2014 Aralık Anneleri

Mide bulantısı doğum belirtisi değildir heralde di mi? Bebek midemin orda karnım kaskatı oldu, bulanti da geçmedi yarım saattir.

B
Dogum yapan kizlar korse taktiniz mi? Ne zamn basladinizz??
ben sezeryan yaptım eve çıktığım gün yani doğumdan sonra üçüncü gün taktım canım çok acıdı. Çıkardım 5. Gün tekrar taktım acı olmayınca takılıyor şu bel karın korsesi benimkisi

Kızlar çok değişik duygulardayım, ilkokula yeni başlamış altı yaşında bir kızım var kardeşi de bir hafta önce doğdu.
Kardeşini çok sevse de çok kıskanıyor. İster istemez devamlı bebekle ilgileniyorum önceden hep onunla ilgilenmek zırundaydım okuma öğreniyor ödevleri oluyor hep.
Eşim şimdi izinli ödevlerini yaptırıyor ama sinirli ve tahammülsüz davranıyor çocuğa. Bugün saygısızlık yaptı ve sözünü dinlemiyor diye kızıma vurdu, önceden de çok sinirlenince yapar bu hareketi canını çok acıtmaz ama bizimki çok gururlu ve hassas, hüngür hüngür ağladı o ağlayınca dayanamadım ben de ağladım. Bebek uyuduğu gibi kızımla ilgilendim ben de onunla resim yaptık çalışma vs. Tam uyuturken bebek bağırıyor ikisi arasında kaldım, eşimle boşanırsak sırf çocuklara yanlış yaklaşımından dolayı boşanırız herhalde. O kızımın beni kullandığını çok yüz verdiğimi düşünüyor. Ben de o zaman araştıralım bir danışmana başvuralım ya da kitap okuyalım öyle davranalım diyorum. Ne yazıkki hiç okumayan araştırmayan biri. Kendi bildiğini okuyor beni de çatlatıyor. çok üzüldüm, başım ağrıdı , sütüm azaldı acaba doğurmasamıydım bu çocuğu bile dedim çünkü ilk göz ağrımın üzülmesine dayanamıyorum.
Çocuğu Kardeş kıskançlığı yaşayan arkadaşlar bu durumu nasıl aştınız ne tavsiye edersiniz?

Malesef ayni sorunu bizde yasiyoruz benim kızımda kardesini cok kiskaniyor sen artik onu seviyosun beni sevmiyorsun diye için için agliyor, kardesini sever gibi yapip sıkıyor. Esimde son derece ilgisiz cocuklara karsi cocukla vakit gecirecegine surekli pc basinda. Bizde surekli sorun yasiyoruz cnm. Bende kızımla ilgilenmeye calisiyorum ama ikisine yetemiyorum sanirim bu durum benide son derece üzüyor malesef

Canim Allah anali babali büyütsün inşallah sariliginizda cikmaz :) 4. Sezeryanim demissin 4 kez sezryn oluyor mu 3le kisitli saniyordum ben

Hastaneye gidiyoruz şu anda, çok heyecanlıyım hatta nefes alamıyorum. Çarpıntı tuttu . Dua edin kızlar, bir nefeste kurtulurum inşallah.
Insallahh.allah yardımcın olsun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.

Dogum yapan arkadaslar gecmis olsun gozunuz aydin hayrlisiyla buyutmeyi nasip etsin Rabbim yapacak olanlarda bi avazda kurtarir inşallah formu okuyorm ama yazamiyorum son hazrliklar filan kafami baska seylere verip dogumu bekliyorum yoksa zaman gecmiyo fena halde ozlem ve yorgunluk var bugunlerde gececk inşallah

Dunden beri nefes alamiyorum bebek sanki midemin oraya toplandi acaba asagida olan kafasi sonradan yukari mi cikti boyle bise yasayan var mi acaba icinizde bide elim ayagim hic sismezdi iki gundur asiri sisiyo yiyceklerden mi yoksa normal mi acaba bu

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar... Doğum yapanları tebrik ederim.. yapmayanlar da Allahın izniyle kurtuluruz inşallah meleklerimizi kucağımıza alırız...

