Bende böle bi moddayım bu sabah hatta daha da tuaf olduğum söylenebilir yalnızlık tan sanırım bide yarın günüm doluyor ama bizim kız da hala tık yok aynı yerinde duruellerim şiş şiş,
ayaklarim da,
içi dolu bi turşuuuu giiibiyimmm,
ellerin şiş ama,
heyeeeeecanlaaa,
bebegimiii beklemekteyim(ellerim bomboş sarkisina uyarlamadir)yeni uyandim ve kafamda bu şarki vardi, deli gibi gözükebilirim ama bana da öyle geldi biraz haha herkese hayirli sbahlar.gece bol sancili gecti benim.mutluyum yanii sizler nasilsinuzzzzz
Canim doğumun baslamis galiba hadi hayirli olsun Allah kolaylik versin :)Iki gündür bende bi tuhaflik var karnim kasilip tas gibi oluyor hafif bi agrim olup geciyor simdide lavobada peceyeye pembe akinti geldi ara ara agrim var dogurucam galiba...
Evdeyim bekliyorum simdilik insallah hayirlisiyla gelirde giderim...dualarim hepimizpembelik varsa nişan olabilir :) hakkında hayırlısı olsun. ya kızlar bana da dua edin. ben size ediyorum heppp :)) metela sana da ettim bu arada
Canim doğumun baslamis galiba hadi hayirli olsun Allah kolaylik versin :)
Bol bol dua et canim allah kimseye kaldiramayacagondan fazla aci vermezBugun bana tuse yapildi acilmam yokmus. Bugune kadar normal dogumdan korkmadim hic ama bugun hanedeki kadinin bagrislari hala kulagimda cok psikolojim bozuldu kizlaracilmam olmadigina sevindim nerdeyse sezeryan istemiyorum ama normal dogumdan da cok korktum ne yapcam ben
Ben de cookk sikildmBol bol dua et canim allah kimseye kaldiramayacagondan fazla aci vermez
yagmur gibi gelip geciyor birguncuk...hayirlisiyla gelsin sansilar artik ben beklemekten coook sikildim kavusalim hasret bitsin ...
Az daha sabir bakalimBen de cookk sikildmgecmiyo son gunler.giden gidene.sayili kisi kaldik..topigimiz bile ilerlemiyo artik.
Gerginligim cokk arttii
dua ediyorum tum dogum yapcak kardeslerimi Rabbim bi avazda kurtarsin.. benim tum cesaretim gitti blmiyorumBol bol dua et canim allah kimseye kaldiramayacagondan fazla aci vermez
yagmur gibi gelip geciyor birguncuk...hayirlisiyla gelsin sansilar artik ben beklemekten coook sikildim kavusalim hasret bitsin ...
Bende sancim gelse diye bakiyorum bir yildir hamileyim nerdeyse baya sikildim....sabah az gel git oldu dogurcam sandim ama yok...dua ediyorum tum dogusıkıldım kardeslerimi Rabbim bi avazda kurtarsin.. benim tum cesaretim gitti blmiyorum
Insallah kolay olur canim Allahim yardim etsin suni sanci o kadar bagrttiriyo galiba insallah ona gerek kalmaz dogal sanciyla dogarlarBende sancim gelse diye bakiyorum bir yildir hamileyim nerdeyse baya sikildim....sabah az gel git oldu dogurcam sandim ama yok...
hem herkezin bunyesi farkli insallah bizimkisi kolay olanlardan olur...
Allah hayrli ugrlu etsin anneli babali buytsun insallah canim gecms olsun dayanilmiycak gbi degil dimi cesaret ver birazselam kizlar bende 4 aralik sabahi dogum yaptimmmm.normal dogum episuralsiz suni sancisiz anlatilmaz yasanir :) cok sukur bebisimizi sagsaglim kucagimiza aldik Rabbim hepinizi kurtarsin
Ben 21 sen 23 bide 40 haftayi gecersek beklemek beni mahfediyo gunler azaldikca uzuyo benim gözümdeBen de cookk sikildmgecmiyo son gunler.giden gidene.sayili kisi kaldik..topigimiz bile ilerlemiyo artik.
Gerginligim cokk arttii
Gozun aydin allah anali babali buyutsun ins.enaksesuaranalit: 38150307 .!.:selam kizlar bende 4 aralik sabahi dogum yaptimmmm.normal dogum episuralsiz suni sancisiz anlatilmaz yasanir :) cok sukur bebisimizi sagsaglim kucagimiza aldik Rabbim hepinizi kurtarsin
Kızlar bir 21 de benim. Zaman gecmıyo sancı gelmyo. Valla bi senedir hamile gibiyimya.Ben 21 sen 23 bide 40 haftayi gecersek beklemek beni mahfediyo gunler azaldikca uzuyo benim gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?