2014 Aralık Anneleri

Canım bunlar benim kurabiyem. Bir arkadaşımın hediyesı. Bunlara agac şeklınde aksesuar aldım onlara astım cok hoş oldular

Eklentiler

• image.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 97
Göğüs yarası ilk bebegim de çok çektim ağladım bende.lansinoh garmastan Hiç ise yaramadı bir arkadaş tavsiyesiyle e vitamini kapsülü aldım bi de agent göğüs kalkanı onlardan sonra düzeldi benim ki evicap ucundan deliyosun bebek ederken silmiyordum vitamin diye tabi alacaksın Eczacı ya danis tekrar

merhaba sezeryan kararı daha önceden verilmişti bebeğim ters olduğu için , ekin hanım epidural spinal olmaz genel anestezi yapacağız dedi benim doktorum Nazife hanımdı gece olduğu için o günkü nöbetci dr olan ekin hn yaptı doğumu .. anestezi uzmanı da gece geldi bana kendi dktorum bu açıklamayı yaptı sizin ztn ilki sezeryan olduğu için daha erkenden ekinle spinal epidural ya da genel anestezi ayrımını görüşmenizi öneririm

canım selam , gerekirse sabahla ama memeni tutturmaya çalış lütfen bende cok zorlandım ama bir tuttu mu gerisi hikaye meme ucun mu yok öleyse şırınganın tersiyle uç çıkar .. bebeğin kilo aldığı kaka yapmasından belli olurmus emziremezsen memeni sag bi bardaga çay kaşıgıyla yuttur bebeğine ama mutlaka emzirmeye çalış allah yardımcın olsun .. elini c şeklinde yapıp ısrarla ver agzına kitaplara internete bak banyo yaptır rahatlat bebeğini inş emer canım

kızlar cuma günü son günüme eğer normal doğmazsa sezeryan yapacakta.. aklıma bişey takıldı suni sancı verip beklemesi gerekmiyormu? direk sezeryan demesi şaşırttı beni... bilgisi olan varmı?

Bn Yoga yaptım ışık tuttuk.Ama herkese söylüyorum bnce hareketlendiğinde kalçanı yükseltebileceğin kadar yükselt ve karnını genişlet.Bn en Son bunu yapmıştım bundan mı bilmiyorum ertesi gün bebeğin döndüğünü duydum.hakkımıza hayırlısı.sen kaçıncı haftandasın? Bnm 38 hafta 5 günde döndüğünü öğrendim.

kızlar cuma günü son günüme eğer normal doğmazsa sezeryan yapacakta.. aklıma bişey takıldı suni sancı verip beklemesi gerekmiyormu? direk sezeryan demesi şaşırttı beni... bilgisi olan varmı?
Evet suni sanncı demesi gerek. Bnmki zamanını geçer dedi olmazsa 41. Haftaya kadar bekleriz sancının olmazsa biz doğururu dedi

bende ıkı uc gun once yasadım normal sanıyorum sonra kendılıgnden gectı bulantı kusmamda vardı hıc gecmedı zaten 9 aydır cekıyorum Allah hepımzı kurtarsın son gunler dahada zor

Aynen canım sezeryan demesı sacma. Benimde salı günü son eger kendiliğinden gelmezse doktorum suni verırız dedi. Valla doktorumun agzından sezeryanı hiç duymadm ben. Sadece hafta sonları yurt dışına gıdıcekmiş bırtek sorunumuz o. Eger hafta sonu dogum olursa gelemem ama emin ellere teslim ederim seni dedı. Senın yerınde olsam normal için diretirim eger bir sorun yoksa.

Kızlar dünki kontrolümde doktorum bebek aşaya inmiş ama çok degıl dedı.normal olması gerektığı gibi dedı. Ve ben bugün hiç yürüyemiyorum. Kasıgım oram çok acıyo. Adım atamıyorumya. Dünde baya yürüdük eşimle. Karnmda hep bir acı var şuanda. Bacagımı açamıyorum resmen

Reactions: ple
Canim bebeğinin Bask kanala girmismiydi. Girmediyse kanala girmiş olabilir. Benimki kanala girdikten sonra yuremem çok zorlandi

canim, benim arkadas yeni dgm yapti.emzirmeden önce sonra karbonatli suyla ardindan nirmal suyla sil mutlaka dedi.hic öyle krem falan kullanmadi.çok emzirmek lazimmiş bide.arkadasimin gögüs agrisi sadece süt birakmis bikere farkeymeden, cocuk emmese bile memede sakin süt birakma taş kesiliyo sanki bagira bagira çıkarttim masajla demisti.bu gögüs ucu yarasi agrisi kisiden kisiye degisiyomu acaba yoksa yapmamiz gerekenler varda bilmeden mi oluyo.bilmiyorumm hiç seninki yara olduysa karbonat yinede ii gelirmi bilmiyorum ama,bildigim bunlar moralini bozma ama hemen, alışma süreci gecince memislerde düzelir eminim

ins alisir cnm 6. gün bugün 3 gündür berbat kaniyo resmen herkeste olmaz ama sanirsam.Birini verip birini bi 12 saat kremliyorum sonra veriyorum napayim.Karbonat iyi gelir mi acaba?Yoksa yaralarimi iyice mi pisirir?

ins alisir cnm 6. gün bugün 3 gündür berbat kaniyo resmen herkeste olmaz ama sanirsam.Birini verip birini bi 12 saat kremliyorum sonra veriyorum napayim.Karbonat iyi gelir mi acaba?Yoksa yaralarimi iyice mi pisirir?
canim iste bende bilmiyorum yara olmus ya bide daha kötü yapmasin karvonat, ama 12 saatde 1 memeyi kullaniyom demisin ya, canim sanki cok bekletiyosun yaa.bak süt kalmamasi lazimmis.eger bebegi 2saatte bi emzirmenin normal oldugunu düsünürsek, 1memeye en az 4 saat zaman kaliyo.yanlis anlamadiysam sen biraz fazla bekletiyosun memeleri kuzum.bosalmasi lazim.çok önemli bak bu

Canim bebeğinin Bask kanala girmismiydi. Girmediyse kanala girmiş olabilir. Benimki kanala girdikten sonra yuremem çok zorlandi
Evet dönmüştü çoktan bebegim. Ama dün aşaya inmiş baya. Dun yururken cok agrım yoktu bugun fena agrım var. Adım atarkken canım cok acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…