2014 Aralık Anneleri

Allah kolaylık versin canım. zor ama sakın vazgeçme. inşaAllah kolayca alışır. kızkardeşimin, komşumun bebeğinin alışması da baya sürmüştü. şimdi doya doya anne sütü alıyolar maşaAllah

Ben hic farketmedim bile baska yerden kestigini, esim gecen dikis yerine bakarken dedi ayni yerden kesmemis altindan kesmis dedi, dr kontrolumde birdaha bir ay sonra ozaman gidince sorucam neden oyle yapmis diye..
belki öyle yapması gerekiyordu. bilemiyorum ki canım. inşaAllah çabucak iyileşirsiniz

Benimde göğüsleri dolmuş gibi hatta dün birinden süt de geliyordu belki saçma ama bende korktum bu ilk süt bebek için çok faydalı bitmesin diye.acaba süt gelmesine normal mi

Arkadaşlar nasilsiniz doğum yapan var mi bakalim kimler sona kaldi :) bizim isler zor gidiyor oglumla ya emme problemini çözmeye calisiyoruz çok inat ediyor agliyo sonra pes ediyor napicaz bilmiyorum ya kakasini da yapamiyo yavrum sutum tam gelmediği için doymuyo galiba ondan yapmiyo. Bir de psikolojik durumum var ben normal doğumu çok isteyen biriydi burada normal doguranlari okudukca içim acıyo oğlum erken geldi 3 kilo doğdu ama çatı darligindan yapamadim bu kadar mi dar yani 3 kiloluk bir bebeği de mi doguramazdim inanasim gelmiyor kendi doktorun cari muayenesi yapamadan suyum bosaldi acil doğuma gittim iki doktor muayene etti ikisi de zor dedi biri omzu takilir dedi biri vaktinde dogsa normal dogmasi imkânsız gibi birşey dedi kilodan dolayi offf düşünüyorum kafayi yicek gibi oluyorum kendimde eksiklik hissediyorum neden boyle oldu diyorum çünkü hic sanci çekmeden 4-5 cm acikligim vardi yolu yarilamistim dogurabilirdim kandirildim mi acaba diye düşünüyorum bu psikolojiyi nasil atabilirim yardimci olur musunuz bana

canım öyle düşünme. sezeryanda bir doğum şekli sanki sezeryanla doğum yapınca anne olmamış mı oluyoruz. sezeryanla doğum yapıncada sonrasını kahrını çekiyoruz. herşekilde doğum zor arkadaşım. ikiside anneliğin zorluğu. bunlara takılıpta boşu boşuna üzme kendini. belki de o yüzden sütün az. yazık bebeğine bak sağlıcakla kucağına almışsın buna takılıp belkdie sütünü etkiliyosun bebeişin aç kalıyor. yapma lütfen sağlıcakla bebeğini kucağına aldığına şükret.

Günaydın lar herkese bu sabahtan tek beden de uyandık kuzucumla hiçççççç niyeti yok bizimkinin gelmeye günüm geçeli 3 gün oldu ama daha dönmedi bile.doktorum normal doğumcu nst de herşey normal görünüyor hareketleri de iyi ama bu saatten sonra dönermi bilemiyorum Sancı yla da dönen olurmuş nasıl olcak bilmiyorum şuan bunları yazarken karnımı n için de tipini yo size şikayet ettiğimi düşündü yavrusuöyle işte kızlar geçen hergün daha da bi merak sardı beni burda doğum hikayelerini okudukça mutlu oluyorum ve bende bian önce hayırlısıyla yavrum a kavuşmak istiyorum

Mama veriyormusun mama veriyorsan oda kakasini yapmamasina neden olabilir. Benimkide emiyor ama her emmeden sonra kusuyor ve kaka yapiyor. Gunde 10 dan fazla bez degistiriyorum hepside azda olsa kakali oluyor. Neden her emmeden sonra oyle oluyor anlamadim kendimi usutuyorum cocuga falanmi geciyor acabaa.. bide bizimki surekli uyku halinde gozunu acıp sık emmiyor. Bende uyudugu zamanlar sagma makinesi ile sagip biberonla veriyorum.

bende 2 numara almıştım canım 3 kilo doğdu bebeişim ama büyük geldi 1 no olsa iyi olurmuş :)

şimdiden dolmaz canım ilk 3 gün bile tam gelmiyo ama ondan sonraa allah artırsınn :) endişe etme normal bişi ikinci doğumum olmuş olsa bile :)
Benimde göğüsleri dolmuş gibi hatta dün birinden süt de geliyordu belki saçma ama bende korktum bu ilk süt bebek için çok faydalı bitmesin diye.acaba süt gelmesine normal mi
kızımda benimde öle olmuştu doğumdan önce gelmişti sütüm ve doğum yaptığım anda sütüm vardıı çok güzel bişi rahat ol :) normal olacaksa doğumun hemen ılık bi duş al minnoşun cuk cuk emsin hemen :)
bence geçmişi geçmişyte bırak ben biraz kaderci insanım senin alnındas yazılıymış bundan sonrasına odaklan düşündüğün gibi bile olsa artık geri dönüp normal yapamayacağın için gereksiz takılma bence canımm bebişine odaklan artık doğum bitti ve yeni yşam başladı artık :)
evet bizde bu konuda muzzdaribizz geçen geceyi anlatayım sizede biraz gülün şimdi altını aldım tmm uyucaz emzirdim daldı usulca gazını alıyorum niyeyse o gaz hem alttan hem üstten çıkıyo tabi alttan çıkarken yalnız gelkmiyo neyse bida altını aldım pişmesin diye tetenek anneleriz ya altını alırken uynaıyo ee nolcak hadi bida emziriyom dalsın diye dalıyo gazını alırken bida doluyo bezz ben bida uyutmaya uğraşıyorum felan bu döngü yaklaşık sabah 5 kadr dvm etti ve ben 6 tane bez değüştim tüm gece noyunca uykusuzluğumda cabasıı :) ama normal bişimiş bu hatta o kadar da iyiymiş normale girer sanırım yakında biraz böle gidecek onlar sağlıklı olsunlarda :)

