Olabilir cnm ama iki dogumumdada bikac gun sonra geldi sutum, benimle birlikte normal yapanlar bagdas kurup bir guzel emziriyolardi bebelerini, aneztezinin yan etkisi olabilir bence azalmada. oyleki en basitinden başimiz agridiginda agri kesici aldigimizda bile dikkat edersen sutte bir azalma oluyor, etkisi gecince yine normale dönüyor..
ben görmemişim mesajını kusura bakma. hiç sancım yok nts de de 0 ın altında çıkıyo.. cumartesi geldim doktordan. 3-4 santim açılmam varmış. ama sancı hala yok. bu cumartesi günüm doluyo seninki gibi. bakalım napcak doktor.
Merak etme kimsenin kimseyi yönlendirdiği yok cnm, her kosulda süt gelsin yada gelmesin bebek bol bol emzirmeliki süt gelsin mrsalone sordu bende cevapladim..İşte kişiden kişiye göre değişiyormuş yine de. Böyle yönlendirmemek gerekli sanki taze anneleri. :)
Bakın burada da güzel örnekler var:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yan-sonrasi-suetuenuez-ne-zaman-geldi.331206/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...me-hakkinda-deneyimliler-bakabilir-mi.272462/
Sagol canim. Biraz daha alistik sanki ama hala dovusuyor meme ile. Zorla tepiyorum agzina :)Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım. Emzirme konusunda anahtar kelime "sakin ol" bebeğinle konuş, beceremiyorum diye düşünmekten vazgeç. İnş. Kısa zamanda herşey yoluna girer. Topuk kani konusunda bakanlik çok sıkıştiriyormus hastaneleri. Aslında sadece 5-7 gün arazi alinsa yeter ama belki sagliknocagina gitmezler diye doğum yaptigin hastane de cikmadan aliyor. Biz de bugün sağlık ocaginda aldirdik, yavrum ağlayan aglaya bi hal oldu
E hayirli olsun noktalarindasin sanirim..Kacinci hafta?
Ne durumdasin canim? Var mi bi gelisme? Agrilardaa cogalma falan?Yardimci olur musunuz? Sol kasik tarafim hatta vajinam da agri batma oluyo ozellikle ayaga kalktigimda yuruyemiyecek gibi oluyorum destek aliyorum. Boyle bi sikinti yasayan var mi. Birde 15dk da bir 5dk da bir olacak olan karindaki sertlesmeler mi yoksa kasik sancilari mi.
Arkadaslar bugun 17 45te normal dogumla kizim dogdu biraz minik 2880 gr dogdu. Normalde bugun kontrole gelmistim yarin suni sanci verip baslaticakti.40haftam dolmustu bugun doktor muayenede 4cm aciklik var yatiricam seni dedi hemen yatis islemleri yapildi ve 2bucukta odadaydim.damar yolu acildi lavman yapildi sora suni sanci verildi once hic bi degisiklik yoktu serum dogru verilmemis doktor gelip degistirdi.sora sancilar basladi ben biraz kivraniyordum ebe geldi sancin 80de hissetmiyo musun dedi aci var ama dayanilmicak ya da bagiracak kadar degildi aci esigin yuksek o zaman dedi agri artinca hemen agri kesici verelim bosuna cekme dedi 10dk sora cagirdim ve agri kesici verildi tabi yine sancilari hissediyordum ama rahatti arada ebe gelio kontrol ediyordu 6 7 cm olmus dedi sora doktor geldi suyumu patlatti once biraz fazla sonra yavas yavas akmaya basladi 5te doktor tekrar geldi ve acilman tamam cok iyi dedi biraz sonra alicam dedi dogumhaneye yine epidural verildi 5.bucukta hastabakici geldi ve tekerlekli sandalyede tipis tipis gittim esim arkamdan aglamis neyse catala ciktim sanci gelio ben epiduralden dolqyi pek hissetmiyorum doktor karnima bakiyo evet simdi derin nefes al nefesini tut ve ikinnnn bir iki uc ikiniyorum olmuyo bakti olcak gibi deil ebe bastirmaya basladi ebe bastirinca hic ikinamadim bagiriyomusum sadece doktorum birazcik kizdi bagirma ikin sacini goruyorum hadiii ben iiiiiiii yok olmuyo bakti yapamiyorum son ikinmaya calisirken vakumla cekti bebegi gozumu bi actim bebegim disardasaat 17.45 15 dakikada dogdu yani o temizlenirken seyrettim cok minikti bana benziyotemizleyip giydirip yanima verdiler optum sora goturduler benimle ugrasiyordu doktor plasentam cok buyuktu doktor sasirdi ☺dikislerim yapildi temizlendim 18.20de de ben ciktim esim.cicekle beni bekliyorduodaya geldim emziremiyorum cunku gogsumden kan gelio doktor emzirme yarin genel cerreh baksin dedi sagmaya calistik bise gelmedi mama verdik iki kez biraz sonre tekrar vericem bu gece boyle ins yarin duzelir. Allah herkese kolay dogum nasip etsin bizimki boyle oldu 3saatte dogurdum yani ki ben asla normal yapamam diyip doktoruma sezeryan yap demistim o da hayir cok uygun her sey sezeryan yapmam dedi ben de guvendim kendisine iyiki dinlemisim suan dikis agrim var biraz okadar rahatim herkese iyi geceler
Teyzem güya yardıma geldi ayy okuldan geldim 3.30da daha anca oturuyorum. Yorgunluktan öldm. Hatta bi iki olay oldu Teyzem yanımızdayken dedim anneme işte kimseden kimseye fyda yok diye. Gerci sen benim değerimide bilmiyorsun dedim.
