2014 Aralık Anneleri

Suni sanciya raziyim acilma olmasi icin ne yapayim yardim edin lutfen bu hafta dogum olmazsa esim izin alamiycak ve 3 haftaligina sehur disina cikacak bebegini goremiycek ben dogumdayken olmuycak o çok üzülüyorum ((
Kosssss... tempolu cok tempolu yuru. Dolaplari banyoyu sil temizle. Camasir yika comelerek. :))) ikin iste bol bol :)) benim annem 4 umuzude perde asarken dogurmus. Perde asmaya baslayinca doguma girmis :))))

Benim de bugün kontrolüm vardı. Nst'de sadece bi tane sancı çıktı 60larda. Onun dışında herhangi bir şey yok. Pazartesi günü bir daha kontrolüm var bakalım bir değişiklik olacak mı o güne kadar beklemedeyiz. Bir yandan bebeğime kavuşmak istiyorum bir yandan da korkuyorum ilk gebelik olduğu için. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Kosssss... tempolu cok tempolu yuru. Dolaplari banyoyu sil temizle. Camasir yika comelerek. :))) ikin iste bol bol :)) benim annem 4 umuzude perde asarken dogurmus. Perde asmaya baslayinca doguma girmis :))))
Annem geldi bana hic bi is yaptirmiyo zaten bebek asagidaymis adim atamiyorum ki sanci veriyo yatmakta istemiyorum ama ayakta duramiyorum fazla (

Amin insallah

Gun icinde baya yuruyorum disari cikamadigim zaman evde yuruyorum. Arada comelip kalkiyorum 10ar li set halinde :) bide uzanmayi deniyeyim amiinn canim insallah bekleyen herkesin en hayirli zamanda olsun insallah

Annem geldi bana hic bi is yaptirmiyo zaten bebek asagidaymis adim atamiyorum ki sanci veriyo yatmakta istemiyorum ama ayakta duramiyorum fazla (
Anneni alisverise gonder sen is yap. :))) ya da sen alisverise gir torbalari tasi o zaman.biliyorum o sanciyi zira 26 dan beri cekiyorum ben ama biraz zorlarsan olur. Kocacigin olsun yaninda.yasayabilecegin en guzel gunun.yaninda olsun beraber olun.dogur hadi bugun dogur.zorla biraz kendini. Hadi yapabilirsin. )) azcik guc ve sabir. Hadi ver hayirli haberini bize valla ben heyecan yaptim simdi. İnsallah hemencecik olur guzel fotolarini yollarsin bana. Ama herseyden once hayirlisini versin buyuk Allahim.

Gun icinde baya yuruyorum disari cikamadigim zaman evde yuruyorum. Arada comelip kalkiyorum 10ar li set halinde :) bide uzanmayi deniyeyim amiinn canim insallah bekleyen herkesin en hayirli zamanda olsun insallah
Ne cekiyoruz be.. kadin olmak ne zor sey. Once dogurma diye ugras sonra dogur diye ugras. Oyyy daglaaarrr.. :)))

Ne guzel konustun canim keske bugun olsa disarda fena yagmur var ama yinede birazdan cikip gidecem bi parka sanci gelene kadar yurume yerinde yuruycem sıkıştırsada durmuycam. Bnde kocami yanimda istiyorum ya

aynen

Ne cekiyoruz be.. kadin olmak ne zor sey. Once dogurma diye ugras sonra dogur diye ugras. Oyyy daglaaarrr.. :)))
ayyyy ayneennn.. yok 28i geçirelim yok 32 yi geçirelim yok 36 bitsin ciğerleri tam gelişsin 39u bitirdik hala yokk.. gebeliğin başında yapılan ölçümlerde doğum tarihi 13 aralık olarak belirlenmişti. hep o güne göre bekledim. şimdi hadi 16sına kadar bekliyorum bide 40tan sonra beklenecek olursa. nasıll geçecek bu günler. bidee 4 hafta önce ayrıldım izne artık karnım aşağıda zorlanıyorum diye. hemen doğuruverecekmişim gibi geliyoduu :))

Ne guzel konustun canim keske bugun olsa disarda fena yagmur var ama yinede birazdan cikip gidecem bi parka sanci gelene kadar yurume yerinde yuruycem sıkıştırsada durmuycam. Bnde kocami yanimda istiyorum ya
Parklarda dogurmayasin :)))) dikkat et.havada cok yagmurlu kayma

Zaten bnm korkum ya sancım olmazsa!! Suni sancı da işe yaramazsa ve sezeryan olmak zorunda kalırsam. Kontrolüm yarın. Ve 40. Hafta oluyor. Büyük ihtimalle haftaya suni sancı verecez dicek. Bn de sıkıntı olmazsa 42. Haftanın sonuna kadar beklemek istiyorum. Ne kadar doğru olur bilmiyorum....

canım hadı senıde allah kurtarsın ben kurtuldum cok sukur cok guzel bı duyguu darısı basına

Ah canım evet oyleymis kurtulmussun sen hemde cok guzel bi sekilde. Cok mutlu oldum senin yazdiklarini okuyunca. Bizde kurtuluruz biran once bir avazda insallah. Bebisine de rabbim uzun omuroer versin insallah sizinle birlikte

Bizim de bugün kontrolümüz vardi.. oğluşum 3.250 olmuş maşallah.. ama gelmeye hiç niyeti yok dedi dr. Hiç girmemiş kanala ayın 24ünde bakacak eğer hiç girmicek gibiyse sezaryen yaparız dedi.. not aldı hatta o güne..hiç açılmamış bişeyi suni sanciyla açmak çok zor dedi acı çekersin sadece dedi.. ammaa eğer azcık bi açılma aşağı inme olsun beklicek yılbaşına kadar... 41. Hafta oluyo o zamanda Allah hakkımızda hayırlısını versin çok zor böyle beklemek de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…