hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaAllah canım. duadan başka çaremiz var mı. üzme kendini39+1 deyiz, az önce muayeneden çıktım. Dr açılma yok ve catin çok dar dedi, normal doğum zor görünüyor. Çok gerildim, beklemek zaten geriyor bi de sezeryan fikri çok korkuttu.
Ne düşüneceğini bilemiyorum, normal doğum için zorlasam çok yipranicam anlaşılan, yirtilman dikislerin çok olur dedi. Sezeryan desen bildiğin ameliyat zaten, korkudan kasildim kaldım.
bu açılma olayını da aklım almıyo. açılma son anda olmuyo mu acaba. kızımda doktor hiç açılma olmuş, olmamış dememişti. 40 hafta biterken doğmuştu. şimdi açılma yok diyolar. ee daha vaktim var, son gün açılcak belki diye düşünmeden edemiyorum39+1 deyiz, az önce muayeneden çıktım. Dr açılma yok ve catin çok dar dedi, normal doğum zor görünüyor. Çok gerildim, beklemek zaten geriyor bi de sezeryan fikri çok korkuttu.
Ne dusunecegimi bilemiyorum, normal doğum için zorlasam çok yipranicam anlaşılan, yirtilman dikislerin çok olur dedi. Sezeryan desen bildiğin ameliyat zaten, korkudan kasildim kaldım.
Allahim kolaylikla kurtarsin canimmKızlar benim nişan geldi dua edin çok bugün tam 38 bitti
Allahim yardimcin olsun canim.dualarim seninleArkadaşlar kısmetse biz de bugün kavusuyoruz. saat 7:30 yatıs 9:00 doğum kısmetse. msjımı okuyan arkadaşlar birer ayetel kürsi, fatiha veya ne dua biliyorsanız okursanız çok sevinirim dualarınıza ihtiyacım var. malum rahmimin alınma tehlikesi var. yazabildiğim en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.
Canim dr um cati muayenesinde bana da ust kemik basik ikinma asaman uzun surer zor olur ama normal yapabilirsin dedi.ama ben cok korkuyorum.herkes bebek ya oksijensiz kalirsa sikisrsa cok dikisin olur vs. Diyo.aklim oyle karisik ki.en son dr a soyledim tedirginliklerimi.en azindan sancin vs bi gelsin bi bakalim durumuna olmmazsa sezeryana alirim dedi.normalde haftaya sezeryan tarihi verebilirdi ama vermedi.hepsinden cok korkuyorum.aklim cok bulanik ama oluruna birakmaktan baska care yok galiba.bebegime bisi olursa diye cok korkuyor39+1 deyiz, az önce muayeneden çıktım. Dr açılma yok ve catin çok dar dedi, normal doğum zor görünüyor. Çok gerildim, beklemek zaten geriyor bi de sezeryan fikri çok korkuttu.
Ne dusunecegimi bilemiyorum, normal doğum için zorlasam çok yipranicam anlaşılan, yirtilman dikislerin çok olur dedi. Sezeryan desen bildiğin ameliyat zaten, korkudan kasildim kaldım.
Evet herkes dogurdu biz takiliriz artik 1 ay dahaSona kaldikkkk
Allah yardimcin olsun canim. Kolay bir doğumun olur insallahSezeryan olucam duaların bekliyorum
Sağ salim kavuşur sunuz inşallah belki de çoktan kavustunuz :)Arkadaşlar kısmetse biz de bugün kavusuyoruz. saat 7:30 yatıs 9:00 doğum kısmetse. msjımı okuyan arkadaşlar birer ayetel kürsi, fatiha veya ne dua biliyorsanız okursanız çok sevinirim dualarınıza ihtiyacım var. malum rahmimin alınma tehlikesi var. yazabildiğim en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.
Canim benim cati musait ama oğlumun gelmeye niyeti yok daha biraz da iri bi bebek cati muayenesinde kendimi çok kastim siktim. Doktor boyle yaparsan normal dogiramazsin dedi39+1 deyiz, az önce muayeneden çıktım. Dr açılma yok ve catin çok dar dedi, normal doğum zor görünüyor. Çok gerildim, beklemek zaten geriyor bi de sezeryan fikri çok korkuttu.
Zaten en çok korkutan da belirsizlik, kesin bişey soyleyemiyor dr, normal doğum çok zor olur diyor ama sezeyanla alicaz da demiyor. Icimi rahatlatacak gerginliğini alacak hiç irsey söylemedi. Son dk gelişmelerine göre mi karar verilecek bilemiyorum. Bilmemek korkutuyor. İkinci kez nst ye gönderdi, ters bişey mi var onu da bilmiyorum. İlk defa yalnız gelmek zorunda kaldım kontrole, ne terslik varsa bugün çıktı.Canim dr um cati muayenesinde bana da ust kemik basik ikinma asaman uzun surer zor olur ama normal yapabilirsin dedi.ama ben cok korkuyorum.herkes bebek ya oksijensiz kalirsa sikisrsa cok dikisin olur vs. Diyo.aklim oyle karisik ki.en son dr a soyledim tedirginliklerimi.en azindan sancin vs bi gelsin bi bakalim durumuna olmmazsa sezeryana alirim dedi.normalde haftaya sezeryan tarihi verebilirdi ama vermedi.hepsinden cok korkuyorum.aklim cok bulanik ama oluruna birakmaktan baska care yok galiba.bebegime bisi olursa diye cok korkuyor
Kizlar bisey sorcm normal dogum yapan arkadas lar benim popomdaki kemigim cok aciuo sanirim dogum da koltukta ikinirken farkinda olmadan oldu hani bisikletten yada patenden dusersinizde oturamazsiniz ya onun gibi bisi coj siddetli degil ama otururken yada yururken acisini hissedurm 8 gun oldu dogum yapali gecmemesi normalmi acaba biraz daha gecmexse dra gitcem nettede bisi bulamadim varmi bu durumu yasayan..
Evet senin zamanın var zaten.Bnm karnımın aşağısında dün sadece azıcık kasılmalar başladı.üinormalde 2 günüm var.ama beklicem gibi görünüyorSlmm kizlarrr
Halaa bekleyenlerdenimbugun de olmadii
Neyse evde temizlik var.benimki biraz gec kaldi da..
Off nolck kizlar bakalim normal mii sezeryan mii...
Aklimda deli sorular
aaa bilmiyordum bak bunu herhalde ordan çok kuvvet aldım abandım diye düşünmüştümm sağol canım ya geçecek demekkii :)canım benımde okadar acıdıkı anca yenı yenı azalıo acısı 1 hafta oldu yapalı.doktor normal dedi doğum esnasında kuyruk sokumu gerı cekılıomus yerıne oturması zaman alıyo dedi.ama cok kotu bı acı ınsna ne oturabılıo ne kalkabılıo
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllahEvet senin zamanın var zaten.Bnm karnımın aşağısında dün sadece azıcık kasılmalar başladı.üinormalde 2 günüm var.ama beklicem gibi görünüyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Canim benim cati musait ama oğlumun gelmeye niyeti yok daha biraz da iri bi bebek cati muayenesinde kendimi çok kastim siktim. Doktor boyle yaparsan normal dogiramazsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?