2014 Aralık Anneleri

Kizlar süt gelmiyo diye kafaya takmak gercekten sütü engelliyomus kafaniz bos olcak yalnizca bebeginizin doycagini dusunceksiniz insallah o zaman hic bi problem yasamazsiniz

canim gözun aydin, kurtulmusun cok şukur.sanci vererek mi 6 saatte anca 1 cm acildi.banada dr hic acilman olmassa suni ise yaramaz demisti

memeden memeye gecerken de mi cikarmaliyz, saol canim valla ögrendigimiz iyi oldu.gercekten ayrintilar önemli bence.bebişlerimiz rahati icin
Evet canim bi gogsu 15dk emdikten sonra gazini cikarip diger gogsude 15 dk emzirmek lazimmis bi gogsu cok uzun sure emzirip oburunu birakmycakmisiz ikisinide emzirip gazinida cikartcakmisiz arasinda

Aynen cnm benimde annem evde o olmasa napardim bilmem. İlk cocuga annem bakiyordu, simdi ikinciyede senin annen baksin dedim, annesi ben cocuk falan bakamam demis. Annesine tek laf ettirmiyor doğum yaptim bikere aramadi bile annesi gözünüzaydın diye, onu aramis ona soylemis ya yetermis. Beni iyicene sinir ettiler, bugün sinirlendim şartellerim atti ağzima geleni saydırdım. Malesef sütümde sinirden azaldi bugün

Ya bende öğretmenim ama işte bazen şaşırıyorum çocuğumu tepkilerine. Bir de sanırım cocuklarimiza ilgili davrandık bu nedenle oluyo benim kuzenim oğluyla hiç ilgilenmiyordu şimdi ikinci oldu onla ilgileniyor çocuk hiç Yadirgamadi. Napalım Allah yardım eder inşallah ikiside de ilgilenebilirim. Ben ogluma resim yaparım çizgi film izlerim herseyi beraber yaparım şimdi yapamazsam diye üzülüyorum gerci

40+1 im bugün yarın kontrol var bakalım ne durumda

N Neshve evet cnm cuma günü 40 haftam doluyor benim normalde 100 lerde sancım çıktı ama açılma yok doktorda eğer son gününde normal doğmazsa bebeği tehlikeye atmayalım sezeryan yapalım dedi.. suni sancıyla normali denesek açıklık olmazsa acı çektiğimle kalırım diye korkuyorum hakkımız da hayırlısı..

anlarız o zaman kesin desene saol canim, bakalim benim ne zaman gelcek o an
başı kanala girdi mi, girmedi mi bilmiyorum ama bugünlerde karnım biraz aşağı indi gibi. bir de çok yürüdüğümde ya da hızlı hareket ettiğimde bacaklarımı açık tutma ihtiyacı hissediyorum gibi.

Kızlar cuma günü evlilik yıldönümümüz. Napıcam hiç bilmiyorum. Yemek zor yapıyorum bu sefer özel şeylerle ugraşıcak halim yok. Gecen sene mukemmel bir masa hazrlamştım. Bukezde eşim bişeyler hazrlasın dimi ama. Aklımada birşey gelmiyo. İkinci senemiz buarada. Varmı aklına bişey gelen yorulmadan yapabilceğim.

bence bi tanesi haric buzdolabında beklet. bi tanesini de oda sıcaklığında tutup dene. bozulursa diğerlerini de tüketirsin. şekersiz yapıyorum sayılır bende şeftaliyi. çok çok az şekerle aylardır duruyorlar. nazar değmesin :)

Sibeltanju ne güzel doktorun güven vermiş sana normalde benim sancım 100 lerde ama açılma yok aslında alttan da nasıl sancı vuruyorki yürüyemiyorum bacaklarımı açamıyorum bile ama açılma yok eğer suni veripte açılma olmazsa die çok korkuoyrum

ayy cnm hayirli olsun coksevindi dogum etmissindir iyisin ins hikayeni bekliyoruz

amin aynen hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşaAllah. sen bilirsin canım, suni muni o da çoğu kez işe yarıyor. ama yaramadığı durumlarda var tabi. ben her ihtimale karşı denemek isterdim. ama yani normal doğum da kolay bişey değil. bazen korkuyorum. genelde kendime cesaret vermeye çalışıyorum, kolay olcak diye. sezeryan de olsa normal de olsa bu bize Rabbimizin bir lütfu, hediyesi. çekilen çile çok kutsal. bir annenin gece uykusuz kalması, sabaha kadar nöbet tutan askerin sevabı gibi, kşama kadar ibadet eden alimin sevabı kadar sevapmış inşaAllah. bunları bilmek insana güç veriyor, boşuna değil yaşadığımız hiç bir zorluk. ve anne olmak çok farklı bişey. daha biraz önce kızımı uyutup hayranlıkla yüzünü izledim. Allah herkese tattırsın inşaAllah

ayy cnm hayirli olsun coksevindi dogum etmissindir iyisin ins hikayeni bekliyoruz

ya benimde şeyimde sürekli batmalar var, şiş yerinde veya içinde.hadi bakim iyi sanirim bunlar.açılıyo heraldeyürumek işe yariyo heralde

Canm benmde açılmaya salı günü bakıcak doktorum. İnş vardr açılmamz.

saol canim ya, dolaba koyayim ozaman idare eder doguma kadar heralde.gerci benim dgurmaya niyetim yok sanki

Aynen gecen sene evdeydık. Bu senede dışarda olalım. Bakalım kocacım bişey düşünmüşmü
canim insallah güzel gecer yildonumunüz.ama ben hep böyle bi beklentiye girdigimde üzulmùümdür.hic takmadigimdada tam tersi güzel seyler olurinsallah güzel bi gece geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…