Hastaneye geldik ve boş oda yokmuş resmen!! Sinirlerim altüst oldu. Dandik bir odaya aldılar onca tartışmadan sonra ama doğum katı değil. Ebeler, hemşireler hep başka katta. İnanılmaz canım sıkkın. İnşallah tüm aksilikler bu kadarla kalır

Inşallah canım sakin olmaya calis hersey yoluna girer kendini sıkıntıya sokma

Bende aynı durumdayım daha doğum yapmadım ama oğlum sürekli bebeğin besiginde zıpliyor oyuncaklarıni fırlatıyor beşiği kaldırın diyo. Bide çevredekiler ogluma hadi bu son günlerin yakında popunun dama atılacak diyorlar. Bana da bu kız kızlar daha sevimli oluyor oğlun kenara itilecek diyorlar gecede diyo kardeşime hastanede kalma ben seni özledim falan benimde canım sıkılıyor sanki ogluma ihanet etmişim gibi hissediyorum.halbuki ben oğlumu bu sene okula bile yollamadim sırf annem beni dışarı atıyor demesin diye.oglum yeni 3 yaşını bitirdi ne bileyim ben de karışık duygulardayim

Hiç stres yapma boşver takmaya çalış bebeği kollarına alacağın zamana odaklandı zaten doğum olayından dolayi gerginlik oluyo bide üstüne bu gelince kötü olmuş ama inşallah sağlıkla biter hersey bugun

Hastaneye gidiyoruz şu anda, çok heyecanlıyım hatta nefes alamıyorum. Çarpıntı tuttu . Dua edin kızlar, bir nefeste kurtulurum inşallah.
bugün doğum yapacak arkadaşlara allah kolaylık versin. inş çok rahat geçer doğumlarınız. Biz de kısmetse yarın gidiyoruz doğuma dua edin bize de herşey yolunda gitsin. Rahmimi almak zorunda kalmasınlar

Dunden beri nefes alamiyorum bebek sanki midemin oraya toplandi acaba asagida olan kafasi sonradan yukari mi cikti boyle bise yasayan var mi acaba icinizde bide elim ayagim hic sismezdi iki gundur asiri sisiyo yiyceklerden mi yoksa normal mi acaba bu
Son 3-4 gündür hafif hafif şişmeler başladı bende de. tarihlerimiz nerdeyse aynı normal demek ki. bi de önceden o kadar geziyodum yorulmak ne bilmiyodum şimdi ayaklarımın altı ağrıyo resmen biraz fazla ayakta kalsam.

Mevzun inşallah sağ sağlim yaparsın doğumunu. Sorunsuz geçer umarım. Bende heyecan tavan. Şunun Şurası'nda 7-8 saat sonra doğurucam kısmetse. Ben ömrümde böyle heyecan yapmadım.

Mevzun inşallah sağ sağlim yaparsın doğumunu. Sorunsuz geçer umarım. Bende heyecan tavan. Şunun Şurası'nda 7-8 saat sonra doğurucam kısmetse. Ben ömrümde böyle heyecan yapmadım.
senin doğum öğleden sonra heralde. allah kolaylık versin. insan ne hissedeceğini şaşırıyo gerçekten. çok değişik duygular. bebeğinin yüzünü görecek olmak da ayrı bi duygu. artık bedeninde olmayacak olması da ayrı bi duygu. ameliyat telaşını zaten sormadoğumdan sonra aynen şu şekle gireceğiz heralde

Bugün doğumu olan arkadaşlara Allah kolaylık versin, iyi haberler okuruz inşallah.

Biz dün gece saat 2 de korkunç bir mide agrisiyla hastaneye gittik. Bebek iyi, dogum baslamamis ama mide gazi sorunu var dediler. Yaklaşık 12 saattir gaz sancısı çekiyorum, sadece 1 saat uyuyabildim. Acıktım ama karnım taş gibi, lokma yutamıyorum
bildiğiniz bir çaresi var mi, hiç yaşayan oldu mu.

Gunaydın annişler. Ya bende dün hastanede şahit oldugum bişeyi anlatmak istıyorum. Nst deydim odada tam dogum katında. Bır adam bagırıyo karım cocugu emzıremiyo nerde sizin süt sagma makınenız diye vermıyolar adama. Ama kadın yenı dogum yapmamş öyle kontrole gelmiş heralde. Hiç dogum yapmış gbi degıldı çunku. Hemşirelerde vermedıler makıneyı baya tartıştılar. Adam sonunda aldı makıneyı kadnda nst odasına geldi oyle süt sagdı. Hemşirede sizin getrmenz lazım bunu normalde dedi. Ortam baya gergindi bişey soramadm bende. Ben almadm süt sagmak için bişey bınu görünce ya vermezlerse banada orda kullanmam için dıye düşünüyorum şuanda. Lazım olurmu bebişim emmezse napılır hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…