2014 Aralık Anneleri

bence güzel bi süre beklemiş canım doktorun. sen kötü şeyler düşünme. kolay olacak de. inşAllah öyle olur. inşAllah hayırlı normal doğumla kucağına alırsın bebeğini. erken döllenme olduğunu kendi belirledi değil mi doktorun? benim de geç döllenme sanırım. çünkü ilk doktora gittiğim sıralarda bebeğin büyüklüğü sat 14 değil de 19 mart olarak görünüyordu. yani doğum da 24 aralık. bunu doktoruma söyledğimde 5 gün farketmez dedi ama bugünlere gelindiğinde farkedeceğini biliyordum işte benim komşum hiç sancısı yokken kontrole gitti. senin olduğun haftalardaydı ve suni sancı verildi. elhamdulillah normal doğum yaptı. hem de cok kolay oldu diyodu :)

Allah annesi olanlarla kavuştrsun inşaAllah, olmayanlara yardımcı birini göndrsin. amiinn :) kendi sancın geliyorsa niye durmasını istiyorsunuz anlayamadım. hmm sezeryan mı olacaktın sen ? Allah her durumda yardımcın olsun

amiin. böyle ağrılarımızın olması iyiye işaret inşaAllah :) daha günümüze var arkadaşım. bebek tam olgunluğa ulaşınca sancın artar inşaAllah.aslında herkese öyle söylemek gerekiyor. daha çok var, ben baya beklerim heralde flan demeye çalışıyorum ben de. bi yandan da dua yerine geçmemesini diliyorum :)

Canim benim insallah normal doğumla bebeğini kucaģına alırsın ama olmuyorsada zorlamanin manasi yok allah hayirlisi ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dualarımız seninle..

Gunaydinn kizlarr...
Bugun dogumlar varr allahim kolayca kurtarsin herkesi.saglikla alin insallh bebeklerinizi kucaginiza sonra da buz brkleyenlere hikayenizi yazin:)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalm. Hepîmiz sabırsızlıkla meleklerimîzi bekliyoruz dimi. . Of yeni gribi atlatmıştım. Yıne boğaz acısıyla uyandımya. Arada adet sancısı gbı karnım agrıyo ıkı gündür.

canım hayırlısıyla yavrunu kucağına al inşallah. normalde olsa olmasa da rahat atlatırsınız ikinizde bu süreci umarım. fırsat bulunca haberlerini bekliyoruz cnm

oyyy canım benimm, rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallahh, sen ve bebeğin sağlıklı olunda gerisi önemli değil dualarım seninle

Doğuma girecek arkadaslara Allah Kolaylik versin inşallah. Böyle duydukca geride kalan bizlerede ayri bi heyecan oluyo. Insallah hepmiz bebeklerimizi sag salim ve saglikli olarak aliriz kucaklarimiza..gecmiyo dediğim zaman gectide son ayimiza girdik bile bazen bi mutluluk kapliyo icimi bazense garip bi hüzün anlayamiyorum kendimide. Neyse hurma yiyen arkadaslarim midenizde hic yanma olmuyor mu.ben gecende bi tane yedim kavruldum resmen su fln fayda etmedi.neden öyle oldum bilmem..

Özel su hospitala gidiyorum.yeni bir hastane.tepecik devlet hastanesi bana çok uzak malesef.siz de İzmirde misiniz? Bide Buca kadin doğum iyi diyorlar ama bilmiyorum benim de kafam çok karıştı.
Evet ben de İzmir'deyim. Kontrollerim dışarda oldu ama doğum için buradayım.
Bucayı da duymuştum. Tepecik, İzmir'deki en kapsamlı hastaneymiş. Öyle duyduğum için aklıma ilk o geldi.
Zor bir karar gerçekten. Ama etrafıma bakıyorum da rahat olanlar daha kolay atlatıyor. Siz de içinize en çok neresi siniyorsa orayı tercih edin.

Canim hakkinda hangi hayirliysa o olsun insalllah ...haberlerini bekliyoruz

Cani
canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla bebegini kucagina al.guzel haberlerini bekliyoruz

_swift_ Allah yardimcin olsun inşallah sağ salim kavusursun bebegine :)
Kizlar benimde aksamlari hem beline hem kasiklarima aggri giriyor ama hic acilma yok ve düzenli değil her an tetikteyim inşallah hepimiz kolaylıkla doğum yapariz. Bu arada sancilarim 100lerde cikiyo var mi benim gibi olan ?

Canim benim insallah normal doğumla bebeğini kucaģına alırsın ama olmuyorsada zorlamanin manasi yok allah hayirlisi ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dualarımız seninle..

canım hayırlısıyla yavrunu kucağına al inşallah. normalde olsa olmasa da rahat atlatırsınız ikinizde bu süreci umarım. fırsat bulunca haberlerini bekliyoruz cnm

oyyy canım benimm, rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallahh, sen ve bebeğin sağlıklı olunda gerisi önemli değil dualarım seninle

Canim hakkinda hangi hayirliysa o olsun insalllah ...haberlerini bekliyoruz

Cani
canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla bebegini kucagina al.guzel haberlerini bekliyoruz

Allah razi olsun kizlar. Simdilik suni sanci aliyorum ama hic hissetmiyirum henuz. Saat 10 gibi baglandi yavas dozdan baslandi. Doktorum bu gece rahmi yumusatmaya calisicaz bu gece olmayabilir yarina kalabilir dedi. Eger acilma olmazsa aksama kadar sezeryani ben bile teklif edebilirim duruma gore bakacagiz. Allahim herkesin yardimcisi olsun.firsat buldukca haber veririm.

inşallahh başlar sancılar da normal yaparsınn ama olsun normal olmazsa sezeryan olur,sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbimm

İnşallah her şey yolunda gider, kısa sürede sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olur. Aralık anneleri olarak dualarımız seninle :)

_swift_ canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın kuzunu.. sabret inşallah gelir sancın.. rabbim kolay doğumlar nasip etsin size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…