- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
canım dr 42 ye kadr beklerse helal olsun sana.kız ben de cok israr ediyorum ama ar5ik dönüp dolaşp bizim dr kalinca gene vardir bi hikmeti dedim bugun.en hayirlisi olsun hep dedgimz gibi.ama haftaya kesin bebegimleyim beenZaten bnm korkum ya sancım olmazsa!! Suni sancı da işe yaramazsa ve sezeryan olmak zorunda kalırsam. Kontrolüm yarın. Ve 40. Hafta oluyor. Büyük ihtimalle haftaya suni sancı verecez dicek. Bn de sıkıntı olmazsa 42. Haftanın sonuna kadar beklemek istiyorum. Ne kadar doğru olur bilmiyorum....
canım dr 42 ye kadr beklerse helal olsun sana.kız ben de cok israr ediyorum ama ar5ik dönüp dolaşp bizim dr kalinca gene vardir bi hikmeti dedim bugun.en hayirlisi olsun hep dedgimz gibi.ama haftaya kesin bebegimleyim beenAllah nasip ederse insallah.bakim srn bide üzüm napcaniz.normal cok istiyosunz sizde.insallah gnlunuzce oluuurrrr
Tuh ya sevinmistimkızlar benimde gelmişyi muaynede.ama okadar sonrasinda gelmedi.ama gelirse de nornal demisti dr
Olleeyy.. hayirli olsun. Dualarimiz seninle :))))Dualar seninle canim hayrli haberlerini bekliyoruz.
hakkinda hayirlisi olsun caniiiiiim. Allah kolaylık versin. içim bi tuhaf oldu :) aglayasim geldi. zaten bu ara sık ağlıyorum :) ruyamda doğum zamanki gelmiş. doktor bebek dönmemiş nasil olacak ki diyordu. biz erkek bekliyoruz, kiz bebekmis. kucagima aldim. çok güzeldiBizim dr da artik bebeginiz donmez buyuk ihtimal, sagligini riske atmayalim dedi. 40+3te, yani bu sabah 8de sezaryene girecegim, kizimiza bu sekilde kavusacagiz malesef. Hayirlisi buymus demek ki diyorum.
Sabah ameliyat oncesi son bi ultrasona alacak dondu mu diye ama donmedi bebisim, anlayabiliyorum.
Neyse ki artik yok dondu mu, yok suyu ne oldu vs dusunmeyecagimiz asamaya gecmek, istemedigim sekliyle de olsun su dogum hadisesinden gececek olmak biraz kafami rahatlatiyor.
Darisi kalanlarin basina, istedikleri sekliyle gelir umarim. :)
ben ilk çocuğumu 40 haftanin içinde kaybettim. kordonu dugunlenmis. kordonu boynuna dolanmamis, düğümlenmiş. ve iki metre civari bisey kordon dedigin. ulttasonda anlasilmasi imkansizmis. iki gün önce de kontrolüm vardi. hersey yolundaydi. bisey yasancaksa yasanir, engel olamazsin.Kizlar neden bu kadar normal diye diretiyosunuz doktorlara. 42. Haftayi beklemek riskli 40. Haftadan sonra bazi doktorlar hergun muayene çağırıyor. Heran hersey olabilir diye. Bizim akrabanin bebegi 40 i gecince kakasini yemis kac hafta kuvezde kaldi. Cigerleri zarae gormus. Doktorlariniza güvenin arkadaslar diretmeyin bu kadar Allah korusun böyle bi sey olsa saatlik risk bebegin hayati. Sizde hicbisey anlamazsiniz. Vijdan azabi cekersiniz ALlah korusun. Sezeryanda cok kötü bisey degil ki. Bazisi her iki dogu m uda yasayip sezeryani daha rahatti diyor. Doktorlariniza guvenin arkadaslar..
