ben sezeryan yaptım eve çıktığım gün yani doğumdan sonra üçüncü gün taktım canım çok acıdı. Çıkardım 5. Gün tekrar taktım acı olmayınca takılıyor şu bel karın korsesi benimkisiDogum yapan kizlar korse taktiniz mi? Ne zamn basladinizz??
Malesef ayni sorunu bizde yasiyoruz benim kızımda kardesini cok kiskaniyor sen artik onu seviyosun beni sevmiyorsun diye için için agliyor, kardesini sever gibi yapip sıkıyor. Esimde son derece ilgisiz cocuklara karsi cocukla vakit gecirecegine surekli pc basinda. Bizde surekli sorun yasiyoruz cnm. Bende kızımla ilgilenmeye calisiyorum ama ikisine yetemiyorum sanirim bu durum benide son derece üzüyor malesefKızlar çok değişik duygulardayım, ilkokula yeni başlamış altı yaşında bir kızım var kardeşi de bir hafta önce doğdu.
Kardeşini çok sevse de çok kıskanıyor. İster istemez devamlı bebekle ilgileniyorum önceden hep onunla ilgilenmek zırundaydım okuma öğreniyor ödevleri oluyor hep.
Eşim şimdi izinli ödevlerini yaptırıyor ama sinirli ve tahammülsüz davranıyor çocuğa. Bugün saygısızlık yaptı ve sözünü dinlemiyor diye kızıma vurdu, önceden de çok sinirlenince yapar bu hareketi canını çok acıtmaz ama bizimki çok gururlu ve hassas, hüngür hüngür ağladı o ağlayınca dayanamadım ben de ağladım. Bebek uyuduğu gibi kızımla ilgilendim ben de onunla resim yaptık çalışma vs. Tam uyuturken bebek bağırıyor ikisi arasında kaldım, eşimle boşanırsak sırf çocuklara yanlış yaklaşımından dolayı boşanırız herhalde. O kızımın beni kullandığını çok yüz verdiğimi düşünüyor. Ben de o zaman araştıralım bir danışmana başvuralım ya da kitap okuyalım öyle davranalım diyorum. Ne yazıkki hiç okumayan araştırmayan biri. Kendi bildiğini okuyor beni de çatlatıyor. çok üzüldüm, başım ağrıdı , sütüm azaldıacaba doğurmasamıydım bu çocuğu bile dedim çünkü ilk göz ağrımın üzülmesine dayanamıyorum.
Çocuğu Kardeş kıskançlığı yaşayan arkadaşlar bu durumu nasıl aştınız ne tavsiye edersiniz?
Gözünaydin allah anali babali buyutsun cnm, sana birsey sorcam. 4. Sezeryanim demissin hepsini ayni yerdenmi kestiler, benim ikinci sezeryanim ve farkli yerden kesmis simdi altli üstlü iki kesigim vardogumum güzel gecti spinal aneztesi oldu ama nerdeyse 15 gun olcak hala aciyor dikis yerlerim ve bir hissizlik var dr normal ilk zamanlar olmasi zamanla gecicek dedi ama ilkinde hic boyle olmamisti..
