normal doğumdu. yoo değiştirirsin de bez olunca yandan bantı falan var ya. yoksa ayağa kalkıp ped falan konur da. bilmiyorum devletteki ebeleri gördüm bi kere kanamam olmuştu gitmiştim, çok ilgililerdiNormal doğum muydu sizin ilki? Çok mu kanama oluyor ya kendimiz değiştiremeyiz mi bezi? ben de utanırım.özel hastane de arkadaşım sezeryan yapmıştı o anlatıyordu hemsireler doğum yaptığında her temizliğiyle ilgilenmişler.devlette öyle olmaz herhalde.normal doğum olunca gene kendimiz halledemeyiz değil mi bunları?
swiftten haberimiz yok. en son suni sancı verilcekti sanki. ya da ben kacırdım olanı biteni. Allah hayırlı evlat etsin evladını. sütün de bol olur inşaAllahHayirli sabahlar arkadaşlar ben dofurdum bebeğim sürpriz yapti 37+2 de aksam 10 gibi birden nisanim geldi ve suyum boşaltmaya başladı hemen hastaneye gittik 4 cm aciklifim varmis hic sanci çekmeden nasil oldu anlamadim ama muayene Zoe geçti kizlar benim catim inanilmaz dar doktor bile elini sokamadi biraz da gergindim basi çoksa omzu takilir dedi geri kanala iterim sezeryqn olur ama riskli dedi bende çok korktum ve erken geleceğini tahmin etmediğim için aksam birşeyler yemistim o yüzden genel değil spinal sezeryan yaptılar bebeğim 3040 gr 49 cm doğdu ikimizde iyiyiz biraz emme problemimiz var ama halledicez insallah savasiyoruz resmen :) bugün hastaneden cikiyoruz inşallah kimler doğurdu bu arada swift falan ?
hayırlı olsun. Hayırlı evlat olsun inşaAllah :) darısı başımızaKızlar doğurdum çok şükür :) normal doğum
Allah kolaylik versin canim inşallah sağ salim doğurup kucagina alirsin. Benim de son 10 gunum kaldi hayirlisi insallahKızlar ben de varım günüm bitti ve yarın öğlen hastaneye yatıcam suni sancı verecek doktorum. Dua edin lütfen. Bugün sanırım hurmaya dadanicam. Biraz da yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Bir de Fatma Ana Eli Otu var onu yarın sabah ılık suya birakicam. Yarın da dua ede ede giderim herhalde. Sizler de dua edin.
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin size sağlıklı bi şekilde bebeğinize kavuşturusun uz inşllhKızlar ben de varım günüm bitti ve yarın öğlen hastaneye yatıcam suni sancı verecek doktorum. Dua edin lütfen. Bugün sanırım hurmaya dadanicam. Biraz da yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Bir de Fatma Ana Eli Otu var onu yarın sabah ılık suya birakicam. Yarın da dua ede ede giderim herhalde. Sizler de dua edin.
Bende 39+3 üm bugün ve sanki hergün bugün gelicek tamam dır die bi hisse kapılıyorum ama sabah yine tek beden de uyanıyoruz kuzumlaGunaydın kızlarr.oh bebişler gelmiş yine. Darısı bizim başımıza. Şimdi dogum yapmayan kaç kişi kaldık acaba. Ben 39 haftamın içindeyim.
MAŞLLAHH size darısı tüm bekleyenlerin başına inşllh bizlerde normal bi şekilde sağlıkla yavruları mız a kavuşur uzKızlar doğurdum çok şükür :) normal doğum
Ben de 39+3um doktorum cuma suni sanciyla yapalim acilman var dedi ben de beklemek istiyorum dedim persembe 40 bitiyo o zaman cumaya kadar gelmezse kesin cuma yapacaz dedi bekliyorum gelmek bilmiyor kizimBende 39+3 üm bugün ve sanki hergün bugün gelicek tamam dır die bi hisse kapılıyorum ama sabah yine tek beden de uyanıyoruz kuzumla
Inanmıyorum canım tebrik ederim Çarşamba'ya sıra bendeHayirli sabahlar arkadaşlar ben dofurdum bebeğim sürpriz yapti 37+2 de aksam 10 gibi birden nisanim geldi ve suyum boşaltmaya başladı hemen hastaneye gittik 4 cm aciklifim varmis hic sanci çekmeden nasil oldu anlamadim ama muayene Zoe geçti kizlar benim catim inanilmaz dar doktor bile elini sokamadi biraz da gergindim basi çoksa omzu takilir dedi geri kanala iterim sezeryqn olur ama riskli dedi bende çok korktum ve erken geleceğini tahmin etmediğim için aksam birşeyler yemistim o yüzden genel değil spinal sezeryan yaptılar bebeğim 3040 gr 49 cm doğdu ikimizde iyiyiz biraz emme problemimiz var ama halledicez insallah savasiyoruz resmen :) bugün hastaneden cikiyoruz inşallah kimler doğurdu bu arada swift falan ?
Bebişin saçlanıyor kelimesi normal. Bi de bilimsel açıklaması ise mide tüm yediklerimizden maksimum faydalanmak için yediklerimizi geç ve yavaş yavaş öğütüyor. Midede bi yemek ne kadar çok kalırsa mide asidi o kadar çok salgılanıyor. Salgı çok olunca da mide ekşimesi yanması olarak biz hissediyoruz. Renny tablet alabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Dr a sor o ilaç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?