2014 Aralık Anneleri

Gönlüne göre olsun inş canım. Bizimde 12. 12 evlilik yıldönümümüz. İkinci senemiz olcak inş

Kızlar şuanda karnımın sol tarafnda acayip sancılarım varya. Bebişimde çok hareketlı.

Mrb benim de bugün 16.30 da randevum var ama acayip bir sıkıntı var benim içimde de.doktora gitmek bile istemiyorum.çatı muayenesi de yapıcak doktor.bakalım ne diycek? 21 aralik benimde bebeğin tahmini doğucağı tarih ama biz şimdi 38+1 olmuyor muyuz? İzmirde şu an acayip yağmur yağıyor.bu hafta böyle geçicekmiş.bu hafta yürüyüş yapmak istiyordum ama yağmurdan dolayı bu hafta yapamıycam.

Hanımlaaar :) dr dan geldik. Suyum azaldığı için çarşamba sabah yatış verdi. O güne kadar gelmezse 10.12.14 tarihi oğlumun doğum günü olacak inşallah :):) yarın yine su kontrolüne gideceğiz. Gelişmeleri yazarım..

Kizlar bugün kontrolüm vardi cuma ya kadar doğum yapmazsam bebek tehlikeye girer DİE sezeryana alacak sancilarim 100 un üzerinde cikti ama acilmam yokmuş alttan muayene ettiler..

Canım ben de kendim yapıyorum, iki saatte parça parça yapıyorum ama yapıyorum.. Bugün evi süpürdüm sldim mesela, yarın toz alırım o şekilde bölerek yapabiliyorum. E ekstra işler de oluyor çünkü yemek yap, günlük ev işi falan filan yoruluyor insan. Benim de belim, kalçam mahvoluyor ağrıdan ama napalım mecbur.. Camlarımı bile siliyorum .

Kizlar bugün kontrolüm vardi cuma ya kadar doğum yapmazsam bebek tehlikeye girer DİE sezeryana alacak sancilarim 100 un üzerinde cikti ama acilmam yokmuş alttan muayene ettiler..
Ooo sancın da varmış aslında. Umarım açılman olur tatlım eğer normal istiyorsan.. Yürüyüş yap bol bol.

normal doğum yapacak arkadaşlar bu havada yürüyüş nasıl yapıyorsunuz. evin içinde yürüyeyim diyorum ama o da olmuyor..en fazla 10 güne kadar iyi bir şekilde yürümem gerekiyor

Evet 38+1 oluyoruz yanlış hesaplamışım:) gittim geldim şükür. 2 ebe tarafından sırayla çatı muayenesi edildim. Kötüydü. Sancı var ama açılma yok, cumaya tekrar kontrole gidicem

Canım ben hiç yürüyemıyorum. Salıdan salıya ancak. Eşim hafta içi izinli. Dıger gunler 11den önce gelmiyo. Tek asla gondermez. Evde yuruyebîldıgım kadar yuruyorum artk napim.

ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜMESİNİ NASİP EYLESİN BACIMM... BURDAN DA TEBRİK EDİYORUMMM SENİ...

Kızlarrrrr Çarşamba'ya doğuruyorum dua edin bana. Şimdiye kadar her doğuma gidene çok açtım ellerimi dualarımı dilerim Rabbim bana da bu Mutluluğu tattırır. Siwft TEn haber alan var mı ne oldu durumu? Meraklanıyorum. Uyuzcan dan da haber yok

doğum yapan tüm annelere hayırlı olsun. doğum yapacak olanlara da Allah kolaylık versin.. ben bekliyorum cumartesi doluyo günü.

merhaba kızlar,
bende 38+5 teyim inanılmaz mide yanmam var hala geçmedi. bebek yola girmiş gözüküyor ama hala sancılarım başlamadı. bu son haftalar geçmek bilmiyor :) İnşaallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz miniklerimize

kızlar bir şey soracağım yardımınıza ihtiyacım var... şu an aktif olanlar fikirlerinize acilen muhtacım
perşembe günü kontrolüm var... ve 12 kasımda da sezeryanla doğum yaptım... doğuma gittiğimde kişisel temizlik yönünden hazırdım.... ama doğumdan sonra sanırım hormon değişimlerinden dolayı bikini bölgesindeki tüylenme her zamankinden biraz daha arttı ama hala seyrek... ben de normalde ağda salonuna giderdim... hamileyken yatmam gerektiğinden ve bir yere gidemediğimden dolayı ağdacım evime geliyordu... şimdi sezeryanlı olduğumdan ve dikişlerim yüzünden ağda yaptırmaya korkuyorum... sizce ağda yaptırsam mı? ağda dikiş yerlerime zarar verir mi bilemiyorum çünkü ağdacım da ya yanlışlıkla zarar verirse diye tırsıyorum... hiç jilet de kullanmadığım için onu da kullanamam diyorum... sizce ne yapabilirim?

sağlıkla al kuzunu kucağına canım gözün aydın dualarımız seninle uyuzcan bebişini cumartesi günü sezeryanla aldı kucağına hatta şimdi evdeler bile çok şükür

hava çok soguk yuruyemedik, eşim de biraz soguk almıs daha da tam hasta olsun istemiyorum bir de bebişin dogumuna denk gelir sevemez diye korktum. ikili annelik baslıyor sanırım neyi dusuncemi sasırdım. bi yandan yurumem lazım evde napsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…