2014 Aralık Anneleri

günaydıııııın anneler nasılsınız ? hadi gözümüz aydın doğumlar geliyor sırayla biz ayın 10unda doğucaz kısmetse
Canim senin de günn hayirli olsun sezeryan istersem bende ya 10 u yada 12si isticem. Saglikla kucağa na alirsun insallah

Herkese tünaydıın.

Kızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.

Gözünüz aydıın. Doğumlar başlamış bugün iki kuzu doğdu denesinizee Allah yardımcınız olsun bebişleri bzim yerimize öpün

Canim senin de günn hayirli olsun sezeryan istersem bende ya 10 u yada 12si isticem. Saglikla kucağa na alirsun insallah
Âmin bizim de 10u sezeryan dedi doktorumuz. Ama 13u de olabilir diyor hazırda beklemedeyiz 38. Haftanın dolmasını bekliyoruz. Hakkımızda hepimiz için Hayırlısı :)

Reactions: ple
bebeğin hayırlı olsun. Bende Spinal olacam ama korkuyorum ameliyat sırasında ya çok korku gelirse dayanamam çok korkarım diye.bazilari diyo çok kötü Spinal herseyi hissettik ne güzel sana kolay olmuş maşallah bebekten sonra seni uyuttular mi hep uyanik miydin ayrıntıları merak ediyorum

Doğuma gidenlere Rabbim kolaylik versin inşallah. Kolay doğum için Abese süresi 20. Ayet olunmalıdır bir de Er Ragıb ismi çekilmesi iyi oluyomus

Evet tarih güzel oluyor. Ama daha doğum sekli net olmadigi için bende kararsizim simdilik normali bekliyorum pzts sali karar vercem ne yapacagima
bebegin ve senin hakkinizda nasil hayirlisiysa öyle olsun inşallah. ben de özelde mi devlette mi yapsam doğumu diye kararsiz kaldim

anneler panık dolu slmlar :)
Persembe gunu bebısımızı kontrole gıttık, daha da assagı dusmesı lazım dedı dr, sabah aksam 1 er saat yurumee dewam dedı . zaten yuruyom ama az daha ınmelıymıs ! 14unde beklenen tarıh ama dr cumaya kadar geldı yoksa sezeryana hazırlıklı ol dedı, bende mıyom da war 4 tane hem onları da alıısız dedı ! agrı sancı kramp hıcbızı yok ama beklıyos sabırla :)

saglıkla kawusalım ınsallah hepımız :)

susayaci .!.:
Âmin canım sizin son durum ne? Dogum ne zaman?
19 unda doluyor 40 haftam. hatta geç döllenmeyi hesaba katarsam 24ünde. belli değil yani :)
Allah kolaylık versin inşaAllah. ilki zor muydu sizin? inşaAllah çok kolay olur. ağrı hissetmezsin sonrasında da

sabah ve aksam toplamda 2 saat mi yürüyosun :a maşaAllah ben 20 dk ancak yürüdüm bugün. belki de akşam yürüme imkanım olmıcak. gerçi evde birşeyler yapıyorum, yatarak geçirmiyorum ama. Allah hayırlı şekilde kucagınıza almayı nasip etsin. aslında 40 haftadan sonra da doğabilirmiş bebekler ama genelde beklemiyo doktorlar. hayırlısı neyse o olsun o yuzden

miyomlardan dolayı riskli oluyo sanırım normal doğum. benim komşumun da cok büyük miyomu vardı. sezeryan olduktan bikaç ay sonra miyomu baska ameliyatla aldılar. seninki cok büyük değil sanırım neyseki. Allah şifa versin

Dün ablam gelmişti. Dip köşe temzlik yaptırıyorum. Sırf buyüzden hep hamile olasım var valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…