Çünkü sürekli inşallah huyu sana çekmez diyordu. Sakaya vuruyodum hep 1 hafta önce patladim benim neyim var diye bi ağlama geldi... onun için hem Teyzeme hem anneme laf kondurdum ikiside birsey demedi. Ben yiprandim arada hem eve hem anneme bide bebege yetismeye çalışıyorum.
Normal dogumu bekliyorum canim. agrilarda bir artma yok malesefNe durumdasin canim? Var mi bi gelisme? Agrilardaa cogalma falan?
Bende bekleyenlerden kızlar. Benimde ayaklarım cok şişiyor. Bende hepsinden korkuyorum.allah yardim etsin meryem süresini okuyun bol bolSlmm kizlarrr
Halaa bekleyenlerdenimbugun de olmadii
Neyse evde temizlik var.benimki biraz gec kaldi da..
Off nolck kizlar bakalim normal mii sezeryan mii...
Aklimda deli sorular
Günün bitti mi canim ? Takvimin gözükmüyor? Doğum yaklastikca oluyor boyle seylerNormal dogumu bekliyorum canim. agrilarda bir artma yok malesefama bu sabah sol bosluk tarafima dogru bi batmayla uyandim umarim bunlar dogum yaklastigi icindir beklemekten sikildim artik kizimin saglikla dogdugunu gormek istiyorum insallah Rabbim nasip etsin
nisan olabilir de. olmayabilir de. benim kanamam olmuştu. nişan değilmiş meselaarzummm_26_72949 .!.:Canim benim ilk hamileliği olduğu için bilemiyorum.nisan nasil oluyor.dün benden açık kahve akıntı geldi cok az o nisan mi.bilgilendiren sevinirim
benım açılma ne kadar var onu da bilmiyorum. geçen hafta gittiğimde bebek daha inmemişti. senın en azından 3-4 cm varmış. en kötü ihtimalle suni sancı alsan açılma 7cm olabilir.
bir de bebek indiğinde nasıl bir his oluyor bilen var mı?
Ayyy.. ben 35 teyim ben bile daraldim. Bende sanci cook. Ama benimki normal degil. :))) bizde olmasin diye ugrasiyoruz. Sancin oldugunda net hisleri soyleyeyim: belin coook agriyor ve sirtin cok usuyor. Altta adet sancisi benzeri bi agri ve yine yogun bir sirt agrisi oluyor.en azindan bnmki oyleydi. Vaktin tamamsa oturmali kalkmali is yapabilirsin. Bi de bol bol yuru. Cok ise yariyor.bana yasak olanlari sana tavsiye ediyorum :)))) bi de uzanarak is yapmak.asagiya itiyor cocugu :)))) ayyy hadi gelsin saglikla kizin sonrada benimki gelsin saglikla insallah. Allahim en guzellerini nasip etsin yavrularimiza. :)))Normal dogumu bekliyorum canim. agrilarda bir artma yok malesefama bu sabah sol bosluk tarafima dogru bi batmayla uyandim umarim bunlar dogum yaklastigi icindir beklemekten sikildim artik kizimin saglikla dogdugunu gormek istiyorum insallah Rabbim nasip etsin
Doktorunu ara canim.muhtemelen nisan o. Tikac diyorlar sanirim ona.Canim benim ilk hamileliği olduğu için bilemiyorum.nisan nasil oluyor.dün benden açık kahve akıntı geldi cok az o nisan mi.bilgilendiren sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?