- 26 Mayıs 2013
- 163
- 33
- 53
Canım çocuk doğHmm. Tekrar sagol canm. İlk beş gün verıcez peki bı sefermi. Ay bu mama işlerı benim kafamı cok karıştırıyo cc falam ölçu mölçü hiç anlamıyorumkı. Doktor detaylı anlatr heralde bilmiyorumki.
Hmm. Tekrar sagol canm. İlk beş gün verıcez peki bı sefermi. Ay bu mama işlerı benim kafamı cok karıştırıyo cc falam ölçu mölçü hiç anlamıyorumkı. Doktor detaylı anlatr heralde bilmiyorumki.
Rabbim sağ salim kucağına almanı, koklamanı, büyütmeni nasip kısmet eylesin. Darısı bizlerin de başına inşallah...Kızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
Rabbim sağ salim kucağına almanı, koklamanı, büyütmeni nasip kısmet eylesin. Darısı bizlerin de başına inşallah...
Kızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
Amin inşallah sağlıkla kucağimiza alırız bebisleri.@kgokce yuruyus
evet bazi doktorlar ssvd yaptiriyor. ama önemli olan senin ve bebeğinin sagligi. ben ilk çocuğumu 9 aylik hamileyken kaybettim. Hakkimizda ne hayirlisiysa onu versin Rabbim.
Evet haklısın bende kendimi motive etmeye çalışıyorum diyorum yerimde olmak isteyen anne olamayan ne kadar kadın var insanlar ne zor ameliyatlar geçiriyor kendine gel diye.rabbim herkese bir an önce yavrularını kucaklayan nasip etsinBen de bazen bu hassasiyete giriyorum ama takilmamak lazim kuzu. Bakin bebisleri kendilerinden uzak kalana anneler oldu, oluyor. Hepsine sabir diliyorum. Onemli olan bebislerin sagliklarini gorebilmek. Herkes icin hayirlisi olcak zaten o yuzden uzme kendini sakin.
Canim benim haydi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla bir an önce evinize geçersinizKızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
sağ sağlim kucağına alırsın inşallah..
uyuzcan gözün aydın cnm benim..
Canim benim haydi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla bir an önce evinize geçersiniz
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin uyuzcanimÇok sağolun kızlar. Heyecandan uyku tutmuyor. İnşallah kavuşcaz yarın oğlumla. Darısı tüm bekleyenlerin başına
Allah yardimcin olsun canim hayrlisiyla kavusursun inşallah. .Kızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
Insallah canim dogum olur bugun su an nasilsinGece boyu wc den cikamadim dolasyim evde iki saat civari uyumusum ....10 dk da bir sancim geliyor şiddeti cogalsin diye bekledim ama yok ne geciyor ne cogaliyor... 8-9 kadar dayanmaya calisicam kendi doktoruma muayne olabilmek icin...
kizlar dua edin bana...benim dualarimda sizlere
Dayanirsin canim derin derin nefes al yavas yavas dolas evin icinde hadi hayirlusi bebis geliyo galiba :)10 da bi kasiklarima agri vuruyor agri gelince ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum ayakta olmak bi nebze rahatlatiyor..doktorum 9 da gelicekmis dauanabilirim umarim
Insallah gelir darisi senin basina insallah canim... bi avazda kurtarsin allahimDayanirsin canim derin derin nefes al yavas yavas dolas evin icinde hadi hayirlusi bebis geliyo galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?