- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
- 123
Kızlar hepinize merhabalar..çoook uzun bi zamandır giremiodum foruma..beni eskilerden bilenler bilir mutlaka benim minik sıpam gününü doldurmaya tam 8 gün kala yani 4 Aralık yani dün sabah annesine sürpriz yaptı..hem de ne sürpriz anlatamamnormal doğumdan deliler gibi korkan ben normal doğum yaptım.hem de epiduralsiz suni sancısız tamamen kendi sancılarıyla geldi miniğim ve size tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın bu fırsatı tepmeyin derim..hepinize hayırlı doğumlar..
Destegin ucin cok tesekkur ederim bir hafta yatar kalkar yerim artik insallah 3 hafta daha durur bebisimde kilo alirCanım başıma böyle bişey gelmedi ama benimkide ilk zamanlarda bır ıkı hafta gerıden geliyodu. Sonra yememı duzene soktum. Hwr sabah ıkı yumurta bol kaşar. Ve gunde iki koca bardak sut içtim. Ve meyvemi özellikle muzumu hiç aksatmadm. Şuanda bebegım tombiş cok şükür önde bile yani. En azından kontrolüne kadar yeme duzenıne dokkat et. İnş yoluna gırer hersey canm.
İnsallah canim daha oncede olmustu 25 haftalikken yine geri kalmisti dikkat etmistim yememe icmeme acigi kapatmistik hatta bir hafta onde gidiyordu simdi tekrar noldu bilmiyorum insallah duzelir persembe gunu tekrar gidecegizBenim de bebegimin kilosu on gun geriden geliyordu. Doktorum o hafta calosamaz raporu verdi, beslenmene dikkat edip bol bol dinleneceksin dedi. Protein agirlikli beslenmemi onerdi. Her gun iki yumurta, sut, baklagil cogunlukta yemekler, balik ve mumkun oldukca kirmizi et veya kofte onerdi doktorum. Iki hafta kadar bunlara dikkat ettik,cok sukur toparlandi oglumuzun kilosu.
Sen de proteine biraz agirlik verip dinlen bolca, insallah bebegin tombis tombis saglikla gelir dunyaya :)
Gozun aydin canim coknsevindim. In sallah te vakiite sifa buluo temelli kavusursunuzKizlarr bugun saat 1 .18 de oglum dunyaya geldi.ama oglum kuvezde cigerlerinde sivi varmis hayal gibi gordum.anlayamadim.dogumdan korkmayinn Allah evlatlarinizi saglik sihhatli olsun insallah
Gozun aysin canim ne mutlu sana. Anali babali buyusun saglikla ins allah.Ben ikinci doğumumu yaptım yaşadıklarımı anlatayım fikir verir belki ilkinde ağrısız gidip suni sancıyla doğum yaptığım için anlamamıştım ama bunda tadına vara vara doğurdum :) sabah 7 gibi kalktığımda az lekelenme ve az bi kasılmam vardı kasılmalarım son Günlerde fazlaydı zaten ama lekelenme olunca ve 15 dakikada bir düzenli olunca hastaneye gittik ağrı sıklasınca gel dediler 2 cm açılma vardı akşam 4 gibi kasılmalar 5 dakikaya inince doktoruma gittim açılmamın 4 cm olduğunu suyun her an gelebileceğini söyleyip yatış yaptırdı saat 7 buçuk gibi açılma 7 cm oldu o ana kadar ağrılar idare ederdi 7 cm den sonra şiddetlendi 9 gibi ıkınma hissi bebeğim 9 çeyrekte karnımın üstündeydi Kızımın doğuşuyla yeniden doğdum ne ağrı ne Sancı eğer herşey yolundaysa normal doğum kesinlikle 9 buçukta kızım meme emiyordu çok hızlı bi doğum oldu çok şükür hala bekleyenlere kolaycacık Doğumlar diliyorum korkmayın sadece inanın ve dua edin
