2014 Aralık Anneleri

amin canım amin. burda özelde normal doğum 300 lira. yani hiçbişey ama ilgi de özel değil yani. ben kızıma doğum yaptığımda anneme dedi hemşire altındaki bezi değiştir diye. sanki annemin görevi. iki dklık bişey. yabancı biri mecbur yapıyo ve yüzyüze bakmıyosun sonrasında ama annemden utanmıştım

Ben de sizin gibi hem devlete hem özele gidiyorum.ben de özeldeki doktora güvenemiyorum. bu gidişle ben de doğum olucağı gün söyliycem eşime devlet hastanesinde dur ya da devam et özele gidiyoruz diye

Normal doğum muydu sizin ilki? Çok mu kanama oluyor ya kendimiz değiştiremeyiz mi bezi? ben de utanırım.özel hastane de arkadaşım sezeryan yapmıştı o anlatıyordu hemsireler doğum yaptığında her temizliğiyle ilgilenmişler.devlette öyle olmaz herhalde.normal doğum olunca gene kendimiz halledemeyiz değil mi bunları?

Canim senin ne zaman dondu aramizda ili gun var ben son pazartesi gittim hala tersti suyuda az oldugu icin doktor donmez artik bu dedi. 11inde sezeryan gunu icin randevu verdiler.

Kızlar iyi geceler. Bir sorum olacak. Dogumun kolay olması için Fatma Ana Eli Otu var ya. Nasıl kullanılıyor? Ben cayini yapıp icicem sanmistim ama forumlarda farklı uygulamalar okudum. Bilen var mı?

benim de bugun midem ekşiyor ama mide bulantım yok ..
Bebişin saçlanıyor kelimesi normal. Bi de bilimsel açıklaması ise mide tüm yediklerimizden maksimum faydalanmak için yediklerimizi geç ve yavaş yavaş öğütüyor. Midede bi yemek ne kadar çok kalırsa mide asidi o kadar çok salgılanıyor. Salgı çok olunca da mide ekşimesi yanması olarak biz hissediyoruz. Renny tablet alabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Dr a sor o ilaç verir

son haftaya girdim sayılır.... li li li li :) anam kimsecikler kalmadı sitede bu ne yahu.. gökçe felan doğurdumu raziyeden de ses yok.. huuuuu aloooo nerelerdesiniz?

Hayirli sabahlar arkadaşlar ben dofurdum bebeğim sürpriz yapti 37+2 de aksam 10 gibi birden nisanim geldi ve suyum boşaltmaya başladı hemen hastaneye gittik 4 cm aciklifim varmis hic sanci çekmeden nasil oldu anlamadim ama muayene Zoe geçti kizlar benim catim inanilmaz dar doktor bile elini sokamadi biraz da gergindim basi çoksa omzu takilir dedi geri kanala iterim sezeryqn olur ama riskli dedi bende çok korktum ve erken geleceğini tahmin etmediğim için aksam birşeyler yemistim o yüzden genel değil spinal sezeryan yaptılar bebeğim 3040 gr 49 cm doğdu ikimizde iyiyiz biraz emme problemimiz var ama halledicez insallah savasiyoruz resmen :) bugün hastaneden cikiyoruz inşallah kimler doğurdu bu arada swift falan ?

Ben de sizin gibi hem devlete hem özele gidiyorum.ben de özeldeki doktora güvenemiyorum. bu gidişle ben de doğum olucağı gün söyliycem eşime devlet hastanesinde dur ya da devam et özele gidiyoruz diye
bizim de devlet uzak,özel yakın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…