Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canimDua edin bana nolurr.bide kizimin problemleri var onun icinde dua edin nolur hamislerin duasi kabul olur belki
Allah yardimcin olsun kolay dogum gecirirsin insallah canim summe sebile yesserah de surekliAllah razi olsun kizlar. Simdilik suni sanci aliyorum ama hic hissetmiyirum henuz. Saat 10 gibi baglandi yavas dozdan baslandi. Doktorum bu gece rahmi yumusatmaya calisicaz bu gece olmayabilir yarina kalabilir dedi. Eger acilma olmazsa aksama kadar sezeryani ben bile teklif edebilirim duruma gore bakacagiz. Allahim herkesin yardimcisi olsun.firsat buldukca haber veririm.
İstanbulda nerdesinz hangi hastane hangi dr,a gidiyorsunuz?ben istanbuldayım canım benımde ççok endişem vardı sezeryandan halada var ama Allahın izniyle normal olcağına ınanıyorm ınsallah bıde doktordan sonra daha cok guven oluyo ınsanda tabıkkı bu sıtede arastır derım ızmırde doğum yapanları bıde cevrende normal doğum olanları ınsallah ıyı bı doktora denk gelırsın. cumlemızın ınsallah canım bi avazda kurtulmayı nasip etsın Rabbım...
Bn unutmazsam günde 1-2 tane hurma yiyorum. Az mı bilmiyorum. Yapmam olmuyorDoğuma girecek arkadaslara Allah Kolaylik versin inşallah. Böyle duydukca geride kalan bizlerede ayri bi heyecan oluyo. Insallah hepmiz bebeklerimizi sag salim ve saglikli olarak aliriz kucaklarimiza..gecmiyo dediğim zaman gectide son ayimiza girdik bile bazen bi mutluluk kapliyo icimi bazense garip bi hüzün anlayamiyorum kendimide. Neyse hurma yiyen arkadaslarim midenizde hic yanma olmuyor mu.ben gecende bi tane yedim kavruldum resmen su fln fayda etmedi.neden öyle oldum bilmem..
Canim benim Allah yardimcin olsun inşallah kızına da sana da sağlık versin Rabbim. Doğum büyük bir mucize zaten umarım doktorların olabilir dediği hiçbir sağlık sorununu yaşamadan evinize sağlıkla huzurla gidersiniz.Kizlarr bugun saat 5 40 gibi duzenli sancilarim basladi 7 ye kadar doktorum serumfelan verdi sanci hafifledi.12 12 de olmasini beklerken yarin sabah nstye gircem ufacik bir sancim cikarsa bile doktor alacak doguma zaten simdi beklemesinin sebebi annem geliyor memleketten zor ikna ettim bide nst kasilmalarim hafifledi.yoksa hemen gifiyodum.yarin yada oburgun sabah bebeisimi kucaklicam hayirlisiyla
inşallahh başlar sancılar da normal yaparsınnama olsun normal olmazsa sezeryan olur,sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbimm
İnşallah her şey yolunda gider, kısa sürede sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olur. Aralık anneleri olarak dualarımız seninle :)
_swift_ canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın kuzunu.. sabret inşallah gelir sancın.. rabbim kolay doğumlar nasip etsin size :)
Amin ins allah.Allah yardimcin olsun kolay dogum gecirirsin insallah canim summe sebile yesserah de surekli
Hayırlısı olsun arkadaşım. Bekleyebildiğin kadar bekledim zaten yapacak bir şey olmazsa mecbur sezaryen olur ama bu da senin ve bebeginin sağlığı için yapılır zaten haftan bitti. Umarım dilediğin gibi normal bir doğum gerceklestirirsin ve sağlıkla evinize gidersinizKizlar biz yolun sonuna geldik. Yarin sabah yatis yapiuorum. 40+4 oluyorum yarin. 1 hafta erken dollenme vardi bende o yuzden aslinda 41+4 olarak sayiyor ve daha fazla bekleyemeyiz dedi. Acilmam, sancim,yumusamam yok. Iki kez ikiser gun ara ile rahmi uyardi. Yarin da suni sanci verelim dedi sezeryan lafini hic almadi agzina ama acilma olmazsa ikimizde biliyoruz ne olacagini. Acaba diyorum acilma yoksa sabaha kadar hic suni almasam mi?birde diyorum ya acilma olurda normal olursa. Hayirlisi bakalim yarin kavusacagim bende pasama. Dualarinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Bu arada hakkinizida helal edin. Benim varsa helal olsun.
Amin ins allah.
Sabahtan beri suni sanci veriyorlar. En yuksek doza gectik 3-4 saattir ama ben hala sancilari hissetmiyorum. Ben hissetmeyince acilma da olmuyor. Hayirlisi bakalim.
Allah kolaylik versin. Sancilarini hisset ve bi avazda kurtul insAmin ins allah.
Sabahtan beri suni sanci veriyorlar. En yuksek doza gectik 3-4 saattir ama ben hala sancilari hissetmiyorum. Ben hissetmeyince acilma da olmuyor. Hayirlisi bakalim.
