sezeryan yapmam diyen dr. kimmiş hangi şehirde? valla en iyisi bile en ufak bir sıkıntı görse sezeryan dıyıp duruyor .. sıkıldım şu sezeryana başvurmalarından. artık Dr.a gıderken korkuyorum.hayırlısıyla şu doğumu yapsak da kurtulsak artık ... uykularım kaçar oldu uyuyamaz oldum artıkArkadaslar bugun 17 45te normal dogumla kizim dogdu biraz minik 2880 gr dogdu. Normalde bugun kontrole gelmistim yarin suni sanci verip baslaticakti.40haftam dolmustu bugun doktor muayenede 4cm aciklik var yatiricam seni dedi hemen yatis islemleri yapildi ve 2bucukta odadaydim.damar yolu acildi lavman yapildi sora suni sanci verildi once hic bi degisiklik yoktu serum dogru verilmemis doktor gelip degistirdi.sora sancilar basladi ben biraz kivraniyordum ebe geldi sancin 80de hissetmiyo musun dedi aci var ama dayanilmicak ya da bagiracak kadar degildi aci esigin yuksek o zaman dedi agri artinca hemen agri kesici verelim bosuna cekme dedi 10dk sora cagirdim ve agri kesici verildi tabi yine sancilari hissediyordum ama rahatti arada ebe gelio kontrol ediyordu 6 7 cm olmus dedi sora doktor geldi suyumu patlatti once biraz fazla sonra yavas yavas akmaya basladi 5te doktor tekrar geldi ve acilman tamam cok iyi dedi biraz sonra alicam dedi dogumhaneye yine epidural verildi 5.bucukta hastabakici geldi ve tekerlekli sandalyede tipis tipis gittim esim arkamdan aglamis neyse catala ciktim sanci gelio ben epiduralden dolqyi pek hissetmiyorum doktor karnima bakiyo evet simdi derin nefes al nefesini tut ve ikinnnn bir iki uc ikiniyorum olmuyo bakti olcak gibi deil ebe bastirmaya basladi ebe bastirinca hic ikinamadim bagiriyomusum sadece doktorum birazcik kizdi bagirma ikin sacini goruyorum hadiii ben iiiiiiii yok olmuyo bakti yapamiyorum son ikinmaya calisirken vakumla cekti bebegi gozumu bi actim bebegim disardasaat 17.45 15 dakikada dogdu yani o temizlenirken seyrettim cok minikti bana benziyotemizleyip giydirip yanima verdiler optum sora goturduler benimle ugrasiyordu doktor plasentam cok buyuktu doktor sasirdi ☺dikislerim yapildi temizlendim 18.20de de ben ciktim esim.cicekle beni bekliyorduodaya geldim emziremiyorum cunku gogsumden kan gelio doktor emzirme yarin genel cerreh baksin dedi sagmaya calistik bise gelmedi mama verdik iki kez biraz sonre tekrar vericem bu gece boyle ins yarin duzelir. Allah herkese kolay dogum nasip etsin bizimki boyle oldu 3saatte dogurdum yani ki ben asla normal yapamam diyip doktoruma sezeryan yap demistim o da hayir cok uygun her sey sezeryan yapmam dedi ben de guvendim kendisine iyiki dinlemisim suan dikis agrim var biraz okadar rahatim herkese iyi geceler
Bende doktorun sezeryandan hic bahsetmemesinden sıkıldım bekliycez bekliycez diyo keske sezeryan dese sabredemiyorum artik bensezeryan yapmam diyen dr. kimmiş hangi şehirde? valla en iyisi bile en ufak bir sıkıntı görse sezeryan dıyıp duruyor .. sıkıldım şu sezeryana başvurmalarından. artık Dr.a gıderken korkuyorum.hayırlısıyla şu doğumu yapsak da kurtulsak artık ... uykularım kaçar oldu uyuyamaz oldum artık
Evet benim ayin 27 idi 20 sine gün vermişti ama bebek acele etti dün spinal sezeryan la kucağıma aldım 16 gün erken dogun a biraz minik oldu.bu arada hastanede dikkatimi çeken çoğu erken gelmiş bebekler.
