşum gibi eşim ne zaman diye sıkıştırıyor. Şimdik de istanbul dışından gelen kayınvalidem bi çok erken gelmişiz, çok kalamıcaz nasıl olacak deyip duruyor
Gelişme olmazsa doktora randevu günüm olan pazartesi doktora söylicem durumu. Suni sancıyla doğumu denemeyi teklif edicem. Zaten 2 cm açıklığım var. Belki kolay olur diye düşünüyorum.
Sizce ne yapayım. Doktora böyle bir şey söyleyeyim mi? Her harükarda 11 aralıkta alacağım çocugu diyor doktor. Bari eşim 3 gün falan yanımda olurdu salı günü galan doğum olsaydı
ben istanbuldayım canım benımde ççok endişem vardı sezeryandan halada var ama Allahın izniyle normal olcağına ınanıyorm ınsallah bıde doktordan sonra daha cok guven oluyo ınsanda tabıkkı bu sıtede arastır derım ızmırde doğum yapanları bıde cevrende normal doğum olanları ınsallah ıyı bı doktora denk gelırsın. cumlemızın ınsallah canım bi avazda kurtulmayı nasip etsın Rabbım...Tşk ederim cnm .benim de 21 aralik doğum tarihi bebegin.izmirde değilsiniz değil mi? Burada ekim yada kasım annelerıydi hangisi olduğunu unuttum okudum hep sezeryan olmuş doğumlar.ben ilk dogum olunca daha bir endiseleniyorum ve doğuma da çok kısa bir zaman kaldı.dokuz eylul evime çok yakin ama asistanlar var diye cekiniyorum.sonradan da diyorum annemler evde doğum yapmıs acil bir durum olursa müdahale eder uzman doktorlar diyorum. öyle kafam karışık.inşallah sizin de rahat olur doğumunuz..
aynı seylerı yasıyoruz canım benımde esım ıs ıcın sehır dısına gtmek zoruna ve benıde herkes doğum için sıkıştırıyoh sankı elımdeymıs gıbı Allah yardımcımız olsun bol bol hurma ye sunı sancıyla es değermiş rahımı acıyomusBugün biraz üzgünümeşimin yurtdışı seyahati çıktı 12 aralıkta. Bebeğin ne zaman geleceği belli değil. Dr 6 aralığa kadar doğar demişti. 2 gün kaldı ama bir gelişme yok önüme çıkan herkes doğurmadın mı sen hala deyip kendi çaplarında ilgilendiklerini belli etmeye çalışıyorlar.
Sanki ben doğurtmuyormuşum gibi eşim ne zaman diye sıkıştırıyor. Şimdik de istanbul dışından gelen kayınvalidem bi çok erken gelmişiz, çok kalamıcaz nasıl olacak deyip duruyor
Gelişme olmazsa doktora randevu günüm olan pazartesi doktora söylicem durumu. Suni sancıyla doğumu denemeyi teklif edicem. Zaten 2 cm açıklığım var. Belki kolay olur diye düşünüyorum.
Sizce ne yapayım. Doktora böyle bir şey söyleyeyim mi? Her harükarda 11 aralıkta alacağım çocugu diyor doktor. Bari eşim 3 gün falan yanımda olurdu salı günü galan doğum olsaydı
Özel su hospitala gidiyorum.yeni bir hastane.tepecik devlet hastanesi bana çok uzak malesef.siz de İzmirde misiniz? Bide Buca kadin doğum iyi diyorlar ama bilmiyorum benim de kafam çok karıştı.Özel hastanedeki doktorunuz kim acaba? İzmir'de Tepecik devlet hastanesini de öneriyorlar. Sadece yoğunluk çok oluyormuş duyduğum kadarıyla.
Bu hurma hangi hurma oluyor. Şu sarı büyük olan hurma mı yoksa bildiğimiz ramazan hurması mı?aynı seylerı yasıyoruz canım benımde esım ıs ıcın sehır dısına gtmek zoruna ve benıde herkes doğum için sıkıştırıyoh sankı elımdeymıs gıbı Allah yardımcımız olsun bol bol hurma ye sunı sancıyla es değermiş rahımı acıyomus
Canım ne yaptınız? Bebişin dünyaya geldi mi, sağlığınız ne durumda? Güzel haberler verirsin inşallah bize...Evt kizlar hbr ediim hemen dedim suyum cok azalmis ve enfeksiyon limitlerim sinirda tahlil sonuclarina gore saat 9da fitil atildi rahme ve sanci baslatildi ama bende hala tik yok tabi yeme icme yasak her ihtimale karsi en son olmadi saat4gibi sezeyan dedi dr riske atamam bebegide senide dedi bekliyrz bakalim yani bugun doguruyrmm artikk dualriniz benimle olsunn
Oy canm yaa bende aynı durumdayım herkesin cenesi beni sinir ediyor ama ne yapalım olmuyor isteBugün biraz üzgünümeşimin yurtdışı seyahati çıktı 12 aralıkta. Bebeğin ne zaman geleceği belli değil. Dr 6 aralığa kadar doğar demişti. 2 gün kaldı ama bir gelişme yok önüme çıkan herkes doğurmadın mı sen hala deyip kendi çaplarında ilgilendiklerini belli etmeye çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?