- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
gercekten dar oldugu ıcın yapıyosa sıkıntı yok cok sukur bebegıne kavuscaksın ama ozel hstanelerın oyunları oluyoya o korkutuyo ınsanı hayrlısı ınsHakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Biz şimdi tekrar görüştük doktorla, risklerden bahsetti, eşim de ben de sezeryana yöneldik riskleri duyunca. Annelere de danistik, riske atılacak bi mesele değil dediler.
İçimde hala bi kararsızlık var ama sezeryana daha yakın duruyorum.
O bizi de düşündürdü, fiyatlarını sorduk cikinca, normalle sezeryan arasında fiyat farkı hiç yok.gercekten dar oldugu ıcın yapıyosa sıkıntı yok cok sukur bebegıne kavuscaksın ama ozel hstanelerın oyunları oluyoya o korkutuyo ınsanı hayrlısı ıns
O
O bizi de düşündürdü, fiyatlarını sorduk cikinca, normalle sezeryan arasında fiyat farkı hiç yok.
gercekten dar oldugu ıcın yapıyosa sıkıntı yok cok sukur bebegıne kavuscaksın ama ozel hstanelerın oyunları oluyoya o korkutuyo ınsanı hayrlısı ıns
Kizlar bizim hastanede de fiyat farki yok ve doktor sezeryan için bile 39+ 5 e gün verdi ozamana kadar sancimda gelebilir tabi ama saat önemli değil dedi sanci ne zamn gelirse arayip gel bekleme dedi yani aslında benim için en iyisinin sezeryan olduğunu dusunuyo galiba ama sanci gelirse yine normal olabilir mi diye bakacak. Birde normal doğumda da 1 hafta suruyo dikişlerin iyileşmesi ve bebek gerçekten iriyse bebegimide o riske atmak istemiyorum. Galiba sezeryan olcam bende normali çok istiyordum aslında ama hep hayirlisi die dua ettim. Hepimiz için en hayirli en saglikli doğum neyse öyle olsun kizlar. Normal yapamiyorum diye üzülmeyin.O
O bizi de düşündürdü, fiyatlarını sorduk cikinca, normalle sezeryan arasında fiyat farkı hiç yok.
Geçmiş olsun canim. İnşallah toparlanirsin hemen. Doğumunda kolay olmuştu aslında belki de normaldir. Ama face grubunda bu konuda bit sey yazmislardi makat catlagi mi ne ? Agrin artar ya da gecmezse doktora git kesinlikle ihmal etme canimKizlar bisey sorcm normal dogum yapan arkadas lar benim popomdaki kemigim cok aciuo sanirim dogum da koltukta ikinirken farkinda olmadan oldu hani bisikletten yada patenden dusersinizde oturamazsiniz ya onun gibi bisi coj siddetli degil ama otururken yada yururken acisini hissedurm 8 gun oldu dogum yapali gecmemesi normalmi acaba biraz daha gecmexse dra gitcem nettede bisi bulamadim varmi bu durumu yasayan..
bende ozele gdıyodum hıc normal dogum yaptırmıyomus sezeryanı en fala 15 dk suruyo normal kımbılır ne zaman olacak dıye beklemek ıstemıyolar ondan devlete gectım bakalım burda ne olacakO
Cnm ben elekteikli lansinoh ikilisini aldim cok memnunum cok güzel sağiyor alcaksan tavsiye ederim. Bu arada sut saganlar varmi aranizda kac ml cikiyor?kızlar göğüs pompası alacağımda medela swing elektrikli olan manuel değil dimi? manuel almak istemiyorum çünkü..
Sezeryanda iki üc gun gec gelebiliyor sonra artiyor cnm, yok deyip mamaya yuklenmeyin surekli emzirsin gelir cnm sutu. Arada bir mama takviyeside azsa yapin tabi.Meme sıkıldığında süt gelmemesi sütün yok olduğunu mu gösterir yoooksa bebek emerken o süt ona gelir mi? içim rahatlamadı
Cnm ben elekteikli lansinoh ikilisini aldim cok memnunum cok güzel sağiyor alcaksan tavsiye ederim. Bu arada sut saganlar varmi aranizda kac ml cikiyor?
sıkınca 1 damla anca geliyomuştaa içim rahat etsin dedim teşekkür ederimm.Sezeryanda iki üc gun gec gelebiliyor sonra artiyor cnm, yok deyip mamaya yuklenmeyin surekli emzirsin gelir cnm sutu. Arada bir mama takviyeside azsa yapin tabi.
