2014 Aralık Anneleri

Bugun son muayenemizi olduk. 11aralik sabahi bebegimle kavusuyoruz ins. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedigim duygular icindeyim. Bi yandan ameliyat telasi bi yandan bebegime kavusma heyecanı bi yandan yeni bi hayata baslayacak olmanin stresi. evlenirken bu kadar gerilmemistim Sanirim bebegimi daha cok onemsiyorum.

Al bendende o kadar canim bıktım onlardan benim yerimede döv gel hatta burdakileride döv elin degmisken :)

Ayy bir ay olmasin nolur yaaa

Inmezler bu bebekler canim inatlar benimde oyle gttim bugun acilma yok 3 kg suyuda guzel doktor diyo hic niyeti yok yerinden cok memnun

Yok canim sezeryana karar verme ne olursa olsun belli olmaz bi anda olur biter hersey Allahin izniyle

E="likear, post: 38154523, member: 640378"]Ayy bir ay olmasin nolur yaaa [/QUOTE]
bence de olmasin :) gunler gecmek bilmiyor dimi. dogum sonrasi cok kolay olcak sanki :) yani inşaAllah uslu cocuklarimiz olur ama

bağırmak insanın gücünü götürüyormuş aslında. belki gıkın çıkmaz doğum yaparken, o kadar rahat olur:) dua etmemiz lazım canım. sezeryan kolay mı, 10 kat daha zor normalden.
Ben mecburen sezeryan olacağım evet imkanım olsa kesinlikle normal doğum diyorum herkese tavsiye ediyorum.ama sizin bu sezeryan ile normal doğumu kıyaslanan yorumlarınızı okudukça iyice geriliyorum lütfen şu dönemlerde yazdığımız şeylerde daha hassas olursak sevinirim.gercekten panik oluyorum

Ayvacık30 canım benim gerilecek bişey yok benim 2. Doğumum olacak kısmetse evet zor bağırıyorsunda çağırıyorsunda amaönemli olan sağlıkla bebeğe kavuşmak pembe bi tablo yok önümüzde ama sonucu yeterince pembe bence ve dua et bol bol inşirah oku yasın oku anneliği bu denli mukaddes kılanda doğumu belkide ne dersin :)

Dileker Sağol desteğin için ama ben ameliyatın her türlüsunden çok korkuyorum ama şimdi mecburen sezeryan olacağım bu negatif yorumları okudukça normal olmayacağına daha çok üzülüyorum. Halbuki birbirimize destek olmalıyız.

Arkadaslar 2 kasimda saat17:55te ogluma normal dogumla kavustum ancak girebildim doğum hikayemide en kisa zamanda paylasicam ins diger arkadaslarada allah yardimci olsun diyorum kendinize ve bebislere iyi bakin ve gercekyen uyuyunn yemekbyemege nobetlese gidiyoruz mutfaga esimle :)

Kızlar bişey sormuştum ama cvp alamadım malesef. Özellikle dogum yapan annelere sorum. Şimdi dogum yapınca hemen süt gelmeyebiliyo malesef. Sağılacak kadarda yoksa süt. Bebişi nasıl besliyoruz. Yada hastanede bişey verıyolarmı. Bu soru cok önemli benim için. Bebegim aç kalsın istemiyorum. E süt olmazsa nasıl beslicemide bilmiyorum.

E="likear, post: 38154523, member: 640378"]Ayy bir ay olmasin nolur yaaa
bence de olmasin :) gunler gecmek bilmiyor dimi. dogum sonrasi cok kolay olcak sanki :) yani inşaAllah uslu cocuklarimiz olur ama[/QUOTE]
Gercekten gecmiyo hayatta hic bise icin bu kadar sabirsiz olmadim sabirli biriydim ben :S Insallah uslu olurlar :) karnini doyur gazini cikar tamam o is kolay

canım hazır mama veriliyor özellikle aptamil 1 no tavsiye ederim hastane vermiyo kendin alıyorsun mamayı ama benim bu dediğim devlet hastanesi için geçerli özelleri bilemiyorum 30 cc için 1 ölçek :)

hatta ilk 5 gün mzirdikten sonra mutlaka hazır mama takviye edin dedi çocuk dru sarılık olmamaıs için çok geekliymiş zaten ilk 2gün yeterli gelmiyo süt yani mutlaka al çantanda hazır bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…