Allah yardimcin olsun canim sağ salim kolay bir şekilde kurtulursun insallahKızlarrrrr Çarşamba'ya doğuruyorum dua edin bana. Şimdiye kadar her doğuma gidene çok açtım ellerimi dualarımı dilerim Rabbim bana da bu Mutluluğu tattırır. Siwft TEn haber alan var mı ne oldu durumu? Meraklanıyorum. Uyuzcan dan da haber yok
Allah herseyi yoluna koyuyor kızlar ya...elbette sancı süreci biraz zor oldu ama doğum ani zor değildi. İnşallah sizlerede kolay bir doğum nasip eder rabbim.Allah anali babali büyütsün canim.normal dogum demisin de, nasildi bize tavsiyeletin varmi.emmeyle ilgili de bebek niye tutamadi bilmiyorum da bibrronla emzikle alistirma yapsan işe yarar mi acaba.2side kullanmak istedigim seyler degil ama mecbur kalirsak napalim
inşallahhh canim ya.saolasin.bebisinle hayurli ömüler yasa insallahAllah herseyi yoluna koyuyor kızlar ya...elbette sancı süreci biraz zor oldu ama doğum ani zor değildi. İnşallah sizlerede kolay bir doğum nasip eder rabbim.
insallah bacim ya.zaten dogurayim direk yazicam, dogurduuuummmm diyeee.hahaaynen ters bebek düz olunca benım sancılarım daha geç olurmuş. ben herkesten 1 adım geç başlamış oldum. havalarda pek iyi değil. 41. haftaya kadar inşallah doğum sancılarımız gelir de kurtuluruz hayırlısıyla...
1 gene al 2yı sonra kullanırsın
benim sıkınca süt geliyor[/QUOTE][QUOTEayvacik30, post: 38209346, member: 599603"]Benimde göğüsleri dolmuş gibi hatta dün birinden süt de geliyordu belki saçma ama bende korktum bu ilk süt bebek için çok faydalı bitmesin diye.acaba süt gelmesine normal mi
canim artik bebisine kavusmanin tadini cikar bencede, yaninda kokllayabiliyosun ohhh..son dk da nolcagi belli olmuyo, icin rahat olsun.böyle olmasi daha hayirliymis demekki.bebise odaklan tamamen.eksiklik hissetme tam tersi bi mucizeye vesile oldun.hepimize nasip olsun insallahhhhbaşka bır kadın doğumcuya danış. onlar bizden daha iyi bilirler bence..
Ayni durumdayiz tamamen :)Günaydın lar herkese bu sabahtan tek beden de uyandık kuzucumla hiçççççç niyeti yok bizimkinin gelmeye günüm geçeli 3 gün oldu ama daha dönmedi bile.doktorum normal doğumcu nst de herşey normal görünüyor hareketleri de iyi ama bu saatten sonra dönermi bilemiyorum Sancı yla da dönen olurmuş nasıl olcak bilmiyorum şuan bunları yazarken karnımı n için de tipini yo size şikayet ettiğimi düşündü yavrusuöyle işte kızlar geçen hergün daha da bi merak sardı beni burda doğum hikayelerini okudukça mutlu oluyorum ve bende bian önce hayırlısıyla yavrum a kavuşmak istiyorum
demi canim ya.bu dr benim psikolojimi bozdu.düsünsene 10 günümun oldgunu, her 2 günde cagirip suyun kalmamis diyobenim ilk bebeğim değil o yüzden belki, biraz dolmuş hissediyorum göğsümü. yani onun emceği süt son anda üretilir diye düşünüyorum aslında ama :) belki de psikolojiktir. sen de stres yapma, doğumla gelir inşaAllah sütün. bu arada belki 5 günden daha çoktur günün. bilemezsin ki, doktor da bilemez. Allah vakti zamanını biliyor. bizi de çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaAllah
ne mutlu canimm kavusmusun bebegine.senin var mi bi önerin peki.tavsiye falan.her normal doguma soruyombende canım oğluma 23 kasımda kavuştum normal doğumla..................
