2014 Aralık Anneleri

Göğüsleri yara olan arkadaşlar gogsunuzun kahverengi kismi bebegin agzini doldurcak sekilde emzirin. Ucundan verince yara olurmus 15dk bi gogsunuzu sonra 15 dk digerini verin. Ve sakin C seklinde tutmayin elinizle sütun geldigi damarlari kapatirsiniz. Gogsunuzun tamamini hafifce sıkmadan verin. Nst baglsnirken hemsire anlatmisti. Insallah dogrudur isinize yarar yaralariniz iyilesir. Bide sogan sürün derler ama ne kadar dogrudur arastirmak lazim.

Doğru hemşirenin söyledikleri.Ama c şeklinde tutma kısmını bilmiyorum ve ne demek istediğini anlamadım.

bence de şanslısın canım. maşallah. ben de kızkardeşime yapmıştım. onunkiler cok güzeldi de kendime olmadı. yorulduğumla kaldım :) hayırlısıyla doğar inşaAllah. bende son haftaya giriyorum az kaldı. kısmet artık ne zaman gelirlerse başımızın üstünde yerleri var :)

hayırlı olsun, hayırlı evlat olsun arkadaşım :) maşaAllah

canim gözün aydin, ne güzel anlatmisin.sonunda kizina kavuştun darisi başımıza insallaah

Benim eşim de aynı elinde bir telefon sürekli telefonunu karıştırıyor. Artık sohbet edemez olduk yatarken, yemek yerken, tv karşısında sürekli gözü telefonda saçma sapan oyunlarını oynuyor ya da sosyal ağlarda geziyor. Çocuğa da faydadan çok zararı olunca dayanamıyorum. Şimdilik annem bizde neyseki o gidince ne yapacağım asıl. Allah yardımcımız olsun.

anlarız o zaman kesin desene saol canim, bakalim benim ne zaman gelcek o an

Aynen canm sabırsızlıkla bekliyoruz artık melekleri. Hayrlısıyla gelseler artık

iyi akşamlar.. Doğuranların, bebeklerini kucaklarına alanların gözleri aydın. sağlıkla büyütsünler inşallah analı babalı. darısı benim gibi doğuramayanların başına :) son haftadayım. her gece bu gece sancılanır mıyım diye yatıyorum ama yook nerdeee.. normal doğurmak istiyorum o yüzden artık gel diyorum. bebeğe göre 13 aralık olarak belirlenmişti doğum ama sat a göre 16 aralık daha onu beklicem. ama bugun genital bölgem ağrıyo resmen yürürken falan batıyor. inşallah aşağı inmiştir. sizlerde durumlar nasıl doğurmayanlar. en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Evet hemsire baya biseyler anlatti emzirmeyle ilgili bildigim kadariyla yardimci olurum
canim peki c
ay bu telefonları napcaz valla bilmiyorum, ben takmiuorum cok ama bebek olunca eminim eşimden beklentim olcak ve telle ugrasinca dellenicem kesinnn

ay yazamamisim devamini dicektimki c şejlinde sikmak kotu ama gelmeyince nasil cikartmaya calisalim.benim arkadasim ilk cok yogun oluyo baya sktim demisti agzina fiskirtmak icin.onu soriim dedim
ya bide kizlar ben ayva kompostosu yaptim.5kavanoz.ama şekersiz.ve annem dediki bozulur onlar.güya dogumdan sonra yapamam hazir olsun fiye akillilik ettim.bozulur mu acaba ya.simdiden icmeye baslicam, yazik gunahgögüsler dolar simdiden.bide bi çay öneriyodu bi arkadasimiz.sute cok ii diye.neydi o ya.h ile basliyodu

ay yazamamisim devamini dicektimki c şejlinde sikmak kotu ama gelmeyince nasil cikartmaya calisalim.benim arkadasim ilk cok yogun oluyo baya sktim demisti agzina fiskirtmak icin.onu soriim dedim
Canim hemsire sıkmaya gerek yok ilk basta az gelir ama pes edip gelmiyo deyip birakmayin emdikce bebek sut artacak diyo zaten ilk basta az bi sıvı gelirmis asil annenin sutu en sonlara dogruymus o yuzden pes etmeden 15 dk bi gogsunu emzirmek lazimmis daha sonra bebegi alip kuyruk kemiginden dort parmak yukarisini ovup sirtina dogru elimizle masaj yaptigimizda gazi cikarmis gazi cikinca da diger gogsu 15 dk vercekmisiz gazini cikartmadan verince de emmiyomus

memeden memeye gecerken de mi cikarmaliyz, saol canim valla ögrendigimiz iyi oldu.gercekten ayrintilar önemli bence.bebişlerimiz rahati icin

Arkadaşlar doğum yaptım. 6 saatte sadece 1 cm açılma olduğu için sezeryan oldum. Ama gayet memnunum. Tabi ağrım var ama suni sancının yanında nedir ki.. En aon dayanamıyorum artık diye ağlamamdan sonra sezeryana karar verdik. Oğlum da 4 kilo doğdu. Zaten doğumu zor yapacakmışım anlaşılan.
İkimiz de çok iyiyiz. Allah herkese bu mutlulupu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…