2014 Aralık Anneleri

Arkadaşlar bu aralar çok yoğun mutlu günler yaşıyorum. Hem teyze oldum pazartesi, hem de anne olmayı bekliyorum. teyze olmak çok güzel bir duygu. Anne olmayı düşünemiyorum. Bakalım bizim minik ne zaman gelmek isteyecek? Hep bunu istiyordum ve sonunda bebeğimin başı aşağı döndü ve doktorun değil kendi istediği zamanda gelecek. Tüm kadınlar bu güzel duyguları hayırlısıyla inşallah yaşar...

Canim benim Allah yardimcin olsun. Ne güzel bak ebe güzelce yonlendirmış ve doktor da dikkate almış. Ya sen bosverseydin nasılsa az haftam kaldı diye. Doğuma yakın tansiyon yukselebiliyomus sanırım. Ilk doğumdan da biliyosun suni sancıyı her halukarda veriyorlar. Inşallah yarin da fazla beklemeden sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ve hayırla evinize gidersiniz.

Bugün biraz üzgünüm eşimin yurtdışı seyahati çıktı 12 aralıkta. Bebeğin ne zaman geleceği belli değil. Dr 6 aralığa kadar doğar demişti. 2 gün kaldı ama bir gelişme yok önüme çıkan herkes doğurmadın mı sen hala deyip kendi çaplarında ilgilendiklerini belli etmeye çalışıyorlar.
Sanki ben doğurtmuyormuşum gibi eşim ne zaman diye sıkıştırıyor. Şimdik de istanbul dışından gelen kayınvalidem bi çok erken gelmişiz, çok kalamıcaz nasıl olacak deyip duruyor
Gelişme olmazsa doktora randevu günüm olan pazartesi doktora söylicem durumu. Suni sancıyla doğumu denemeyi teklif edicem. Zaten 2 cm açıklığım var. Belki kolay olur diye düşünüyorum.
Sizce ne yapayım. Doktora böyle bir şey söyleyeyim mi? Her harükarda 11 aralıkta alacağım çocugu diyor doktor. Bari eşim 3 gün falan yanımda olurdu salı günü galan doğum olsaydı

Özel hastanedeki doktorunuz kim acaba? İzmir'de Tepecik devlet hastanesini de öneriyorlar. Sadece yoğunluk çok oluyormuş duyduğum kadarıyla.

Zor bir durum gerçekten. Benim de sim bugün şehir dışına gitti ve 5 gün yok ama bizimki yurtiçi ne de olsa. Açıklığı varsa 1 hafta içinde dogar gibi geliyor bana ama doktoruna sor istersen. Belki de 11 ine kadar beklemez doktorun.

ben istanbuldayım canım benımde ççok endişem vardı sezeryandan halada var ama Allahın izniyle normal olcağına ınanıyorm ınsallah bıde doktordan sonra daha cok guven oluyo ınsanda tabıkkı bu sıtede arastır derım ızmırde doğum yapanları bıde cevrende normal doğum olanları ınsallah ıyı bı doktora denk gelırsın. cumlemızın ınsallah canım bi avazda kurtulmayı nasip etsın Rabbım...

aynı seylerı yasıyoruz canım benımde esım ıs ıcın sehır dısına gtmek zoruna ve benıde herkes doğum için sıkıştırıyoh sankı elımdeymıs gıbı Allah yardımcımız olsun bol bol hurma ye sunı sancıyla es değermiş rahımı acıyomus

Özel hastanedeki doktorunuz kim acaba? İzmir'de Tepecik devlet hastanesini de öneriyorlar. Sadece yoğunluk çok oluyormuş duyduğum kadarıyla.
Özel su hospitala gidiyorum.yeni bir hastane.tepecik devlet hastanesi bana çok uzak malesef.siz de İzmirde misiniz? Bide Buca kadin doğum iyi diyorlar ama bilmiyorum benim de kafam çok karıştı.

metEla teşekkür ederim güzel dilekleriniz için doğuma yakın her şikayeti dikkate almak gerekiyormuş o hemşire beni çağırmasaydı hem benim hemde bebeğin hayatı riske girecekti doğuma yakın çok dikkatli olmak gerekiyor

iyi akşamlar bayanlar.. yavrularına kavuşanların gözleri aydın sağlıkla büyütsünler inşallah darısı bizlerin başına. beni sat a göre 16 aralık bebişe göre 13 aralık. doğum hikayelerinide okudukça iyice sabırsızlanıp heyecanlanıyorum. Doğurma korkusunu bastırıyo artık heyecanım. iki akşamdır yattıktan sonra hafif kasık ağrım ve karnımın alt tarafında karıncalanma gibi bi şeyler oluyo belki şiddetlenir diye bekliyorum ama nerdee geçip gidiyor bu belirtilerden ne kadar sonra doğum olur acaba fikri olan var mı?

Bu hurma hangi hurma oluyor. Şu sarı büyük olan hurma mı yoksa bildiğimiz ramazan hurması mı?

Canım ne yaptınız? Bebişin dünyaya geldi mi, sağlığınız ne durumda? Güzel haberler verirsin inşallah bize...

Oy canm yaa bende aynı durumdayım herkesin cenesi beni sinir ediyor ama ne yapalım olmuyor iste
benm esimde izinli geldi bekliyoruz bebisi ama hiç bi belirti yok

Kizlarr bugun saat 5 40 gibi duzenli sancilarim basladi 7 ye kadar doktorum serumfelan verdi sanci hafifledi.12 12 de olmasini beklerken yarin sabah nstye gircem ufacik bir sancim cikarsa bile doktor alacak doguma zaten simdi beklemesinin sebebi annem geliyor memleketten zor ikna ettim bide nst kasilmalarim hafifledi.yoksa hemen gifiyodum.yarin yada oburgun sabah bebeisimi kucaklicam hayirlisiyla

Kizlar biz yolun sonuna geldik. Yarin sabah yatis yapiuorum. 40+4 oluyorum yarin. 1 hafta erken dollenme vardi bende o yuzden aslinda 41+4 olarak sayiyor ve daha fazla bekleyemeyiz dedi. Acilmam, sancim,yumusamam yok. Iki kez ikiser gun ara ile rahmi uyardi. Yarin da suni sanci verelim dedi sezeryan lafini hic almadi agzina ama acilma olmazsa ikimizde biliyoruz ne olacagini. Acaba diyorum acilma yoksa sabaha kadar hic suni almasam mi?birde diyorum ya acilma olurda normal olursa. Hayirlisi bakalim yarin kavusacagim bende pasama. Dualarinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Bu arada hakkinizida helal edin. Benim varsa helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…