- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Gönlüne göre olsun inş canım. Bizimde 12. 12 evlilik yıldönümümüz. İkinci senemiz olcak inşKızlar benim de Perşembe kontrolüm var. Cuma günü sezaryen olacağım büyük ihtimalle. Doktor Pazartesi alalım diyor ama ben Cuma'da ısrarcıyım, hem kızım okuldan kalmasın istiyorum haftasonuna denk gelsin, hem de 12.12.14 güzel bir tarih. Bakalım Perşembe duruma göre karar vereceğiz.
Mrb benim de bugün 16.30 da randevum var ama acayip bir sıkıntı var benim içimde de.doktora gitmek bile istemiyorum.çatı muayenesi de yapıcak doktor.bakalım ne diycek? 21 aralik benimde bebeğin tahmini doğucağı tarih ama biz şimdi 38+1 olmuyor muyuz? İzmirde şu an acayip yağmur yağıyor.bu hafta böyle geçicekmiş.bu hafta yürüyüş yapmak istiyordum ama yağmurdan dolayı bu hafta yapamıycam.Merhabalar. Birazdan 13.30 da randevum var. 39+1deyiz bugün bebişimle. Acayip bir korku sardı beni bu sefer. Ne oluyor anlamıyorum. Kalbim küt küt atıyor, ateş bastı . Korkudan doğurabilirim o derece :) . Böylesi daha zormuş. İlk bebeğim 36. Haftada erkenden gelmişti, bir anda olup bitmişti herşey. Bu sefer bekledikçe korku artıyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, inşallah kolaylıkla kavuşuruz bebişlerimize.
Canım ben de kendim yapıyorum, iki saatte parça parça yapıyorum ama yapıyorum.. Bugün evi süpürdüm sldim mesela, yarın toz alırım o şekilde bölerek yapabiliyorum. E ekstra işler de oluyor çünkü yemek yap, günlük ev işi falan filan yoruluyor insan. Benim de belim, kalçam mahvoluyor ağrıdan ama napalım mecbur.. Camlarımı bile siliyorum .ev supurduğumde belim çok agrıyor. bacağıma vuruyor agrısı ama eşim de pek alışkın değil yardım etmeye. kadın da cagıramam her zaman. yakın akraba, arkadas zaten yok. yani bi arkadaşım hep der ev supurmeye falan cagır diye ama calısıyor, calısmasa da cagırmazdım. ben de kendim yapıyorum ama bi gün supurme, bi gun toz ve vileda seklinde. her güne bi iş. zaten camasir bulasik bitmiyor :) anladığınız üzre dertliyim arkadaşlar :)
Ooo sancın da varmış aslında. Umarım açılman olur tatlım eğer normal istiyorsan.. Yürüyüş yap bol bol.Kizlar bugün kontrolüm vardi cuma ya kadar doğum yapmazsam bebek tehlikeye girer DİE sezeryana alacaksancilarim 100 un üzerinde cikti ama acilmam yokmuş alttan muayene ettiler..
Bebeğin hareketliyse sıkıntı olmaz canım, olacak o sancılar.Kızlar şuanda karnımın sol tarafnda acayip sancılarım varya. Bebişimde çok hareketlı.
Maşallahı var ya inanılmaz hareketlı. Hiç bukadar coşmamıştı kızım o dereceBebeğin hareketliyse sıkıntı olmaz canım, olacak o sancılar.
Evet 38+1 oluyoruz yanlış hesaplamışım:) gittim geldim şükür. 2 ebe tarafından sırayla çatı muayenesi edildim. Kötüydü. Sancı var ama açılma yok, cumaya tekrar kontrole gidicemMrb benim de bugün 16.30 da randevum var ama acayip bir sıkıntı var benim içimde de.doktora gitmek bile istemiyorum.çatı muayenesi de yapıcak doktor.bakalım ne diycek? 21 aralik benimde bebeğin tahmini doğucağı tarih ama biz şimdi 38+1 olmuyor muyuz? İzmirde şu an acayip yağmur yağıyor.bu hafta böyle geçicekmiş.bu hafta yürüyüş yapmak istiyordum ama yağmurdan dolayı bu hafta yapamıycam.
ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜMESİNİ NASİP EYLESİN BACIMM... BURDAN DA TEBRİK EDİYORUMMM SENİ...Aha buraya yazmayi unutmusum..
Kizlar cuma aksami 6.25 te oglumu 37+3 te normal dogumla kucagima aldim. Allahim sizleride bi avazda kurtarsin. Doguran annelerimizide evlatlariyla sağlikli musssmutlu omur gecirsin. Hep beraber destekle,endiseyle,korkularla yolun sonuna geldik...
Ama aslinda hersey simdi basliyor.)
Kızlarrrrr Çarşamba'ya doğuruyorum dua edin bana. Şimdiye kadar her doğuma gidene çok açtım ellerimi dualarımı dilerim Rabbim bana da bu Mutluluğu tattırır. Siwft TEn haber alan var mı ne oldu durumu? Meraklanıyorum. Uyuzcan dan da haber yok
sağlıkla al kuzunu kucağına canım gözün aydın dualarımız seninleKızlarrrrr Çarşamba'ya doğuruyorum dua edin bana. Şimdiye kadar her doğuma gidene çok açtım ellerimi dualarımı dilerim Rabbim bana da bu Mutluluğu tattırır. Siwft TEn haber alan var mı ne oldu durumu? Meraklanıyorum. Uyuzcan dan da haber yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?