2014 Aralık Anneleri

Allah yardimcin olsun canim sağ salim kolay bir şekilde kurtulursun insallah

Canim ne guzel kurtulmussun.ikiniz icin hayirlisi buymus.sonu ta sen korkup sezeryan istiyorum dememissin .icin rahat olsun.onemli olan ikinizinde saglikla kurtulmasi.kurtulmanin mutlulugunu yasa.bol bol sutun olsun.bak biz daha stresliyiz.neyin bekledigini bilmiyoruz.dua et bizlere.

Allah herseyi yoluna koyuyor kızlar ya...elbette sancı süreci biraz zor oldu ama doğum ani zor değildi. İnşallah sizlerede kolay bir doğum nasip eder rabbim.

insallah bacim ya.zaten dogurayim direk yazicam, dogurduuuummmm diyeee.haha

benim sıkınca süt geliyor[/QUOTE]
hanimlar masallah, ne yiyonuzda geliyo yaaahu.bize de deyin

başka bır kadın doğumcuya danış. onlar bizden daha iyi bilirler bence..
canim artik bebisine kavusmanin tadini cikar bencede, yaninda kokllayabiliyosun ohhh..son dk da nolcagi belli olmuyo, icin rahat olsun.böyle olmasi daha hayirliymis demekki.bebise odaklan tamamen.eksiklik hissetme tam tersi bi mucizeye vesile oldun.hepimize nasip olsun insallahhhh

Bizde çıktık muayneden. Herseyimiz normal şükür. Bebişim kanala gırmiş. Haftaya çatı muaynemiz var Bizden haberler bukadar

Ayni durumdayiz tamamen :)

demi canim ya.bu dr benim psikolojimi bozdu.düsünsene 10 günümun oldgunu, her 2 günde cagirip suyun kalmamis diyo aman alistim artik yaaa.kizlar bide bisi sorcam.dogum sancisi sirasinda gövek kismida sancilaniyomu.rahimde olcak kesin zaten ara ara geliyo.gövek bel falan buralarda da oluyomu

kızlar ya alakasiz ve gec oldu ama, keske toplu bi hatim yapsaydik.isteyenlerle yani.belki herkese 1 cüz le bile hemencik olurdu.aslinda cakit var daha ama, benim okudugum da var.ama vurdaki hemen biter diye düsunmüstum
keske 30 kisi toplansa.öyle geldi aklima

hikayemi burayada ekliyrm kizlar size moral olsunn :)
valla tam da istedigim ayrintilarla cok güzel anlatmisin canim ya.saol paylasimin icin.eşler büyük destek desene.ama ortamin da çok güzelmis arkadaslar falan sohbet havasinda gecirmisib sancilarini ne güzel.biz de oyle olalimm insallah

Canım bebek mamasını yedikten sonra veya emdikten sonra önce bi koluna yatır Beşe kasar say ondan sonra omuzuna yasla gazını çıkar. Bebekler yemeklerini yedikten sonra beş saniye uzanmalı sonra gazı alınmalı. Sakın gazını çıkarmayı unutma her emdikten sonra. Ağlamasa da gazı olur. gaz barsaklarına gitmeden mideden çıksın ki barsaklara giderse daha zor çıkıyor. Bol bol emzir hiç öyle 3 saat falan ara verme. Istedikçe daya memeyi. Bu kadar bir de yan yatırmaya çalış. Düz yatırma Allah korusun tehlikeli. Ben yastık kullanmama kararı aldım ama yine de kullanabilirim belli değil hemşireye sorucaz bi. Nasipse yarın 4 te dogum :) darısı herkesin Başına. Bebeği yıkarkende sıkı sıkı kolunu kavra balık gibi oluyorlar bir den kayar elinden anlamazsın. Yanında bir mutlaka yardım etsin sakın tek Yıkama baş edemezsin.

Kizlar merhaba
kontrolden geldim hersey iyi. tansiyon sorunum var. 37 haftyi bitirdik. haftaya sali gel dogumu yapalim dedi. nasil yani dedim. suni sanciyla dogumu baslticaz dedi. acilmam 3 cm. Beklemedigimden biaz sasirdim. cuma nts icin tekrat gidicez kafama takilanlari sorucam. ama son 1 haftamiz

Amcam doktor. Tam tersi normal doğum yaptırsaydı doktorun extra para alacaktı. Sezeryana devlet karşı ve doktorun itibarını düşürüyor. Emin ol bence kilosunu takman boşuna 2 kg Doğan bebişler var sen su üç 3 tl sakın unutma sütün %97 Si su. Havuç ye ve Kafayı takma taktıkca bebeğinde strese girer akışına bırak. Bak benimde normalde 1-2 haftam var ama Dr erkenden alacak yarın. Çünkü rahmimde sorun var. Sağlıklı olduktan sonra bence 3 kg çok iyi benimki de 3200 cıvarı ki ilk doğunca 300gr falan veriyorlar neredeyse. Bence hiç Düşünme bunları olan oldu değiştiremezsin sonucu. Su an bebeğine odaklan onun için yaşa beslen düzenli uykunu almay çalış uyku süt üretimine yardımcı.

her dogum hikayesi okudugumda ben yazarken ayrıntılı yazicm derdim cünkü insan okurken aklinda bi suru merak kaliyo begendigine sevindim canim :) dogum yapmayan arkadaslar elimden geldiğince sorularinizi cvplayabilirm sut icin bi arkadas sormus canin benin teknigim bol su ve ac kalmamak sadece ama oglumda emmeye heveskiydi ve meme ucu sikintim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…