2014 Aralık Anneleri

ben de sancım geldi sanıyorum ara ara. sonra geçiyo, diyorum yalancı ağrılarmış diye. bugün ögleden sonra kontrollerim var bakalım. ilk hamilelikte muayene falan yapılıyo da, ikincilerde pek bakmıyolar açılma var mı diye. belki ultrasondan bakarlar rahimağzı açıklığına

39+1 deyiz, az önce muayeneden çıktım. Dr açılma yok ve catin çok dar dedi, normal doğum zor görünüyor. Çok gerildim, beklemek zaten geriyor bi de sezeryan fikri çok korkuttu.
Ne dusunecegimi bilemiyorum, normal doğum için zorlasam çok yipranicam anlaşılan, yirtilman dikislerin çok olur dedi. Sezeryan desen bildiğin ameliyat zaten, korkudan kasildim kaldım.

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaAllah canım. duadan başka çaremiz var mı. üzme kendini demek kolay tabi de, yerinde olsam normal doğumu destekleyen bi doktora daha giderdim. önce normal muayene olup fikrini alıp, sonra da o doktorun soylediklerini iletirdim. bazı doğumlar zor olabiliyor gerçekten. ilk doğumunda 22 tane dikişi olan bi abla ikinci doğumunu sezeryanle yaptı burda. çatı muayenesinde darlık, genişlik anlaşılmıyo, gerçek sancı anında belli olur diyolar ama bilmiyorum hiç

bu açılma olayını da aklım almıyo. açılma son anda olmuyo mu acaba. kızımda doktor hiç açılma olmuş, olmamış dememişti. 40 hafta biterken doğmuştu. şimdi açılma yok diyolar. ee daha vaktim var, son gün açılcak belki diye düşünmeden edemiyorum

Allahim yardimcin olsun canim.dualarim seninle

Canim dr um cati muayenesinde bana da ust kemik basik ikinma asaman uzun surer zor olur ama normal yapabilirsin dedi.ama ben cok korkuyorum.herkes bebek ya oksijensiz kalirsa sikisrsa cok dikisin olur vs. Diyo.aklim oyle karisik ki.en son dr a soyledim tedirginliklerimi.en azindan sancin vs bi gelsin bi bakalim durumuna olmmazsa sezeryana alirim dedi.normalde haftaya sezeryan tarihi verebilirdi ama vermedi.hepsinden cok korkuyorum.aklim cok bulanik ama oluruna birakmaktan baska care yok galiba.bebegime bisi olursa diye cok korkuyor

Sezeryan olucam duaların bekliyorum
Allah yardimcin olsun canim. Kolay bir doğumun olur insallah

Sağ salim kavuşur sunuz inşallah belki de çoktan kavustunuz :)

Canim benim cati musait ama oğlumun gelmeye niyeti yok daha biraz da iri bi bebek cati muayenesinde kendimi çok kastim siktim. Doktor boyle yaparsan normal dogiramazsin dedi

Zaten en çok korkutan da belirsizlik, kesin bişey soyleyemiyor dr, normal doğum çok zor olur diyor ama sezeyanla alicaz da demiyor. Icimi rahatlatacak gerginliğini alacak hiç irsey söylemedi. Son dk gelişmelerine göre mi karar verilecek bilemiyorum. Bilmemek korkutuyor. İkinci kez nst ye gönderdi, ters bişey mi var onu da bilmiyorum. İlk defa yalnız gelmek zorunda kaldım kontrole, ne terslik varsa bugün çıktı.

Kizlar bisey sorcm normal dogum yapan arkadas lar benim popomdaki kemigim cok aciuo sanirim dogum da koltukta ikinirken farkinda olmadan oldu hani bisikletten yada patenden dusersinizde oturamazsiniz ya onun gibi bisi coj siddetli degil ama otururken yada yururken acisini hissedurm 8 gun oldu dogum yapali gecmemesi normalmi acaba biraz daha gecmexse dra gitcem nettede bisi bulamadim varmi bu durumu yasayan..

canım benımde okadar acıdıkı anca yenı yenı azalıo acısı 1 hafta oldu yapalı.doktor normal dedi doğum esnasında kuyruk sokumu gerı cekılıomus yerıne oturması zaman alıyo dedi.ama cok kotu bı acı ınsna ne oturabılıo ne kalkabılıo

Slmm kizlarrr
Halaa bekleyenlerdenim bugun de olmadii
Neyse evde temizlik var.benimki biraz gec kaldi da..
Off nolck kizlar bakalim normal mii sezeryan mii...
Aklimda deli sorular
Evet senin zamanın var zaten.Bnm karnımın aşağısında dün sadece azıcık kasılmalar başladı.üinormalde 2 günüm var.ama beklicem gibi görünüyor

Son düzenleme:
aaa bilmiyordum bak bunu herhalde ordan çok kuvvet aldım abandım diye düşünmüştümm sağol canım ya geçecek demekkii :)

Slm kızlar. Bugünde beklemedeyizya. Her yataktan kalkınca acaba suyum akcakmı dıye ümitleniyorum. Ama benim nişanım bile gelmedi hiç. Sancı olmadan su gelirmi. Yoksa sudan sonramı sancı geliyo.

Su sancıdan 3-4 saat önce gelmişti ilk doğumumda. Bazılarının da sancı oluyor su gelmiyor, hatta doktor suyu patlattı diyenler var. Sırası hiç belli olmuyor, Allah biliyor. Benim de pzrtesi çatı muayenesinden beri 4 gündür hafif kanlı sümüksü bir akıntım geliyor. Nişan mı yoksa rahmim tahriş olduğu için mi oluyor bu bilmiyorum. Canımı çok yakmıştı ebeler çünkü. Hatta 2 kere baktılar bir tanesi anlayamadı. Acısı 2 gün sürdü. Neden açılmadım hala bilmiyorum, ilkinde 33. Haftada 1 cm açılmam vardı. 7 haftadır yattım evde sanırım ondan. Açılması olmayanlar sizler de mi yürümediniz ondan mı oluyor bu açılma olmaması

Canim benim cati musait ama oğlumun gelmeye niyeti yok daha biraz da iri bi bebek cati muayenesinde kendimi çok kastim siktim. Doktor boyle yaparsan normal dogiramazsin dedi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Biz şimdi tekrar görüştük doktorla, risklerden bahsetti, eşim de ben de sezeryana yöneldik riskleri duyunca. Annelere de danistik, riske atılacak bi mesele değil dediler.
İçimde hala bi kararsızlık var ama sezeryana daha yakın duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…