- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
kizlar bebegin bası kanala girince, hissediliyomu yani nerden anlayabilitiz.yürümede oturmada veya baska seyde bi degisiklik mi oluyo.tecrubeli olanlar varmiiiiCanim bebeğinin Bask kanala girmismiydi. Girmediyse kanala girmiş olabilir. Benimki kanala girdikten sonra yuremem çok zorlandi
Haklisin cnm bn o zmn zorlana morlana vericem digerini de mecburen.Bu kadar yara olacagini hic tahmin etmemistimcanim iste bende bilmiyorum yara olmus ya bide daha kötü yapmasin karvonat, ama 12 saatde 1 memeyi kullaniyom demisin ya, canim sanki cok bekletiyosun yaa.bak süt kalmamasi lazimmis.eger bebegi 2saatte bi emzirmenin normal oldugunu düsünürsek, 1memeye en az 4 saat zaman kaliyo.yanlis anlamadiysam sen biraz fazla bekletiyosun memeleri kuzum.bosalmasi lazim.çok önemli bak bu
bitaz gayret et, biliyorum konusmasi kolaydir illlaki ama bi düzene soksan, insallah duzelir.Allah yardim etsin canimHaklisin cnm bn o zmn zorlana morlana vericem digerini de mecburen.Bu kadar yara olacagini hic tahmin etmemistim
cok mu kucuktu bebeğin? benim kızım ve etrafta duyduklarım daha cok kilo veriyor. doktor abartmıış sanki biraz. bebeğinde de gelişme olmuş dün, hiç üzülmeArkadaşlar dun doktora gittik oğlum bugün 5 günlük oldu doğumdan beri 200 gram vermiş 50 gram daha verse yoğun bakima alinir beyni hasar görür falan dedi doktor çok moralim bozuk besleyememissiniz bebeği dedi kaka CIS yapmiyo beslenemedigi için bir de kanlı isemisti biraz o da acliktanmis napicam bilmiyorum mememi emmiyo sutum dun gelmeye başladı sagip biberonla veriyorum memeyi tutturmaya calisiyorum ama yok almiyo kavga edicez resmen yakin da ama dun bu yöntemle doyurabildim ki baya kaka yapti rahatladi yavrum cisini de yapiyo kilo almaya baslar sanirim bir miktar kaybetmesi normalmis ama çok üzülüyorum neden beni emmeyi reddediyo tembellik yapiyo nasil alistirabilirim oğlumu memeye arkadaşlar akil verin ya Sizinkiler de durum nasil emmede zorlanan var mi
güvendiğin kremi sürüp diğer emzirmeye kadar üzerini streçle. sonra emzirmede suyla güzelce yıkayıp öyle emzir. bebekler tiksinebiliyo ıslak mendil kokusundan falankizlar bu arada ben de süt arttirici caylara inanmazdim ama humana still tea bir ictim günde 3 defa gögüslerim süt doldu siz de deneyin derim.Gögüsslerim cok asiri yara oldu agliyorum resmen.Var mi bir tavsiyesi olan???Bu arada dogun yapanlara Allah kolaylik versin.
çooook güzeller. ne zaman dağıttın peki bunları?ilk günler mi?mevlitte miCanım bunlar benim kurabiyem. Bir arkadaşımın hediyesı. Bunlara agac şeklınde aksesuar aldım onlara astım cok hoş oldular
Valla canm benim ilk tecrüben. Gecen hafta gırmemişti kanala. Dün dedi doktorum gırmiş diye zor yürüyorum. Yayılarak oturamıyorum. Koltugun ucuna oturuyorum sık sık yada uzanıyorum. Bacaklarımı açarken canım acıyo. Oramı çekiştiriyolarmış gibi. Benim hissettıklerin bunlar canım.kizlar bebegin bası kanala girince, hissediliyomu yani nerden anlayabilitiz.yürümede oturmada veya baska seyde bi degisiklik mi oluyo.tecrubeli olanlar varmiiii
son günüm dediğin 40 hafta mı doluyor? ilk doğumunsa suni denemesi lazım ama bi terslik var mı durumunuzda bilmiyorum. başka bi doktora daha görünün bence :/kızlar cuma günü son günüme eğer normal doğmazsa sezeryan yapacakta.. aklıma bişey takıldı suni sancı verip beklemesi gerekmiyormu? direk sezeryan demesi şaşırttı beni... bilgisi olan varmı?
