senin bebeğin bir hayli küçük ve belki risklidir hareket etmen. yürüyüşü normal doğum için son aylarda özellikle öneriyorlar canım
Canım bunlar benim kurabiyem. Bir arkadaşımın hediyesı. Bunlara agac şeklınde aksesuar aldım onlara astım cok hoş oldularselam hanımlar ; ne zamandır aklımda bebek kurabiyesi yapma fikri vardı. başka işlerim de olmasına rağmen bugün işe giriştim ama gel gelelim felaket oldu bu kurabiyeler. şekilleri eciş bücüş :s daha önce de yapmıştım,daha iyiydi. şeker hamuru uygulanan kurabiye tarifini kullanıyorum ki düz olsunlar ama moralimi bozdu sonuç. royal icing yapıcaktım üstlerine bilmiyorum yapar mıyım. eşim hazır alırız diyordu. öyle yapsaydım keşke. sizin yaptığınız, aldığınız bu tarz ikramlar varsa resim atar mısınız?
Göğüs yarası ilk bebegim de çok çektim ağladım bende.lansinoh garmastan Hiç ise yaramadı bir arkadaş tavsiyesiyle e vitamini kapsülü aldım bi de agent göğüs kalkanı onlardan sonra düzeldi benim ki evicap ucundan deliyosun bebek ederken silmiyordum vitamin diye tabi alacaksın Eczacı ya danis tekrarkizlar bu arada ben de süt arttirici caylara inanmazdim ama humana still tea bir ictim günde 3 defa gögüslerim süt doldu siz de deneyin derim.Gögüsslerim cok asiri yara oldu agliyorum resmen.Var mi bir tavsiyesi olan???Bu arada dogun yapanlara Allah kolaylik versin.
Merhaba öncelikle bebeğinizi Güle güle sağlıkla büyütün. Yunus Emre Hastanesi nde doğum yaptım demişsiniz bende oraya ekin hanıma gidiyorum. Genel sezaryen kararını ekin hanım mı verdi. Anestezi Dr güvenmeyen ekin hanım mı? Ben ilk çocuğumu medical park hastanesinde spinal epidural sezaryen olmuştum. Bunda da aynı şekilde istiyorum ama yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum
Arkadaşlar dun doktora gittik oğlum bugün 5 günlük oldu doğumdan beri 200 gram vermiş 50 gram daha verse yoğun bakima alinir beyni hasar görür falan dedi doktor çok moralim bozuk besleyememissiniz bebeği dedi kaka CIS yapmiyo beslenemedigi için bir de kanlı isemisti biraz o da acliktanmis napicam bilmiyorum mememi emmiyo sutum dun gelmeye başladı sagip biberonla veriyorum memeyi tutturmaya calisiyorum ama yok almiyo kavga edicez resmen yakin da ama dun bu yöntemle doyurabildim ki baya kaka yapti rahatladi yavrum cisini de yapiyo kilo almaya baslar sanirim bir miktar kaybetmesi normalmis ama çok üzülüyorum neden beni emmeyi reddediyo tembellik yapiyo nasil alistirabilirim oğlumu memeye arkadaşlar akil verin ya Sizinkiler de durum nasil emmede zorlanan var mi
Bn Yoga yaptım ışık tuttuk.Ama herkese söylüyorum bnce hareketlendiğinde kalçanı yükseltebileceğin kadar yükselt ve karnını genişlet.Bn en Son bunu yapmıştım bundan mı bilmiyorum ertesi gün bebeğin döndüğünü duydum.hakkımıza hayırlısı.sen kaçıncı haftandasın? Bnm 38 hafta 5 günde döndüğünü öğrendim.Bizim durumlar biraz benziyo gibi ama benim bebek hayla ters seninki dönmüş ne güzel.bende taki bu haftaya kdr yan gelip yatma modunda ne bi yürüyüş ne başka bişe yapmadım kendi kendine bebek gelsin dedim ama öle olmuyomuş anladım dün bi çıktım 2 saat çarşı pazar tin tin akşamda ayak ağrısından tavanlar a çıkıcak tım o derece.bazen söz dinlemek lazım bunu öğrendim doktor bana bin defa söyledi yürü egzersiz yap gevşeme egzersizi yap ama ben Tembel im öle beklerim işte normal doğurcam die
Evet suni sanncı demesi gerek. Bnmki zamanını geçer dedi olmazsa 41. Haftaya kadar bekleriz sancının olmazsa biz doğururu dedikızlar cuma günü son günüme eğer normal doğmazsa sezeryan yapacakta.. aklıma bişey takıldı suni sancı verip beklemesi gerekmiyormu? direk sezeryan demesi şaşırttı beni... bilgisi olan varmı?
bende ıkı uc gun once yasadım normal sanıyorum sonra kendılıgnden gectı bulantı kusmamda vardı hıc gecmedı zaten 9 aydır cekıyorum Allah hepımzı kurtarsın son gunler dahada zorBugün doğumu olan arkadaşlara Allah kolaylık versin, iyi haberler okuruz inşallah.
