Bnm kardeşim yeni doğurdu yaklasık 3300 g. 1 numara anca oluyor. Yanlışlıkla 2 numara da almışlar.çok büyük geldi.:) ay evet o bezler minicik değil mi, ben de 1 numara aldım kaç ay önceden ama şimdi bebek iri görünüyor. bilmiyorum kullanabilcez mi
Bnm sözüm ona 5 günüm kaldı. Hiç bir sancım yok.c.tesi kontrol vardı.hala inmemiş.Selam kızlar, hiç yazamadım izne ayrıldıktan sonra. Doğum yapanlar oldu, takip ettim yazamasam da hepinize duacıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bizim daha 10 günümüz görünüyor ama bende hiç 10 güne kadar doğuracakmışım gibi bir hal yok. Karnım hala yukarıda, sancım yok. Perşembe günü nst ye girdim küçük kasılmalar çıktı sadece. Bebek de doğum pozisyonundaymış ama aşağı inmemişti hiç. İner dedi doktorum. Bakalım artık hayırlısı olsun.
Bugün de temizliğimizi yaptık, eksiklerimizi tamamladık. Kafamda birşey kalmadı Allah a şükür. Vücut temizliği de tamam ama doğum gecikir de yeniden çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum. Mecburen jiletle tanışacağım galiba :)
Daha halen çok taze yeni et toplanıyor oraya. Sen yine de risk alma bırak kıllı tüylü dursun. Kim ne dicek. Bende öyle yapıcam artıkçok sağol canım ya valla çok kafam karışmıştı nasıl yapsam diye önerin güzel aklımda bulunsun sağolasın
canım aklımdakini söyledin şimdi yaDaha halen çok taze yeni et toplanıyor oraya. Sen yine de risk alma bırak kıllı tüylü dursun. Kim ne dicek. Bende öyle yapıcam artık
Az da olsa sancının var mı? Bn de yok hiçdoğum yapan tüm annelere hayırlı olsun. doğum yapacak olanlara da Allah kolaylık versin.. ben bekliyorum cumartesi doluyo günü.
Canım ya doğuran yok oluyor gibi geliyor bana. Nerede kızlar. Bi seni bi de bi kaç kuzu görüyorum eskilerden. Yeni arkadaşlar da görüyorumcanım aklımdakini söyledin şimdi yaçok da değil seyrek hani acaba almasam ne yaparım diyorum risk de almak istemiyorum cildim çok da hassas..
Gene senin zamanın var.Bn ne yapsam acephava çok soguk yuruyemedik, eşim de biraz soguk almıs daha da tam hasta olsun istemiyorum bir de bebişin dogumuna denk gelir sevemez diye korktum. ikili annelik baslıyor sanırım neyi dusuncemi sasırdım. bi yandan yurumem lazım evde napsamm
maalesef doğum yapan anneler kayboldu ortalıktanCanım ya doğuran yok oluyor gibi geliyor bana. Nerede kızlar. Bi seni bi de bi kaç kuzu görüyorum eskilerden. Yeni arkadaşlar da görüyorum
Uygulama kalkinca bi bosaldi sayfalar dogum yapanlarda dokulunce bombos oldu :)Canım ya doğuran yok oluyor gibi geliyor bana. Nerede kızlar. Bi seni bi de bi kaç kuzu görüyorum eskilerden. Yeni arkadaşlar da görüyorum
canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavrunu ... Uyuzcan cmtsi dogum yaptı , swiftte dogurdu csnomKızlarrrrr Çarşamba'ya doğuruyorum dua edin bana. Şimdiye kadar her doğuma gidene çok açtım ellerimi dualarımı dilerim Rabbim bana da bu Mutluluğu tattırır. Siwft TEn haber alan var mı ne oldu durumu? Meraklanıyorum. Uyuzcan dan da haber yok
Bizimki gecen hafta ultrasonda 3540 cikmisti. Her hafta yaklasik 250 gram aliyo. Boyu da 54 cm diye biz 2 numara aldik ama sizdiriyo yazmis bi arkadas acaba 1 de mi alsak ya?Doğum yapan ablalarım yarın doğuma gidiyoruz artık biz..