valla tam da istedigim ayrintilarla cok güzel anlatmisin canim ya.saol paylasimin icin.eşler büyük destek desene.ama ortamin da çok güzelmis arkadaslar falan sohbet havasinda gecirmisib sancilarini ne güzel.biz de oyle olalimm insallahhikayemi burayada ekliyrm kizlar size moral olsunn :)
Canım bebek mamasını yedikten sonra veya emdikten sonra önce bi koluna yatır Beşe kasar say ondan sonra omuzuna yasla gazını çıkar. Bebekler yemeklerini yedikten sonra beş saniye uzanmalı sonra gazı alınmalı. Sakın gazını çıkarmayı unutma her emdikten sonra. Ağlamasa da gazı olur. gaz barsaklarına gitmeden mideden çıksın ki barsaklara giderse daha zor çıkıyor. Bol bol emzir hiç öyle 3 saat falan ara verme. Istedikçe daya memeyi. Bu kadar bir de yan yatırmaya çalış. Düz yatırma Allah korusun tehlikeli. Ben yastık kullanmama kararı aldım ama yine de kullanabilirim belli değil hemşireye sorucaz bi. Nasipse yarın 4 te dogum :) darısı herkesin Başına. Bebeği yıkarkende sıkı sıkı kolunu kavra balık gibi oluyorlar bir den kayar elinden anlamazsın. Yanında bir mutlaka yardım etsin sakın tek Yıkama baş edemezsin.aynen kzlar burdan devam edelum.mesela dün ben bebek banyosu nasil uapiliri izlerim, ha bide gaz masaji.farkettimde daha çoook şey var bilmedigim,çanta hazirlamak yetmiyomus onu anladm.vaşka önerisi olan varmi meselaaa, bebek dgdktan snrayla ilgili bilinmesi gerekenler
Amcam doktor. Tam tersi normal doğum yaptırsaydı doktorun extra para alacaktı. Sezeryana devlet karşı ve doktorun itibarını düşürüyor. Emin ol bence kilosunu takman boşuna 2 kg Doğan bebişler var sen su üç 3 tl sakın unutma sütün %97 Si su. Havuç ye ve Kafayı takma taktıkca bebeğinde strese girer akışına bırak. Bak benimde normalde 1-2 haftam var ama Dr erkenden alacak yarın. Çünkü rahmimde sorun var. Sağlıklı olduktan sonra bence 3 kg çok iyi benimki de 3200 cıvarı ki ilk doğunca 300gr falan veriyorlar neredeyse. Bence hiç Düşünme bunları olan oldu değiştiremezsin sonucu. Su an bebeğine odaklan onun için yaşa beslen düzenli uykunu almay çalış uyku süt üretimine yardımcı.Arkadaşlar nasilsiniz doğum yapan var mi bakalim kimler sona kaldi :) bizim isler zor gidiyor oglumla ya emme problemini çözmeye calisiyoruz çok inat ediyor agliyo sonra pes ediyor napicaz bilmiyorum ya kakasini da yapamiyo yavrum sutum tam gelmediği için doymuyo galiba ondan yapmiyo. Bir de psikolojik durumum var ben normal doğumu çok isteyen biriydi burada normal doguranlari okudukca içim acıyo oğlum erken geldi 3 kilo doğdu ama çatı darligindan yapamadim bu kadar mi dar yani 3 kiloluk bir bebeği de mi doguramazdim inanasim gelmiyor kendi doktorun cari muayenesi yapamadan suyum bosaldi acil doğuma gittim iki doktor muayene etti ikisi de zor dedi biri omzu takilir dedi biri vaktinde dogsa normal dogmasi imkânsız gibi birşey dedi kilodan dolayi offf düşünüyorum kafayi yicek gibi oluyorum kendimde eksiklik hissediyorum neden boyle oldu diyorum çünkü hic sanci çekmeden 4-5 cm acikligim vardi yolu yarilamistim dogurabilirdim kandirildim mi acaba diye düşünüyorum bu psikolojiyi nasil atabilirim yardimci olur musunuz bana
her dogum hikayesi okudugumda ben yazarken ayrıntılı yazicm derdim cünkü insan okurken aklinda bi suru merak kaliyo begendigine sevindim canim :) dogum yapmayan arkadaslar elimden geldiğince sorularinizi cvplayabilirm sut icin bi arkadas sormus canin benin teknigim bol su ve ac kalmamak sadece ama oglumda emmeye heveskiydi ve meme ucu sikintim yoktuvalla tam da istedigim ayrintilarla cok güzel anlatmisin canim ya.saol paylasimin icin.eşler büyük destek desene.ama ortamin da çok güzelmis arkadaslar falan sohbet havasinda gecirmisib sancilarini ne güzel.biz de oyle olalimm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?