Ben ikinci doğumumu yaptım yaşadıklarımı anlatayım fikir verir belki ilkinde ağrısız gidip suni sancıyla doğum yaptığım için anlamamıştım ama bunda tadına vara vara doğurdum :) sabah 7 gibi kalktığımda az lekelenme ve az bi kasılmam vardı kasılmalarım son Günlerde fazlaydı zaten ama lekelenme olunca ve 15 dakikada bir düzenli olunca hastaneye gittik ağrı sıklasınca gel dediler 2 cm açılma vardı akşam 4 gibi kasılmalar 5 dakikaya inince doktoruma gittim açılmamın 4 cm olduğunu suyun her an gelebileceğini söyleyip yatış yaptırdı saat 7 buçuk gibi açılma 7 cm oldu o ana kadar ağrılar idare ederdi 7 cm den sonra şiddetlendi 9 gibi ıkınma hissi bebeğim 9 çeyrekte karnımın üstündeydi Kızımın doğuşuyla yeniden doğdum ne ağrı ne Sancı eğer herşey yolundaysa normal doğum kesinlikle 9 buçukta kızım meme emiyordu çok hızlı bi doğum oldu çok şükür hala bekleyenlere kolaycacık Doğumlar diliyorum korkmayın sadece inanın ve dua edin
valla aynen canim ortam da çok önemli,personelde.muaynede bile suratsiz bi dr hemsire olsa insan nasil eykileniyo degilki dogum.Allah yardimcimiz olsundr 5 gun önce 5 gun sonra olabılır demıstı. ben de doğuracağım belırtısı yok .. en az 5 gun beklıcem galiba.ya da bır anda sancım olacak 2 gun içinde de doğuracam. cumartesı Dr.a gıdecem bakalım ne dıcek? 2 hafta önce gıtmıstım. kardeşim doğum yapınca onun hastanesinde göründüm baş aşağı olmuş demişti.bir an inanamamıştım.bas aşağı olunca bundaki aşamayı merak ediyorum.
Eet odem yuzunden. Bende epeydir var ama siddetlendi tabi. Bi de hala arada tursu falan yiyorum odeme ragmenkizlar ellriniz şiş diyemi agriyo acaba.benim 2 gündür hic sismemis olan el ve ayaklarim davul gibi abartmiyorun.ve ellrim aciyo o yüzden.bu şişlik dogum havercisiymis, tecrübe eden varmmi
ohh afiyet olsunnEet odem yuzunden. Bende epeydir var ama siddetlendi tabi. Bi de hala arada tursu falan yiyorum odeme ragmen
Cok heyecanli valla yaklastik sona. Ben hala dondurmeye ugrasiyorum. :S olmazsa da cani sag olsun napalim. :) ama sanci bekliyorum o yuzden 40 + 5 mantikliymis.dr 5 gun önce 5 gun sonra olabılır demıstı. ben de doğuracağım belırtısı yok .. en az 5 gun beklıcem galiba.ya da bır anda sancım olacak 2 gun içinde de doğuracam. cumartesı Dr.a gıdecem bakalım ne dıcek? 2 hafta önce gıtmıstım. kardeşim doğum yapınca onun hastanesinde göründüm baş aşağı olmuş demişti.bir an inanamamıştım.bas aşağı olunca bundaki aşamayı merak ediyorum.
@uzum328 benimki 11/6 11/7 hep sorun yok aslinda. Ama takip etmek lazim zaten haklisin.aa bunu geç gördüm canim. tansiyon da olabilir diyosun yanibenim cok fena sistiler ya
Var ama tombislikten bence. sislikten de olabilir :)Kızlar diz kapagınızın arkasnda şişlik varmı. Duş alırken eşimn dıkkatını çektı. Bildgn su toplamş gbi şişmiş oralar. Ödemmi başka bişeymi acaba. Hemen diz kapagının arkasında olan varmı acaba
kizlar bi garip olcak ama dguma 3,4gün kala iliski sakincalimidir.yoksa yardimcimidir.bana dr alttan muayne ettginde biraz sancilarin artar demistide ondanyani yaklaşık 3 gün önce yalancı sancı geliyor.. hurmayı da az yıyormuşum.. arttıralım o zaman. teşekkür ederim..
