Çok erken değil mi?Kizlar merhaba
kontrolden geldim hersey iyi. tansiyon sorunum var. 37 haftyi bitirdik. haftaya sali gel dogumu yapalim dedi. nasil yani dedim. suni sanciyla dogumu baslticaz dedi. acilmam 3 cm. Beklemedigimden biaz sasirdim. cuma nts icin tekrat gidicez kafama takilanlari sorucam. ama son 1 haftamiz
Çok güzel bir düşünce ben destek veririm eğer okunur sakızlar ya alakasiz ve gec oldu ama, keske toplu bi hatim yapsaydik.isteyenlerle yani.belki herkese 1 cüz le bile hemencik olurdu.aslinda cakit var daha ama, benim okudugum da var.ama vurdaki hemen biter diye düsunmüstum
keske 30 kisi toplansa.öyle geldi aklima
Çok erken değil mi?
Cok gecmis olsun tez zamanda kucaginiza alirsiniz insallah.Beril 3620gr 50cm olarak doğdu ama hala kovezde annem yüzünü göremedim diyo babam gördü benim bakmamada izin vermediler. Cigerleronde su kalmış atamamış
ozaman kizlar varsa okumak isteyen okuyalim.katilmak isteyen var miii, müsait olan.yani bi 15 kişi den fazla olsa iiyi olurduÇok güzel bir düşünce ben destek veririm eğer okunur sa
genelde aylara göre sabitlenen konularda hamilelik süreci, doğum sonrası, hikayeler bölümünün ayrı ayrı olduğunu gördüm... buradan da devam etmek güzel, doğum sonrası için de ayrıca bir forum olsa da fena değil hani.. doğum sonrası için soran arkadaşlar da vardı herkesin kendi fikriN
niye burdan devam etmiyoruz? Ben cok kopuyorum hikayeler bi yerde burasi ayri bakim ayri.. :S
saol canım tüyolar içinCanım bebek mamasını yedikten sonra veya emdikten sonra önce bi koluna yatır Beşe kasar say ondan sonra omuzuna yasla gazını çıkar. Bebekler yemeklerini yedikten sonra beş saniye uzanmalı sonra gazı alınmalı. Sakın gazını çıkarmayı unutma her emdikten sonra. Ağlamasa da gazı olur. gaz barsaklarına gitmeden mideden çıksın ki barsaklara giderse daha zor çıkıyor. Bol bol emzir hiç öyle 3 saat falan ara verme. Istedikçe daya memeyi. Bu kadar bir de yan yatırmaya çalış. Düz yatırma Allah korusun tehlikeli. Ben yastık kullanmama kararı aldım ama yine de kullanabilirim belli değil hemşireye sorucaz bi. Nasipse yarın 4 te dogum :) darısı herkesin Başına. Bebeği yıkarkende sıkı sıkı kolunu kavra balık gibi oluyorlar bir den kayar elinden anlamazsın. Yanında bir mutlaka yardım etsin sakın tek Yıkama baş edemezsin.
hastanede sutum gelmediği için hemşireler mememin üstüne siringayla mama damlatip o şekilde emmeye alismasini sağlamaya calisiyorlardi bizde evimize pazar günü geldik sadece o gün biraz mama verdim sutum hala çok azdi çünkü sagsam da damla damla geliyordu cay klasiğini bile doldurmuyordu yara oldu zaten sagmaktan falan. Ama inat ettim emzirmeye mama falan vermiyorum artik ogluma. Bugün doktora gidicez bakalim ne diyecek tesekkur ederim yardimin için canim
katiliyorum aslında oldu bitti yapacak birşey yok kandirdiysa da kandirdi bası cikar ama omzu takilir çok dar herkeste boyle değil bu dedi bende korktum tabi omzu takilir deyince kiyamam yavruma o kadar güzel ki maşallah uyuyo simdi yanimda şükürler olsun rabbime bana bu duyguyu tattirdi çok sağol arkadasim
İstanbulda dogum kocu olarak hızmet vermekteyimvalla eşimden başkası giremez zaten. kardeşim dersen evli ama henüz çocuğu yok tecrübesiz yani gözü korkar vallahi:) kayınvaldem aşırı paniktir beni bırakır onla uğraşırlar:) hem nerde görülmüş kv nin girdiği dimi:) geriye eşim kalıyo. allahtan hem cesaretli hem tecrübeli hem de istekli. o olmasa genel anestezi isterdim ben de paniğim çünkü. elimi tutsun yeter bana.
inşş cnm ya herşey yolunda gider hepimiz için. güzel bi poz olursa neden olmasın :)hepinize dua edicem doğum anında aklımda :)
haydi hayırlısı olsun bacımKızlarrrrr Çarşamba'ya doğuruyorum dua edin bana. Şimdiye kadar her doğuma gidene çok açtım ellerimi dualarımı dilerim Rabbim bana da bu Mutluluğu tattırır. Siwft TEn haber alan var mı ne oldu durumu? Meraklanıyorum. Uyuzcan dan da haber yok
HAYİ GÖZÜNÜZ AYDIN DOĞMUŞ ANNEN.. MAŞALLAHH BERİLEDoğum yapan ablalarım yarın doğuma gidiyoruz artık biz..
Bebek bezini kaç nodan başladınız siz? Bizim bebek en son ultrasonda 3250 çıkmıştıı..
Benimde minyon doğmama (2.400gr) güvenerek 1 numara almıştık bezi.
Şimdi beze bakıyorum allahımm elim kadar birşey. Küçük olmaz değil mi?
