Merhaba öncelikle bebeğinizi Güle güle sağlıkla büyütün. Yunus Emre Hastanesi nde doğum yaptım demişsiniz bende oraya ekin hanıma gidiyorum. Genel sezaryen kararını ekin hanım mı verdi. Anestezi Dr güvenmeyen ekin hanım mı? Ben ilk çocuğumu medical park hastanesinde spinal epidural sezaryen olmuştum. Bunda da aynı şekilde istiyorum ama yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldumamin canım cok saoll kesinliklee .. buarada bakıp bakıp aglamalar basladı anne olmak mucize sonsuz şükür Rabbime
aynen benim başka kuzucum yok,sen haliyle tabi,ama yine iyi yürüyomuşun.yarım saat de az değil,en önemlisi sürekli olması bence.bazen üşeniyorm ama ne kaldı deyip zorluyorum kendimiiyararı olur inşallah
aynen benim başka kuzucum yok,sen haliyle tabi,ama yine iyi yürüyomuşun.yarım saat de az değil,en önemlisi sürekli olması bence.bazen üşeniyorm ama ne kaldı deyip zorluyorum kendimiiyararı olur inşallah
nerdeyse bi sene oluyo zaten :)Kızlar bir 21 de benim. Zaman gecmıyo sancı gelmyo. Valla bi senedir hamile gibiyimya.
son günler dediğin tahmini 18 gün artı 42 ye kadar beklemenin gayet normal olduğunu hesaba katarsak 14 gün daha, bir ayı geçkin zamanın var canım. çoğumuzun da öyle. biz acele ediyoruz sanırım heyecanımızdan. sonra dayanamayıp sezeryani kendimiz seçiyoruzBen de cookk sikildmgecmiyo son gunler.giden gidene.sayili kisi kaldik..topigimiz bile ilerlemiyo artik.
Gerginligim cokk arttii
bağırmak insanın gücünü götürüyormuş aslında. belki gıkın çıkmaz doğum yaparken, o kadar rahat olur:) dua etmemiz lazım canım. sezeryan kolay mı, 10 kat daha zor normalden.dua ediyorum tum dogum yapcak kardeslerimi Rabbim bi avazda kurtarsin.. benim tum cesaretim gitti blmiyorum
1 hafta icinde bebeklerimize en kolay sekilde kavusuruz insallah kizlarKızlar bir 21 de benim. Zaman gecmıyo sancı gelmyo. Valla bi senedir hamile gibiyimya.
Oyle tabi sezeryan hic dusunmuyorum zaten doktorumda o psikolojik olarak abartiyo herkes oyle degil rahat ol dedi insallah kolay olurbağırmak insanın gücünü götürüyormuş aslında. belki gıkın çıkmaz doğum yaparken, o kadar rahat olur:) dua etmemiz lazım canım. sezeryan kolay mı, 10 kat daha zor normalden.
ahahahaha"sen hala dogurmadin mi?" diyen sayisi saat itibariyle 9, saatler ilerledikce artacaktir. Dogum yapanlari tebrik ederim. "Sen de amma tembel ciktin eki eki" diyen biri vardi, islak odunla onu dövmeye gidiyorum, dogumu baslatir belki azicik aksiyon.
helal sanaRelax olun kizlar icimiDe kalcak hali yok ya....
En guzel zamanini allah biliyor ...
motive edelim kendimizi
daha çok var bacım yaa1 hafta icinde bebeklerimize en kolay sekilde kavusuruz insallah kizlar
Bol bol yürü canim eğilip kalkmakta ise yariyo benimki girdi kanala evin peteklerini temizletmistik halilar için eğilip kalktim sürekli o gün kanala girdiğini hissetmiştim :)Kizlar benim bugün kontrolüm vardı... nst, çatı ve usg... nst iyi sancı mancı yok bebegin suyu ve kalp atışları gayet iyi 2900 olmuş paşam... 3500 olunca falan doğum olur senin bebeğin daha gelmeye niyeti yok dedi... neyse çatı kontrolü çok zor biseymiş gerçekten böyle sancın olacak dedi 8 dkya düşmedikçe gelmiceksin, kanala girmesi gerekiyo daha hiç girmemiş girdikten 10 gün sonra doğum oluyo, 1 cm açıklığın var bol bol yürü günde 1 saat en az dedi.. ama dün bi Doç. Dr. A gitmiştim bebegin kalp atislari ritmik değil, suyu var ama azalmış dedi bütün moralimi bozdu dün bidaha gitmicem kendi doktorumdan başka birine... doktorum gerçekten normal doğum yanlısı bunu anladım... bizde haberler böyle.. ee nasıl İncek aşağı şimdi bu bebek
ayy gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşAllahselam kizlar bende 4 aralik sabahi dogum yaptimmmm.normal dogum episuralsiz suni sancisiz anlatilmaz yasanir :) cok sukur bebisimizi sagsaglim kucagimiza aldik Rabbim hepinizi kurtarsin
tabiki de hatta şuan 6 yaşında fıstıkk bir prenses olduTabiki kesinlikle dogune zaman olmustu buyudumu sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?