2014 Aralık Anneleri

sezeryan yapmam diyen dr. kimmiş hangi şehirde? valla en iyisi bile en ufak bir sıkıntı görse sezeryan dıyıp duruyor .. sıkıldım şu sezeryana başvurmalarından. artık Dr.a gıderken korkuyorum.hayırlısıyla şu doğumu yapsak da kurtulsak artık ... uykularım kaçar oldu uyuyamaz oldum artık

Bende doktorun sezeryandan hic bahsetmemesinden sıkıldım bekliycez bekliycez diyo keske sezeryan dese sabredemiyorum artik ben

@mevzun ve A ayvacik30 sizin için dua ettim. Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin. ayvacık senin doğum tarihine daha vardı sanki. erkene mi alıncak acaba böyle olunca?
Evet benim ayin 27 idi 20 sine gün vermişti ama bebek acele etti dün spinal sezeryan la kucağıma aldım 16 gün erken dogun a biraz minik oldu.bu arada hastanede dikkatimi çeken çoğu erken gelmiş bebekler.

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah darisi bize insallah tez zamanda :) kac haftalik oldu dogumun

Bende doktorun sezeryandan hic bahsetmemesinden sıkıldım bekliycez bekliycez diyo keske sezeryan dese sabredemiyorum artik ben

yok sıkılma enınde sonunda kucağına alacaksın. ben de tam tersi ..bebek ters olur haftaya da böyle olursa sezeryana alalım. bebek düz olur sancın 41. haftaya sarkarsa suni sancıyla doğuralım. suni sancı normalde ben korkuyorum. ya işe yaramazsa. demiyorki sıkıntı olmazsa 42. haftaya kadar bekleyelim 42. hafta bitince de gelmezse suni sancı kullanarak doğuralım. gerildim artık yaaa ..

Allah hayirlisini nasip etsin insallah kalan 1 gun icerisinde kendiliginden olur suni sanciya da gerek kalmaz sezeryana hic kalmaz insallah cok cektik coookk Allah yardimcimiz olsunda dogsunlar bi an once

Kizlar ya 1 haftadir ayak bileklerim çok şiş. Neden öyle oldu acaba doktor bebek bayag aşağı inmiş dedi acaba ondan mi kaynaklaniyor. Sizde var mi böyle bir durum?

Kizlar ya 1 haftadir ayak bileklerim çok şiş. Neden öyle oldu acaba doktor bebek bayag aşağı inmiş dedi acaba ondan mi kaynaklaniyor. Sizde var mi böyle bir durum?
Bendede var canm. Hatta bütün vücudum şişiyo. Sabah uyandgmda yüzümde şiş oluyo.

milletttt, herkes naptı acaba. çoğu doğurmuştur heralde, benim bebem dün 1 aylık oldu. annelik zor, eski rahat günler bitti ama çok tatlı bi velet ışıl ışıl bakınca her şeye değer diyo insan. herkesi öperim, Allah henüz doğurmayanlara hayırlı doğumlar benim gibi doğuranlaraysa kolaylıklar versin :)

Kızlar kontrole gittim geldim hiç sancim bitmez. ek 4 kg olmuş o yüzden günümde geçiyo sabah 8 de sezaryen oluyorum allah izin ederse dua edin bana ne olur..
Oyyy... hayirli olsun.. bosveer sezaryen daha iyidir ) obur turlu ikin dur hemoraidi derdi bitmez. Bi de alttan keserlerse e ne farki kaldi sezaryenden. Haydi hayirlisi ) zaten tosuncuk nadil dogurcan onuu :)))

kızlar Dr.larınız açılma olup olmadığını nasıl anlıyor? alttan muayene mi ediyor yoksa ultrasondan falan mı bakıyor?

Of kızlar akşama yıldönümümüz için eşimle yemeğe gidicez. Elbiselerimin hiç biri olmuyoooo. Pantolon bluz gymek zorundaym. Güzelim mini elbiselerimle bakıştık sadece astım yerlerine geri.oturdum agladm sinirden.

kızlar Dr.larınız açılma olup olmadığını nasıl anlıyor? alttan muayene mi ediyor yoksa ultrasondan falan mı bakıyor? geçen hafta çatı muayenesi yapıldı. bu muayenede ne kadar açıldığı belli oluyor mu ve her hafta açıldı mı açılmadı mı diye bakılıyor mu? çok soru sordum galiba :)

bn de 24 kasımda aynı şeyleri yaşadım. herkes süslendi geldi , bn sadece hafif simli bir bluz ve pantolon giymek zorunda kaldım :)

Canım benim salı günü ikinci çatı muaynem yapılıcak. İlkinde normale musaitmi diye bakıldı. Doktorum haftaya catı muaynen var açılmana bakıcaz dedi. Buarada 40. Haftamdayim hala tık yok benim cimcimede

Canım benim salı günü ikinci çatı muaynem yapılıcak. İlkinde normale musaitmi diye bakıldı. Doktorum haftaya catı muaynen var açılmana bakıcaz dedi. Buarada 40. Haftamdayim hala tık yok benim cimcimede

sen de bendensin.. bnm de aynı .şimdi doğurmam gerekiyor ama sancı falan hiç yok.. zaten dr. 40. haftada olmayabilir geç döndüğünden dolayı dedi. gelmezse 41. haftada biz doğurturuz dedi.ama açıkçası beklemeden yanayım.suni sancıyla değil kendi sancımla doğurmak istiyorum. senin dr. suni sancıdan bahsetti mi? bahsettiyse ne zamana düşünüyor?

Kızlar kontrole gittim geldim hiç sancim yok bebek 4 kg olmuş o yüzden günümde geçiyo sabah 8 de sezaryen oluyorum allah izin ederse dua edin bana ne olur..
Allah sağlıkla kurtarsin ikinizi de inşallah.

Bizim de günümüz belli oldu, pazartesi Sabah 10 da giriyoruz sezaryene. Rabbim yardım et.
Ne hissedecegimi bilmiyorum, elim ayağım a dolaştı. Telaş korku sevinç herşey birbirine girdi. Daha üç beş günümüz var diye tembel tembel yatıyoduk, hafta sonu evi hastane dönüşüne hazır hale getirmekle ugrasicaz.
Oyh nasıl bi duyguymus.

Hiç bahsetmedi canım beklicez dedi. Bakalm salı günü ne dicek. Ozaman kesinleşir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…