2014 Aralık Anneleri

Sorma canim ben dee cok korkuyorum sonrasindan.allahim yardimcimiz olsun kolayca atlatalim da zor zamanlari keyifli gunlere gelelim hemen

kendinizi şimdiden hazırlayın derim. ama 40 gün en fazla sabredin. çünkü sonrasında bebek olsun ev olsun sizlerin sisteminiz geçerli olacak

Bunu ben de merak ediyoru!

Kızlar el ağrılarınız oluyor mu, ya benim artık dayanılır gibideğil, özellikle sabahları

senin sancın geldikten 2 gün sonra bnm de sancım gelir herhalde.. bir de benım annem , kardeşim doğum yaptı diye onun yanında. senı takip edeyim bari :) senin sancından snra anneme haber veririrm bnm yanıma gelir artık

valla yalancı sancı denir mi bilmem. ama pek rahat değilim ben. yürürken sanki bacaklarımın arasına sıkışıyor bebek. tam olarak anlatamayacağım birşey. arada belim, arada kasıklarım ağrıyor. bu arada bebeğim de yukarda. ama kızımda da son anda inmişti. ben son güne kadar yukarda taşıyorum bebeği. son gün sancıyla iniyo. inşaAllah hareketli olmam ve yürüyüşler bu bebeği çabuk indirir bakalım kısmet herşey

Sabah sancı gibi bir şey hissettim ama bir taraftan da grip olmuşum. Kirginliktan mi sancı mi bilemedim. Ama gobegim iyice asagida. Yarın kontrole gidicem bakalim ne diyecek doktor.

cok elleri, ayakları şişen arkadaşlar tansiyonunuzu kontrol altında tutun. idrar testi yakın zamanda yapılmadıysa yaptırın bence

ben de hıçkırıyor bebekler diye düşünüyordum

önemli olan beraber olmak .. evde ya da dışarda olmanın pek de bir önemi yok. küçük bir pastayla bile kutlanabilir.gönüller bir olsun yeter :)

Sabah sancı gibi bir şey hissettim ama bir taraftan da grip olmuşum. Kirginliktan mi sancı mi bilemedim. Ama gobegim iyice asagida. Yarın kontrole gidicem bakalim ne diyecek doktor.
hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah

canım sen bilirsin ama bence kendi sancın gelince haber ver. aynı şehirdesiniz zaten dimi? sezeryan oldu ya kardeşin bayağı ağrısı vardır. annene çok ihtiyacı olur. bebeği görmüştün dimi :)

ne kadar mantıklı bir Dr.muş. çünkü ne olursa olsun bence olması gereken bebek ne zaman gelmek istiyorsa o zaman dünyaya getirilmeli. benım bebeğim de bu pazartesiye kadar tersti. ve bu konuda istediğim sancım geldikten sonra doğum yapmak.

canım sen bilirsin ama bence kendi sancın gelince haber ver. aynı şehirdesiniz zaten dimi? sezeryan oldu ya kardeşin bayağı ağrısı vardır. annene çok ihtiyacı olur. bebeği görmüştün dimi :)

tabii kendi sancımı beklicem.cunku sancılar değişken.ama en azından senın sancın bana yön verir. kardeşimle aynı şehirdeyiz Allahtan.. :) bebeği gördüm.çok tatlı yaa.o kadar masum ki. insanlığın en masum hali diyorum ben .

Sağolun arkadaşlar
Evet zekai tahir burak'ta oldum çok beklememin nedeni yoğunluktu. Hem normal doğum hem sezeryan o kadar çok hasta vardı ki... Bu yzden normal doğum yapacaklarla aynı sancı odasında nat'ye bağlı doğumu bekledik. İnanır mısınız yataklarda iki kşi oturuyordu. acil olanlar yatıyor diğerleri oturarak bekliyor bazıları da kontrol altına alınan yatışı yapılan hastalardı. Benimki randevulu olmadığından o gn karar verdiğimden çok bekledim. Başta herşey iyiydi çok rahattım sonra normal doğum yapacakların bağırış çağırışı kimilerinin ağlaması doktorların onları azarlaması,bazılarının suni sancı alırken inlemeleri vs. Öoralimi altüst etti hiç birşeyim yokken sancım başladı nasıl pişman oldum o gün doğuma karar vergiğime anlatamam.
Neyse bir an önce spinal sezeryanımı olup burdan gitmek istiyorum diye kendime telkinde bulundum. Vardır bunda da bir hayır dedim. Ama kızlar ikinci doğum daha zor oluyormuş. İlkinde ne kadar rahatsam bunda acı, stres,kaygı çok daha fazla oldu. Normal yapın doğumu arkadaşlar sezeryan sonrası çok zor dikişlerim acıyor,emdikçe burç ağrısı rahim sancısı oluyor göğüs uçlarım çatladı çok acıyor ama bebek için ne yapalım diyoruz

Ben de ilk doğumumu zekai tahir de yapmıştım nasıl olduğunu hatırladım ve korkunctu evet dediğin gibi yataklar iki kişi kalmaya kadar gidiyodu. Ilgi de yok hele benim ilkti bir daha asla buraya gelmem demiştim neyse ki sen atlatmissin inşallah tez vakitte ağrıların acıların da geçer

Ya kızlar bu bebişler o daracık yerde hala nasıl bukadar kımıldayabiliyolarya. Maşallah kımıldasn tabiki ama canım yanıyo artk. Öyle bir itiyokı karnım yırtılcak zannediyorum o derece acıyo. Sizinkilerde böylemi. Aman nazar degmesin hep böyle hareketlı olsunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…