- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
aynen canim, benimkide öyle normal olsun dedim, aninda kötü konustu.bide ben çekingen biriyim, cazgirlik da yapamiyom.diyorum ya, her seferinde kil payi kirtariyom.bakalim sonunda nasil olcak
aynen canim, benimkide öyle normal olsun dedim, aninda kötü konustu.bide ben çekingen biriyim, cazgirlik da yapamiyom.diyorum ya, her seferinde kil payi kirtariyom.bakalim sonunda nasil olcak
alıntıdıye geldı de benım adım yok ama tahmın ettim :)
benim de bacak ağrım oluyor ve normal geliyor arrtık
. bebek prenses ne güzel anlatmışsın. Allah hayırlı evlat etsin, inşaAllah çabucak toparlanırsın. Allah şifa versin :) ama bi mucize doğurmuş olmak herşeye değiyordur eminim
ayyyy gözün aydınn,görüyon mu sen yusufu,erkenden gelmek istedirabbim sağlık versinn herşeyin zamanla yoluna girmesi beni de rahatllatı valaa , yaaa canımm bende sezeryan olcam ya şu gaz çıkarma işlemi nasıl olucak herkesin içinde mi gaz çıkarılıyo nasıl yapcam bennnnn
yani dr degistirirsin gibime geliyo bence.seninki de benim drumun jafasindanmis.bende degistrmek istedim de acikta kaldimcumartesi gdeceğim tekrar . yüzündeki ifadeye göre aynı dr.la devam edeceğim ya da etmeyeceğim. tersti düz oldu bakalım dicek mi ??
ayy cnm cok sasirdim Yusuf'un aceleci cikmasina:)Hazirlanamadan cikip geliveriyolar demekki.Senle 1 gün var aramizda heyecan yaptim iyice.Benimki daha oturuyo bakalim.Nasil bir duygu annelik.Bebisin kac kilo.Ayy ne tatlidir o simdi.Hayirli olsun darisi basimiza.
Ya kizlar bi de bisey sorcam altim islaniyo gibi oluyo bi bakiyorum kilodum islak üstünde de beyaz o kremsi akinti oluyo.Acaba suyum mu azaliyo.Özellikle egilip kalkunca ve yataktan filan kalkinca oluyo.Persembe gidicem doktora bi aksilik olmaz dimi beklesem?
yani dr degistirirsin gibime geliyo bence.seninki de benim drumun jafasindanmis.bende degistrmek istedim de acikta kaldimayni hastanenin baska şubesi bile o haftaki dr a dogurtuyomuş.nöbetçiye kaldim.dr bulamiyorum.insallah senin gonlune gore olur
bnm doğum tarihimle de aynıymış takip edelim birbirimizi.canım gozunaydın gule gule bebeişini buyut senle aynı zamanda tarıhlerımız ben hala beklemedeyım bakalım kısmet.
Canım Allah yardımcın olsun. Dilediğin gibi gerçekleşesin kolay Doğum nasip etsin Rabbim. Bende sancılanıyor gibiyim yarın sabaha kadar tabii dayanabilirsem nst ye giricem. Daha 10 günden fazla Zaman'ım var ama Hayırlısı Hakkımda. Habersiz Bırakma biziAmin ins allah.
Sabahtan beri suni sanci veriyorlar. En yuksek doza gectik 3-4 saattir ama ben hala sancilari hissetmiyorum. Ben hissetmeyince acilma da olmuyor. Hayirlisi bakalim.
gğgggfffdssKızlar hepinize merhabalar..çoook uzun bi zamandır giremiodum foruma..beni eskilerden bilenler bilir mutlaka benim minik sıpam gününü doldurmaya tam 8 gün kala yani 4 Aralık yani dün sabah annesine sürpriz yaptı..hem de ne sürpriz anlatamamnormal doğumdan deliler gibi korkan ben normal doğum yaptım.hem de epiduralsiz suni sancısız tamamen kendi sancılarıyla geldi miniğim ve size tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın bu fırsatı tepmeyin derim..hepinize hayırlı doğumlar..
gözün aydın darısı bizlere bi avazda inşallahKızlar hepinize merhabalar..çoook uzun bi zamandır giremiodum foruma..beni eskilerden bilenler bilir mutlaka benim minik sıpam gününü doldurmaya tam 8 gün kala yani 4 Aralık yani dün sabah annesine sürpriz yaptı..hem de ne sürpriz anlatamamnormal doğumdan deliler gibi korkan ben normal doğum yaptım.hem de epiduralsiz suni sancısız tamamen kendi sancılarıyla geldi miniğim ve size tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın bu fırsatı tepmeyin derim..hepinize hayırlı doğumlar..
Tabiki kesinlikle dogune zaman olmustu buyudumu sonramerhaba canım endişelenme... benim de kızımda öyleydi kilo alımı yavaşladığı zaman doktorum alalım demişti 2.400 gr. doğmuştu kızım... ama önemli olan sağlık bunu unutma
canım yürüyüşle oluyor koşarsın lavaboya
bol boll dua et canımm sezeryan biraz zorladı beni ama hemen sorasında canlı kalmaya dirayetli olmaya çalışş
Kızlar hepinize merhabalar..çoook uzun bi zamandır giremiodum foruma..beni eskilerden bilenler bilir mutlaka benim minik sıpam gününü doldurmaya tam 8 gün kala yani 4 Aralık yani dün sabah annesine sürpriz yaptı..hem de ne sürpriz anlatamamnormal doğumdan deliler gibi korkan ben normal doğum yaptım.hem de epiduralsiz suni sancısız tamamen kendi sancılarıyla geldi miniğim ve size tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın bu fırsatı tepmeyin derim..hepinize hayırlı doğumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?