Sezeryan heralde canim sen kavuscaksin yavruna ne guzel hayirlisiyla sag salim kurtarirsin insaĺlah bizlerede dua etbugün doğum yapacak arkadaşlara allah kolaylık versin. inş çok rahat geçer doğumlarınız. Biz de kısmetse yarın gidiyoruz doğuma dua edin bize de herşey yolunda gitsin. Rahmimi almak zorunda kalmasınlar
Son 3-4 gündür hafif hafif şişmeler başladı bende de. tarihlerimiz nerdeyse aynı normal demek ki. bi de önceden o kadar geziyodum yorulmak ne bilmiyodum şimdi ayaklarımın altı ağrıyo resmen biraz fazla ayakta kalsam.
Amin canım, suni sancı veriliyor şu snda. Hafif sancı var ama yeterli değil. İnş sezerryana slmazlarMinok bende gidicem birazdan doğuma sorma ya nefesim kesiliyor resmen. Allah yardımcımız olsun haberleşelim
ben doğumdan çıkar çıkmaz taktım canım ama normalidi benimkiDogum yapan kizlar korse taktiniz mi? Ne zamn basladinizz??
Rabbim yar ve yardımcı nız olsun bebekleri nize ni an önce kavuştursun sizleri ve hepimiziMinok bende gidicem birazdan doğuma sorma ya nefesim kesiliyor resmen. Allah yardımcımız olsun haberleşelim
Benim öyle bir makina olduğundan haberim bişe yoktu taki annem alıp getiren e kadar nolur nolmaz die bulunsun dedik inşllh gerek kalmaz .hastahanede olduğunuda bilmiyordum hem olsada o alet kişiye özel olmalı gibi geldi bana bilemiyorum ama belki başlığı felan değiştiriliyor durGunaydın annişler. Ya bende dün hastanede şahit oldugum bişeyi anlatmak istıyorum. Nst deydim odada tam dogum katında. Bır adam bagırıyo karım cocugu emzıremiyo nerde sizin süt sagma makınenız diye vermıyolar adama. Ama kadın yenı dogum yapmamş öyle kontrole gelmiş heralde. Hiç dogum yapmış gbi degıldı çunku. Hemşirelerde vermedıler makıneyı baya tartıştılar. Adam sonunda aldı makıneyı kadnda nst odasına geldi oyle süt sagdı. Hemşirede sizin getrmenz lazım bunu normalde dedi. Ortam baya gergindi bişey soramadm bende. Ben almadm süt sagmak için bişey bınu görünce ya vermezlerse banada orda kullanmam için dıye düşünüyorum şuanda. Lazım olurmu bebişim emmezse napılır hiç bilmiyorum.
Allah yardimcin olsun canim sikma canini suni sanci mi alacaksin ? Kolay geçer insallahHastaneye geldik ve boş oda yokmuş resmen!! Sinirlerim altüst oldu. Dandik bir odaya aldılar onca tartışmadan sonra ama doğum katı değil. Ebeler, hemşireler hep başka katta. İnanılmaz canım sıkkın. İnşallah tüm aksilikler bu kadarla kalır
KESKe benimde normal olaydı. Maalesef sezeryanA
Amin canım, suni sancı veriliyor şu snda. Hafif sancı var ama yeterli değil. İnş sezerryana slmazlar
Ev temizliği ve kişisel temizlikten bahsedilmiş bi kaç bişey yazayım da gülün hala doğuramayıp da gergin olanlar:) ben izne ayrıldım 24 Kasım'da dedim bi on gün dinleneyim sonrasında hem kişisel hem de ev temizliği yaptırıp hazır olayım dedim amma velakin 26 Kasım Sabahı sancım tutup da hastaneye gidince ve o gün hiç bir şekilde hazırlığım olmayınca hemşirelere yalvarıyorum nolur yatmayayım diye:) doktor sancı sıklaşınca gel diyince doğru ağdacıma kız beni görünce şok oldu ama çok şükür kazasız belasız hallettik:) akşam üstü de kuzu kuzu hastaneye yattık:) sonra da temizliğe gelen ablayı arayıp ertesi gün gelmesini hastanede olduğumu söyledim bi şok da o yaşadı eve çıktığımızda ev de temizlik bitmemişti ama olsun :) erkenden gelirsen aha böyle olur dedim kızıma:)
Bizim durumlar biraz benziyo gibi ama benim bebek hayla ters seninki dönmüş ne güzel.bende taki bu haftaya kdr yan gelip yatma modunda ne bi yürüyüş ne başka bişe yapmadım kendi kendine bebek gelsin dedim ama öle olmuyomuş anladım dün bi çıktım 2 saat çarşı pazar tin tin akşamda ayak ağrısından tavanlar a çıkıcak tım o derece.bazen söz dinlemek lazım bunu öğrendim doktor bana bin defa söyledi yürü egzersiz yap gevşeme egzersizi yap ama ben Tembel im öle beklerim işte normal doğurcam diekendi sancısıyla yürüyüş yapanlar doğumdan ne kadar öne düzenli türümeye başladınız ve ne kadar yürüdünüz? ben kıs olduğu için en fazla 45-50 dk yürüyorum.bebek 38. haftanın içinde döndü 40. haftam cumartesi .dr sarkar 41. hafta ya dedi.eğer sancı olmazsa 41. hafta sunı sancı verecek. sunı sancı olması bır dert , daha beteri suni sancı olup açılmaması daha beter bir dert..