Duygu hastanesi dr. yesim celikİstanbulda nerdesinz hangi hastane hangi dr,a gidiyorsunuz?
Oo hayırlı olsun Alahattin analı babalı büyümesini nasip etsin :) zekai tahir de yaptın demek özel oda ayarlaman iyi olmuş aksi halde çok sıkıntı çekerdin. Madem sezaryen olacaktı neden o kadar sancı çektin arkadasim ya yazık değil mi? Ama nerden bileceksin ki. Sonunda bebegine kavuştun işte. Darısı bizlerin de başına. Maşallah sizeMerhaba kızlar 2 gündür sayfaya bakamıyordum çünkü 2.12.2014 tarihinde akşam 17:30'da doğum yaptım :) 3.640 kilo 50 cm oğluşum doğdu. Biliyorsunuz normalde 39. Haftama da o gn girmiş ve kontrol için gitmiştim doktor sezeryan olcak bugün yarın alabiliriz bebeği dedi ve eşim de yanımdaydı. Eğer özel oda ayarlarsan ok bugün doğum yapayım dedim ve ne yaptı etti odayı ayarladı. 11 gibi yatış yapıldı o saatten sonra yaşananlar çok zor ve heyecanlıydı. Ankara'nın en büyük doğum evinde doğum yapmak için tam 6-6,5 saat sancı odasında bekledim sonra sezeryan oldum ve bugün öğlen eve çıktım şimdi bebiş emmek için bekliyor :)
Hayirli olsun. Allah bahtini acik etsin.Merhaba kızlar 2 gündür sayfaya bakamıyordum çünkü 2.12.2014 tarihinde akşam 17:30'da doğum yaptım :) 3.640 kilo 50 cm oğluşum doğdu. Biliyorsunuz normalde 39. Haftama da o gn girmiş ve kontrol için gitmiştim doktor sezeryan olcak bugün yarın alabiliriz bebeği dedi ve eşim de yanımdaydı. Eğer özel oda ayarlarsan ok bugün doğum yapayım dedim ve ne yaptı etti odayı ayarladı. 11 gibi yatış yapıldı o saatten sonra yaşananlar çok zor ve heyecanlıydı. Ankara'nın en büyük doğum evinde doğum yapmak için tam 6-6,5 saat sancı odasında bekledim sonra sezeryan oldum ve bugün öğlen eve çıktım şimdi bebiş emmek için bekliyor :)
Vicdan meselesi... Dr.u araştırmak gerek Normal d. yapıyor mu diye? Yeni dr bulmak için geç değil. doktorumun normal doğum yaptığını duydum. ama normal doğum şartları olmadığında hemen sezeryan diyor.bebeğim tersken sezeryandan gün almamız gerekır demıstı. beklemek istiyorum deyince de felaket tellali gıbı tum ıhtımal olumsuzlukları saymıştı. şimdi düz olmuş .. bakalım ne diyecek..Mrb arkadaslar ben de aralık annesi olucam insallah.normal doğum çok istiyorum ama benim tek korktuğum şey normal doğum için hastanedeyken doktorun bir bahane söyleyip acil sezeryana almamiz lazim demesi.nerden bilecem gercekten sezeryan olmak zorunda olduğumu.doktora güvenmen gerekiyor sadece.özel hastaneye gidiyorum.ve doğumları soruyorum hep yüzde doksan sezeryan.bu yüzden sırf devlet hastanesine de gidiyorum ama gittiğim yer de dokuz eylül arastirma hastanesi öyle olunca da orda hep asistanlar var.oraya da güvenemiyorum.doğuma bu kadar kısa zaman kalmışken bu belirsizlik beni üzüyor.özel hastanedeki doktor tabi kimsenin içinde kalmasin önce normal doğumu bekliyoruz ama sakincali bir durum olursa ne bebeği ne anneyi riske atmam hemen sezeryana geceriz diyor tabiki hakli ama ben ne kadar güvenebilirim doktora bilmiyorum.ben normal doğum istediğimi belirttim sadece. özel muayenesi olan bir doktora gitsem belki durum farkli olurdu ama özel muayene değil sadece özel hastanenın doktoru.ve yüzde doksan sezeryan yapıyorum dedi.çok yazmışım kusura bakmayın arkadaşlar ama benimle aynı sıkıntıları yaşayan var mı sadece onu merak ettim bide sizce dokuz eylülde mi doğumu düşünsem? Asistanlar da olsa devlet hastanesi.
Ilk defa dün sabah yalancı sancıyla karşılaştım sabahın 6 sında bi Sancı geldi Tam Kasiklara 20 Sn ye kadar bi saat sonra tekrar geldi herhalde doğuruyom dedim gerisi gelmedi uyumusum ...daha doğuramadım bu arada Hurma en Az 5-6 yiyin hatta gün yaklastikca cogaltin
Günün mu geçti arkadaşım? Benim de cuma dolacak. Herkes daha dogurmadin mi sen diyo yok içimde büyütücem diyorum ama tedirginlik had safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?