2014 Aralık Anneleri

hakkında hayırlısı olsun canım. bebeğin aşağı inmesi için yürüyüş yapabiliyo musun? hasta oldum heralde çok kötüyüm ben ya bugün temizlik yapttım, yorulmuşum

düzenli yapamıyorum benım kardeşim de doğum yaptı. bebek sevmeye gidiyorum :) ama inş artık yarım saat sabah yarım saat akşam düzenli yürüyeceğim artık.

kızlar sizin temizlik işlerini kim yapıyor?

Allahtan kış olduğu için ev çok kirlenmiyor.geçenlerde bebeğim ters olduğundan psikolojik olarak güçsüz olduğumdan ve kalçamdaki ağırlıktan dolayı çoğunu eşimin yaptığı bir temizlik yaptık. onunla artık doğuma kadar idare ederiz. şimdi ama bebeğin düzelmesi ve kardeşimin de bebeği olduğundan gayet iyiyim. ama evin genel işi dışında çok yapacak bir şey yok.

Hadi Güle güle büyüt bebegini. Ameliyat zor muydu neden anladın ben de spinal olucam ama sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum çünkü korkuyorum ama genel uyumak da istemiyorum ne bileyim.
Zor degildi canim hiç bir sey hissetmiyorsun ki. Korkma. Ben de spinal oldum. Aşırı heyecandan tansiyonum cikmis galiba. Anestezici cok heyecanlandin farkli bir ilac verdim sana dedi kendime geldigimde. Sonra hatirlamiyorum bebegim nerde falan diyince duygusal olarak aglamaya basladim. Niye hatirlamadim niye gormedim diye. Yoksa acidan falan degil. Bir de ben sulugoz bir insanimdir. Hala bebegime bakip agliyorum. Ondan :)

Kizlar en son kan tahliliniz ne zaman yapildi bu son donemde dr merak ediyor mu annenin durumunu acaba?

Ay ne güzel bütün aglamaların sadece bundan olur inşallah. Hemen anne oluyorsun işte aklına ilk gelen bebeğin yazını okuyunca ben de duygulandim o da benim ikinci bebeğim olacak sanki ilk kez anne olacakmış gibi hissediyorum çok heycanliyim

Daha yazmayi unuttugum yada cok uzadi kisa kessiim diyerek atladgm o kadar ayrinti varkii yine bile abartmism
hikayemi burayada ekliyrm kizlar size moral olsunn :)

Ben hala kendim yapıyorum temizliğimi. Çok yorulduğumda dinlenerek yapıyorum.
ev supurduğumde belim çok agrıyor. bacağıma vuruyor agrısı ama eşim de pek alışkın değil yardım etmeye. kadın da cagıramam her zaman. yakın akraba, arkadas zaten yok. yani bi arkadaşım hep der ev supurmeye falan cagır diye ama calısıyor, calısmasa da cagırmazdım. ben de kendim yapıyorum ama bi gün supurme, bi gun toz ve vileda seklinde. her güne bi iş. zaten camasir bulasik bitmiyor :) anladığınız üzre dertliyim arkadaşlar :)

düzenli yapamıyorum benım kardeşim de doğum yaptı. bebek sevmeye gidiyorum :) ama inş artık yarım saat sabah yarım saat akşam düzenli yürüyeceğim artık.
inşaAllah canım. yürümek her zaman faydalı da, bizim durumumuzda faydasını bebeğin yer çekimiyle aşağı inmesi olarak yaşarız inşaAllah :)

16 aralık olarak planladığımız sezeryanım, 29 kasımdaki kontrolümde oğlumun tombişliği ve benim 4. sezeryanım olması sebebiyle riske atılmayarak 4 aralika çekildi. Çok şükür 4 aralıkta oğluma kavuştum. Ağrılarla boğuşarak geçen 2 günün sonunda herşey yoluna girmeye başladı. Paşamla birlikteliğimizin 4. günündeyiz. Yarın bilirübin kontrolü için hastaneye gideceğiz inş. iyi çıkar. Bize dua edin Rabbim sizlere de hayırlısıyla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…