2014 Aralık Anneleri

canım hazır mama veriliyor özellikle aptamil 1 no tavsiye ederim hastane vermiyo kendin alıyorsun mamayı ama benim bu dediğim devlet hastanesi için geçerli özelleri bilemiyorum 30 cc için 1 ölçek :)
Tesekkur ederim cnm. Birde bi eczaneci abi var eşimin müşterısı. Sut arttırıcı toz önerdı eşide dıgum yaptıgı gun onu içmiş. Ciddi artmış sütü. Doktoruma sorup onuda kullanabilirim belki. Bugun getırıcektı eşim

hatta ilk 5 gün mzirdikten sonra mutlaka hazır mama takviye edin dedi çocuk dru sarılık olmamaıs için çok geekliymiş zaten ilk 2gün yeterli gelmiyo süt yani mutlaka al çantanda hazır bulunsun :)
Hmm. Tekrar sagol canm. İlk beş gün verıcez peki bı sefermi. Ay bu mama işlerı benim kafamı cok karıştırıyo cc falam ölçu mölçü hiç anlamıyorumkı. Doktor detaylı anlatr heralde bilmiyorumki.

ay özür dilerim çok özür dilerim. hakkınızı helal edin. benimki gaza getirme. hani imkani olup da sezaryen olanlar için. yoksa emin ol, farki yok. ikisi de doğum ve normal doğumda her lavaboya gidişinde batikonla dikislerini temizlemen lazim. onda da dikiş var bunda da.en azindan sezeryande kapalı kaliyo dikisler dokunmak zorunda değilsin. ikisinin tek farki birini önce sanciyla beklemeyle cekiyosun. diğerini de ayni sure kadar doğum sonrası

sut değil ama Kolostrum denen su gibi bisey geliyo. o da çok besleyiciymis. simdi bisey söylemek de istemiyorum. yanlis bisey solicem diye korktum bende boyle olmuştu ama baya agladiydi çocuğum. doymak doymamakla alakasi var mi bilmem ama. genelde de 3. gün geliyor. cok az şekerli su veriyordu kayinvalidem ara ara. mama asla vermedim. biberondan hizli bi sekilde gelen mamayi memeden yavas ve zor gelen süte tercih edebiliyolar bazen. snra hizlaniyo tabi sütun gelmesi de. ama yapmamiz gereken, doğumdan sonra hemen emzirmeye calismak

zeale bacımmm bende diyeyim SEN DE Mİ BİRİTÜSS.... bende doğuramadım gitti yahuu... bekliyoz ama tık yok tembelin karesi çıktım ben

neden sezeryan oluyosun canim, anlatmak ister misin? ben de sezeryane gidebilirim. cunku bebek şimdiden 3.400 gr gorunuyo ve 38 hafta yeni doldu. kendime cesaret olsun diye yaparız ederiz diyorum, annemi düşünüyorum. biz de kiloluymusuz ama bizim elimizde değil hicbisey. kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz

Helal olsun ne demek sizde helal edin. Zaten normal doğum konusunda hemfikirim sonuna kadar sancılarını bekleyip gidin diyorum bende herkese. Ilk Doğumumda bilmiyordum açılma olmuyo diye hemen sezeryan a aldılar. Şimdide küçük bir ildeyim yeni doğan yoğun bakım yok sağlık yönünden imkanımız kısıtlı diye normal doğum yaptırmiyorlar yoksa gerçekten normal doğum istiyordum eğer büyük bir ilde olsam kesinlikle normal doğumu denerim çünkü istanbul da ankara da sezeryan sonrası normal yapanları duydum

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor "e dogur artik" dedi inşallah hocam dedim. Tamam o zaman Pazartesi ye kadar bekleyelim dogmazsa Pazartesi öğlen gel dogurtalim dedi. Sezaryen mi olacak dedim. Hayır suni sancı vercem dedi. Epidural sordum yok dedi dogurtucaz biz işte merak etme dedi. Bakalım bekliyorum. Biraz biraz kasılmalar da oluyo gibi ama eşim de Pazar akşam geliyo şehir disindan insallah bekler o günü ve kendi sancisiyla dogar

Aa gününde dolmuş, hayırlısı olsun ablacım inşallah kendiliğinden gelir aniden de gerek kalmaaz suniye

Kizlar sizce dogum haftasi neye bagli yani kiz erken olur erkek gec filan bunlar cogu zaman tutmuyo erken ya da gec dogurmak sizce neyle alakali

yarın kontrole gideceğim, korkuyorum açıkçası. bebeğim tersti. pazartesi kardeşim doğum yaptığı hastanede baş aşağı olduğunu öğrendik. şimdi gittiğimde tekrar ''hala ters '' cümlesini duymaktan korkuyorum. annem yanımda olmasa acaba yanlış mı duydum dıcektım ki salak gibi 2 kere sordum doktora :) inşallah düz durmaya devam ediyordur bebişim.. çok tedirginim. yarın olsa da kurtulsam şu meraktan ve normal doğum olayım netliğe kavuşsa artık...

Ben de bazen bu hassasiyete giriyorum ama takilmamak lazim kuzu. Bakin bebisleri kendilerinden uzak kalana anneler oldu, oluyor. Hepsine sabir diliyorum. Onemli olan bebislerin sagliklarini gorebilmek. Herkes icin hayirlisi olcak zaten o yuzden uzme kendini sakin.

kgokce yuruyus
evet bazi doktorlar ssvd yaptiriyor. ama önemli olan senin ve bebeğinin sagligi. ben ilk çocuğumu 9 aylik hamileyken kaybettim. Hakkimizda ne hayirlisiysa onu versin Rabbim.

OTE="uzum328, post: 38154926, member: 346220"] mevzun neden sezaryen oluyodun ?[/QUOTE]
Benim plasentam onde. Hatta rahme yapisik olma ihtimali de var oyuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…