bu arada foruma nerden devam edicez buna bi kesinlik getirelimde arkadaşlar ordan takp edelim parçalanmayalım asıl bunda sonra ihtiyacımız var birbirimize gerçi önceki gibi çok giremiyoruz burda kalmasın :) öpüyorum hepinizi kedninize ve bebişlere iyi bakın :)

[QUOTEayvacik30, post: 38209346, member: 599603"]Benimde göğüsleri dolmuş gibi hatta dün birinden süt de geliyordu belki saçma ama bende korktum bu ilk süt bebek için çok faydalı bitmesin diye.acaba süt gelmesine normal mi[/QUOTE]
benim sıkınca süt geliyor

hastanede sutum gelmediği için hemşireler mememin üstüne siringayla mama damlatip o şekilde emmeye alismasini sağlamaya calisiyorlardi bizde evimize pazar günü geldik sadece o gün biraz mama verdim sutum hala çok azdi çünkü sagsam da damla damla geliyordu cay klasiğini bile doldurmuyordu yara oldu zaten sagmaktan falan. Ama inat ettim emzirmeye mama falan vermiyorum artik ogluma. Bugün doktora gidicez bakalim ne diyecek tesekkur ederim yardimin için canim
katiliyorum aslında oldu bitti yapacak birşey yok kandirdiysa da kandirdi bası cikar ama omzu takilir çok dar herkeste boyle değil bu dedi bende korktum tabi omzu takilir deyince kiyamam yavruma o kadar güzel ki maşallah uyuyo simdi yanimda şükürler olsun rabbime bana bu duyguyu tattirdi çok sağol arkadasim

canım hadı senıde allah kurtarsın ben kurtuldum cok sukur cok guzel bı duyguu darısı basına

Aslinda 2 numara bezde de 3-6 kg yaziyodu. Tuh.. Ben kisa bi sure sonra yikanabilire gecmek istiyorum keske ilkini 1 alsaymisim.

canim benim de 1 haftaya dgrmam lazim artikin ama bendede hic sanci yokyürüyüslerde kar etmiyomu ne.doktorum hareketleribe cok dikkat et diyo.hareketler iyi ama bekledikce niyeyse korku sariyo normal dgrcam diye tutttdgm icin

aynen ters bebek düz olunca benım sancılarım daha geç olurmuş. ben herkesten 1 adım geç başlamış oldum. havalarda pek iyi değil. 41. haftaya kadar inşallah doğum sancılarımız gelir de kurtuluruz hayırlısıyla...

Aslinda 2 numara bezde de 3-6 kg yaziyodu. Tuh.. Ben kisa bi sure sonra yikanabilire gecmek istiyorum keske ilkini 1 alsaymisim.

1 gene al 2yı sonra kullanırsın

ne kadar süt geliyorsa yani dolu olan sütü sağmak gerekirmiş. alabiliyorsanız süt pompalarından alın.en azından hem sütünüzü sonra tekrar kullanırsınız hem de sütünüz azalmaz.

Gunaydın arkadaşlar. Bizde kontrolümüze geldik ama nstde cok sıra var bir saati bılurmuş Şimdi kahvaltıya gidiyoruz. Sonra tekrar gelicez

canım buradan bi arkadaşta cok guzel yazmış sezeryanda bir dogum şekil .. Ben sadece keyfi olarak Sezeryan isteyen anne ve Dr. Ları anlayamıyorum ve kızıyorum .. Sn zaten keyfi yapmadın sezeryanı ve asla kendini eksik hissetme .. Cok şükür kucağına aldın bebişini Allah aratmadı.. Sütu arttırmak için sağmayı denesen , hastanelerdeki gibi profesyonel süt sağma makınaları medicallerden kıralanıyormuş

son anda dönen 2 bebek ben duydum .ama en güzeli normal d. da yapsan sezeryan da yapsan dr.nun sancıların başlayıncaya kadar sezeryan yapalım diye sana baskı yapmaması. benım dr.um bana bu baskıyı yapmıştı. sürekli egzersizlerden yap . ben son anda dönen bırınden merdivenden sürekli çıktım bebek döndü cümlesini duymuştum.dönmüyorsa da hakkına hayırlısı ama en azından böyle bir doğum normal d.a en yakın doğummuş. en azından bebeğinin gelmek istediği zaman dünyaya geliyor..

başka bır kadın doğumcuya danış. onlar bizden daha iyi bilirler bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…