2014 Aralık Anneleri

Canım çocuk doğ

canım 2 saatte bir yarım saat emzir süt gelmese bile emzir mutlaka üzerine de 30 cc mama ver benim bir haftada zor geldi sütüm ama hep emzirdim önce yarım saat emzir üzerine kasıkla ya da aventin anne memesine uyumlu biberonuyla 30 cc mama ver aç bırakma sakın sarılık olmasın kuzucuğun sezeryanın acısından gelmıyor bence ama tahmın tabı benımkı öyle olmustu insallah sizinkiler cabuk gelir

Evet haklısın bende kendimi motive etmeye çalışıyorum diyorum yerimde olmak isteyen anne olamayan ne kadar kadın var insanlar ne zor ameliyatlar geçiriyor kendine gel diye.rabbim herkese bir an önce yavrularını kucaklayan nasip etsin

Kizlar asi derece mide eksimem var midem bulaniyor
boyle bisi yasayan var mi???

Gece boyu wc den cikamadim dolasyim evde iki saat civari uyumusum ....10 dk da bir sancim geliyor şiddeti cogalsin diye bekledim ama yok ne geciyor ne cogaliyor... 8-9 kadar dayanmaya calisicam kendi doktoruma muayne olabilmek icin...
kizlar dua edin bana...benim dualarimda sizlere

Insallah canim dogum olur bugun su an nasilsin

10 da bi kasiklarima agri vuruyor agri gelince ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum ayakta olmak bi nebze rahatlatiyor..doktorum 9 da gelicekmis dauanabilirim umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…