2014 Aralık Anneleri

Amin amin ...dayanilmiyacak gibi degil hala doguracagima inanmiyorum
Allah yardimcin olsun canim, 10 dkkada bire düştüyse bebik geliyor desene :) sancim geldiğinde ayakta olmak daha iyi geliyordu bana. pek yatamiyodum ben de. söyle dusunmelisin, bu sancilar bitecek ve kucagimda bebeğim olacak :) her sanci beni bebegime yaklastiriyor. ve surelerini oku kanaman olmadikca

Allah kolay dogum nasip etsin inşaAllah., bize de dua et lütfen.. uç dakikada bire düşünce gel demişti eski doktorum. ona rağmen gittiğimde acilmam 4 cmdi.

likear .!.:
Aa ben gormedim yazdığını tamam o zaman dogum basliyo kesin seside cikmadi iyice artti galiba dua edelim insalllah bi avazda kurtarsin :)
âminn âminn canim. ama eger okuyorsan yatip uyumaya calis incirreceli. ne kadar dinlensen kâr simdi

Gunaydn arkadaşlar. Ayy dogumlar başlamış yıne. Ben bile okudukça heycanlanıyorum burda. Darısı başımıza inşallâh yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım.

Kızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
Canim su saatler itibari ile besir pasaya kavusmus olmalisin benden oncede doguruverdin :) rabbim anali babali saglicakla buyutr ins . Rabbim yardimci olsun gozun aydin simdiden

Günaydın anneler nihayet doğum yaptım bebeğim kavuştum çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin. Benim aniden tansiyon çıkmıştı Dr doğuma almalıyız dedi apar topar gittik sabah 9 da suni sancı verildi çok berbat birşey çok kötü oldum 4 e kadar acı çektim ama açılma olmadı bende daha fazla dayanamadım ve spinal sezeryan istedim 4.10 da girdim 4.45 de bebeği aldılar bende 5 de çıktım çok kolay ve güzel oldu keşke hiç acı çekmece yedim dört saat hiç ağrım olmadı Bebeğimi emzirdim sonraki ağrı da az bir ağrıydı hep unutulan şimdi de çok mutluyum devamını anlatırım

Canım benim haydi hayırlısıyla dogumun gerçekleşsin inşallah. Sağlıkla huzurla evinize geçin siz de. Teker teker artıyor doğumlar. RABBİM hepimize bir avaz kurtulmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…