2014 Aralık Anneleri

Aynen kuru inciri kaynatip icin dedi

Slmm kizlarrr
Halaa bekleyenlerdenim bugun de olmadii
Neyse evde temizlik var.benimki biraz gec kaldi da..
Off nolck kizlar bakalim normal mii sezeryan mii...
Aklimda deli sorular

Kizlar iki uc gundur ayaklarimda felaket bi sisme var sanki gerile gerile yirtilcak gibi acaba neden oluyo yediklerim filan mi yapiyo hic olmamisti simdiye kadar dogum yakin mi onun mu belirtisi yasayan var mi acaba bi anda boyle sislik

kızlar benim görümcemle aram iyi çok şükür ama biraz kıskançtır kendisi ben ne alırsam aynısını alır. gitmiş yatak odamdan almış. 2 tane evladı var. bir kız bir bir erkek oğlunun denge problemi var dikkat eksikliği dersleride hiç iyi değil. şimdi tekrar hamileymiş eşim acayip kızıyor çünkü acayip ilgisiz bir anne valla kadın ben doğuracam diye doğuracakta çocuklara üzülüyorum. kayınvalidemler sağolsunlar acayip üstüme düşüyorlar deliriyorlar resmen bizim ve bebeğimiz için. sanırım onunda kıskançlığı var..

Arkadaşlar kısmetse biz de bugün kavusuyoruz. saat 7:30 yatıs 9:00 doğum kısmetse. msjımı okuyan arkadaşlar birer ayetel kürsi, fatiha veya ne dua biliyorsanız okursanız çok sevinirim dualarınıza ihtiyacım var. malum rahmimin alınma tehlikesi var. yazabildiğim en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.

Hayirlisiyla kurtar inşallah canim

Allah sağlıkla kurtarsin, iyi haberlerle dönün inşallah.

Biz kontrole geldik, vajinal muayene var çok korkuyorum

Dualarimiz sizinle. Saglikla kucaginiza alin insallah meleklerinizi. Iyi haberlerinizi bekliyoruz

mevzun ve A ayvacik30 sizin için dua ettim. Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin. ayvacık senin doğum tarihine daha vardı sanki. erkene mi alıncak acaba böyle olunca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…