Sezeryanda iki üc gun gec gelebiliyor sonra artiyor cnm, yok deyip mamaya yuklenmeyin surekli emzirsin gelir cnm sutu. Arada bir mama takviyeside azsa yapin tabi.
Olabilir cnm ama iki dogumumdada bikac gun sonra geldi sutum, benimle birlikte normal yapanlar bagdas kurup bir guzel emziriyolardi bebelerini, aneztezinin yan etkisi olabilir bence azalmada. oyleki en basitinden başimiz agridiginda agri kesici aldigimizda bile dikkat edersen sutte bir azalma oluyor, etkisi gecince yine normale dönüyor..Sutun gec gelmesinin dogum sekliyle ilgisi yokmus sezaryende de hemen gelebilir ya da normalde de gecikebilirmis.
Haklısın canım benim eşimin ailesi de çok ilgisiz. İki bekar kız kardeşi, annesi babası ile aynı şehirde olmamıza rağmen doğumdan bir gün sonra geldiler hastaneye. Annesi öz değil nede olsa kız kardeşleri de babaları bir olsa da aynı rahimden değil onunla o yüzden böyleler sanırım. Haftasonu da hiç istememe rağmen eve geldiler, amaaan ikinci çocuğum oldu hala eşimin ailesine ısınamadımAynen cnm benimde annem evde o olmasa napardim bilmem. İlk cocuga annem bakiyordu, simdi ikinciyede senin annen baksin dedim, annesi ben cocuk falan bakamam demis. Annesine tek laf ettirmiyor doğum yaptim bikere aramadi bile annesi gözünüzaydın diye, onu aramis ona soylemis ya yetermis. Beni iyicene sinir ettiler, bugün sinirlendim şartellerim atti ağzima geleni saydırdım. Malesef sütümde sinirden azaldi bugün
genelde 7-8 cm acıklıkta su patlarmış. benim de ebe tarafından patlatılmıştı kızımın doğumunda. bu arada doktor bugun şaşırttı beni, bebek asagıya inmişmi dedim. asagı inmesini beklemiyorum. senin ikinci doğum olduğundan acılma, sancıyla son anda olur dedi. gecen hafta da yürü, hiç açılman yok diyorduSu sancıdan 3-4 saat önce gelmişti ilk doğumumda. Bazılarının da sancı oluyor su gelmiyor, hatta doktor suyu patlattı diyenler var. Sırası hiç belli olmuyor, Allah biliyor. Benim de pzrtesi çatı muayenesinden beri 4 gündür hafif kanlı sümüksü bir akıntım geliyor. Nişan mı yoksa rahmim tahriş olduğu için mi oluyor bu bilmiyorum. Canımı çok yakmıştı ebeler çünkü. Hatta 2 kere baktılar bir tanesi anlayamadı.Acısı 2 gün sürdü. Neden açılmadım hala bilmiyorum, ilkinde 33. Haftada 1 cm açılmam vardı. 7 haftadır yattım evde sanırım ondan. Açılması olmayanlar sizler de mi yürümediniz ondan mı oluyor bu açılma olmaması
evet benım kardeşim sezeryan oldu bebeği alır almaz süt geldi.Sutun gec gelmesinin dogum sekliyle ilgisi yokmus sezaryende de hemen gelebilir ya da normalde de gecikebilirmis.
Aynen canim benimde iki gorumcem var ne analari ne kendileri baska sehirdeler ama arayip hayirli olsun bile demediler bana, 7 senelik evliyim bir iğnelerinide görmedim. İnsanlık dışı tiplemeler:)Haklısın canım benim eşimin ailesi de çok ilgisiz. İki bekar kız kardeşi, annesi babası ile aynı şehirde olmamıza rağmen doğumdan bir gün sonra geldiler hastaneye. Annesi öz değil nede olsa kız kardeşleri de babaları bir olsa da aynı rahimden değil onunla o yüzden böyleler sanırım. Haftasonu da hiç istememe rağmen eve geldiler, amaaan ikinci çocuğum oldu hala eşimin ailesine ısınamadım
Aklınızı karıştırmak istemem ama ben sizin yerinizde olsam en yakın devlet hastanesine gidip bir görünürdüm.hakkınızda hayırlısı olur inşallah.O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?