2014 Aralık Anneleri

Sezeryan heralde canim sen kavuscaksin yavruna ne guzel hayirlisiyla sag salim kurtarirsin insaĺlah bizlerede dua et

Bugun gidecek arkadaslar Allah yardmcnz olsun guzel haberlernizi ve dogum hkayelerinizi bekliyorz saglikla kurtarin inşallah

Benim öyle bir makina olduğundan haberim bişe yoktu taki annem alıp getiren e kadar nolur nolmaz die bulunsun dedik inşllh gerek kalmaz .hastahanede olduğunuda bilmiyordum hem olsada o alet kişiye özel olmalı gibi geldi bana bilemiyorum ama belki başlığı felan değiştiriliyor dur

Allah yardimcin olsun canim sikma canini suni sanci mi alacaksin ? Kolay geçer insallah

Arkadaşlar dun doktora gittik oğlum bugün 5 günlük oldu doğumdan beri 200 gram vermiş 50 gram daha verse yoğun bakima alinir beyni hasar görür falan dedi doktor çok moralim bozuk besleyememissiniz bebeği dedi kaka CIS yapmiyo beslenemedigi için bir de kanlı isemisti biraz o da acliktanmis napicam bilmiyorum mememi emmiyo sutum dun gelmeye başladı sagip biberonla veriyorum memeyi tutturmaya calisiyorum ama yok almiyo kavga edicez resmen yakin da ama dun bu yöntemle doyurabildim ki baya kaka yapti rahatladi yavrum cisini de yapiyo kilo almaya baslar sanirim bir miktar kaybetmesi normalmis ama çok üzülüyorum neden beni emmeyi reddediyo tembellik yapiyo nasil alistirabilirim oğlumu memeye arkadaşlar akil verin ya Sizinkiler de durum nasil emmede zorlanan var mi

Kizlar ben gecen persembe dogum yaptim ama malesef sezeryan sonrasi gaz sancisi gögüz yarasi bir türlü yazmak firsat olmadi.Bebegim 38+4de 2790 dogdu minicik.Ultrasonda cikan hep fazlaydi ama minigim daha kücükmüs.Ayrintili olarak yazarim firsat bulunca.Gögüslerim beni aglatiyo kizlar.Dogurmayanlar acil kremlesin.Kimler dogurdu takip edemedim.Yazarsaniz sevinirim.Allah hepimizin yardimcisi olsun

A

Amin canım, suni sancı veriliyor şu snda. Hafif sancı var ama yeterli değil. İnş sezerryana slmazlar
KESKe benimde normal olaydı. Maalesef sezeryan daha önce çift rahim ameliyatı Olduğum için rahim çok kasılırsa yırtılabilir diye. Bir nefeste inşallah kurtulursun. Ben daha yatış yapmadım saat iki gibi girişim 4 te doğum. Yazarım yine gelişmeleri

Bizim durumlar biraz benziyo gibi ama benim bebek hayla ters seninki dönmüş ne güzel.bende taki bu haftaya kdr yan gelip yatma modunda ne bi yürüyüş ne başka bişe yapmadım kendi kendine bebek gelsin dedim ama öle olmuyomuş anladım dün bi çıktım 2 saat çarşı pazar tin tin akşamda ayak ağrısından tavanlar a çıkıcak tım o derece.bazen söz dinlemek lazım bunu öğrendim doktor bana bin defa söyledi yürü egzersiz yap gevşeme egzersizi yap ama ben Tembel im öle beklerim işte normal doğurcam die

Kızlar showda prof var. Dıyoki sütün gelmesı için alınacak ek besin yoktur. Çaymiş otmuş hikaye diyo. Pskolojik olarak alıştırın önce kendinizi sonrada bol bol emzirmeye calışın diyo. Endişeyle acaba sutum gelirmi emzirebilitöiyim dıye odaklanırsanz süt dahada azalır önce kafa rahat olucak diyo. Birde sezeryanla dogan bebeklerde normal dogana gore daha hastalık ve sorun oluyo dıyo.

kimler doğurdu kurtuldu acaba diye buraya ara ara girip bakıyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kızlar öncelikle ve doktorunuzun yürü demesine şaşırdım benimki yasakladı sen yürüyünce bebğin metabolizması da hızlanıyor onu yoruyorsun dedi en fazla 15 dk yürüyeceksin diye kızdı bana

Canim benim okuyunca cok uzuldum.senlik bisi yok esinde bitiyo suanda is yardim etmeli.ben ogretmenim.mutlaka kizinin ogretmebiyle iletisim halinde ol
Davranis bozukluguna donusmesin

selam hanımlar ; ne zamandır aklımda bebek kurabiyesi yapma fikri vardı. başka işlerim de olmasına rağmen bugün işe giriştim ama gel gelelim felaket oldu bu kurabiyeler. şekilleri eciş bücüş :s daha önce de yapmıştım,daha iyiydi. şeker hamuru uygulanan kurabiye tarifini kullanıyorum ki düz olsunlar ama moralimi bozdu sonuç. royal icing yapıcaktım üstlerine bilmiyorum yapar mıyım. eşim hazır alırız diyordu. öyle yapsaydım keşke. sizin yaptığınız, aldığınız bu tarz ikramlar varsa resim atar mısınız?

senin bebeğin bir hayli küçük ve belki risklidir hareket etmen. yürüyüşü normal doğum için son aylarda özellikle öneriyorlar canım

soran arkadaşlar olmuş. benim de midem bulanıyor. bi de gece kalkıp saatlerce oturuyorum mide yanmasından, sancım mı var diye düşünmekten uyuyamıyorum. yarın randevum var iki doktorda birden, bakalım ne dicekler. kanala girmiş olsa en azından. hiç oturmuyorum ama çok yürüyüş yapamıyorum. dün akşam evde 20 dk yürüdüm. bugun dısarı çıkıp 1 saat yürümeyi planlıyorum inşaAllah. eşim destek olsa ne güzel olcak ama umru değil, onun yüzünden çıkmıyoruz genelde ne gerek var o kadar yürümeye diyo, bana hatırlat, yürümüyosam kız demiştim. tamam diyodu, şimdi yürüsem kızcak kıvama geldi tembellikten :)

kizlar bu arada ben de süt arttirici caylara inanmazdim ama humana still tea bir ictim günde 3 defa gögüslerim süt doldu siz de deneyin derim.Gögüsslerim cok asiri yara oldu agliyorum resmen.Var mi bir tavsiyesi olan???Bu arada dogun yapanlara Allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…