bence güzel bi süre beklemiş canım doktorun. sen kötü şeyler düşünme. kolay olacak de. inşAllah öyle olur. inşAllah hayırlı normal doğumla kucağına alırsın bebeğini. erken döllenme olduğunu kendi belirledi değil mi doktorun? benim de geç döllenme sanırım. çünkü ilk doktora gittiğim sıralarda bebeğin büyüklüğü sat 14 değil de 19 mart olarak görünüyordu. yani doğum da 24 aralık. bunu doktoruma söyledğimde 5 gün farketmez dedi ama bugünlere gelindiğinde farkedeceğini biliyordum işteKizlar biz yolun sonuna geldik. Yarin sabah yatis yapiuorum. 40+4 oluyorum yarin. 1 hafta erken dollenme vardi bende o yuzden aslinda 41+4 olarak sayiyor ve daha fazla bekleyemeyiz dedi. Acilmam, sancim,yumusamam yok. Iki kez ikiser gun ara ile rahmi uyardi. Yarin da suni sanci verelim dedi sezeryan lafini hic almadi agzina ama acilma olmazsa ikimizde biliyoruz ne olacagini. Acaba diyorum acilma yoksa sabaha kadar hic suni almasam mi?birde diyorum ya acilma olurda normal olursa. Hayirlisi bakalim yarin kavusacagim bende pasama. Dualarinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Bu arada hakkinizida helal edin. Benim varsa helal olsun.
Kizlarr bugun saat 5 40 gibi duzenli sancilarim basladi 7 ye kadar doktorum serumfelan verdi sanci hafifledi.12 12 de olmasini beklerken yarin sabah nstye gircem ufacik bir sancim cikarsa bile doktor alacak doguma zaten simdi beklemesinin sebebi annem geliyor memleketten zor ikna ettim bide nst kasilmalarim hafifledi.yoksa hemen gifiyodum.yarin yada oburgun sabah bebeisimi kucaklicam hayirlisiyla
amiin. böyle ağrılarımızın olması iyiye işaret inşaAllah :) daha günümüze var arkadaşım. bebek tam olgunluğa ulaşınca sancın artar inşaAllah.aslında herkese öyle söylemek gerekiyor. daha çok var, ben baya beklerim heralde flan demeye çalışıyorum ben de. bi yandan da dua yerine geçmemesini diliyorum :)iyi akşamlar bayanlar.. yavrularına kavuşanların gözleri aydın sağlıkla büyütsünler inşallah darısı bizlerin başına. beni sat a göre 16 aralık bebişe göre 13 aralık. doğum hikayelerinide okudukça iyice sabırsızlanıp heyecanlanıyorum. Doğurma korkusunu bastırıyo artık heyecanım. iki akşamdır yattıktan sonra hafif kasık ağrım ve karnımın alt tarafında karıncalanma gibi bi şeyler oluyo belki şiddetlenir diye bekliyorum ama nerdeegeçip gidiyor bu belirtilerden ne kadar sonra doğum olur acaba fikri olan var mı?
Canim benim insallah normal doğumla bebeğini kucaģına alırsın ama olmuyorsada zorlamanin manasi yok allah hayirlisi ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dualarımız seninle..Kizlar biz yolun sonuna geldik. Yarin sabah yatis yapiuorum. 40+4 oluyorum yarin. 1 hafta erken dollenme vardi bende o yuzden aslinda 41+4 olarak sayiyor ve daha fazla bekleyemeyiz dedi. Acilmam, sancim,yumusamam yok. Iki kez ikiser gun ara ile rahmi uyardi. Yarin da suni sanci verelim dedi sezeryan lafini hic almadi agzina ama acilma olmazsa ikimizde biliyoruz ne olacagini. Acaba diyorum acilma yoksa sabaha kadar hic suni almasam mi?birde diyorum ya acilma olurda normal olursa. Hayirlisi bakalim yarin kavusacagim bende pasama. Dualarinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Bu arada hakkinizida helal edin. Benim varsa helal olsun.