Bebek bezini kaç nodan başladınız siz? Bizim bebek en son ultrasonda 3250 çıkmıştıı..
Benimde minyon doğmama (2.400gr) güvenerek 1 numara almıştık bezi.
Şimdi beze bakıyorum allahımm elim kadar birşey. Küçük olmaz değil mi?
Siz ne yaptınız direk 2den mi başladınız oy oy
niye burdan devam etmiyoruz? Ben cok kopuyorum hikayeler bi yerde burasi ayri bakim ayri.. :Sben açtım canım forumu '2014 aralık bebişleri geliyor:)' diye... ben de oradan bebekleri büyütürken bilgi paylaşımı yapıp kopmayalım diye açtım
canim benim de 1 haftaya dgrmam lazim artikin ama bendede hic sanci yokBnm sözüm ona 5 günüm kaldı. Hiç bir sancım yok.c.tesi kontrol vardı.hala inmemiş.
Bir nolu bez zaten 3 ile 5 kg arası benim oğlum 3250 doğdu ve ben 2 -3 hafta kadar daha 1 kullandım simdi 2. Bebeğim geçen hafta 3 kg idi doğum 20 si de inşallah 2 paket 1 no aldım bence küçük bi paket alabilirsin çünkü incecik oluyo bacakları zatenBizimki gecen hafta ultrasonda 3540 cikmisti. Her hafta yaklasik 250 gram aliyo. Boyu da 54 cm diye biz 2 numara aldik ama sizdiriyo yazmis bi arkadas acaba 1 de mi alsak ya?
Allah anali babali büyütsün canim.normal dogum demisin de, nasildi bize tavsiyeletin varmi.emmeyle ilgili de bebek niye tutamadi bilmiyorum da bibrronla emzikle alistirma yapsan işe yarar mi acaba.2side kullanmak istedigim seyler degil ama mecbur kalirsak napalimKızlar benim bebegim de dünyaya geldi çok şükür. Dun akşam normal doğum yaptım. Ama bebeğim göğsümü emmemiyor. Beceremedi tutmasını iki uc saatte bir uğraşıyorum. Ne yapıcam bilemedim ya.simdilik sarılık olmasin diye mama iciriyoruz.
aynen kzlar burdan devam edelum.mesela dün ben bebek banyosu nasil uapiliri izlerim, ha bide gaz masaji.farkettimde daha çoook şey var bilmedigim,çanta hazirlamak yetmiyomus onu anladm.vaşka önerisi olan varmi meselaaa, bebek dgdktan snrayla ilgili bilinmesi gerekenlerN
niye burdan devam etmiyoruz? Ben cok kopuyorum hikayeler bi yerde burasi ayri bakim ayri.. :S
geçen akşam, yalancı doğum kasılmalarını ilk hamileliği olan kadınlar hissetmeyebilir diye okudum. sıkma kendini canım. biz elimizden geleni yapalım, tevekkül edelim inşaAllah :) yürüyüş olarak da ne kadar yürüsek kar diye düşünüyorumBiz bugün 35-40 dk kadar yürüdük. Yeter mi bilmem. 13ünde doğum olcak ama sancı yok ortada
benim ilk bebeğim değil o yüzden belki, biraz dolmuş hissediyorum göğsümü. yani onun emceği süt son anda üretilir diye düşünüyorum aslında ama :) belki de psikolojiktir. sen de stres yapma, doğumla gelir inşaAllah sütün. bu arada belki 5 günden daha çoktur günün. bilemezsin ki, doktor da bilemez. Allah vakti zamanını biliyor. bizi de çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaAllahkızlar bu arada gögüslerinz ne durumda.benimkiler yumuş yumuş ya.süt yok heralde hic.ilk gebelik oldugundan dguma 5 gün kala boyle olmasi normal mi nasil.yoksa simdiden süt artirici şeyler yemeye mi başlasam.önerisi ve bilgisi olan var miiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?