Keske uyuyabilseydin ama olsun Rabbim bi kolaylik saglar canim insallahUykum var iki saat falan anca uyudum
Amin canim insallah cumle bekleyenlerimizi insallah sancin iyice artarsa elinle karnini sivazla surekli summe sebile yesserah de canimInsallah gelir darisi senin basina insallah canim... bi avazda kurtarsin allahim
Amin amin ...dayanilmiyacak gibi degil hala doguracagima inanmiyorumKeske uyuyabilseydin ama olsun Rabbim bi kolaylik saglar canim insallah
Allah yardimcin olsun canim, 10 dkkada bire düştüyse bebik geliyor desene :) sancim geldiğinde ayakta olmak daha iyi geliyordu bana. pek yatamiyodum ben de. söyle dusunmelisin, bu sancilar bitecek ve kucagimda bebeğim olacak :) her sanci beni bebegime yaklastiriyor. ve surelerini oku kanaman olmadikcaAmin amin ...dayanilmiyacak gibi degil hala doguracagima inanmiyorum
Allah kolay dogum nasip etsin inşaAllah., bize de dua et lütfen.. uç dakikada bire düşünce gel demişti eski doktorum. ona rağmen gittiğimde acilmam 4 cmdi.Gece boyu wc den cikamadim dolasyim evde iki saat civari uyumusum ....10 dk da bir sancim geliyor şiddeti cogalsin diye bekledim ama yok ne geciyor ne cogaliyor... 8-9 kadar dayanmaya calisicam kendi doktoruma muayne olabilmek icin...
kizlar dua edin bana...benim dualarimda sizlere
Aa ben gormedim yazdığını tamam o zaman dogum basliyo kesin seside cikmadi iyice artti galiba dua edelim insalllah bi avazda kurtarsin :)likear cım gelmişti onun nisani gecen gün :)
âminn âminn canim. ama eger okuyorsan yatip uyumaya calis incirreceli. ne kadar dinlensen kâr simdilikear .!.:Aa ben gormedim yazdığını tamam o zaman dogum basliyo kesin seside cikmadi iyice artti galiba dua edelim insalllah bi avazda kurtarsin :)
Aynen uyuyamasa da enerji vercek biseyler yemesi lazim dogumda ac olmuycak guclu olmasi lazimâminn âminn canim. ama eger okuyorsan yatip uyumaya calis incirreceli. ne kadar dinlensen kâr simdi
Evet :) darisi bize insallah boyle konusuyoruz bakalm o gun gelince biz napcaz heycandan bise gelir mi aklimiza
buraya girip dua istemek bile gelmeyebilir aklımızaEvet :) darisi bize insallah boyle konusuyoruz bakalm o gun gelince biz napcaz heycandan bise gelir mi aklimiza
Canim su saatler itibari ile besir pasaya kavusmus olmalisin benden oncede doguruverdin :) rabbim anali babali saglicakla buyutr ins . Rabbim yardimci olsun gozun aydin simdidenKızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
Ben yasiyorum canim senle ayni gidiypruz zaten doktoruma soyledim normal dedi surup yazdi kotu oldugunda kullan dediKizlar asi derece mide eksimem var midem bulaniyor
boyle bisi yasayan var mi???
Canım benim haydi hayırlısıyla dogumun gerçekleşsin inşallah. Sağlıkla huzurla evinize geçin siz de. Teker teker artıyor doğumlar. RABBİM hepimize bir avaz kurtulmayı nasip etsinGece boyu wc den cikamadim dolasyim evde iki saat civari uyumusum ....10 dk da bir sancim geliyor şiddeti cogalsin diye bekledim ama yok ne geciyor ne cogaliyor... 8-9 kadar dayanmaya calisicam kendi doktoruma muayne olabilmek icin...
kizlar dua edin bana...benim dualarimda sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?