2014 Aralık Anneleri

Çok erken değil mi?

Çok güzel bir düşünce ben destek veririm eğer okunur sa

Çok erken değil mi?

Benim gebeligim sorunlu cnm. gebelik sekerim var. ayrica tansiyon yukselmesi de.mevcut
zaten bizim icin sinir 39 du. bebek gelisimini tamamladi. suan 3.250 gram. Doktoruma gore erken deil. vucuduma gore de deil demek ki 3 cm acilmam var. sancim yok.

Kizlar benim pasam oldu. Vakit bulamadim siE haber vermeye. Persembe sabah yatis yaptim. Suniye basladilar. Acilma yumusama sanci yoktu. Zamanimiz doldugu icin mecbur suni denedik. Cuma oglene kadar suni sanci verdiler ama ben gram hissetmedim. Nasil bir bunye varsa. Sonra doktorum tekrar muayne etti acilma ve yumusama yine olmayinca sezeryan dedi. 14:30 gibi hazirlayip sezeryana aldilar. Epidural istedim. Epiduralim yapildi tutup tutmadigini anlamak icin bir sey batiriyorlar ve ben onu da hissediyordum. Genel anestezi yapalim dediler. Hayir dedim. Bebegimin cikisini gormek istiyorum. Tamam goreceksin ama hafif sarhosluk olacak dediler ve bir maskeyi koklattilar. Hersyi gordum ama hafif sarhosluk vardi. Kavusmamiz biraz zor oldu ama cok sukur saglikla aldik kucaginiza. 3260 gram 51 cm. Simdi alisma evrelerindeyiz. Gelip gidenimiz de cok oluyor. Pek firsat bulamiyorum acikcasi buraya. Gec haber verdim kusura bakmayin. Biraz alisalim sonra yine donecegim buralara.

N

niye burdan devam etmiyoruz? Ben cok kopuyorum hikayeler bi yerde burasi ayri bakim ayri.. :S
genelde aylara göre sabitlenen konularda hamilelik süreci, doğum sonrası, hikayeler bölümünün ayrı ayrı olduğunu gördüm... buradan da devam etmek güzel, doğum sonrası için de ayrıca bir forum olsa da fena değil hani.. doğum sonrası için soran arkadaşlar da vardı herkesin kendi fikri

saol canım tüyolar için.banyoyla ilgili fileler varya onlar yardimci olmuyo mu rek yikamak icin.üzrrine yatirip yikasak bilemedim yine de tabi

Merhaba annislerr Nasılsıniz herkes iyidir ins. Dogumlar da olmuştur eminim.ben 1 aralikra aldim prensesimi kucagima.spinal sezeryan oldum.saat 9,25 gibi dogdu minigim.3880 gr 50cm. Ameliyat guzeldi ama sonrasında alttan cok kanamam oldu.kan durdurucu igne yaptilar.9a düşmüş kanim. Sapsari oldum gözüm falan karardi.kan serumu verdiler. Ilk dogumum a göre daha zor oldu ama suan cok iyiyim cok şükür. 8gunluk oldu kizim.goguslerim yine yara oldu ama bugun daha iyi.geciyo yavas yavas.
Kızım da iyi. Dogum sonrasi biraz kilo kaybetmisti onu geri almis cok şükür . bitisik geziyoruz surekli emiyor:) memede uyumak istiyor cok yorgunum ama cok da mutluyum:)bizden havadisler böyle hepinizi opuyoruzzzz:)))

İstanbulda dogum kocu olarak hızmet vermekteyim

haydi hayırlısı olsun bacım ALLAH KOLAYLIK VERE
HAYİ GÖZÜNÜZ AYDIN DOĞMUŞ ANNEN.. MAŞALLAHH BERİLE

DOĞURUNCA YAZ BACIMMM.. benimde haftam doldu bak kk bile hamilelik takvimini kaldırdı dr da suni sancı verecekkk

allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip eylesinn.. darısı bizleree

ya bu dr ların hepsimi böyle... suni sancı verecekelr banada bakalım ne olacak korkuyorummmmmm

Beril 3620gr 50cm olarak doğdu ama hala kovezde annem yüzünü göremedim diyo babam gördü benim bakmamada izin vermediler. Cigerleronde su kalmış atamamış
GEÇER GEÇERRR GÖRÜRSÜN ABLASII

elif bacımmm maşallahh ranaya .. ama neden öyle çok kanaman olduki alla alla... erkenden toparlanırsın inşallah

Bende korkuyoruum... suni cekip sezeryan olanlardan snra aynisi bana olsun istemiyorum. tek tesellim acilmam.

Ayyyy.. herkes tek tek doguruyor.. biz de 34. Hsftamizi bitirdik bugun :)))) cok sukur. 3 ocak gin aldik ma dayanmax oralara yakindir benimkide... Allahim herkeslere hayirli guzel saglikli dogumlar versin yavrularinizla mutlu olun.. :)))

Benim gebeligim sorunlu cnm. gebelik sekerim var. ayrica tansiyon yukselmesi de.mevcut
zaten bizim icin sinir 39 du. bebek gelisimini tamamladi. suan 3.250 gram. Doktoruma gore erken deil. vucuduma gore de deil demek ki 3 cm acilmam var. sancim yok.
Canim benim.hayirli olsun oncelikle... hem sekerin hem tansiyonun varsa yap sezaryen gitsin. Niye risk aliyorsunuz ki? Tabii sizin karariniz ama,ne biliim. Bosuna bi de ugrasma derim. )) sevgiler. Bebisini saglicakla al kucagina :)))

iyi akşamlar kızlar,, günüm doldu ve doğamadım hala, yarın yatış yapılacak suni sancı vercek dr artık nasıl doğarım Allah bilir... bana da dua edin :)
Hemşom inşallah yarin güzel haberlerini aliriz, rabbim bir avazda kurtarsin insallah normal doğumla kucagina alirsin paşani, dualarimiz seninle..

Slm kizlar yine bir suru dogum olmus :) gozleriniz aydinnnn taze annislerrr
Ben hals dogurmayanlardanim.beklemedeyiz.acilma yoktu hic dun dr demisti.bakalim nolacak
.

Beril 3620gr 50cm olarak doğdu ama hala kovezde annem yüzünü göremedim diyo babam gördü benim bakmamada izin vermediler. Cigerleronde su kalmış atamamış
Geçmiş olsun canım inşallah sağ salim bebişine kavuşursun. Kilosu ve boyu iyi dayanıklıdır güzel kızın. Hem onlar sandığımızdan daha güçlü oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…