2014 Aralık Anneleri

normal doğumdu. yoo değiştirirsin de bez olunca yandan bantı falan var ya. yoksa ayağa kalkıp ped falan konur da. bilmiyorum devletteki ebeleri gördüm bi kere kanamam olmuştu gitmiştim, çok ilgililerdi

swiftten haberimiz yok. en son suni sancı verilcekti sanki. ya da ben kacırdım olanı biteni. Allah hayırlı evlat etsin evladını. sütün de bol olur inşaAllah

slm. ben de 2 aralıkta saat 10.20 de prensesime,BERENime kavuştum. sezeryan ile dünyaya geldi. 2.prensesim. 38+3 te 3580 gr dogdu. dogum biraz zordu ama melegimi kucagıma saglıkla alınca hepsini unuttum.
Allahım dogum yapacak arkadaşlara kolaylık versin.herkes saglıkla bebegine kavuşsun inş.

Gunaydın kızlarr.oh bebişler gelmiş yine. Darısı bizim başımıza. Şimdi dogum yapmayan kaç kişi kaldık acaba. Ben 39 haftamın içindeyim.

Ben varım 20 sine kadar bir aksilik olmazsa 20 sinde benim ameliyat.dr önce almak istedi ama benim doğum günüm olsun dedim inşallah doğum günümde güzel bir hediye olacak

Kızlar ben de varım günüm bitti ve yarın öğlen hastaneye yatıcam suni sancı verecek doktorum. Dua edin lütfen. Bugün sanırım hurmaya dadanicam. Biraz da yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Bir de Fatma Ana Eli Otu var onu yarın sabah ılık suya birakicam. Yarın da dua ede ede giderim herhalde. Sizler de dua edin.

Allah kolaylik versin canim inşallah sağ salim doğurup kucagina alirsin. Benim de son 10 gunum kaldi hayirlisi insallah

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin size sağlıklı bi şekilde bebeğinize kavuşturusun uz inşllh

Günüm bitti derken son adet tarihin izi mi söylüyorsunuz yoksa 9 ay 10 gün olarak mı gün bitti deniyor benim son adet tarihim 6 Mart benim günümde bitmiş mi oluyor bu durumda

Bende 39+3 üm bugün ve sanki hergün bugün gelicek tamam dır die bi hisse kapılıyorum ama sabah yine tek beden de uyanıyoruz kuzumla
Ben de 39+3um doktorum cuma suni sanciyla yapalim acilman var dedi ben de beklemek istiyorum dedim persembe 40 bitiyo o zaman cumaya kadar gelmezse kesin cuma yapacaz dedi bekliyorum gelmek bilmiyor kizim

Inanmıyorum canım tebrik ederim Çarşamba'ya sıra bende

yerinde olsam 2-3 saat yürürüm metEla cım son gün sonuçta. yarina kadar da vakit var, dinlenirsin. umarim çok kolay olur. hurmalarin da faydasi olur :)

Çok sağol bilgilenmek ve araştırmak çok güzel. Hamilelik süresince ilaç kullanmak istemiyorum. Dayanmaya çalışıcam artık.en fazla 2 haftadır kaldı. Sağ salim atlatırsak ne mutlu hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…