2014 Aralık Anneleri

doğum zamanlarımız aynıymış .. benım bebeğim tersti oazartesi döndüğünü öğrenince en ufak bir pürüz çıkmasından korkuyorum. ya sancım gelmezse, ya suni sancı etkilemezse gibi gibi...sorunsuz problemsiz doğumlar yapalım da kurtulalım..en az 10 gun var sanırım bnm için doğuma

valla aynen canim ortam da çok önemli,personelde.muaynede bile suratsiz bi dr hemsire olsa insan nasil eykileniyo degilki dogum.Allah yardimcimiz olsun benimde nerde doguracagim belli diil.öyle bi ortam olsun istemem ama yaaaa

kizlar ellriniz şiş diyemi agriyo acaba.benim 2 gündür hic sismemis olan el ve ayaklarim davul gibi abartmiyorun.ve ellrim aciyo o yüzden.bu şişlik dogum havercisiymis, tecrübe eden varmmi
Eet odem yuzunden. Bende epeydir var ama siddetlendi tabi. Bi de hala arada tursu falan yiyorum odeme ragmen

Cok heyecanli valla yaklastik sona. Ben hala dondurmeye ugrasiyorum. :S olmazsa da cani sag olsun napalim. :) ama sanci bekliyorum o yuzden 40 + 5 mantikliymis. dr cok da uzatmamak istiyo zaten. Bi de bu donme isi stres yaratti aslinda bi an evvel nasil olacaksa olsun da alayim kucagima artik su dogum hadisesi aradan cekilsin istiyorum.

Kızlar diz kapagınızın arkasnda şişlik varmı. Duş alırken eşimn dıkkatını çektı. Bildgn su toplamş gbi şişmiş oralar. Ödemmi başka bişeymi acaba. Hemen diz kapagının arkasında olan varmı acaba

Var ama tombislikten bence. sislikten de olabilir :)

yani yaklaşık 3 gün önce yalancı sancı geliyor.. hurmayı da az yıyormuşum.. arttıralım o zaman. teşekkür ederim..
kizlar bi garip olcak ama dguma 3,4gün kala iliski sakincalimidir.yoksa yardimcimidir.bana dr alttan muayne ettginde biraz sancilarin artar demistide ondan

kizlar bi garip olcak ama dguma 3,4gün kala iliski sakincalimidir.yoksa yardimcimidir.bana dr alttan muayne ettginde biraz sancilarin artar demistide ondan
Esin meniyi iceri bosaltirsa dogumu tetikler diye okudum bir suru yerde. Benim dogum baslamazsa basvurmayi dusunuyorum. :) doktor dinlenin vs diye ozellikle soylemediyse sakincali oldugunu hic sanmiyorum.

son 1 ay erken doğumdan dolayı sakıncalı olduğunu duydum. tabii dr.un dediği gibi sancın olmuyorsa bana göre de olumlu bir durum olabilir. aynı normalde ada cayı zararlıyken sancısı olmayanlara ada cayı içirmeleri gibi..

Amin ins allah.
Sabahtan beri suni sanci veriyorlar. En yuksek doza gectik 3-4 saattir ama ben hala sancilari hissetmiyorum. Ben hissetmeyince acilma da olmuyor. Hayirlisi bakalim.
canim Allah yardim etsin ya.güzel haberlerini aliriz insallah.dr un da takdire şayan.insallah hersey gönlünce olsun

İlişki, hatta meni doğum hızlandırıcıymış. Son günlerde öneriyorşar tam tersi. Hatta ben de artık doğum gerçekleşsin diye hurma yeme seçeneğinden sonra bunu deneyeceğim :):)

yani sanci basladi ara ara dr dan sonra.adaçayini duymamistim ama bak.vesile oldun saolasin

İlişki, hatta meni doğum hızlandırıcıymış. Son günlerde öneriyorşar tam tersi. Hatta ben de artık doğum gerçekleşsin diye hurma yeme seçeneğinden sonra bunu deneyeceğim :):)
ay benim de başlamam lazim ozaman . kiz herseyi yapicam nerdeyse, yeterki kendi gelsiiin, normal olsun

canımmmm benimmm herkese hayırlı doğumlar Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…