2014 Aralık Anneleri

Gozunuz aydin darisi biz bekleyenlere insallah
..

Iki gündür bende bi tuhaflik var karnim kasilip tas gibi oluyor hafif bi agrim olup geciyor simdide lavobada peceyeye pembe akinti geldi ara ara agrim var dogurucam galiba...

Destegin ucin cok tesekkur ederim bir hafta yatar kalkar yerim artik insallah 3 hafta daha durur bebisimde kilo alir

İnsallah canim daha oncede olmustu 25 haftalikken yine geri kalmisti dikkat etmistim yememe icmeme acigi kapatmistik hatta bir hafta onde gidiyordu simdi tekrar noldu bilmiyorum insallah duzelir persembe gunu tekrar gidecegiz

Kizlarr bugun saat 1 .18 de oglum dunyaya geldi.ama oglum kuvezde cigerlerinde sivi varmis hayal gibi gordum.anlayamadim.dogumdan korkmayinn Allah evlatlarinizi saglik sihhatli olsun insallah
Gozun aydin canim coknsevindim. In sallah te vakiite sifa buluo temelli kavusursunuz

Gozun aysin canim ne mutlu sana. Anali babali buyusun saglikla ins allah.
Canim hic kafana takma son haftalarda bebisler kilo almayabiliyor sen ne kadar rahaf olursa o o kadar toparlar kendini. Protein agirlikli beslen.
_swift_ son durumu nasıl acaba inş yolunda gitmiştir herşey
Bende aon durumlar ayni. Suji sanciya sabah 6 da yine basladilar ama ben hala hissetmiyorum. Doktorum 9 gibi muayne eder bakalim yumusama var mi. 12 saat dun suni aldim banamisin demedi. Nasil bir bunye anlamadim. Hayirlisi bekliuoruz bakalim.
canim Allah yardim etsin ya.güzel haberlerini aliriz insallah.dr un da takdire şayan.insallah hersey gönlünce olsun
Amin canim valla ben pes edecegim sezeryan diyecegim doktorum biraz daha bekleyelim dedi. Ama bu sabah ki kontrolde hala rahim zari sertse yapacak bir sey kalmiyor.
Amin canim sagolasin. Son ana kadar gitmeyin hastaneye. Sanci cekmedigim halde acayip bunaldim. Haber vermeye calisacagim
Rabbim hepimiz icin hayirli dogumlar varsin.
Eskiler bilmez mi senii biliriiz tabiii. Gozun aydin. Cok sevindim. Saglikla buyuyun ins allah.

swift hastanede olmak cok zor canım, evet. Ama bebeğini alacaksın inşaAllah kucağına :) ne güzel

kizlar bi garip olcak ama dguma 3,4gün kala iliski sakincalimidir.yoksa yardimcimidir.bana dr alttan muayne ettginde biraz sancilarin artar demistide ondan
ben geçen acile gittiğimde 32 haftalık bi kadın vardı. doktor eşinle ilişkiye girdiğinde içine boşalırsa erken doğumu tetikleyebilir dedi. erkenliğimiz kalmadı ama bizde de durum aynıdır heralde

ellerim şiş şiş,
ayaklarim da,
içi dolu bi turşuuuu giiibiyimmm,
ellerin şiş ama,
heyeeeeecanlaaa,
bebegimiii beklemekteyim(ellerim bomboş sarkisina uyarlamadir)yeni uyandim ve kafamda bu şarki vardi, deli gibi gözükebilirim ama bana da öyle geldi biraz hahaherkese hayirli sbahlar.gece bol sancili gecti benim.mutluyum yaniisizler nasilsinuzzzzz

Iki gündür bende bi tuhaflik var karnim kasilip tas gibi oluyor hafif bi agrim olup geciyor simdide lavobada peceyeye pembe akinti geldi ara ara agrim var dogurucam galiba...
pembelik varsa nişan olabilir :) hakkında hayırlısı olsun. ya kızlar bana da dua edin. ben size ediyorum heppp :)) metela sana da ettim bu arada

sabah benim de kasık ağrım vardı. yürüyüş yapamıyorum ya. yarım saat ancak oluyor. siz ne kadar yürüyorsunuz

_swift_ canım Allah yardımcın olsun, bebeğine kavusacagın anı düşün, öyle güç almaya çalış.güzei haberlerini bekliyoruzzzz

sabah benim de kasık ağrım vardı. yürüyüş yapamıyorum ya. yarım saat ancak oluyor. siz ne kadar yürüyorsunuz
canım ben 1saati dolduruyorum kesin, hatta 1buçuk falan da olabiliyor, belkide ayaklarım ondan şiş.bide 6.katta otryrm, iniş cıkışları da merdivenden yapırm sürünsem de

ben geçen acile gittiğimde 32 haftalık bi kadın vardı. doktor eşinle ilişkiye girdiğinde içine boşalırsa erken doğumu tetikleyebilir dedi. erkenliğimiz kalmadı ama bizde de durum aynıdır heralde
dediğin gibi erkenlik bi durum kalmadı bizde canım hayırlısıyla gelsin artık, valla iyce merak ediyorum yaaa

canım ben 1saati dolduruyorum kesin, hatta 1buçuk falan da olabiliyor, belkide ayaklarım ondan şiş.bide 6.katta otryrm, iniş cıkışları da merdivenden yapırm sürünsem de
maşaAllah zaten ilk çocuğunuzsa sizi tutan yoktur yürüyün bol bol. benim kızım olunca soğuk da bahane oluyo, kalıyo öyle

maşaAllah zaten ilk çocuğunuzsa sizi tutan yoktur yürüyün bol bol. benim kızım olunca soğuk da bahane oluyo, kalıyo öyle
aynen benim başka kuzucum yok,sen haliyle tabi,ama yine iyi yürüyomuşun.yarım saat de az değil,en önemlisi sürekli olması bence.bazen üşeniyorm ama ne kaldı deyip zorluyorum kendimii yararı olur inşallah

Tamam canim biraz dikkat edeyim bari beslenmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…