Hafif kan geliyo önce sonra kahverengimsi sümüksü akıntı geldi aradım hemen doktoru 3-4 gün geldi.. dün yine yaptı yine geliyo alıştım artık...Nasil bise geldi canim
Benden hic gelmemisti ilk defa aksam geldi simdide sanci var sanki adet sancisi gibi insallah dogum yakindir dua edin bana kizlarHafif kan geliyo önce sonra kahverengimsi sümüksü akıntı geldi aradım hemen doktoru 3-4 gün geldi.. dün yine yaptı yine geliyo alıştım artık...
Insallah bugun dogum olur aksam ki nisandir insallah dua et canimOlleeyy.. hayirli olsun. Dualarimiz seninle :))))
canım haklısın ama hicbi sorun yokken srzryan demeye başlamişti benim dr.güvende sarsiliyo oyuzden.Allah korusun bisi olursa ben diretmis olucam ama tek istegim herseyin bebek icin iyi ve normal olmasi.kendi nefsime uyup da kolayina kacmamak icin özellikle direniyorum.ama Allah en güzelini bilir.nasil olcaksa öyle olsun diyorumKizlar neden bu kadar normal diye diretiyosunuz doktorlara. 42. Haftayi beklemek riskli 40. Haftadan sonra bazi doktorlar hergun muayene çağırıyor. Heran hersey olabilir diye. Bizim akrabanin bebegi 40 i gecince kakasini yemis kac hafta kuvezde kaldi. Cigerleri zarae gormus. Doktorlariniza güvenin arkadaslar diretmeyin bu kadar Allah korusun böyle bi sey olsa saatlik risk bebegin hayati. Sizde hicbisey anlamazsiniz. Vijdan azabi cekersiniz ALlah korusun. Sezeryanda cok kötü bisey degil ki. Bazisi her iki dogu m uda yasayip sezeryani daha rahatti diyor. Doktorlariniza guvenin arkadaslar..
O' ndan başka güvencemiz yok zaten dogru söylüyosun canım.Allah en hayirlisini nasip etsin hepimizemesaj yarim kaldi : doktorlar sadece bir aracı, Allah istemedikce ellerinden bişey gelmez. kendi rahatini hastanın rahatina tercih eden doktorlar cokken; hersey normalken, hastaya bebeğin kalp atişi kötüleşti deyin, diyen doktorlar varken bence doğal olani hastanin özellikle istemesi lazim. normal doğumdan çok kolay gecen sezeryanler var. benim derdim zorluk kolaylık degil. Hayirlisi olmasi. Allah her isteyene hakkında hayirlisini versin. inşaAllah bana da hayirli saglikli kolay doğum nasip eder :) Ona güveniyorum. Ondan başka siginabilecegim her daim yaninda olan kimse yok
benımde bebegım 38. haftada 3300du nrmal gozukuyo ama bebek cok kılo alırsa ters donerse seezeryana yonlenıyoruz dedı devlet hastanesıydı ben daha gecmedım 38+4deyım ama ınsan tedırgın oluyo bakalım kac kg olduBiz de aynı durumdayız. Bebek 3300 gr ama artı eksi 300 gr olma ihtimali de var ki, 3500 veya üzerinde olursa da normal doğum risk taşır dedi doktorumuz. Normal doğum yapamazsın demiyorum, illa ki o bebek bi şekilde çıkar ama çatin çok dar yirtigin dikisin çok olur, bebeği de riske atmış oluruz, değerlendirin siz karar verin dedi.
biz güvendik doktorumuza, normal diye diretirsek , Allah korusun bi terslik olursa, pişmanlık yaşamak da var.
Bir de dikiş sayısı o kadar çok olacaksa vajinada olmamasını tercih ederim, enfeksiyona daha müsait bi bölge sonucta.
