2014 Aralık Anneleri

amin canım cok saoll kesinliklee .. buarada bakıp bakıp aglamalar basladı anne olmak mucize sonsuz şükür Rabbime
Merhaba öncelikle bebeğinizi Güle güle sağlıkla büyütün. Yunus Emre Hastanesi nde doğum yaptım demişsiniz bende oraya ekin hanıma gidiyorum. Genel sezaryen kararını ekin hanım mı verdi. Anestezi Dr güvenmeyen ekin hanım mı? Ben ilk çocuğumu medical park hastanesinde spinal epidural sezaryen olmuştum. Bunda da aynı şekilde istiyorum ama yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum

aynen benim başka kuzucum yok,sen haliyle tabi,ama yine iyi yürüyomuşun.yarım saat de az değil,en önemlisi sürekli olması bence.bazen üşeniyorm ama ne kaldı deyip zorluyorum kendimii yararı olur inşallah

olduğu kadar artık, hiç yoktan iyidir diyorum. maşallah sana da arkadaşım. çok faydası olur inşaAllah :)

0000000000000000
aynen benim başka kuzucum yok,sen haliyle tabi,ama yine iyi yürüyomuşun.yarım saat de az değil,en önemlisi sürekli olması bence.bazen üşeniyorm ama ne kaldı deyip zorluyorum kendimii yararı olur inşallah

Ben de cookk sikildm gecmiyo son gunler.giden gidene.sayili kisi kaldik..topigimiz bile ilerlemiyo artik.
Gerginligim cokk arttii
son günler dediğin tahmini 18 gün artı 42 ye kadar beklemenin gayet normal olduğunu hesaba katarsak 14 gün daha, bir ayı geçkin zamanın var canım. çoğumuzun da öyle. biz acele ediyoruz sanırım heyecanımızdan. sonra dayanamayıp sezeryani kendimiz seçiyoruz

Bugün doktora gittik salı nst de kasılma sık çıkmıştı bugün yok denecek kadar az.Sali gel dedi doktor.insallah salıdan önce sancim gelir. Artık doğurmak istiyorum çok rahatsızım yaptığım yerden kalkamiyorum.yurumek işkence gibi. 8 kiloya rağmen bunlar. Allah daha fazla kilo alanların yardımcısı olsun çok zormuş gerçekten son günler. Ne uyku kaldı, ne zaman kavramı.

dua ediyorum tum dogum yapcak kardeslerimi Rabbim bi avazda kurtarsin.. benim tum cesaretim gitti blmiyorum
bağırmak insanın gücünü götürüyormuş aslında. belki gıkın çıkmaz doğum yaparken, o kadar rahat olur:) dua etmemiz lazım canım. sezeryan kolay mı, 10 kat daha zor normalden.

bağırmak insanın gücünü götürüyormuş aslında. belki gıkın çıkmaz doğum yaparken, o kadar rahat olur:) dua etmemiz lazım canım. sezeryan kolay mı, 10 kat daha zor normalden.
Oyle tabi sezeryan hic dusunmuyorum zaten doktorumda o psikolojik olarak abartiyo herkes oyle degil rahat ol dedi insallah kolay olur

ahahahaha

Kizlar benim bugün kontrolüm vardı... nst, çatı ve usg... nst iyi sancı mancı yok bebegin suyu ve kalp atışları gayet iyi 2900 olmuş paşam... 3500 olunca falan doğum olur senin bebeğin daha gelmeye niyeti yok dedi... neyse çatı kontrolü çok zor biseymiş gerçekten böyle sancın olacak dedi 8 dkya düşmedikçe gelmiceksin, kanala girmesi gerekiyo daha hiç girmemiş girdikten 10 gün sonra doğum oluyo, 1 cm açıklığın var bol bol yürü günde 1 saat en az dedi.. ama dün bi Doç. Dr. A gitmiştim bebegin kalp atislari ritmik değil, suyu var ama azalmış dedi bütün moralimi bozdu dün bidaha gitmicem kendi doktorumdan başka birine... doktorum gerçekten normal doğum yanlısı bunu anladım... bizde haberler böyle.. ee nasıl İncek aşağı şimdi bu bebek

Bol bol yürü canim eğilip kalkmakta ise yariyo benimki girdi kanala evin peteklerini temizletmistik halilar için eğilip kalktim sürekli o gün kanala girdiğini hissetmiştim :)

Ya kizlar ben sezeryan olmaya karar veriyorum galiba yavas yavas
Cati muayenesinde ust kemik basik demisti.bebegime bisey olur sikisir oksijensiz kalur diye cok korkmaya basladim bu riski goze alamicam galiba bilmiyorum

L likear canim evet aramiz az bakalim nolacak??

N Neshve canim 42ye kadar beklemem zaten riskli goruyorum ben.hakkimizda hayirlisi canim artik..

selam kizlar bende 4 aralik sabahi dogum yaptimmmm.normal dogum episuralsiz suni sancisiz anlatilmaz yasanir :) cok sukur bebisimizi sagsaglim kucagimiza aldik Rabbim hepinizi kurtarsin
ayy gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşAllahnasıl Ahmet beyden memnun kaldın mı
başka doğum yapanlar var mı bilmiyorum kızlar ama olduysa tebrik ederim Allah mutlu mesut sağlıklı bir ömür geçirmelerini nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…