2014 Aralık Anneleri

yok mu kimsee

Canım ameliyat yerlerini makasla kes diğer yerleri ağda yaptır ben öyle yapmıştım. Hatta makas bile deymedi. Sadece gereken yerlere yaptık o kadar. Sen dikişli bölgene ağda değdirme
çok sağol canım ya valla çok kafam karışmıştı nasıl yapsam diye önerin güzel aklımda bulunsun sağolasın

Ameliyat yerine âğda değdirmesen iyi olur cnm, zaten alttan muayne etmez seni muhtemel sadece ultrasonla üstten bakar yine, sen dikis yerlerinde varsa onlari makineyle yada jiletle alabilirsin.

Ameliyat yerine âğda değdirmesen iyi olur cnm, zaten alttan muayne etmez seni muhtemel sadece ultrasonla üstten bakar yine, sen dikis yerlerinde varsa onlari makineyle yada jiletle alabilirsin.
dikiş yerine asla ağda değdiremem zaten korkarım... dikiş yerinde de yok diğer bölgeye yaptırırken acaba ağdacı dikiş yerine zarar verirse diye tırstım çünkü pek güvenemiyorum

dikiş yerine asla ağda değdiremem zaten korkarım... dikiş yerinde de yok diğer bölgeye yaptırırken acaba ağdacı dikiş yerine zarar verirse diye tırstım çünkü pek güvenemiyorum
Yani diger tarafa yaptirabilirrsin bence sıkıntı olmaz sadece ust tarafi yaparken biraz daha dikkatli ve nazik olacak ozaman aman off kadin olmak ne zor ya her turlu zorluk bizde

Yani diger tarafa yaptirabilirrsin bence sıkıntı olmaz sadece ust tarafi yaparken biraz daha dikkatli ve nazik olacak ozaman aman off kadin olmak ne zor ya her turlu zorluk bizde
kesinlikle haklısın kadın olmak çok zor önerin için teşekkür ederim...

maşaAllah sana. geçen hamileliğimde ben de cam siliyordum ama bu sefer hiç bulaşmadım. çok cam var ve büyükler :) hareketli olmak hem normal doğum için hem sezeryan için iyi bence

Doğum yapan ablalarım yarın doğuma gidiyoruz artık biz..
Bebek bezini kaç nodan başladınız siz? Bizim bebek en son ultrasonda 3250 çıkmıştıı..
Benimde minyon doğmama (2.400gr) güvenerek 1 numara almıştık bezi.
Şimdi beze bakıyorum allahımm elim kadar birşey. Küçük olmaz değil mi?
Siz ne yaptınız direk 2den mi başladınız oy oy

normal doğum yapacak arkadaşlar bu havada yürüyüş nasıl yapıyorsunuz. evin içinde yürüyeyim diyorum ama o da olmuyor..en fazla 10 güne kadar iyi bir şekilde yürümem gerekiyor
havadan değil de genelde işlerden fırsatım olmuyo benim çıkmaya. evde yürüyim diyordum yorgunluktan yürüyemicem bugun de

:) ay evet o bezler minicik değil mi, ben de 1 numara aldım kaç ay önceden ama şimdi bebek iri görünüyor. bilmiyorum kullanabilcez mi

Kızlar bebeği doğan anneler nerede yazışıyor bebek bakımı ile ilgili problemleri nerede paylaşabiliriz?

Canim 1 iyi oluyor ben oğlum 5 kg olana kadar 1 kullandım 2 yanlardan taşınıyor emin ol kardeşin miniminnacik zaten ay çok heyecanlı yaa Rabbim annene çok çok kolay doğum nasip etsin

:) ay evet o bezler minicik değil mi, ben de 1 numara aldım kaç ay önceden ama şimdi bebek iri görünüyor. bilmiyorum kullanabilcez mi
Evet ya çook minik geliyo gözüme aman diyorum bu kadar küçük olamazz :)

Canim 1 iyi oluyor ben oğlum 5 kg olana kadar 1 kullandım 2 yanlardan taşınıyor emin ol kardeşin miniminnacik zaten ay çok heyecanlı yaa Rabbim annene çok çok kolay doğum nasip etsin
aynen ablacım 3-5 kilo yazıyo ama yinede küçük geldi gözüme.. Öyleyse kullanırız demekki :) Teşekkür ediyorum çok sağol

1 den başladık canım hatta 2 hafta falan geçti sonra kadar 2 numaraya geçtik sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum size

Kızlar bebeği doğan anneler nerede yazışıyor bebek bakımı ile ilgili problemleri nerede paylaşabiliriz?
ben açtım canım forumu '2014 aralık bebişleri geliyor:)' diye... ben de oradan bebekleri büyütürken bilgi paylaşımı yapıp kopmayalım diye açtım

Son düzenleme:
1 den başladık canım hatta 2 hafta falan geçti sonra kadar 2 numaraya geçtik sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum size
Sağol ablacım içim rahatladı minik gelince gözüme.. Birde direk 2 numaradan başlayanları okumuştum ondan kafam karıştı :) Teşekkür ediyoruuz. Bebişini öpüyorum

Selam kızlar, hiç yazamadım izne ayrıldıktan sonra. Doğum yapanlar oldu, takip ettim yazamasam da hepinize duacıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bizim daha 10 günümüz görünüyor ama bende hiç 10 güne kadar doğuracakmışım gibi bir hal yok. Karnım hala yukarıda, sancım yok. Perşembe günü nst ye girdim küçük kasılmalar çıktı sadece. Bebek de doğum pozisyonundaymış ama aşağı inmemişti hiç. İner dedi doktorum. Bakalım artık hayırlısı olsun.
Bugün de temizliğimizi yaptık, eksiklerimizi tamamladık. Kafamda birşey kalmadı Allah a şükür. Vücut temizliği de tamam ama doğum gecikir de yeniden çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum. Mecburen jiletle tanışacağım galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…