2014 Aralık Anneleri

canım dr 42 ye kadr beklerse helal olsun sana.kız ben de cok israr ediyorum ama ar5ik dönüp dolaşp bizim dr kalinca gene vardir bi hikmeti dedim bugun.en hayirlisi olsun hep dedgimz gibi.ama haftaya kesin bebegimleyim been Allah nasip ederse insallah.bakim srn bide üzüm napcaniz.normal cok istiyosunz sizde.insallah gnlunuzce oluuurrrr

Kizlar neden bu kadar normal diye diretiyosunuz doktorlara. 42. Haftayi beklemek riskli 40. Haftadan sonra bazi doktorlar hergun muayene çağırıyor. Heran hersey olabilir diye. Bizim akrabanin bebegi 40 i gecince kakasini yemis kac hafta kuvezde kaldi. Cigerleri zarae gormus. Doktorlariniza güvenin arkadaslar diretmeyin bu kadar Allah korusun böyle bi sey olsa saatlik risk bebegin hayati. Sizde hicbisey anlamazsiniz. Vijdan azabi cekersiniz ALlah korusun. Sezeryanda cok kötü bisey degil ki. Bazisi her iki dogu m uda yasayip sezeryani daha rahatti diyor. Doktorlariniza guvenin arkadaslar..

hakkinda hayirlisi olsun caniiiiiim. Allah kolaylık versin. içim bi tuhaf oldu :) aglayasim geldi. zaten bu ara sık ağlıyorum :) ruyamda doğum zamanki gelmiş. doktor bebek dönmemiş nasil olacak ki diyordu. biz erkek bekliyoruz, kiz bebekmis. kucagima aldim. çok güzeldi

Son düzenleme:
ben ilk çocuğumu 40 haftanin içinde kaybettim. kordonu dugunlenmis. kordonu boynuna dolanmamis, düğümlenmiş. ve iki metre civari bisey kordon dedigin. ulttasonda anlasilmasi imkansizmis. iki gün önce de kontrolüm vardi. hersey yolundaydi. bisey yasancaksa yasanir, engel olamazsin.

mesaj yarim kaldi : doktorlar sadece bir aracı, Allah istemedikce ellerinden bişey gelmez. kendi rahatini hastanın rahatina tercih eden doktorlar cokken; hersey normalken, hastaya bebeğin kalp atişi kötüleşti deyin, diyen doktorlar varken bence doğal olani hastanin özellikle istemesi lazim. normal doğumdan çok kolay gecen sezeryanler var. benim derdim zorluk kolaylık degil. Hayirlisi olmasi. Allah her isteyene hakkında hayirlisini versin. inşaAllah bana da hayirli saglikli kolay doğum nasip eder :) Ona güveniyorum. Ondan başka siginabilecegim her daim yaninda olan kimse yok

Hafif kan geliyo önce sonra kahverengimsi sümüksü akıntı geldi aradım hemen doktoru 3-4 gün geldi.. dün yine yaptı yine geliyo alıştım artık...
Benden hic gelmemisti ilk defa aksam geldi simdide sanci var sanki adet sancisi gibi insallah dogum yakindir dua edin bana kizlar

kızlar herkese hayirli geceleeer, Allah bebişlerimizle tatli tatli uykular versin.yeni doganlara biraz zor ama, size de dayanma gücü versin
canım haklısın ama hicbi sorun yokken srzryan demeye başlamişti benim dr.güvende sarsiliyo oyuzden.Allah korusun bisi olursa ben diretmis olucam ama tek istegim herseyin bebek icin iyi ve normal olmasi.kendi nefsime uyup da kolayina kacmamak icin özellikle direniyorum.ama Allah en güzelini bilir.nasil olcaksa öyle olsun diyorum saol yine tavsiyelerin icin

haha gece paylastigimi sandigim mesaji sabah paylasmis oldum hayirli sabahlar diyip durumu kurtaram bari

O' ndan başka güvencemiz yok zaten dogru söylüyosun canım.Allah en hayirlisini nasip etsin hepimize ay ben cok aciktim bu arada, napicam kahvaltiya bilemedimherkese iyi haftasonlari olsun

Günaydın kızlarr. Gece lavabo molalarından sonra yeni uyanabildim.yüzüm dudaklarım botokslu gibi şişmiş. Hatta diş etlerim bile şişmiş. Sizede oluyomu. Diş etlerim mahvoldu benimya.dişlerimden ayrıldı kanıyo hep. Doktorada gıttım normal dedı hiçbişey yapmadı

benımde bebegım 38. haftada 3300du nrmal gozukuyo ama bebek cok kılo alırsa ters donerse seezeryana yonlenıyoruz dedı devlet hastanesıydı ben daha gecmedım 38+4deyım ama ınsan tedırgın oluyo bakalım kac kg oldu

canım benım yengemde oldu bılgı verıyım dedım bıldıgım kadarıyla belkı yardımcı olurum oda dogmak bılmeyen bebeklerdendı 41+3 de gıttı kontrole acılması vardı sunı sancı verdıler sanıyorum acılması nerdeyse dogum yapacak kadar olmustu 9cm kadar falan bızım bebek bı anda kakasını yapmıs yemeye kalkınca kalp atımları yavaslıyo hemen sezeryana aldılar o haftalarda sanıyorum dogdum sanıyolar hayata adapte oluyo mınıkler yapıyo ıstedıgını:)

Dr 41. Haftaya kadar bekleriz sancının olmazsa biz doğururuz dedi. Bn kendi sancımla doğurmak istiyorum. Korkuyorum açıkcası suni sancıyla ya doğmazsa diye.. :-(

Bn de aynı senin gibiyim. 41. Haftaya kadar bekleyecek. Ama içim rahat etmiyor. Başka dr. a bakmak zorundayım. Son andaki gelişmeleri bilemiyoruz ki. Bnm bebek tersti sezeryan dedi bn gitmedim 1 hafta dönünce de yeni döndüğünden hemen gelmeyebilir dedi 41. Haftaya kadar bekleriz. Olmazsa biz doğururuz dedi. Suniden korkuyorum ya açılma olmazsa sezeryan olursam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…