Bizim durumlar biraz benziyo gibi ama benim bebek hayla ters seninki dönmüş ne güzel.bende taki bu haftaya kdr yan gelip yatma modunda ne bi yürüyüş ne başka bişe yapmadım kendi kendine bebek gelsin dedim ama öle olmuyomuş anladım dün bi çıktım 2 saat çarşı pazar tin tin akşamda ayak ağrısından tavanlar a çıkıcak tım o derece.bazen söz dinlemek lazım bunu öğrendim doktor bana bin defa söyledi yürü egzersiz yap gevşeme egzersizi yap ama ben Tembel im öle beklerim işte normal doğurcam die
Canim benim okuyunca cok uzuldum.senlik bisi yok esinde bitiyo suanda is yardim etmeli.ben ogretmenim.mutlaka kizinin ogretmebiyle iletisim halinde olKızlar çok değişik duygulardayım, ilkokula yeni başlamış altı yaşında bir kızım var kardeşi de bir hafta önce doğdu.
Kardeşini çok sevse de çok kıskanıyor. İster istemez devamlı bebekle ilgileniyorum önceden hep onunla ilgilenmek zırundaydım okuma öğreniyor ödevleri oluyor hep.
Eşim şimdi izinli ödevlerini yaptırıyor ama sinirli ve tahammülsüz davranıyor çocuğa. Bugün saygısızlık yaptı ve sözünü dinlemiyor diye kızıma vurdu, önceden de çok sinirlenince yapar bu hareketi canını çok acıtmaz ama bizimki çok gururlu ve hassas, hüngür hüngür ağladı o ağlayınca dayanamadım ben de ağladım. Bebek uyuduğu gibi kızımla ilgilendim ben de onunla resim yaptık çalışma vs. Tam uyuturken bebek bağırıyor ikisi arasında kaldım, eşimle boşanırsak sırf çocuklara yanlış yaklaşımından dolayı boşanırız herhalde. O kızımın beni kullandığını çok yüz verdiğimi düşünüyor. Ben de o zaman araştıralım bir danışmana başvuralım ya da kitap okuyalım öyle davranalım diyorum. Ne yazıkki hiç okumayan araştırmayan biri. Kendi bildiğini okuyor beni de çatlatıyor. çok üzüldüm, başım ağrıdı , sütüm azaldıacaba doğurmasamıydım bu çocuğu bile dedim çünkü ilk göz ağrımın üzülmesine dayanamıyorum.
Çocuğu Kardeş kıskançlığı yaşayan arkadaşlar bu durumu nasıl aştınız ne tavsiye edersiniz?
senin bebeğin bir hayli küçük ve belki risklidir hareket etmen. yürüyüşü normal doğum için son aylarda özellikle öneriyorlar canımkimler doğurdu kurtuldu acaba diye buraya ara ara girip bakıyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kızlar öncelikle ve doktorunuzun yürü demesine şaşırdım benimki yasakladı sen yürüyünce bebğin metabolizması da hızlanıyor onu yoruyorsun dedi en fazla 15 dk yürüyeceksin diye kızdı bana
nasıl bi korse kullanıyorsun canımben doğumdan çıkar çıkmaz taktım canım ama normalidi benimki
bugün doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorumm sağ salim alın minnoşlarınızı kucağnıza inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?