2014 Aralık Anneleri

:) ay evet o bezler minicik değil mi, ben de 1 numara aldım kaç ay önceden ama şimdi bebek iri görünüyor. bilmiyorum kullanabilcez mi
Bnm kardeşim yeni doğurdu yaklasık 3300 g. 1 numara anca oluyor. Yanlışlıkla 2 numara da almışlar.çok büyük geldi.

Bnm sözüm ona 5 günüm kaldı. Hiç bir sancım yok.c.tesi kontrol vardı.hala inmemiş.

Daha halen çok taze yeni et toplanıyor oraya. Sen yine de risk alma bırak kıllı tüylü dursun. Kim ne dicek. Bende öyle yapıcam artık
canım aklımdakini söyledin şimdi ya çok da değil seyrek hani acaba almasam ne yaparım diyorum risk de almak istemiyorum cildim çok da hassas..

canım aklımdakini söyledin şimdi ya çok da değil seyrek hani acaba almasam ne yaparım diyorum risk de almak istemiyorum cildim çok da hassas..
Canım ya doğuran yok oluyor gibi geliyor bana. Nerede kızlar. Bi seni bi de bi kaç kuzu görüyorum eskilerden. Yeni arkadaşlar da görüyorum

Canım ya doğuran yok oluyor gibi geliyor bana. Nerede kızlar. Bi seni bi de bi kaç kuzu görüyorum eskilerden. Yeni arkadaşlar da görüyorum
maalesef doğum yapan anneler kayboldu ortalıktan ben de fırsatım oldukça giriyorum zaten burada birazcık kaçamak yapıyorum doğum sonrası biz ve bebeklerimizi içn de forum açtım ama hala öyle boş boş duruyor

canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavrunu ... Uyuzcan cmtsi dogum yaptı , swiftte dogurdu csnom

Bizimki gecen hafta ultrasonda 3540 cikmisti. Her hafta yaklasik 250 gram aliyo. Boyu da 54 cm diye biz 2 numara aldik ama sizdiriyo yazmis bi arkadas acaba 1 de mi alsak ya?

Bnm sözüm ona 5 günüm kaldı. Hiç bir sancım yok.c.tesi kontrol vardı.hala inmemiş.
canim benim de 1 haftaya dgrmam lazim artikin ama bendede hic sanci yokyürüyüslerde kar etmiyomu ne.doktorum hareketleribe cok dikkat et diyo.hareketler iyi ama bekledikce niyeyse korku sariyo normal dgrcam diye tutttdgm icin

kızlar bu arada gögüslerinz ne durumda.benimkiler yumuş yumuş ya.süt yok heralde hic.ilk gebelik oldugundan dguma 5 gün kala boyle olmasi normal mi nasil.yoksa simdiden süt artirici şeyler yemeye mi başlasam.önerisi ve bilgisi olan var miiiii

Kızlar benim bebegim de dünyaya geldi çok şükür. Dun akşam normal doğum yaptım. Ama bebeğim göğsümü emmemiyor. Beceremedi tutmasını iki uc saatte bir uğraşıyorum. Ne yapıcam bilemedim ya.simdilik sarılık olmasin diye mama iciriyoruz.

Bizimki gecen hafta ultrasonda 3540 cikmisti. Her hafta yaklasik 250 gram aliyo. Boyu da 54 cm diye biz 2 numara aldik ama sizdiriyo yazmis bi arkadas acaba 1 de mi alsak ya?
Bir nolu bez zaten 3 ile 5 kg arası benim oğlum 3250 doğdu ve ben 2 -3 hafta kadar daha 1 kullandım simdi 2. Bebeğim geçen hafta 3 kg idi doğum 20 si de inşallah 2 paket 1 no aldım bence küçük bi paket alabilirsin çünkü incecik oluyo bacakları zaten

Allah anali babali büyütsün canim.normal dogum demisin de, nasildi bize tavsiyeletin varmi.emmeyle ilgili de bebek niye tutamadi bilmiyorum da bibrronla emzikle alistirma yapsan işe yarar mi acaba.2side kullanmak istedigim seyler degil ama mecbur kalirsak napalim

N

niye burdan devam etmiyoruz? Ben cok kopuyorum hikayeler bi yerde burasi ayri bakim ayri.. :S
aynen kzlar burdan devam edelum.mesela dün ben bebek banyosu nasil uapiliri izlerim, ha bide gaz masaji.farkettimde daha çoook şey var bilmedigim,çanta hazirlamak yetmiyomus onu anladm.vaşka önerisi olan varmi meselaaa, bebek dgdktan snrayla ilgili bilinmesi gerekenler

Biz bugün 35-40 dk kadar yürüdük. Yeter mi bilmem. 13ünde doğum olcak ama sancı yok ortada
geçen akşam, yalancı doğum kasılmalarını ilk hamileliği olan kadınlar hissetmeyebilir diye okudum. sıkma kendini canım. biz elimizden geleni yapalım, tevekkül edelim inşaAllah :) yürüyüş olarak da ne kadar yürüsek kar diye düşünüyorum

benim ilk bebeğim değil o yüzden belki, biraz dolmuş hissediyorum göğsümü. yani onun emceği süt son anda üretilir diye düşünüyorum aslında ama :) belki de psikolojiktir. sen de stres yapma, doğumla gelir inşaAllah sütün. bu arada belki 5 günden daha çoktur günün. bilemezsin ki, doktor da bilemez. Allah vakti zamanını biliyor. bizi de çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…