2014 Aralık Anneleri

Bende böle bi moddayım bu sabah hatta daha da tuaf olduğum söylenebilir yalnızlık tan sanırım bide yarın günüm doluyor ama bizim kız da hala tık yok aynı yerinde duru
yo dönmedi kuzum .dönülmesi gerektiğini bilmiyo kavrayamadı annesi nin yavrusu kıyamıyo ru m doktorum da normal doğum cu 42 ye kdr bekler iz dio. Ama ben okdr nasıl beklicem artık bian önce kavuşmak istiyorum Rabbim hayırlı doğumla r nasip etsin herke.

Iki gündür bende bi tuhaflik var karnim kasilip tas gibi oluyor hafif bi agrim olup geciyor simdide lavobada peceyeye pembe akinti geldi ara ara agrim var dogurucam galiba...
Canim doğumun baslamis galiba hadi hayirli olsun Allah kolaylik versin :)

kizlar gunaydin. oncelikle bebislerini kucagina alan annelerimizi tebrik ediyorum.hayirli evlat olsunlar insallah. darisi basimiza diyip soruma geciyorun. ben bugun biberon ve emzik alacam. biberon cammi olacak.kac ml. emzik damaklo damaksizmi:))))

Günaydn arkadaşlar. Acayip bir karın agrısıyla uyandımya. Cok sık karnım agrıyo artıkya. Agrıdan yataktan zor kalkıp yürüdümya.

iyi günler hayırlı cumalar inşallah.. herkes heyecanla doğumu bekliyor sanırım :) bende bugün sanki doğuvercek gibi bekliyorum.. dün akşam kasılmalarım başladı. uyutmadı beni sol yanıma yatıyorum içimde bişeyler uzuyo kısalıyo gibi oluyo bir taraftanda kızım kıpır kıpırdı bekledim durdum sancım olur diye ama pek olmadı. şimdide kasılmalar var ama düzensiz. gelsin artık meleklerimiz sağlıkla inşallah..

Bugun bana tuse yapildi acilmam yokmus. Bugune kadar normal dogumdan korkmadim hic ama bugun dogumhanedeki kadinin bagrislari hala kulagimda cok psikolojim bozuldu kizlar acilmam olmadigina sevindim nerdeyse sezeryan istemiyorum ama normal dogumdan da cok korktum ne yapcam ben

Bol bol dua et canim allah kimseye kaldiramayacagondan fazla aci vermez
yagmur gibi gelip geciyor birguncuk...hayirlisiyla gelsin sansilar artik ben beklemekten coook sikildim kavusalim hasret bitsin ...

yagmur gibi gelip geciyor birguncuk...hayirlisiyla gelsin sansilar artik ben beklemekten coook sikildim kavusalim hasret bitsin ...
Ben de cookk sikildm gecmiyo son gunler.giden gidene.sayili kisi kaldik..topigimiz bile ilerlemiyo artik.
Gerginligim cokk arttii

dua ediyorum tum dogum yapcak kardeslerimi Rabbim bi avazda kurtarsin.. benim tum cesaretim gitti blmiyorum

dua ediyorum tum dogusıkıldım kardeslerimi Rabbim bi avazda kurtarsin.. benim tum cesaretim gitti blmiyorum
Bende sancim gelse diye bakiyorum bir yildir hamileyim nerdeyse baya sikildim....sabah az gel git oldu dogurcam sandim ama yok...
hem herkezin bunyesi farkli insallah bizimkisi kolay olanlardan olur...

Bende sancim gelse diye bakiyorum bir yildir hamileyim nerdeyse baya sikildim....sabah az gel git oldu dogurcam sandim ama yok...
hem herkezin bunyesi farkli insallah bizimkisi kolay olanlardan olur...
Insallah kolay olur canim Allahim yardim etsin suni sanci o kadar bagrttiriyo galiba insallah ona gerek kalmaz dogal sanciyla dogarlar

selam kizlar bende 4 aralik sabahi dogum yaptimmmm.normal dogum episuralsiz suni sancisiz anlatilmaz yasanir :) cok sukur bebisimizi sagsaglim kucagimiza aldik Rabbim hepinizi kurtarsin
Allah hayrli ugrlu etsin anneli babali buytsun insallah canim gecms olsun dayanilmiycak gbi degil dimi cesaret ver biraz

enaksesuaranalit: 38150307 .!.:
selam kizlar bende 4 aralik sabahi dogum yaptimmmm.normal dogum episuralsiz suni sancisiz anlatilmaz yasanir :) cok sukur bebisimizi sagsaglim kucagimiza aldik Rabbim hepinizi kurtarsin
Gozun aydin allah anali babali buyutsun ins.
sen yinede anlat biz anlariz cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…