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah darisi bize insallah tez zamanda :) kac haftalik oldu dogumunArkadaslar bugun 17 45te normal dogumla kizim dogdu biraz minik 2880 gr dogdu. Normalde bugun kontrole gelmistim yarin suni sanci verip baslaticakti.40haftam dolmustu bugun doktor muayenede 4cm aciklik var yatiricam seni dedi hemen yatis islemleri yapildi ve 2bucukta odadaydim.damar yolu acildi lavman yapildi sora suni sanci verildi once hic bi degisiklik yoktu serum dogru verilmemis doktor gelip degistirdi.sora sancilar basladi ben biraz kivraniyordum ebe geldi sancin 80de hissetmiyo musun dedi aci var ama dayanilmicak ya da bagiracak kadar degildi aci esigin yuksek o zaman dedi agri artinca hemen agri kesici verelim bosuna cekme dedi 10dk sora cagirdim ve agri kesici verildi tabi yine sancilari hissediyordum ama rahatti arada ebe gelio kontrol ediyordu 6 7 cm olmus dedi sora doktor geldi suyumu patlatti once biraz fazla sonra yavas yavas akmaya basladi 5te doktor tekrar geldi ve acilman tamam cok iyi dedi biraz sonra alicam dedi dogumhaneye yine epidural verildi 5.bucukta hastabakici geldi ve tekerlekli sandalyede tipis tipis gittim esim arkamdan aglamis neyse catala ciktim sanci gelio ben epiduralden dolqyi pek hissetmiyorum doktor karnima bakiyo evet simdi derin nefes al nefesini tut ve ikinnnn bir iki uc ikiniyorum olmuyo bakti olcak gibi deil ebe bastirmaya basladi ebe bastirinca hic ikinamadim bagiriyomusum sadece doktorum birazcik kizdi bagirma ikin sacini goruyorum hadiii ben iiiiiiii yok olmuyo bakti yapamiyorum son ikinmaya calisirken vakumla cekti bebegi gozumu bi actim bebegim disardasaat 17.45 15 dakikada dogdu yani o temizlenirken seyrettim cok minikti bana benziyotemizleyip giydirip yanima verdiler optum sora goturduler benimle ugrasiyordu doktor plasentam cok buyuktu doktor sasirdi ☺dikislerim yapildi temizlendim 18.20de de ben ciktim esim.cicekle beni bekliyorduodaya geldim emziremiyorum cunku gogsumden kan gelio doktor emzirme yarin genel cerreh baksin dedi sagmaya calistik bise gelmedi mama verdik iki kez biraz sonre tekrar vericem bu gece boyle ins yarin duzelir. Allah herkese kolay dogum nasip etsin bizimki boyle oldu 3saatte dogurdum yani ki ben asla normal yapamam diyip doktoruma sezeryan yap demistim o da hayir cok uygun her sey sezeryan yapmam dedi ben de guvendim kendisine iyiki dinlemisim suan dikis agrim var biraz okadar rahatim herkese iyi geceler
Bende doktorun sezeryandan hic bahsetmemesinden sıkıldım bekliycez bekliycez diyo keske sezeryan dese sabredemiyorum artik ben
Allah hayirlisini nasip etsin insallah kalan 1 gun icerisinde kendiliginden olur suni sanciya da gerek kalmaz sezeryana hic kalmaz insallah cok cektik coookk Allah yardimcimiz olsunda dogsunlar bi an onceyok sıkılma enınde sonunda kucağına alacaksın. ben de tam tersi ..bebek ters olur haftaya da böyle olursa sezeryana alalım. bebek düz olur sancın 41. haftaya sarkarsa suni sancıyla doğuralım. suni sancı normalde ben korkuyorum. ya işe yaramazsa. demiyorki sıkıntı olmazsa 42. haftaya kadar bekleyelim 42. hafta bitince de gelmezse suni sancı kullanarak doğuralım. gerildim artık yaaa ..
Bendede var canm. Hatta bütün vücudum şişiyo. Sabah uyandgmda yüzümde şiş oluyo.Kizlar ya 1 haftadir ayak bileklerim çok şiş. Neden öyle oldu acaba doktor bebek bayag aşağı inmiş dedi acaba ondan mi kaynaklaniyor. Sizde var mi böyle bir durum?
Oyyy... hayirli olsun.. bosveer sezaryen daha iyidirKızlar kontrole gittim geldim hiç sancim bitmez. ek 4 kg olmuş o yüzden günümde geçiyo sabah 8 de sezaryen oluyorum allah izin ederse dua edin bana ne olur..
Dualar seninle canim hayrli haberlerini bekliyoruz.Kızlar kontrole gittim geldim hiç sancim yok bebek 4 kg olmuş o yüzden günümde geçiyo sabah 8 de sezaryen oluyorum allah izin ederse dua edin bana ne olur..
MasaAllah bebisine insaAllah hayurlisiyla bebegini kucagina alirsinKızlar kontrole gittim geldim hiç sancim yok bebek 4 kg olmuş o yüzden günümde geçiyo sabah 8 de sezaryen oluyorum allah izin ederse dua edin bana ne olur..
bn de 24 kasımda aynı şeyleri yaşadım. herkes süslendi geldi , bn sadece hafif simli bir bluz ve pantolon giymek zorunda kaldım :)Of kızlar akşama yıldönümümüz için eşimle yemeğe gidicez. Elbiselerimin hiç biri olmuyoooo. Pantolon bluz gymek zorundaym. Güzelim mini elbiselerimle bakıştık sadece astım yerlerine geri.oturdum agladm sinirden.
Canım benim salı günü ikinci çatı muaynem yapılıcak. İlkinde normale musaitmi diye bakıldı. Doktorum haftaya catı muaynen var açılmana bakıcaz dedi. Buarada 40. Haftamdayim hala tık yok benim cimcimedekızlar Dr.larınız açılma olup olmadığını nasıl anlıyor? alttan muayene mi ediyor yoksa ultrasondan falan mı bakıyor? geçen hafta çatı muayenesi yapıldı. bu muayenede ne kadar açıldığı belli oluyor mu ve her hafta açıldı mı açılmadı mı diye bakılıyor mu? çok soru sordum galiba :)
Canım benim salı günü ikinci çatı muaynem yapılıcak. İlkinde normale musaitmi diye bakıldı. Doktorum haftaya catı muaynen var açılmana bakıcaz dedi. Buarada 40. Haftamdayim hala tık yok benim cimcimede
Allah sağlıkla kurtarsin ikinizi de inşallah.Kızlar kontrole gittim geldim hiç sancim yok bebek 4 kg olmuş o yüzden günümde geçiyo sabah 8 de sezaryen oluyorum allah izin ederse dua edin bana ne olur..
Hiç bahsetmedi canım beklicez dedi. Bakalm salı günü ne dicek. Ozaman kesinleşir heralde.sen de bendensin.. bnm de aynı .şimdi doğurmam gerekiyor ama sancı falan hiç yok.. zaten dr. 40. haftada olmayabilir geç döndüğünden dolayı dedi. gelmezse 41. haftada biz doğurturuz dedi.ama açıkçası beklemeden yanayım.suni sancıyla değil kendi sancımla doğurmak istiyorum. senin dr. suni sancıdan bahsetti mi? bahsettiyse ne zamana düşünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?