Aynen kuru inciri kaynatip icin dediaz önce internette okudum ben de onları paylaşayım:
- göğüs ve karın bölgesine susam yağıyla masaj yapmak süt bezlerini uyarıyormuş.
- her emzirmeden sonra sıvı - özellikle su - tüketilmelidir.
- gece emzirmesi süt oluşumunu arttırır.
- bir göğüsteki süt bitmeden diğerine geçilmemelidir. eğer göğüste süt bitmeden bırakılırsa '' süt yetiyor '' şeklinde hormonlar uyarıldığından süt üretilmiyormuş..
ve İbrahim saraçoğlu kuru incir, çiğ dere otu ve taze üzüm süt üretimini arttırır diyor..
Aynen bugunde olmadi =(Slmm kizlarrr
Halaa bekleyenlerdenimbugun de olmadii
Neyse evde temizlik var.benimki biraz gec kaldi da..
Off nolck kizlar bakalim normal mii sezeryan mii...
Aklimda deli sorular
Allah kolaylık versin inş.Sezeryan olucam duaların bekliyorum
Allah kolaylık versin inş.
Allah yardimcin olsun canimKızlar benim nişan geldi dua edin çok bugün tam 38 bitti
Hayirlisiyla kurtar inşallah canimArkadaşlar kısmetse biz de bugün kavusuyoruz. saat 7:30 yatıs 9:00 doğum kısmetse. msjımı okuyan arkadaşlar birer ayetel kürsi, fatiha veya ne dua biliyorsanız okursanız çok sevinirim dualarınıza ihtiyacım var. malum rahmimin alınma tehlikesi var. yazabildiğim en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.
Allah sağlıkla kurtarsin, iyi haberlerle dönün inşallah.Arkadaşlar kısmetse biz de bugün kavusuyoruz. saat 7:30 yatıs 9:00 doğum kısmetse. msjımı okuyan arkadaşlar birer ayetel kürsi, fatiha veya ne dua biliyorsanız okursanız çok sevinirim dualarınıza ihtiyacım var. malum rahmimin alınma tehlikesi var. yazabildiğim en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.
Dualarimiz sizinle. Saglikla kucaginiza alin insallah meleklerinizi. Iyi haberlerinizi bekliyoruzArkadaşlar kısmetse biz de bugün kavusuyoruz. saat 7:30 yatıs 9:00 doğum kısmetse. msjımı okuyan arkadaşlar birer ayetel kürsi, fatiha veya ne dua biliyorsanız okursanız çok sevinirim dualarınıza ihtiyacım var. malum rahmimin alınma tehlikesi var. yazabildiğim en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.
hayırlı olsun, hayırlı evlat olsun arkadaşım :) maşaAllah
Amin kızlar çok teşekkür ederim.canim gözün aydin, ne güzel anlatmisin.sonunda kizina kavuştun darisi başımıza insallaah
Kızlar Dünyalar Tatlısı bi prensesim oldu. Cuma eve gecicem doğum hikayemi yazıcam.ayy cnm hayirli olsun coksevindi dogum etmissindir iyisin ins hikayeni bekliyoruz
maşaAllah Allah bağışlasın :) darısı başımıza inşaAllah biz de evlatlarımızı kucağımıza alırızKızlar Dünyalar Tatlısı bi prensesim oldu. Cuma eve gecicem doğum hikayemi yazıcam.
Gecmis olsun Allah bagislasin canım :)Kızlar Dünyalar Tatlısı bi prensesim oldu. Cuma eve gecicem doğum hikayemi yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?