JCanim ramazan hurmasi.ben yiyorum her gun bi kac taneBu hurma hangi hurma oluyor. Şu sarı büyük olan hurma mı yoksa bildiğimiz ramazan hurması mı?
Kizlar biz yolun sonuna geldik. Yarin sabah yatis yapiuorum. 40+4 oluyorum yarin. 1 hafta erken dollenme vardi bende o yuzden aslinda 41+4 olarak sayiyor ve daha fazla bekleyemeyiz dedi. Acilmam, sancim,yumusamam yok. Iki kez ikiser gun ara ile rahmi uyardi. Yarin da suni sanci verelim dedi sezeryan lafini hic almadi agzina ama acilma olmazsa ikimizde biliyoruz ne olacagini. Acaba diyorum acilma yoksa sabaha kadar hic suni almasam mi?birde diyorum ya acilma olurda normal olursa. Hayirlisi bakalim yarin kavusacagim bende pasama. Dualarinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Bu arada hakkinizida helal edin. Benim varsa helal olsun.
oyyy canım benimm, rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallahh, sen ve bebeğin sağlıklı olunda gerisi önemli değilKizlar biz yolun sonuna geldik. Yarin sabah yatis yapiuorum. 40+4 oluyorum yarin. 1 hafta erken dollenme vardi bende o yuzden aslinda 41+4 olarak sayiyor ve daha fazla bekleyemeyiz dedi. Acilmam, sancim,yumusamam yok. Iki kez ikiser gun ara ile rahmi uyardi. Yarin da suni sanci verelim dedi sezeryan lafini hic almadi agzina ama acilma olmazsa ikimizde biliyoruz ne olacagini. Acaba diyorum acilma yoksa sabaha kadar hic suni almasam mi?birde diyorum ya acilma olurda normal olursa. Hayirlisi bakalim yarin kavusacagim bende pasama. Dualarinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Bu arada hakkinizida helal edin. Benim varsa helal olsun.
Evet ben de İzmir'deyim. Kontrollerim dışarda oldu ama doğum için buradayım.Özel su hospitala gidiyorum.yeni bir hastane.tepecik devlet hastanesi bana çok uzak malesef.siz de İzmirde misiniz? Bide Buca kadin doğum iyi diyorlar ama bilmiyorum benim de kafam çok karıştı.
Canim hakkinda hangi hayirliysa o olsun insalllah ...haberlerini bekliyoruzKizlar biz yolun sonuna geldik. Yarin sabah yatis yapiuorum. 40+4 oluyorum yarin. 1 hafta erken dollenme vardi bende o yuzden aslinda 41+4 olarak sayiyor ve daha fazla bekleyemeyiz dedi. Acilmam, sancim,yumusamam yok. Iki kez ikiser gun ara ile rahmi uyardi. Yarin da suni sanci verelim dedi sezeryan lafini hic almadi agzina ama acilma olmazsa ikimizde biliyoruz ne olacagini. Acaba diyorum acilma yoksa sabaha kadar hic suni almasam mi?birde diyorum ya acilma olurda normal olursa. Hayirlisi bakalim yarin kavusacagim bende pasama. Dualarinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Bu arada hakkinizida helal edin. Benim varsa helal olsun.
canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla bebegini kucagina al.guzel haberlerini bekliyoruzKizlar biz yolun sonuna geldik. Yarin sabah yatis yapiuorum. 40+4 oluyorum yarin. 1 hafta erken dollenme vardi bende o yuzden aslinda 41+4 olarak sayiyor ve daha fazla bekleyemeyiz dedi. Acilmam, sancim,yumusamam yok. Iki kez ikiser gun ara ile rahmi uyardi. Yarin da suni sanci verelim dedi sezeryan lafini hic almadi agzina ama acilma olmazsa ikimizde biliyoruz ne olacagini. Acaba diyorum acilma yoksa sabaha kadar hic suni almasam mi?birde diyorum ya acilma olurda normal olursa. Hayirlisi bakalim yarin kavusacagim bende pasama. Dualarinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Bu arada hakkinizida helal edin. Benim varsa helal olsun.
