- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
yok mu kimseekızlar bir şey soracağım yardımınıza ihtiyacım var... şu an aktif olanlar fikirlerinize acilen muhtacım
perşembe günü kontrolüm var... ve 12 kasımda da sezeryanla doğum yaptım... doğuma gittiğimde kişisel temizlik yönünden hazırdım.... ama doğumdan sonra sanırım hormon değişimlerinden dolayı bikini bölgesindeki tüylenme her zamankinden biraz daha arttı ama hala seyrek... ben de normalde ağda salonuna giderdim... hamileyken yatmam gerektiğinden ve bir yere gidemediğimden dolayı ağdacım evime geliyordu... şimdi sezeryanlı olduğumdan ve dikişlerim yüzünden ağda yaptırmaya korkuyorum... sizce ağda yaptırsam mı? ağda dikiş yerlerime zarar verir mi bilemiyorum çünkü ağdacım da ya yanlışlıkla zarar verirse diye tırsıyorum... hiç jilet de kullanmadığım için onu da kullanamam diyorum... sizce ne yapabilirim?
Canım ameliyat yerlerini makasla kes diğer yerleri ağda yaptır ben öyle yapmıştım. Hatta makas bile deymedi. Sadece gereken yerlere yaptık o kadar. Sen dikişli bölgene ağda değdirmeyok mu kimsee
çok sağol canım ya valla çok kafam karışmıştı nasıl yapsam diye önerin güzel aklımda bulunsun sağolasınCanım ameliyat yerlerini makasla kes diğer yerleri ağda yaptır ben öyle yapmıştım. Hatta makas bile deymedi. Sadece gereken yerlere yaptık o kadar. Sen dikişli bölgene ağda değdirme
Ameliyat yerine âğda değdirmesen iyi olur cnm, zaten alttan muayne etmez seni muhtemel sadece ultrasonla üstten bakar yine, sen dikis yerlerinde varsa onlari makineyle yada jiletle alabilirsin.kızlar bir şey soracağım yardımınıza ihtiyacım var... şu an aktif olanlar fikirlerinize acilen muhtacım
perşembe günü kontrolüm var... ve 12 kasımda da sezeryanla doğum yaptım... doğuma gittiğimde kişisel temizlik yönünden hazırdım.... ama doğumdan sonra sanırım hormon değişimlerinden dolayı bikini bölgesindeki tüylenme her zamankinden biraz daha arttı ama hala seyrek... ben de normalde ağda salonuna giderdim... hamileyken yatmam gerektiğinden ve bir yere gidemediğimden dolayı ağdacım evime geliyordu... şimdi sezeryanlı olduğumdan ve dikişlerim yüzünden ağda yaptırmaya korkuyorum... sizce ağda yaptırsam mı? ağda dikiş yerlerime zarar verir mi bilemiyorum çünkü ağdacım da ya yanlışlıkla zarar verirse diye tırsıyorum... hiç jilet de kullanmadığım için onu da kullanamam diyorum... sizce ne yapabilirim?
dikiş yerine asla ağda değdiremem zaten korkarım... dikiş yerinde de yokAmeliyat yerine âğda değdirmesen iyi olur cnm, zaten alttan muayne etmez seni muhtemel sadece ultrasonla üstten bakar yine, sen dikis yerlerinde varsa onlari makineyle yada jiletle alabilirsin.