oyyyy oyyy gözün aydın bacımmm..ALLAH ANALI BABALI büyütmenizi nasip eylesin... MAŞALLAH
OOO zealecim sen bugün yarın doğarsın benim günüm geldi geçiyor ter mide ağrısı gaz dan başka bişeyy yok
hemşom yok doğmadımm daha bakalım ne olacak yarın dr randevomuz bakalım ne olucak
haydi hayırlısı sibell birde kız erken gelir derler bu aralık bebekleri herkesde farklı farklı hale bürüdü.... bende de mide sıkıntısı mevcutt özellikle bu son haftaalrda mahvetti beni
galiba şimdi gitmişindir hastaneye bacımm.. allahım kolaylık vere bacım.. iyi haberlerle gel
varrrrrrrrrrrrrrrrrr
oooo bacımmm maşallahhh tombiş oğlunaaa.. gözün aydın bizde durumlar vahim bekliyoz hala tık yokkk... terlemekten hasta olucammm.. aşırı ter mide ağrısı yanması mevcut... allah yardımcın ola sende bize dua et bacım
Ayni gun dogurmusuz canim :) allah anali babali buyutmek nasip etsin. Sen ustasin 4. Bebekmis maşallah. Emme sorunu var bizde beceremiyoruz ikimizde. Kavga dövüş acı ugrasip duruyoruz. Yarin bizim de kontrolumuz var. 24 saat sonra topuk kani alindi yarin yine alinacakmis. Sartmis galiba. Size de soylediler mi bi sey? Cok agliyo cok üzülüyorum
Canim Allah anali babali büyütsün inşallah sariliginizda cikmaz :) 4. Sezeryanim demissin 4 kez sezryn oluyor mu 3le kisitli saniyordum ben
Insallahh.allah yardımcın olsun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.Hastaneye gidiyoruz şu anda, çok heyecanlıyım hatta nefes alamıyorum. Çarpıntı tuttu . Dua edin kızlar, bir nefeste kurtulurum inşallah.
Inşallah canım sakin olmaya calis hersey yoluna girer kendini sıkıntıya sokmaHastaneye geldik ve boş oda yokmuş resmen!! Sinirlerim altüst oldu. Dandik bir odaya aldılar onca tartışmadan sonra ama doğum katı değil. Ebeler, hemşireler hep başka katta. İnanılmaz canım sıkkın. İnşallah tüm aksilikler bu kadarla kalır
Bende aynı durumdayım daha doğum yapmadım ama oğlum sürekli bebeğin besiginde zıpliyor oyuncaklarıni fırlatıyor beşiği kaldırın diyo. Bide çevredekiler ogluma hadi bu son günlerin yakında popunun dama atılacak diyorlar. Bana da bu kız kızlar daha sevimli oluyor oğlun kenara itilecek diyorlar gecede diyo kardeşime hastanede kalma ben seni özledim falan benimde canım sıkılıyor sanki ogluma ihanet etmişim gibi hissediyorum.halbuki ben oğlumu bu sene okula bile yollamadim sırf annem beni dışarı atıyor demesin diye.oglum yeni 3 yaşını bitirdi ne bileyim ben de karışık duygulardayimKızlar çok değişik duygulardayım, ilkokula yeni başlamış altı yaşında bir kızım var kardeşi de bir hafta önce doğdu.
Kardeşini çok sevse de çok kıskanıyor. İster istemez devamlı bebekle ilgileniyorum önceden hep onunla ilgilenmek zırundaydım okuma öğreniyor ödevleri oluyor hep.
Eşim şimdi izinli ödevlerini yaptırıyor ama sinirli ve tahammülsüz davranıyor çocuğa. Bugün saygısızlık yaptı ve sözünü dinlemiyor diye kızıma vurdu, önceden de çok sinirlenince yapar bu hareketi canını çok acıtmaz ama bizimki çok gururlu ve hassas, hüngür hüngür ağladı o ağlayınca dayanamadım ben de ağladım. Bebek uyuduğu gibi kızımla ilgilendim ben de onunla resim yaptık çalışma vs. Tam uyuturken bebek bağırıyor ikisi arasında kaldım, eşimle boşanırsak sırf çocuklara yanlış yaklaşımından dolayı boşanırız herhalde. O kızımın beni kullandığını çok yüz verdiğimi düşünüyor. Ben de o zaman araştıralım bir danışmana başvuralım ya da kitap okuyalım öyle davranalım diyorum. Ne yazıkki hiç okumayan araştırmayan biri. Kendi bildiğini okuyor beni de çatlatıyor. çok üzüldüm, başım ağrıdı , sütüm azaldıacaba doğurmasamıydım bu çocuğu bile dedim çünkü ilk göz ağrımın üzülmesine dayanamıyorum.