Siz ne yaptınız direk 2den mi başladınız oy oy
DOĞURUNCA YAZ BACIMMM.. benimde haftam doldu bak kk bile hamilelik takvimini kaldırdıSelam kızlar, hiç yazamadım izne ayrıldıktan sonra. Doğum yapanlar oldu, takip ettim yazamasam da hepinize duacıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bizim daha 10 günümüz görünüyor ama bende hiç 10 güne kadar doğuracakmışım gibi bir hal yok. Karnım hala yukarıda, sancım yok. Perşembe günü nst ye girdim küçük kasılmalar çıktı sadece. Bebek de doğum pozisyonundaymış ama aşağı inmemişti hiç. İner dedi doktorum. Bakalım artık hayırlısı olsun.
Bugün de temizliğimizi yaptık, eksiklerimizi tamamladık. Kafamda birşey kalmadı Allah a şükür. Vücut temizliği de tamam ama doğum gecikir de yeniden çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum. Mecburen jiletle tanışacağım galiba :)
allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip eylesinn.. darısı bizlereeKızlar benim bebegim de dünyaya geldi çok şükür. Dun akşam normal doğum yaptım. Ama bebeğim göğsümü emmemiyor. Beceremedi tutmasını iki uc saatte bir uğraşıyorum. Ne yapıcam bilemedim ya.simdilik sarılık olmasin diye mama iciriyoruz.
ya bu dr ların hepsimi böyle... suni sancı verecekelr banada bakalım ne olacak korkuyorummmmmmKizlar merhaba
kontrolden geldim hersey iyi. tansiyon sorunum var. 37 haftyi bitirdik. haftaya sali gel dogumu yapalim dedi. nasil yani dedim. suni sanciyla dogumu baslticaz dedi. acilmam 3 cm. Beklemedigimden biaz sasirdim. cuma nts icin tekrat gidicez kafama takilanlari sorucam. ama son 1 haftamiz
GEÇER GEÇERRR GÖRÜRSÜN ABLASIIBeril 3620gr 50cm olarak doğdu ama hala kovezde annem yüzünü göremedim diyo babam gördü benim bakmamada izin vermediler. Cigerleronde su kalmış atamamış
elif bacımmm maşallahh ranaya .. ama neden öyle çok kanaman olduki alla alla... erkenden toparlanırsın inşallahMerhaba annislerr Nasılsıniz herkes iyidir ins. Dogumlar da olmuştur eminim.ben 1 aralikra aldim prensesimi kucagima.spinal sezeryan oldum.saat 9,25 gibi dogdu minigim.3880 gr 50cm. Ameliyat guzeldi ama sonrasında alttan cok kanamam oldu.kan durdurucu igne yaptilar.9a düşmüş kanim. Sapsari oldum gözüm falan karardi.kan serumu verdiler. Ilk dogumum a göre daha zor oldu ama suan cok iyiyim cok şükür. 8gunluk oldu kizim.goguslerim yine yara oldu ama bugun daha iyi.geciyo yavas yavas.
Kızım da iyi. Dogum sonrasi biraz kilo kaybetmisti onu geri almis cok şükür . bitisik geziyoruz surekli emiyor:) memede uyumak istiyor cok yorgunum ama cok da mutluyum:)bizden havadisler böyle hepinizi opuyoruzzzz:)))
Dualarimiz sizin icin olsun hayirlisiyla kavusursunuz umarim yavrunuzaiyi akşamlar kızlar,, günüm doldu ve doğamadım hala, yarın yatış yapılacak suni sancı vercek dr artık nasıl doğarım Allah bilir... bana da dua edin :)
Bende korkuyoruum... suni cekip sezeryan olanlardan snra aynisi bana olsun istemiyorum. tek tesellim acilmam.haydi hayırlısı olsun bacımALLAH KOLAYLIK VERE
HAYİ GÖZÜNÜZ AYDIN DOĞMUŞ ANNEN.. MAŞALLAHH BERİLE
DOĞURUNCA YAZ BACIMMM.. benimde haftam doldu bak kk bile hamilelik takvimini kaldırdıdr da suni sancı verecekkk
allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip eylesinn.. darısı bizleree
ya bu dr ların hepsimi böyle... suni sancı verecekelr banada bakalım ne olacak korkuyorummmmmm
GEÇER GEÇERRR GÖRÜRSÜN ABLASII
elif bacımmm maşallahh ranaya .. ama neden öyle çok kanaman olduki alla alla... erkenden toparlanırsın inşallah
Canim benim.hayirli olsun oncelikle... hem sekerin hem tansiyonun varsa yap sezaryen gitsin. Niye risk aliyorsunuz ki? Tabii sizin karariniz ama,ne biliim. Bosuna bi de ugrasma derim.Benim gebeligim sorunlu cnm. gebelik sekerim var. ayrica tansiyon yukselmesi de.mevcut
zaten bizim icin sinir 39 du. bebek gelisimini tamamladi. suan 3.250 gram. Doktoruma gore erken deil. vucuduma gore de deil demek ki 3 cm acilmam var. sancim yok.
Hemşom inşallah yarin güzel haberlerini aliriz, rabbim bir avazda kurtarsin insallah normal doğumla kucagina alirsin paşani, dualarimiz seninle..iyi akşamlar kızlar,, günüm doldu ve doğamadım hala, yarın yatış yapılacak suni sancı vercek dr artık nasıl doğarım Allah bilir... bana da dua edin :)
Geçmiş olsun canım inşallah sağ salim bebişine kavuşursun. Kilosu ve boyu iyi dayanıklıdır güzel kızın. Hem onlar sandığımızdan daha güçlü oluyorlar.Beril 3620gr 50cm olarak doğdu ama hala kovezde annem yüzünü göremedim diyo babam gördü benim bakmamada izin vermediler. Cigerleronde su kalmış atamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?