Kacinci hafta?Yardimci olur musunuz? Sol kasik tarafim hatta vajinam da agri batma oluyo ozellikle ayaga kalktigimda yuruyemiyecek gibi oluyorum destek aliyorum. Boyle bi sikinti yasayan var mi. Birde 15dk da bir 5dk da bir olacak olan karindaki sertlesmeler mi yoksa kasik sancilari mi.
39+ lardayım canımKacinci hafta?
selam kizlar bende 4 aralik sabahi dogum yaptimmmm.normal dogum episuralsiz suni sancisiz anlatilmaz yasanir :) cok sukur bebisimizi sagsaglim kucagimiza aldik Rabbim hepinizi kurtarsin
Kızlar niye kv ve gorümcelerin ilgisizliği sizi rahatsz edıyo. Ay keşke benim kv de hiç ilgilenmese. Çalıştıgı için gelemiyo çok şükürde her gün iki kere arar ve bu bana okadar batıyoki. Onunda ilgisi beni çok rahatsz ediyo. Çunku hiç sevmiyorum. Yalakalık yapıyomuş gbi geliyo samimi gelmiyo bana.çünkü dogum yapınca torununu göstermem diye korkuyo. Çekinir baya benden.bana annem ablam yetıyo onlar. Kv nin varlıgı bile batıyo bana. Hiçbişey yapmıyo beni rahatsz eden ama nefret ettim bikere naparsa olmuyo yani.
canımm Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin uzun sağlıklı huzurlu sizlerlebirlikte bi ömür versin..
harika bi doğum olmuş ayrıntıları yaz en kısa zamanda
Aynen canmya bebegimi sevsede bi bahaneyle alırım kucagından zaten. Ben baştan soyledim annem bakar bsna dıye. Oda hemen atladı bende hafta sonu gelirim yardmcı olurum diye. Olurda biliyorum ama hertürlü batıyo işte. Kayınpederimden dolayı sevmıyorum onu aslında. Benmde eşimin babasıyla buyuk problemim var. O oldugunda resmen şeytana dönüşüyorum. Bir senedir gelmiyo konuşmuyoruz.eşimde bikaç aydır konuşuyo. İnşda bebegm oluncada gelmez elini sürdürmem çünküben de aynı şeyi düşündüm :) ne varsa insanın kendı annesınde var. annesi kadar iyi bakamaz .. o yüzden de hiç medet ummuyorum. geldiğinde anca bebeği sever . ama yemek vs de yapamam doğumun ilk aylarında. ben anca bebeğe bakarım.
Canm aynı dert bendede varya. Daha dün gece konuştuk bunu eşimle. İnş suniye hiçbişeye gerek kalmadan yavrularımızı saglıklı kucagımıza alırız.of doğum yapıncaya kadar sıkıntılarımızda bitmeyecek galiba... şimdiki sıkıntımda ya 41. haftaya kadar sancım gelmezse, sonra suni sancı verildiği halde açılma hiç olmaz ve senı sezeryana almalıyız derlerse.. daha önce de bebek ters dıye şu haftaya kadar dönmezse sezeryandan gün veririrz diye baskı yapmıştı dr. sıkıntı yoksa 42. haftaya kadar mı sancı beklenılebılıyor ? resmen her hafta bir korkuyla gidiyorum Dr.a
Aynen canmya bebegimi sevsede bi bahaneyle alırım kucagından zaten. Ben baştan soyledim annem bakar bsna dıye. Oda hemen atladı bende hafta sonu gelirim yardmcı olurum diye. Olurda biliyorum ama hertürlü batıyo işte. Kayınpederimden dolayı sevmıyorum onu aslında. Benmde eşimin babasıyla buyuk problemim var. O oldugunda resmen şeytana dönüşüyorum. Bir senedir gelmiyo konuşmuyoruz.eşimde bikaç aydır konuşuyo. İnşda bebegm oluncada gelmez elini sürdürmem çünkü
Canm aynı dert bendede varya. Daha dün gece konuştuk bunu eşimle. İnş suniye hiçbişeye gerek kalmadan yavrularımızı saglıklı kucagımıza alırız.