Bilemiyorum, ne kadar dusunursem o kadar kafam karışacak. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
canım benım yengemde oldu bılgı verıyım dedım bıldıgım kadarıyla belkı yardımcı olurum oda dogmak bılmeyen bebeklerdendı 41+3 de gıttı kontrole acılması vardı sunı sancı verdıler sanıyorum acılması nerdeyse dogum yapacak kadar olmustu 9cm kadar falan bızım bebek bı anda kakasını yapmıs yemeye kalkınca kalp atımları yavaslıyo hemen sezeryana aldılar o haftalarda sanıyorum dogdum sanıyolar hayata adapte oluyo mınıkler yapıyo ıstedıgını:)kızlar desenize herkeste doktora bi güvensizlik var.ben bugun krndi drum disinda 2.dr gttm.ama o da čk suratsiz cikti.zaten son hafta gelmisin doguma girmem dedi bi güzelde.ay sanki bedavaya bakiyo mübarek.neyse eşimde sinirlendi kendi dr umuza gidiyoz dedisaolsun cok ii, ama sez.yaomasin istiyrum.40.haftam bitiyo bugun, p.tesi kontrol sali yatiş ve suni sanci planlamasi yaptik.suyu kilosu ii olursa 2 gun daha ancak bekleriz dedi.bebek kakasini yapabilir,kordin dolanabilir artik zamanin doldu dedi.bu kaka yapma olayı nedir, dr bakamaz mi ona bilen var mi.bide dr degistirme isini düsünuyosaniz sakin son ana bırakmayin, ben artık pes dedim bugun.Allah hepimize en hayirlisini versin
Dr 41. Haftaya kadar bekleriz sancının olmazsa biz doğururuz dedi. Bn kendi sancımla doğurmak istiyorum. Korkuyorum açıkcası suni sancıyla ya doğmazsa diye.. :-(canım dr 42 ye kadr beklerse helal olsun sana.kız ben de cok israr ediyorum ama ar5ik dönüp dolaşp bizim dr kalinca gene vardir bi hikmeti dedim bugun.en hayirlisi olsun hep dedgimz gibi.ama haftaya kesin bebegimleyim beenAllah nasip ederse insallah.bakim srn bide üzüm napcaniz.normal cok istiyosunz sizde.insallah gnlunuzce oluuurrrr
Bnmki gelmek istemiyor galiba. Önceden ters olduğundan dr sancın olmazsa biz doğururuz dedi.İnş 41. Haftaya kadar kendi sancım gelir kurtulurum.Tesekkurler. Senin de az kalmis, tez zamanda kavusursunuz umarim. :)
Bn de aynı senin gibiyim. 41. Haftaya kadar bekleyecek. Ama içim rahat etmiyor. Başka dr. a bakmak zorundayım. Son andaki gelişmeleri bilemiyoruz ki. Bnm bebek tersti sezeryan dedi bn gitmedim 1 hafta dönünce de yeni döndüğünden hemen gelmeyebilir dedi 41. Haftaya kadar bekleriz. Olmazsa biz doğururuz dedi. Suniden korkuyorum ya açılma olmazsa sezeryan olursam..kızlar desenize herkeste doktora bi güvensizlik var.ben bugun krndi drum disinda 2.dr gttm.ama o da čk suratsiz cikti.zaten son hafta gelmisin doguma girmem dedi bi güzelde.ay sanki bedavaya bakiyo mübarek.neyse eşimde sinirlendi kendi dr umuza gidiyoz dedisaolsun cok ii, ama sez.yaomasin istiyrum.40.haftam bitiyo bugun, p.tesi kontrol sali yatiş ve suni sanci planlamasi yaptik.suyu kilosu ii olursa 2 gun daha ancak bekleriz dedi.bebek kakasini yapabilir,kordin dolanabilir artik zamanin doldu dedi.bu kaka yapma olayı nedir, dr bakamaz mi ona bilen var mi.bide dr degistirme isini düsünuyosaniz sakin son ana bırakmayin, ben artık pes dedim bugun.Allah hepimize en hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?