2014 Aralık Anneleri

Allah yardimcin olsun kolay dogum gecirirsin insallah canim summe sebile yesserah de surekli

İstanbulda nerdesinz hangi hastane hangi dr,a gidiyorsunuz?

Bebeği dünyaya gelen arkadaşlarım sancılarını ne zaman başladı ve kaç gün sonra doğum yaptınız? Bnm yalancı sancım bile yok.. Sanki hiç sancım olmayacak gibi. Bir anda mı geliyor bu sancı ve kısa sürede artıyor mu? Benim 9 günüm kalmış...

Bn unutmazsam günde 1-2 tane hurma yiyorum. Az mı bilmiyorum. Yapmam olmuyor

Canim benim Allah yardimcin olsun inşallah kızına da sana da sağlık versin Rabbim. Doğum büyük bir mucize zaten umarım doktorların olabilir dediği hiçbir sağlık sorununu yaşamadan evinize sağlıkla huzurla gidersiniz.

inşallahh başlar sancılar da normal yaparsınn ama olsun normal olmazsa sezeryan olur,sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbimm

İnşallah her şey yolunda gider, kısa sürede sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olur. Aralık anneleri olarak dualarımız seninle :)

_swift_ canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın kuzunu.. sabret inşallah gelir sancın.. rabbim kolay doğumlar nasip etsin size :)

Allah yardimcin olsun kolay dogum gecirirsin insallah canim summe sebile yesserah de surekli
Amin ins allah.
Sabahtan beri suni sanci veriyorlar. En yuksek doza gectik 3-4 saattir ama ben hala sancilari hissetmiyorum. Ben hissetmeyince acilma da olmuyor. Hayirlisi bakalim.

Hayırlısı olsun arkadaşım. Bekleyebildiğin kadar bekledim zaten yapacak bir şey olmazsa mecbur sezaryen olur ama bu da senin ve bebeginin sağlığı için yapılır zaten haftan bitti. Umarım dilediğin gibi normal bir doğum gerceklestirirsin ve sağlıkla evinize gidersiniz

Anaaa nasıl hissetmiyorsun. Bayağı da oldu sancı vereli. İnşallah sağlıkla atlatırsın.
Amin ins allah.
Sabahtan beri suni sanci veriyorlar. En yuksek doza gectik 3-4 saattir ama ben hala sancilari hissetmiyorum. Ben hissetmeyince acilma da olmuyor. Hayirlisi bakalim.

Merhaba kızlar 2 gündür sayfaya bakamıyordum çünkü 2.12.2014 tarihinde akşam 17:30'da doğum yaptım :) 3.640 kilo 50 cm oğluşum doğdu. Biliyorsunuz normalde 39. Haftama da o gn girmiş ve kontrol için gitmiştim doktor sezeryan olcak bugün yarın alabiliriz bebeği dedi ve eşim de yanımdaydı. Eğer özel oda ayarlarsan ok bugün doğum yapayım dedim ve ne yaptı etti odayı ayarladı. 11 gibi yatış yapıldı o saatten sonra yaşananlar çok zor ve heyecanlıydı. Ankara'nın en büyük doğum evinde doğum yapmak için tam 6-6,5 saat sancı odasında bekledim sonra sezeryan oldum ve bugün öğlen eve çıktım şimdi bebiş emmek için bekliyor :)

Oo hayırlı olsun Alahattin analı babalı büyümesini nasip etsin :) zekai tahir de yaptın demek özel oda ayarlaman iyi olmuş aksi halde çok sıkıntı çekerdin. Madem sezaryen olacaktı neden o kadar sancı çektin arkadasim ya yazık değil mi? Ama nerden bileceksin ki. Sonunda bebegine kavuştun işte. Darısı bizlerin de başına. Maşallah size

Hayirli olsun. Allah bahtini acik etsin.

Ilk defa dün sabah yalancı sancıyla karşılaştım sabahın 6 sında bi Sancı geldi Tam Kasiklara 20 Sn ye kadar bi saat sonra tekrar geldi herhalde doğuruyom dedim gerisi gelmedi uyumusum ...daha doğuramadım bu arada Hurma en Az 5-6 yiyin hatta gün yaklastikca cogaltin

Vicdan meselesi... Dr.u araştırmak gerek Normal d. yapıyor mu diye? Yeni dr bulmak için geç değil. doktorumun normal doğum yaptığını duydum. ama normal doğum şartları olmadığında hemen sezeryan diyor.bebeğim tersken sezeryandan gün almamız gerekır demıstı. beklemek istiyorum deyince de felaket tellali gıbı tum ıhtımal olumsuzlukları saymıştı. şimdi düz olmuş .. bakalım ne diyecek..

yani yaklaşık 3 gün önce yalancı sancı geliyor.. hurmayı da az yıyormuşum.. arttıralım o zaman. teşekkür ederim..

Günün mu geçti arkadaşım? Benim de cuma dolacak. Herkes daha dogurmadin mi sen diyo yok içimde büyütücem diyorum ama tedirginlik had safhada

az da olsa sancınız yok mu? benım yalancı sancıyı beklemem erken demek ki? dr bana benım için 5 gun önce 5 gun sonra olabılır demişti. benımki bu gidişle 5 gün sonra olur.. bebekler sağlıklı gelsin 5 gün sonra önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…