bir de bnm bebek geç döndüğünden dr sancın gecikebilir dedi.41. haftaya kadar bekleriz dedi. ama ben elimde olsa 43e kadar bile beklerim. ve şu var ki bebeklerın gununu yanlış hesaplıyorlar. o yüzden geç dönüyor ve geç sancı geliyor. ne bilim . korkumdan bu soğukta burda yürünecek doğru düzgün yer olmasa da 30-40 dk yürüyoruz. belki fayda olur diye
bir de bnm bebek geç döndüğünden dr sancın gecikebilir dedi.41. haftaya kadar bekleriz dedi. ama ben elimde olsa 43e kadar bile beklerim. ve şu var ki bebeklerın gununu yanlış hesaplıyorlar. o yüzden geç dönüyor ve geç sancı geliyor. ne bilim . korkumdan bu soğukta burda yürünecek doğru düzgün yer olmasa da 30-40 dk yürüyoruz. belki fayda olur diyeCanm aynı dert bendede varya. Daha dün gece konuştuk bunu eşimle. İnş suniye hiçbişeye gerek kalmadan yavrularımızı saglıklı kucagımıza alırız.
. Aaa çok sevindim bunu duyduğuma. Son anda olacaksa eğer çok iyi. rahatladım biraz. sancı var açılma yok derken, 1,5 aydır çıkan sancılar bugünkü nstde çıkmadı. 20nin altıydı hep. Sancın sönmüş dedi doktor böyle olabiliyor dedi, tabi bana ondan sonra bir deli gücü gelsin evde, nasıl korkmuşsam artıgenelde 7-8 cm acıklıkta su patlarmış. benim de ebe tarafından patlatılmıştı kızımın doğumunda. bu arada doktor bugun şaşırttı beni, bebek asagıya inmişmi dedim. asagı inmesini beklemiyorum. senin ikinci doğum olduğundan acılma, sancıyla son anda olur dedi. gecen hafta da yürü, hiç açılman yok diyordu
:)) valla benimkinin annesi de öz kardeşleri de ama Allahım içlerine ruh üflemeyi unutmuş sanırım hiç ne bi heyecan ne bi bi heves göremiyorum. ben hala olucam da yeğenim doğacak olacak uçarım heralde :)) biz de aynı yerde aynı mahalle de yaşıyoruz ama daha bebeğin hiç bişeyini görmediler henüz.Haklısın canım benim eşimin ailesi de çok ilgisiz. İki bekar kız kardeşi, annesi babası ile aynı şehirde olmamıza rağmen doğumdan bir gün sonra geldiler hastaneye. Annesi öz değil nede olsa kız kardeşleri de babaları bir olsa da aynı rahimden değil onunla o yüzden böyleler sanırım. Haftasonu da hiç istememe rağmen eve geldiler, amaaan ikinci çocuğum oldu hala eşimin ailesine ısınamadım
Kızlar niye kv ve gorümcelerin ilgisizliği sizi rahatsz edıyo. Ay keşke benim kv de hiç ilgilenmese. Çalıştıgı için gelemiyo çok şükürde her gün iki kere arar ve bu bana okadar batıyoki. Onunda ilgisi beni çok rahatsz ediyo. Çunku hiç sevmiyorum. Yalakalık yapıyomuş gbi geliyo samimi gelmiyo bana.çünkü dogum yapınca torununu göstermem diye korkuyo. Çekinir baya benden.bana annem ablam yetıyo onlar. Kv nin varlıgı bile batıyo bana. Hiçbişey yapmıyo beni rahatsz eden ama nefret ettim bikere naparsa olmuyo yani.
Az da olsa sancının var mı? Bn de yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?