Yani diger tarafa yaptirabilirrsin bence sıkıntı olmaz sadece ust tarafi yaparken biraz daha dikkatli ve nazik olacak ozaman aman off kadin olmak ne zor ya her turlu zorluk bizdedikiş yerine asla ağda değdiremem zaten korkarım... dikiş yerinde de yokdiğer bölgeye yaptırırken acaba ağdacı dikiş yerine zarar verirse diye tırstım çünkü pek güvenemiyorum
kesinlikle haklısın kadın olmak çok zorYani diger tarafa yaptirabilirrsin bence sıkıntı olmaz sadece ust tarafi yaparken biraz daha dikkatli ve nazik olacak ozaman aman off kadin olmak ne zor ya her turlu zorluk bizde
Allah analı babalı büyütsün canım ne gxel anlatmışsın doğum hikayeni göz yaşlarıma engel olamadım çok duygulandımhikayemi burayada ekliyrm kizlar size moral olsunn :)
maşaAllah sana. geçen hamileliğimde ben de cam siliyordum ama bu sefer hiç bulaşmadım. çok cam var ve büyükler :) hareketli olmak hem normal doğum için hem sezeryan için iyi benceCanım ben de kendim yapıyorum, iki saatte parça parça yapıyorum ama yapıyorum.. Bugün evi süpürdüm sldim mesela, yarın toz alırım o şekilde bölerek yapabiliyorum. E ekstra işler de oluyor çünkü yemek yap, günlük ev işi falan filan yoruluyor insan. Benim de belim, kalçam mahvoluyor ağrıdan ama napalım mecbur.. Camlarımı bile siliyorum .
havadan değil de genelde işlerden fırsatım olmuyo benim çıkmaya. evde yürüyim diyordum yorgunluktan yürüyemicem bugun denormal doğum yapacak arkadaşlar bu havada yürüyüş nasıl yapıyorsunuz. evin içinde yürüyeyim diyorum ama o da olmuyor..en fazla 10 güne kadar iyi bir şekilde yürümem gerekiyor
:) ay evet o bezler minicik değil mi, ben de 1 numara aldım kaç ay önceden ama şimdi bebek iri görünüyor. bilmiyorum kullanabilcez miDoğum yapan ablalarım yarın doğuma gidiyoruz artık biz..
Bebek bezini kaç nodan başladınız siz? Bizim bebek en son ultrasonda 3250 çıkmıştıı..
Benimde minyon doğmama (2.400gr) güvenerek 1 numara almıştık bezi.
Şimdi beze bakıyorum allahımm elim kadar birşey. Küçük olmaz değil mi?
Siz ne yaptınız direk 2den mi başladınız oy oy
Canim 1 iyi oluyor ben oğlum 5 kg olana kadar 1 kullandım 2 yanlardan taşınıyor emin ol kardeşin miniminnacik zaten ay çok heyecanlı yaa Rabbim annene çok çok kolay doğum nasip etsinDoğum yapan ablalarım yarın doğuma gidiyoruz artık biz..
Bebek bezini kaç nodan başladınız siz? Bizim bebek en son ultrasonda 3250 çıkmıştıı..
Evet ya çook minik geliyo gözüme aman diyorum bu kadar küçük olamazz :):) ay evet o bezler minicik değil mi, ben de 1 numara aldım kaç ay önceden ama şimdi bebek iri görünüyor. bilmiyorum kullanabilcez mi
aynen ablacım 3-5 kilo yazıyo ama yinede küçük geldi gözüme.. Öyleyse kullanırız demekki :) Teşekkür ediyorum çok sağolCanim 1 iyi oluyor ben oğlum 5 kg olana kadar 1 kullandım 2 yanlardan taşınıyor emin ol kardeşin miniminnacik zaten ay çok heyecanlı yaa Rabbim annene çok çok kolay doğum nasip etsin
1 den başladık canım hatta 2 hafta falan geçti sonra kadar 2 numaraya geçtikDoğum yapan ablalarım yarın doğuma gidiyoruz artık biz..
ben açtım canım forumu '2014 aralık bebişleri geliyor:)' diye... ben de oradan bebekleri büyütürken bilgi paylaşımı yapıp kopmayalım diye açtımKızlar bebeği doğan anneler nerede yazışıyor bebek bakımı ile ilgili problemleri nerede paylaşabiliriz?
Sağol ablacım içim rahatladı minik gelince gözüme.. Birde direk 2 numaradan başlayanları okumuştum ondan kafam karıştı :) Teşekkür ediyoruuz. Bebişini öpüyorum1 den başladık canım hatta 2 hafta falan geçti sonra kadar 2 numaraya geçtiksağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum size
havadan değil de genelde işlerden fırsatım olmuyo benim çıkmaya. evde yürüyim diyordum yorgunluktan yürüyemicem bugun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?