Ya aslında kolaydı genel anestezi oldum ve hiç sıkıntı olmadı Dr um çok iyiydi.simdi spinal olucam zaten yapı olarak çok korkak bir insanım hele bugün aralık annelerine biri yazmış doğum Hikayesi bölümüne uyusmadim canlı canlı kestiler diye onu okudum oturdum ağladım ya bende uyusmassam diye dedim ya normalde de korkak biriyim19 unda doluyor 40 haftam. hatta geç döllenmeyi hesaba katarsam 24ünde. belli değil yani :)
Allah kolaylık versin inşaAllah. ilki zor muydu sizin? inşaAllah çok kolay olur. ağrı hissetmezsin sonrasında da
Ya bende de geçmeyen kasık ağrısı var sabahtan beri kivraniyorum. Ama şu kasılma olayını tam anlayamıyorum. Off Allah'ım sağ salim kurtarsın inşallah sabrim çok azaldı.bien gecmis olsun canim. benim de kalcam belim genelde arada da kasiklarim agriyor. sanci tarzında değil. geçmeyen agri tarzında. senin de öyle mi? bel fitigim vardi zaten. Allah şifa versin herkese. ve sabir. çünkü daha çok var
Bence de doktorun vicdanına bağlı.tabi doktor saati olmayan bir doğum yerine yirmi dakikada yapacağı planlı sezeryanı tercih ediyor.40 haftadan sonra beklemeyi bile istemiyor oysa devlet hastanelerinde bekleniyor.sırf özellerdeki bu durumdan dolayı devleti mi tercih etsem diyorum.Vicdan meselesi... Dr.u araştırmak gerek Normal d. yapıyor mu diye? Yeni dr bulmak için geç değil. doktorumun normal doğum yaptığını duydum. ama normal doğum şartları olmadığında hemen sezeryan diyor.bebeğim tersken sezeryandan gün almamız gerekır demıstı. beklemek istiyorum deyince de felaket tellali gıbı tum ıhtımal olumsuzlukları saymıştı. şimdi düz olmuş .. bakalım ne diyecek..
Aynı kararsızlık bende de var.devleti mi özeli mi tercih etsem bilmiyorum.bebegin ve senin hakkinizda nasil hayirlisiysa öyle olsun inşallah. ben de özelde mi devlette mi yapsam doğumu diye kararsiz kaldim
Bence de doktorun vicdanına bağlı.tabi doktor saati olmayan bir doğum yerine yirmi dakikada yapacağı planlı sezeryanı tercih ediyor.40 haftadan sonra beklemeyi bile istemiyor oysa devlet hastanelerinde bekleniyor.sırf özellerdeki bu durumdan dolayı devleti mi tercih etsem diyorum.
Evet devlette hatta sezeryan istesen bile sakıncalı bir durum yoksa sezeryana almıyorlar diye biliyorum.devlette gittiğiniz doktor niye doğumunuzu yaptıramıyor?ben de başta devlete gitme kararı almıştım.tüm testlerimi devlette yaptırdım.ta ki aklıma devlette kontrole gittiğim dr.un beni doğurmasının imkansız olduğu aklıma gelinceye kadar.devleti seçmemin sebebi de normal doğum istediğin zaman seni sezeryana zorlamıyor..
arkadasım bende ozelde takıp edılıyodum cok havalıydım ozel dısında yapmam dıye ama baktım durum hastanenın sezeryana dogru yonlendırıyo hemen devlete gectım ıns devlette yapacam hangı sehırdesnbebegin ve senin hakkinizda nasil hayirlisiysa öyle olsun inşallah. ben de özelde mi devlette mi yapsam doğumu diye kararsiz kaldim
Evet devlette hatta sezeryan istesen bile sakıncalı bir durum yoksa sezeryana almıyorlar diye biliyorum.devlette gittiğiniz doktor niye doğumunuzu yaptıramıyor?
senin bebeğin düz olmuş muydu?19 unda doluyor 40 haftam. hatta geç döllenmeyi hesaba katarsam 24ünde. belli değil yani :)
anneler panık dolu slmlar :)
Persembe gunu bebısımızı kontrole gıttık, daha da assagı dusmesı lazım dedı dr, sabah aksam 1 er saat yurumee dewam dedı . zaten yuruyom ama az daha ınmelıymıs ! 14unde beklenen tarıh ama dr cumaya kadar geldı yoksa sezeryana hazırlıklı ol dedı, bende mıyom da war 4 tane hem onları da alıısız dedı ! agrı sancı kramp hıcbızı yok ama beklıyos sabırla :)
saglıkla kawusalım ınsallah hepımız :)
benim de bugun midem ekşiyor ama mide bulantım yok ..ekşime normal canım ama yoğun bulantı için mutlaka dr ara
Kızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
Amin canim hep hayirlisi diyoruz zaten. Senin için de hayirlisi durumunuz zorlanmayacaksa özelde yap bence en azindan ilgi farklı oluyor ama sevdiğin bi doktor varsa devlette de yapabilirsin. Ben başka ile gidiyorum özele yetisemezsem bulunduğum ilçedeki devlette de yapabilirim yani o kadar önemli değil. En saglikli en hayirli şekilde olsun inşallah herkes için :))bebegin ve senin hakkinizda nasil hayirlisiysa öyle olsun inşallah. ben de özelde mi devlette mi yapsam doğumu diye kararsiz kaldim
sabah ve aksam toplamda 2 saat mi yürüyosun :a maşaAllahben 20 dk ancak yürüdüm bugün. belki de akşam yürüme imkanım olmıcak. gerçi evde birşeyler yapıyorum, yatarak geçirmiyorum ama. Allah hayırlı şekilde kucagınıza almayı nasip etsin. aslında 40 haftadan sonra da doğabilirmiş bebekler ama genelde beklemiyo doktorlar. hayırlısı neyse o olsun o yuzden
canım benim mümkün değil öyle bişey. ha şöyle birşey var, kaç milyonda bir insanda uyuşma olmayabiliyormuş. ama sen genel anestezi olmuşsun zamanında ve hiçbişey hissetmemişsin. o insanlar genel falan farketmiyo, uyutulsalar da hissettiklerini düşünüyolar diye duydum. anestezinin dozu mu az gelmiş acaba forumda yazan arkadaşa. gerçi o da mümkün değil, iyice uyuştuğundan emin olup öyle başlıyolarmış ameliyata.. ama insan korkar tabi ki Allah yardımcın olsun inşAllah. bi de bi hastalıktan dolayı değil bebeğini kucağına almak için olacak, bunu düşünmek moral olur inşaAllah :)Ya aslında kolaydı genel anestezi oldum ve hiç sıkıntı olmadı Dr um çok iyiydi.simdi spinal olucam zaten yapı olarak çok korkak bir insanım hele bugün aralık annelerine biri yazmış doğum Hikayesi bölümüne uyusmadim canlı canlı kestiler diye onu okudum oturdum ağladım ya bende uyusmassam diye dedim ya normalde de korkak biriyim
burda devlette doğumu ebeler yaptırıyor. acil bi durum olursa nöbetçi doktor geliyormuş. özelde doktor olacak doğumda. doğuma kadar olan süreçte hem devlet, hem özele gidiyorum,güvenemiyorum özeldeki doktora. son anda karar vermek zor ama öyle yapıcam mecburAynı kararsızlık bende de var.devleti mi özeli mi tercih etsem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?