Çocuğu Kardeş kıskançlığı yaşayan arkadaşlar bu durumu nasıl aştınız ne tavsiye edersiniz?
Hiç stres yapma boşver takmaya çalış bebeği kollarına alacağın zamana odaklandı zaten doğum olayından dolayi gerginlik oluyo bide üstüne bu gelince kötü olmuş ama inşallah sağlıkla biter hersey bugunHastaneye geldik ve boş oda yokmuş resmen!! Sinirlerim altüst oldu. Dandik bir odaya aldılar onca tartışmadan sonra ama doğum katı değil. Ebeler, hemşireler hep başka katta. İnanılmaz canım sıkkın. İnşallah tüm aksilikler bu kadarla kalır
Sorma benim kısmetse doğum yarın kalbim durmak üzere. Nefes alamıyorum gibi. Her sey birbirine girmiş hissediyorum sürekli Aklım hastane cantalarımızda acaba eksik var mi diye kendimi alamıyorum. Ama boş vermiş durumdayım. Hadi bakalım yarın kısmetse girebilirsem aksam nete yazarım gelişmeleri
bugün doğum yapacak arkadaşlara allah kolaylık versin. inş çok rahat geçer doğumlarınız. Biz de kısmetse yarın gidiyoruz doğuma dua edin bize de herşey yolunda gitsin. Rahmimi almak zorunda kalmasınlarHastaneye gidiyoruz şu anda, çok heyecanlıyım hatta nefes alamıyorum. Çarpıntı tuttu . Dua edin kızlar, bir nefeste kurtulurum inşallah.
Son 3-4 gündür hafif hafif şişmeler başladı bende de. tarihlerimiz nerdeyse aynı normal demek ki. bi de önceden o kadar geziyodum yorulmak ne bilmiyodum şimdi ayaklarımın altı ağrıyo resmen biraz fazla ayakta kalsam.Dunden beri nefes alamiyorum bebek sanki midemin oraya toplandi acaba asagida olan kafasi sonradan yukari mi cikti boyle bise yasayan var mi acaba icinizde bide elim ayagim hic sismezdi iki gundur asiri sisiyo yiyceklerden mi yoksa normal mi acaba bu
Minok bende gidicem birazdan doğuma sorma ya nefesim kesiliyor resmen. Allah yardımcımız olsun haberleşelimHastaneye gidiyoruz şu anda, çok heyecanlıyım hatta nefes alamıyorum. Çarpıntı tuttu . Dua edin kızlar, bir nefeste kurtulurum inşallah.
Mevzun inşallah sağ sağlim yaparsın doğumunu. Sorunsuz geçer umarım. Bende heyecan tavan. Şunun Şurası'nda 7-8 saat sonra doğurucam kısmetse. Ben ömrümde böyle heyecan yapmadım.bugün doğum yapacak arkadaşlara allah kolaylık versin. inş çok rahat geçer doğumlarınız. Biz de kısmetse yarın gidiyoruz doğuma dua edin bize de herşey yolunda gitsin. Rahmimi almak zorunda kalmasınlar
Son 3-4 gündür hafif hafif şişmeler başladı bende de. tarihlerimiz nerdeyse aynı normal demek ki. bi de önceden o kadar geziyodum yorulmak ne bilmiyodum şimdi ayaklarımın altı ağrıyo resmen biraz fazla ayakta kalsam.
senin doğum öğleden sonra heralde. allah kolaylık versin. insan ne hissedeceğini şaşırıyo gerçekten. çok değişik duygular. bebeğinin yüzünü görecek olmak da ayrı bi duygu. artık bedeninde olmayacak olması da ayrı bi duygu. ameliyat telaşını zaten sormaMevzun inşallah sağ sağlim yaparsın doğumunu. Sorunsuz geçer umarım. Bende heyecan tavan. Şunun Şurası'nda 7-8 saat sonra doğurucam kısmetse. Ben ömrümde böyle heyecan yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?