Canim hic kafana takma son haftalarda bebisler kilo almayabiliyor sen ne kadar rahaf olursa o o kadar toparlar kendini. Protein agirlikli beslen.İyi aksamlar kizlr moralimcok bozuk bugun randevu vardi gittik en son 34 haftalikken gittik bebegim 2425gr ve46 cm idi suan 36 haftalik ve 47 cm 2505 giram nerdeyse ayni kalmis testler falan yapildi bisey cikmadi bir hafta sonra randevumuz var yine kilo almasa doktorum beklemenin yersiz oldugunu soyledi alalim dedi boyle bisey basina gelen varsa lutfen yazsin cok ihtiyacim var
Bende aon durumlar ayni. Suji sanciya sabah 6 da yine basladilar ama ben hala hissetmiyorum. Doktorum 9 gibi muayne eder bakalim yumusama var mi. 12 saat dun suni aldim banamisin demedi. Nasil bir bunye anlamadim. Hayirlisi bekliuoruz bakalim._swift_ son durumu nasıl acaba inş yolunda gitmiştir herşey
Amin canim valla ben pes edecegim sezeryan diyecegim doktorum biraz daha bekleyelim dedi. Ama bu sabah ki kontrolde hala rahim zari sertse yapacak bir sey kalmiyor.canim Allah yardim etsin ya.güzel haberlerini aliriz insallah.dr un da takdire şayan.insallah hersey gönlünce olsun
Amin canim sagolasin. Son ana kadar gitmeyin hastaneye. Sanci cekmedigim halde acayip bunaldim. Haber vermeye calisacagimCanım Allah yardımcın olsun. Dilediğin gibi gerçekleşesin kolay Doğum nasip etsin Rabbim. Bende sancılanıyor gibiyim yarın sabaha kadar tabii dayanabilirsem nst ye giricem. Daha 10 günden fazla Zaman'ım var ama Hayırlısı Hakkımda. Habersiz Bırakma bizi
Eskiler bilmez mi senii biliriiz tabiii. Gozun aydin. Cok sevindim. Saglikla buyuyun ins allah.Kızlar hepinize merhabalar..çoook uzun bi zamandır giremiodum foruma..beni eskilerden bilenler bilir mutlaka benim minik sıpam gününü doldurmaya tam 8 gün kala yani 4 Aralık yani dün sabah annesine sürpriz yaptı..hem de ne sürpriz anlatamamnormal doğumdan deliler gibi korkan ben normal doğum yaptım.hem de epiduralsiz suni sancısız tamamen kendi sancılarıyla geldi miniğim ve size tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın bu fırsatı tepmeyin derim..hepinize hayırlı doğumlar..
benim de aynı öyle canım. 14/9 un üstü tehlikeli. doktora bildirmek gerekiyor. preaklempsi miydi. bi hastalık var ya. Allah korusun gebelik zehirlenmesi olabiliyor
swift hastanede olmak cok zor canım, evet. Ama bebeğini alacaksın inşaAllah kucağına :) ne güzelGozun aydin canim coknsevindim. In sallah te vakiite sifa buluo temelli kavusursunuz
Gozun aysin canim ne mutlu sana. Anali babali buyusun saglikla ins allah.
Canim hic kafana takma son haftalarda bebisler kilo almayabiliyor sen ne kadar rahaf olursa o o kadar toparlar kendini. Protein agirlikli beslen.
Bende aon durumlar ayni. Suji sanciya sabah 6 da yine basladilar ama ben hala hissetmiyorum. Doktorum 9 gibi muayne eder bakalim yumusama var mi. 12 saat dun suni aldim banamisin demedi. Nasil bir bunye anlamadim. Hayirlisi bekliuoruz bakalim.
Amin canim valla ben pes edecegim sezeryan diyecegim doktorum biraz daha bekleyelim dedi. Ama bu sabah ki kontrolde hala rahim zari sertse yapacak bir sey kalmiyor.
Amin canim sagolasin. Son ana kadar gitmeyin hastaneye. Sanci cekmedigim halde acayip bunaldim. Haber vermeye calisacagim
Rabbim hepimiz icin hayirli dogumlar varsin.
Eskiler bilmez mi senii biliriiz tabiii. Gozun aydin. Cok sevindim. Saglikla buyuyun ins allah.
