amin canım amin. burda özelde normal doğum 300 lira. yani hiçbişey ama ilgi de özel değil yani. ben kızıma doğum yaptığımda anneme dedi hemşire altındaki bezi değiştir diye. sanki annemin görevi. iki dklık bişey. yabancı biri mecbur yapıyo ve yüzyüze bakmıyosun sonrasında ama annemden utanmıştımAmin canim hep hayirlisi diyoruz zaten. Senin için de hayirlisi durumunuz zorlanmayacaksa özelde yap bence en azindan ilgi farklı oluyor ama sevdiğin bi doktor varsa devlette de yapabilirsin. Ben başka ile gidiyorum özele yetisemezsem bulunduğum ilçedeki devlette de yapabilirim yani o kadar önemli değil. En saglikli en hayirli şekilde olsun inşallah herkes için :))
arkadasım bende ozelde takıp edılıyodum cok havalıydım ozel dısında yapmam dıye ama baktım durum hastanenın sezeryana dogru yonlendırıyo hemen devlete gectım ıns devlette yapacam hangı sehırdesn
osmaniyedeyim canım. sen sadece devlete mi gidiyorsun şimdi ve doğum nasıl oluyormuş sordun mu, doktor geliyor mu yani. ilk bebeğinmi ve doğumhaneyi gördünmü hiç. ne çok şey sordum :)
hı hım dönmüştü şükür canımsenin bebeğin düz olmuş muydu?
hayırlı olsun canımm evladını sağlıkla büyüt inşallah.. darısı benim gibi bekleyenlerin başınaaBen normal dogum yaptim darisi bekleyenlerin basina
Ben de sizin gibi hem devlete hem özele gidiyorum.ben de özeldeki doktora güvenemiyorum. bu gidişle ben de doğum olucağı gün söyliycem eşime devlet hastanesinde dur ya da devam et özele gidiyoruz diyeburda devlette doğumu ebeler yaptırıyor. acil bi durum olursa nöbetçi doktor geliyormuş. özelde doktor olacak doğumda. doğuma kadar olan süreçte hem devlet, hem özele gidiyorum,güvenemiyorum özeldeki doktora. son anda karar vermek zor ama öyle yapıcam mecbur
Normal doğum muydu sizin ilki? Çok mu kanama oluyor ya kendimiz değiştiremeyiz mi bezi? ben de utanırım.özel hastane de arkadaşım sezeryan yapmıştı o anlatıyordu hemsireler doğum yaptığında her temizliğiyle ilgilenmişler.devlette öyle olmaz herhalde.normal doğum olunca gene kendimiz halledemeyiz değil mi bunları?amin canım amin. burda özelde normal doğum 300 lira. yani hiçbişey ama ilgi de özel değil yani. ben kızıma doğum yaptığımda anneme dedi hemşire altındaki bezi değiştir diye. sanki annemin görevi. iki dklık bişey. yabancı biri mecbur yapıyo ve yüzyüze bakmıyosun sonrasında ama annemden utanmıştım
Canim senin ne zaman dondu aramizda ili gun var ben son pazartesi gittim hala tersti suyuda az oldugu icin doktor donmez artik bu dedi. 11inde sezeryan gunu icin randevu verdiler.bugun kontrole gittim. dr daha bakmadan bugun de tersse artık sezeryandan gün verecem dedi. ama baktı bebek baş aşağı dönmüş dedi. ( biliyordum baş aşağı olduğunu başka drla baktığımızda ama söylemedim tabıı ki :) normalde 12sı gibi görünüyor ma geç ters döndüğünden ileriki zamana sarkabilir dedi. 41. haftada olmazsa suni sancıyla normal doğum yaparız dedi. çatı muayenesi de yaptı söylenenin aksine gayet iyiydi. ve farkettım ki daha önce hamileyken açık renkli kan geldiğinde acilde de buna benzer bir şey yapılmıştı .nst de normal çıktı şükür..bundan sonra bebeğin kanala inmesini ve sancının gelmesini bekleyeceğiz. bu kontrol üzerimde bir yüktü.resmen çok rahatladığımı hissettim.artık bebeğim 41. haftayın geçmediği sürece kendi istediği zaman gelecek .. bu bizim için gerçekten mutluluk verici bir haberdi..
Bebişin saçlanıyor kelimesi normal. Bi de bilimsel açıklaması ise mide tüm yediklerimizden maksimum faydalanmak için yediklerimizi geç ve yavaş yavaş öğütüyor. Midede bi yemek ne kadar çok kalırsa mide asidi o kadar çok salgılanıyor. Salgı çok olunca da mide ekşimesi yanması olarak biz hissediyoruz. Renny tablet alabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Dr a sor o ilaç verirbenim de bugun midem ekşiyor ama mide bulantım yok ..
Ben normal dogum yaptim darisi bekleyenlerin basina
Kızlar doğurdum çok şükür :) normal doğum
son haftaya girdim sayılır.... li li li li :) anam kimsecikler kalmadı sitede bu ne yahu.. gökçe felan doğurdumu raziyeden de ses yok.. huuuuu aloooo nerelerdesiniz?
Hayirli olsun canim Allah anneli babali buyutsun darisi bize insallahBen normal dogum yaptim darisi bekleyenlerin basina
Hayirli olsun canim Allah anneli babali buyutsun insallah. Darisi bizeKızlar doğurdum çok şükür :) normal doğum
hayırlı evlat olsun, Allah kolaylık versin inşaAllah :)Ben normal dogum yaptim darisi bekleyenlerin basina
bizim de devlet uzak,özel yakın :)))Ben de sizin gibi hem devlete hem özele gidiyorum.ben de özeldeki doktora güvenemiyorum. bu gidişle ben de doğum olucağı gün söyliycem eşime devlet hastanesinde dur ya da devam et özele gidiyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?