Biz dün gece saat 2 de korkunç bir mide agrisiyla hastaneye gittik. Bebek iyi, dogum baslamamis ama mide gazi sorunu var dediler. Yaklaşık 12 saattir gaz sancısı çekiyorum, sadece 1 saat uyuyabildim. Acıktım ama karnım taş gibi, lokma yutamıyorum
bildiğiniz bir çaresi var mi, hiç yaşayan oldu mu.
Aynen canım sezeryan demesı sacma. Benimde salı günü son eger kendiliğinden gelmezse doktorum suni verırız dedi. Valla doktorumun agzından sezeryanı hiç duymadm ben. Sadece hafta sonları yurt dışına gıdıcekmiş bırtek sorunumuz o. Eger hafta sonu dogum olursa gelemem ama emin ellere teslim ederim seni dedı. Senın yerınde olsam normal için diretirim eger bir sorun yoksa.kızlar cuma günü son günüme eğer normal doğmazsa sezeryan yapacakta.. aklıma bişey takıldı suni sancı verip beklemesi gerekmiyormu? direk sezeryan demesi şaşırttı beni... bilgisi olan varmı?
Canim bebeğinin Bask kanala girmismiydi. Girmediyse kanala girmiş olabilir. Benimki kanala girdikten sonra yuremem çok zorlandiKızlar dünki kontrolümde doktorum bebek aşaya inmiş ama çok degıl dedı.normal olması gerektığı gibi dedı. Ve ben bugün hiç yürüyemiyorum. Kasıgım oram çok acıyo. Adım atamıyorumya. Dünde baya yürüdük eşimle. Karnmda hep bir acı var şuanda. Bacagımı açamıyorum resmen
canim, benim arkadas yeni dgm yapti.emzirmeden önce sonra karbonatli suyla ardindan nirmal suyla sil mutlaka dedi.hic öyle krem falan kullanmadi.çok emzirmek lazimmiş bide.arkadasimin gögüs agrisi sadece süt birakmis bikere farkeymeden, cocuk emmese bile memede sakin süt birakma taş kesiliyo sanki bagira bagira çıkarttim masajla demisti.bu gögüs ucu yarasi agrisi kisiden kisiye degisiyomu acaba yoksa yapmamiz gerekenler varda bilmeden mi oluyo.bilmiyorumm hiçkizlar bu arada ben de süt arttirici caylara inanmazdim ama humana still tea bir ictim günde 3 defa gögüslerim süt doldu siz de deneyin derim.Gögüsslerim cok asiri yara oldu agliyorum resmen.Var mi bir tavsiyesi olan???Bu arada dogun yapanlara Allah kolaylik versin.
KESKe benimde normal olaydı. Maalesef sezeryandaha önce çift rahim ameliyatı Olduğum için rahim çok kasılırsa yırtılabilir diye. Bir nefeste inşallah kurtulursun. Ben daha yatış yapmadım saat iki gibi girişim 4 te doğum. Yazarım yine gelişmeleri
ins alisir cnm 6. gün bugün 3 gündür berbat kaniyo resmen herkeste olmaz ama sanirsam.Birini verip birini bi 12 saat kremliyorum sonra veriyorum napayim.Karbonat iyi gelir mi acaba?Yoksa yaralarimi iyice mi pisirir?canim, benim arkadas yeni dgm yapti.emzirmeden önce sonra karbonatli suyla ardindan nirmal suyla sil mutlaka dedi.hic öyle krem falan kullanmadi.çok emzirmek lazimmiş bide.arkadasimin gögüs agrisi sadece süt birakmis bikere farkeymeden, cocuk emmese bile memede sakin süt birakma taş kesiliyo sanki bagira bagira çıkarttim masajla demisti.bu gögüs ucu yarasi agrisi kisiden kisiye degisiyomu acaba yoksa yapmamiz gerekenler varda bilmeden mi oluyo.bilmiyorumm hiçseninki yara olduysa karbonat yinede ii gelirmi bilmiyorum ama,bildigim bunlar moralini bozma ama hemen, alışma süreci gecince memislerde düzelir eminim
canim iste bende bilmiyorum yara olmus ya bide daha kötü yapmasin karvonat, ama 12 saatde 1 memeyi kullaniyom demisin ya, canim sanki cok bekletiyosun yaa.bak süt kalmamasi lazimmis.eger bebegi 2saatte bi emzirmenin normal oldugunu düsünürsek, 1memeye en az 4 saat zaman kaliyo.yanlis anlamadiysam sen biraz fazla bekletiyosun memeleri kuzum.bosalmasi lazim.çok önemli bak buins alisir cnm 6. gün bugün 3 gündür berbat kaniyo resmen herkeste olmaz ama sanirsam.Birini verip birini bi 12 saat kremliyorum sonra veriyorum napayim.Karbonat iyi gelir mi acaba?Yoksa yaralarimi iyice mi pisirir?
Evet dönmüştü çoktan bebegim. Ama dün aşaya inmiş baya. Dun yururken cok agrım yoktu bugun fena agrım var. Adım atarkken canım cok acıyoCanim bebeğinin Bask kanala girmismiydi. Girmediyse kanala girmiş olabilir. Benimki kanala girdikten sonra yuremem çok zorlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?