ben geçen acile gittiğimde 32 haftalık bi kadın vardı. doktor eşinle ilişkiye girdiğinde içine boşalırsa erken doğumu tetikleyebilir dedi. erkenliğimiz kalmadı ama bizde de durum aynıdır heraldekizlar bi garip olcak ama dguma 3,4gün kala iliski sakincalimidir.yoksa yardimcimidir.bana dr alttan muayne ettginde biraz sancilarin artar demistide ondan
Hayırlı uğurlu olsun :) Allah hayırlı evlat etsin canımAllah herkezden razi olsun anali babali buyutsun Rabbim evlatlarimizi .saglikla kucaginiza aldirtsin
pembelik varsa nişan olabilir :) hakkında hayırlısı olsun. ya kızlar bana da dua edin. ben size ediyorum heppp :)) metela sana da ettim bu aradaIki gündür bende bi tuhaflik var karnim kasilip tas gibi oluyor hafif bi agrim olup geciyor simdide lavobada peceyeye pembe akinti geldi ara ara agrim var dogurucam galiba...
sabah benim de kasık ağrım vardı. yürüyüş yapamıyorum ya. yarım saat ancak oluyor. siz ne kadar yürüyorsunuzellerim şiş şiş,
ayaklarim da,
içi dolu bi turşuuuu giiibiyimmm,
ellerin şiş ama,
heyeeeeecanlaaa,
bebegimiii beklemekteyim(ellerim bomboş sarkisina uyarlamadir)yeni uyandim ve kafamda bu şarki vardi, deli gibi gözükebilirim ama bana da öyle geldi biraz haha herkese hayirli sbahlar.gece bol sancili gecti benim.mutluyum yanii sizler nasilsinuzzzzz
canım ben 1saati dolduruyorum kesin, hatta 1buçuk falan da olabiliyor, belkide ayaklarım ondan şiş.bide 6.katta otryrm, iniş cıkışları da merdivenden yapırm sürünsem desabah benim de kasık ağrım vardı. yürüyüş yapamıyorum ya. yarım saat ancak oluyor. siz ne kadar yürüyorsunuz
dediğin gibi erkenlik bi durum kalmadı bizde canımben geçen acile gittiğimde 32 haftalık bi kadın vardı. doktor eşinle ilişkiye girdiğinde içine boşalırsa erken doğumu tetikleyebilir dedi. erkenliğimiz kalmadı ama bizde de durum aynıdır heralde
maşaAllah zaten ilk çocuğunuzsa sizi tutan yoktur yürüyün bol bol. benim kızım olunca soğuk da bahane oluyo, kalıyo öylecanım ben 1saati dolduruyorum kesin, hatta 1buçuk falan da olabiliyor, belkide ayaklarım ondan şiş.bide 6.katta otryrm, iniş cıkışları da merdivenden yapırm sürünsem de
hadi hayırlısı olsun inşallah canım.Iki gündür bende bi tuhaflik var karnim kasilip tas gibi oluyor hafif bi agrim olup geciyor simdide lavobada peceyeye pembe akinti geldi ara ara agrim var dogurucam galiba...
aynen benim başka kuzucum yok,sen haliyle tabi,ama yine iyi yürüyomuşun.yarım saat de az değil,en önemlisi sürekli olması bence.bazen üşeniyorm ama ne kaldı deyip zorluyorum kendimiimaşaAllah zaten ilk çocuğunuzsa sizi tutan yoktur yürüyün bol bol. benim kızım olunca soğuk da bahane oluyo, kalıyo öyle
Tamam canim biraz dikkat edeyim bari beslenmemeGozun aydin canim coknsevindim. In sallah te vakiite sifa buluo temelli kavusursunuz
Gozun aysin canim ne mutlu sana. Anali babali buyusun saglikla ins allah.
Canim hic kafana takma son haftalarda bebisler kilo almayabiliyor sen ne kadar rahaf olursa o o kadar toparlar kendini. Protein agirlikli beslen.
Bende aon durumlar ayni. Suji sanciya sabah 6 da yine basladilar ama ben hala hissetmiyorum. Doktorum 9 gibi muayne eder bakalim yumusama var mi. 12 saat dun suni aldim banamisin demedi. Nasil bir bunye anlamadim. Hayirlisi bekliuoruz bakalim.
Amin canim valla ben pes edecegim sezeryan diyecegim doktorum biraz daha bekleyelim dedi. Ama bu sabah ki kontrolde hala rahim zari sertse yapacak bir sey kalmiyor.
Amin canim sagolasin. Son ana kadar gitmeyin hastaneye. Sanci cekmedigim halde acayip bunaldim. Haber vermeye calisacagim
Rabbim hepimiz icin hayirli dogumlar varsin.
Eskiler bilmez mi senii biliriiz tabiii. Gozun aydin. Cok sevindim. Saglikla buyuyun ins allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?