Daha dahıtmadm yani dogum yapmadm canm son haftamdaym. Şimdi ailem akrabalm biraz uzak. Ben eve ziyarete gelicek olan arkadaş çevrem için hazrladm bunları hastane sonrası. Azda logusa şerbetı yaptırıcam bu hafta. Bırde lokum alıp süslü lürdanlara batırıcam böyle. Ama hepsi cok az derecede olucak çünkü çevrem uzak cok gelen olmaz diye düşünüyorum. Mevlüt içinde yıne buna benzer bişey yada minik kuranlar düşünüyorum. Ama şanslıyımki bınları yapan bir arkadaşm var.çooook güzeller. ne zaman dağıttın peki bunları?ilk günler mi?mevlitte mi
Evet canım malesef hala doguramadım. Adı aylar öncesinden belliydi.sibeltanju sen daha doğum yapmamışsın:) kurabiyeleri görünce adı da belliymiş, karıştırdım bi an. Allah bi avazda kurtarsın herkesi. mevzun ve susayacına yardım etsin bugün de. başka var mıydı, herkese işte :)
Evet bn de merak ediyorum.kizlar bebegin bası kanala girince, hissediliyomu yani nerden anlayabilitiz.yürümede oturmada veya baska seyde bi degisiklik mi oluyo.tecrubeli olanlar varmiiii
Kuzum şuan serumum kolumda bekliyorum. Doğumum sezeryan olacak kısmetse. Sende bende sağ sağlim kurtulalım hepimiz için gerçi dualarım. Benimde öyle Saçma duygularım oluyor korku Kaygı gibi ama Allah a teslim ol. Ben öyle Yaptım artık yapacak bi şey yok doğumumuzu bekleyeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun habersiz Bırakma buraları doğurunca yazKizlar bizim pasa hala ters oldugu icin yarin sezeryan randevumuza gidiyoruz hem heycanliyim hem cok korkuyorum. Dun kabuslar goruordum cocugu iki guk emzirmeyi unutuorum ruyamda sonra doktora gotururken kaybediyorum falan nasil icim sikildi anlatamambu gecede uyku girmez gozume kesin. Ne olur dua edin benim icinde sag salim kavusayim melegime istiyorum. Bugun onun tekmelerini icerden hissedecegim son gun. Rabbim hicbir anne babaya ewlat acisi gostermesin ins. Banada. Şu karartici dusuncelerden hislerden nasil kurtulurum kuzular dua edin banada ne olur hersey guzel olsun heppimiz icin.
Amin inş hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimizeSezeryan heralde canim sen kavuscaksin yavruna ne guzel hayirlisiyla sag salim kurtarirsin insaĺlah bizlerede dua et
Canim ben hissetmiştir. Yerden birşey almak için egilmistim doğrulurken birden sanci girdi kasiklarima hatta daha asagi belimde agridi . ayni sanci 2 dk arayla girdi 5 6 kez oldu bu ve benim sancilar siddetliydi nefesimi kesti yani. Sonrasında asagi doğru hep baski hissettim.kizlar bebegin bası kanala girince, hissediliyomu yani nerden anlayabilitiz.yürümede oturmada veya baska seyde bi degisiklik mi oluyo.tecrubeli olanlar varmiiii
haftasina gore küçük bir bebek değil aslında 37+2 de 3040 gram olarak doğdu 4 günde 2860 a düşmüş yaklaşık 200 gram vermiş o da sutum tam inmedigi için oldu heralde. Bende artik takmiyorum 1 kilo doğan bebekler nasil gelişiyor bizim doktor gerçekten biraz abartmis gibi geliyor bana da.cok mu kucuktu bebeğin? benim kızım ve etrafta duyduklarım daha cok kilo veriyor. doktor abartmıış sanki biraz. bebeğinde de gelişme olmuş dün, hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?