2014 Aralık Anneleri

aynen canim, benimkide öyle normal olsun dedim, aninda kötü konustu.bide ben çekingen biriyim, cazgirlik da yapamiyom.diyorum ya, her seferinde kil payi kirtariyom.bakalim sonunda nasil olcak

aynen canim, benimkide öyle normal olsun dedim, aninda kötü konustu.bide ben çekingen biriyim, cazgirlik da yapamiyom.diyorum ya, her seferinde kil payi kirtariyom.bakalim sonunda nasil olcak

bnm dr. un normal doğum yaptığını duydum. ama benim bebek tersti.baska bır dr düz olmus dedi.. yüzündeki ifadeye göre aynı dr.la devam edeceğim ya da etmeyeceğim. tersti düz oldu bakalım dicek mi ??

amin canım cok saoll kesinliklee .. buarada bakıp bakıp aglamalar basladı anne olmak mucize sonsuz şükür Rabbime

canım yürüyüşle oluyor koşarsın lavaboya
bol boll dua et canımm sezeryan biraz zorladı beni ama hemen sorasında canlı kalmaya dirayetli olmaya çalışş

cumartesi gdeceğim tekrar . yüzündeki ifadeye göre aynı dr.la devam edeceğim ya da etmeyeceğim. tersti düz oldu bakalım dicek mi ??
yani dr degistirirsin gibime geliyo bence.seninki de benim drumun jafasindanmis.bende degistrmek istedim de acikta kaldim ayni hastanenin baska şubesi bile o haftaki dr a dogurtuyomuş.nöbetçiye kaldim.dr bulamiyorum.insallah senin gonlune gore olur

canımmmm mucize kesinlikleee

Allahım herkese nasip etsin ..
3460 doğdu dün sünnet ettirdik 3300 e düşmüştü canım cok şükür cok düşmemiş şişlikleri inince..
o ıslaklık akıntı bende son 15-20 gündür vardı canım cok yakın diildir ya sanırım gerçi aramızda 1 gün varmışş her an doğabilirrrrrrr

yani bnm durum memnun olmama kaldı artık. gündüz hastaları bekletiyor gece de olsa kendisini çağırınca ek ücretle doğuruyor.

kizlar herkese hayirli geceler, burda olmak güzel gercekten.hepimize hayirli dogumlar nasip olsun.mucizelerini kucaklarina alanlara da saglik mutluluk olsun hep.

Amin ins allah.
Sabahtan beri suni sanci veriyorlar. En yuksek doza gectik 3-4 saattir ama ben hala sancilari hissetmiyorum. Ben hissetmeyince acilma da olmuyor. Hayirlisi bakalim.
Canım Allah yardımcın olsun. Dilediğin gibi gerçekleşesin kolay Doğum nasip etsin Rabbim. Bende sancılanıyor gibiyim yarın sabaha kadar tabii dayanabilirsem nst ye giricem. Daha 10 günden fazla Zaman'ım var ama Hayırlısı Hakkımda. Habersiz Bırakma bizi

Kızlar hepinize merhabalar..çoook uzun bi zamandır giremiodum foruma..beni eskilerden bilenler bilir mutlaka benim minik sıpam gününü doldurmaya tam 8 gün kala yani 4 Aralık yani dün sabah annesine sürpriz yaptı..hem de ne sürpriz anlatamam normal doğumdan deliler gibi korkan ben normal doğum yaptım.hem de epiduralsiz suni sancısız tamamen kendi sancılarıyla geldi miniğim ve size tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın bu fırsatı tepmeyin derim..hepinize hayırlı doğumlar..

gğgggfffdss

gözün aydın darısı bizlere bi avazda inşallah

Maşallah sana yaaa. Rabbim sağlıkla büyütmek nasil etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…