bence güzel bi süre beklemiş canım doktorun. sen kötü şeyler düşünme. kolay olacak de. inşAllah öyle olur. inşAllah hayırlı normal doğumla kucağına alırsın bebeğini. erken döllenme olduğunu kendi belirledi değil mi doktorun? benim de geç döllenme sanırım. çünkü ilk doktora gittiğim sıralarda bebeğin büyüklüğü sat 14 değil de 19 mart olarak görünüyordu. yani doğum da 24 aralık. bunu doktoruma söyledğimde 5 gün farketmez dedi ama bugünlere gelindiğinde farkedeceğini biliyordum iştebenim komşum hiç sancısı yokken kontrole gitti. senin olduğun haftalardaydı ve suni sancı verildi. elhamdulillah normal doğum yaptı. hem de cok kolay oldu diyodu :)
Canim benim insallah normal doğumla bebeğini kucaģına alırsın ama olmuyorsada zorlamanin manasi yok allah hayirlisi ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dualarımız seninle..
canım hayırlısıyla yavrunu kucağına al inşallah. normalde olsa olmasa da rahat atlatırsınız ikinizde bu süreci umarım. fırsat bulunca haberlerini bekliyoruz cnm
oyyy canım benimm, rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallahh, sen ve bebeğin sağlıklı olunda gerisi önemli değildualarım seninle
Canim hakkinda hangi hayirliysa o olsun insalllah ...haberlerini bekliyoruz
Cani
canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla bebegini kucagina al.guzel haberlerini bekliyoruz
Allah razi olsun kizlar. Simdilik suni sanci aliyorum ama hic hissetmiyirum henuz. Saat 10 gibi baglandi yavas dozdan baslandi. Doktorum bu gece rahmi yumusatmaya calisicaz bu gece olmayabilir yarina kalabilir dedi. Eger acilma olmazsa aksama kadar sezeryani ben bile teklif edebilirim duruma gore bakacagiz. Allahim herkesin yardimcisi olsun.firsat buldukca haber veririm._swift_ Allah yardimcin olsun inşallah sağ salim kavusursun bebegine :)
Kizlar benimde aksamlari hem beline hem kasiklarima aggri giriyor ama hic acilma yok ve düzenli değil her an tetikteyim inşallah hepimiz kolaylıkla doğum yapariz. Bu arada sancilarim 100lerde cikiyo var mi benim gibi olan ?
inşallahh başlar sancılar da normal yaparsınnAllah razi olsun kizlar. Simdilik suni sanci aliyorum ama hic hissetmiyirum henuz. Saat 10 gibi baglandi yavas dozdan baslandi. Doktorum bu gece rahmi yumusatmaya calisicaz bu gece olmayabilir yarina kalabilir dedi. Eger acilma olmazsa aksama kadar sezeryani ben bile teklif edebilirim duruma gore bakacagiz. Allahim herkesin yardimcisi olsun.firsat buldukca haber veririm.
İnşallah her şey yolunda gider, kısa sürede sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olur. Aralık anneleri olarak dualarımız seninle :)Allah razi olsun kizlar. Simdilik suni sanci aliyorum ama hic hissetmiyirum henuz. Saat 10 gibi baglandi yavas dozdan baslandi. Doktorum bu gece rahmi yumusatmaya calisicaz bu gece olmayabilir yarina kalabilir dedi. Eger acilma olmazsa aksama kadar sezeryani ben bile teklif edebilirim duruma gore bakacagiz. Allahim herkesin yardimcisi olsun.firsat buldukca haber veririm.
Ramazanda yedigimiz hurma canimBu hurma hangi hurma oluyor. Şu sarı büyük olan hurma mı yoksa bildiğimiz ramazan hurması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?