Esin meniyi iceri bosaltirsa dogumu tetikler diye okudum bir suru yerde. Benim dogum baslamazsa basvurmayi dusunuyorum. :) doktor dinlenin vs diye ozellikle soylemediyse sakincali oldugunu hic sanmiyorum.kizlar bi garip olcak ama dguma 3,4gün kala iliski sakincalimidir.yoksa yardimcimidir.bana dr alttan muayne ettginde biraz sancilarin artar demistide ondan
valla aynen canim ortam da çok önemli,personelde.muaynede bile suratsiz bi dr hemsire olsa insan nasil eykileniyo degilki dogum.Allah yardimcimiz olsunbenimde nerde doguracagim belli diil.öyle bi ortam olsun istemem ama yaaaa[/QUOT
valla aynen canim ortam da çok önemli,personelde.muaynede bile suratsiz bi dr hemsire olsa insan nasil eykileniyo degilki dogum.Allah yardimcimiz olsunbenimde nerde doguracagim belli diil.öyle bi ortam olsun istemem ama yaaaa
valla aynen canim ortam da çok önemli,personelde.muaynede bile suratsiz bi dr hemsire olsa insan nasil eykileniyo degilki dogum.Allah yardimcimiz olsunbenimde nerde doguracagim belli diil.öyle bi ortam olsun istemem ama yaaaa
doğru söylüyorsun.nasıl bir ortam beklıyr bızı belli değil. aslında arkadaşlarımın tavsiyesiyle gitmiştim dr.ma. ilk gittiğimde çok güler yüzlüydü. 3. gittiğimde bebeğim hala ters olunca sezeryan lafını aldı ağzına normal olarak . ama ben beklemek istiyorum deyince olabilecek tüm olumsuzlukları saymaya başladı.. tabii gerildim o gün. kardeşim doğum yapınca onun hastanesinde tekrar göründüm bu sefer baş aşağı olmuş dedi .. bundan sonraki gidişatımız nasıl olacak !
kizlar bi garip olcak ama dguma 3,4gün kala iliski sakincalimidir.yoksa yardimcimidir.bana dr alttan muayne ettginde biraz sancilarin artar demistide ondan
canim Allah yardim etsin ya.güzel haberlerini aliriz insallah.dr un da takdire şayan.insallah hersey gönlünce olsunAmin ins allah.
Sabahtan beri suni sanci veriyorlar. En yuksek doza gectik 3-4 saattir ama ben hala sancilari hissetmiyorum. Ben hissetmeyince acilma da olmuyor. Hayirlisi bakalim.
İlişki, hatta meni doğum hızlandırıcıymış. Son günlerde öneriyorşar tam tersi. Hatta ben de artık doğum gerçekleşsin diye hurma yeme seçeneğinden sonra bunu deneyeceğim :):)kizlar bi garip olcak ama dguma 3,4gün kala iliski sakincalimidir.yoksa yardimcimidir.bana dr alttan muayne ettginde biraz sancilarin artar demistide ondan
yani sanci basladi ara ara dr dan sonra.adaçayini duymamistim ama bak.vesile oldun saolasinson 1 ay erken doğumdan dolayı sakıncalı olduğunu duydum. tabii dr.un dediği gibi sancın olmuyorsa bana göre de olumlu bir durum olabilir. aynı normalde ada cayı zararlıyken sancısı olmayanlara ada cayı içirmeleri gibi..
ay benim de başlamam lazim ozaman .İlişki, hatta meni doğum hızlandırıcıymış. Son günlerde öneriyorşar tam tersi. Hatta ben de artık doğum gerçekleşsin diye hurma yeme seçeneğinden sonra bunu deneyeceğim :):)
Doubleanne mız senden güzel haberler almak çok güzel, Allah kolaylik versin bol bol sütün olsun
Hayırlı olsun canım, Allah hayırlı evlat etsin
Ne yaptın canım, gelişme var mi?
Doktorlarin ne dediklerine dikkat etmesi lazım, saçma sapan konuşuyorlar
Hayırlı olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz
Güzel haberler superablamiz, kilosuda iyiymiş, kardeşin sağlıkla gelsin inşallah
Sen de bu vesileyle baya deneyimlendin
Ne oldu canım gelişme var mı?
Bittercim hayırlı olsun çok sevindim, Allah hayırlı evlat etsin, darısı bize
Bebekprensesim ne güzel yazdın, okurken duygulandım
Allah tekrar hayırlı etsin, darısı bizlere
Önerilerine teşekkürler
yani sanci basladi ara ara dr dan sonra.adaçayini duymamistim ama bak.vesile oldun saolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?