canım mantardır benim hamileliğimin başından beri var ve günlük pedden olduğunu bile bile kullanmaya devam ediyorum alışkanlıktan dolayı sirkeyle yıka canım her lavabodan sonra geçer önce yıka kurula sonra sirkele suyla karışık yapma faydası olmuyorKızlarya oramda iki gundur acayıp bir kaşıntı var. Eşim yanlışlıkla kokulu gunluk ped almış üç gündür kullandm. Şimdi açayip kaşınıyo. İki gundurde kullanmıyorum. Napsam geçer bu kaşıntı. Birde süt beyazı kremsi akıntım oluyo çok sık
canım mantardır benim hamileliğimin başından beri var ve günlük pedden olduğunu bile bile kullanmaya devam ediyorum alışkanlıktan dolayı sirkeyle yıka canım her lavabodan sonra geçer önce yıka kurula sonra sirkele suyla karışık yapma faydası olmuyor[/QUOTE
Çok akıntım var dıye doktorum ara ara fitil vermışti kullandm düzenlı. dogumda dikişlerde sorun cıkartır dıye. Ama iyi temizlememe ragmen aynayla bakıyorum orama afedersiniz bembeyaz akıntı heryeri. Çamaşır degistrmkten bıktım.napıcam onuda bilmiyrm. Doktorda fitilden başka bişey vermiyo hiçte azaltmadı akıntıyı. Oramın içi bembeyaz oluyo resmen
Çok akıntım var diye doktorum ara ara fitil vermışti kullandm düzenlı. dogumda dikişlerde sorun cıkartır dıye. Ama iyi temizlememe ragmen aynayla bakıyorum orama afedersiniz bembeyaz akıntı heryeri. Çamaşır degistrmkten bıktım.napıcam onuda bilmiyrm. Doktorda fitilden başka bişey vermiyo hiçte azaltmadı akıntıyı. Oramın içi bembeyaz oluyo resmencanım mantardır benim hamileliğimin başından beri var ve günlük pedden olduğunu bile bile kullanmaya devam ediyorum alışkanlıktan dolayı sirkeyle yıka canım her lavabodan sonra geçer önce yıka kurula sonra sirkele suyla karışık yapma faydası olmuyor
Ne durumdadin? Var mi bisi? Yaa drunu arayip sezaryen istesene. İnan kocanin olmasi daha onemli.Insallah bugun dogum olur aksam ki nisandir insallah dua et canim
Allahim saglik versin. :)) cok mutlu olun hep.. insan bunlarin varligini duyunca su yasananlardan sonra Allahin varligina daha cok inaniyor. :))) inanmayani anlamiyor. Hersey coook gusel olsuuunnn. Saglikla mutlulukla huzurla dertsiz tasasiz yillariniz olsun.Slm kizlarr nasilsiniz baya oldu girmedimmm.bebesim kuvezden cikti4. 5 gundur birlikteyiz cok guzel bir duyguuu harikaaa ama uykusuz her gece ama mukemmel kokulari cok guzel bebek kokusunu unutmusuZZZ INSANI RAHATLATIYORDD
Aynen devam sabah yine geldi hafif pembe bisey bakalm pazartesine kadar bekliycem olmazsa mecbur sezeryan istiycem bencede kocamn olmasi daha onemli ben zaten motive olupta dogum gerceklestiremem aklim hep onda olurNe durumdadin? Var mi bisi? Yaa drunu arayip sezaryen istesene. İnan kocanin olmasi daha onemli.))
Ehhe.. bebecik insin oralara sancin baslasin bak neler olur. :))) kocana coook saydirirsin icinden :))) hic uzulme ne guzelde dogurursun.ama cikinca yaninda olsun.. :)))Aynen devam sabah yine geldi hafif pembe bisey bakalm pazartesine kadar bekliycem olmazsa mecbur sezeryan istiycem bencede kocamn olmasi daha onemli ben zaten motive olupta dogum gerceklestiremem aklim hep onda olur
:)) aynen canim saydirabilirim belli olmazEhhe.. bebecik insin oralara sancin baslasin bak neler olur. :))) kocana coook saydirirsin icinden :))) hic uzulme ne guzelde dogurursun.ama cikinca yaninda olsun.. :)))
Yalniz bu kan nisan mi ypksa muayeneden mi oldu hala anlamis degilim o yuzden nötrum bunu nasl anlayabilirz acabaEhhe.. bebecik insin oralara sancin baslasin bak neler olur. :))) kocana coook saydirirsin icinden :))) hic uzulme ne guzelde dogurursun.ama cikinca yaninda olsun.. :)))
Hastaneye gidip nst ye baglanirsan anlarsin.sanci durumun soyler. Yakinlardaki herhangi bi hastanede de baglayabilirler bi 15 dakikaYalniz bu kan nisan mi ypksa muayeneden mi oldu hala anlamis degilim o yuzden nötrum bunu nasl anlayabilirz acaba
Karismak vecaklina karistirmak istemem ama suni sanci yerine sezaryen olsun.bikac kisiye sor bi suni alan.Bizimde bugun kontrolumuz vardi sukur kizimiz iyi hatta keyfi fazla yerinde herhalde acilmam yokmus asagida inmemis. Sali gunu gunumuz doluyor cuma yada ctesiye kadar bekliycez. Sonra suni olmazsa sezeryan hakkimizda hayirlisi diyorum..
Bosuna bekliyorum aslinda o nisan olsa simdiye dogurmustum bosverHastaneye gidip nst ye baglanirsan anlarsin.sanci durumun soyler. Yakinlardaki herhangi bi hastanede de baglayabilirler bi 15 dakika))
Evet suni isi karisik biraz. Yakin arkadaslarimdan biri 5saat suni sanci alip 10dakikada dogurdu biri tum gun suni sanci alip sezeryana girdi. Kisiden kisiye degisiyo insallah kendi gelir diyorum.. sezeryandan da korkuyorumKarismak vecaklina karistirmak istemem ama suni sanci yerine sezaryen olsun.bikac kisiye sor bi suni alan.)
Aynı durumdayız stres oldum. Başka dr a gitcem pazartesi. Bilgili bir dr.muş. Bakalım ne dicek. Bnm dr da salı gel dedi.ona göre karar verelim dedi. Bebeğin kanala girmesi için bizim yapacağımız bir şey yok mu bu konuda bilgisi ol an yok mu?Bizimde bugun kontrolumuz vardi sukur kizimiz iyi hatta keyfi fazla yerinde herhalde acilmam yokmus asagida inmemis. Sali gunu gunumuz doluyor cuma yada ctesiye kadar bekliycez. Sonra suni olmazsa sezeryan hakkimizda hayirlisi diyorum..
Canim benim Allah yavruna da sana da hayirli uzun omur versin insallah baska aci yasatmasin Rabbim.İyi aksamlar hanimlar. 2014 aralik annelerini hamileliğimin basindan bu yana neredeyse hergun okudum.Sizinle sevindim,üzüldüm,dua ettim,öğrendim...Ancak bu güne kadar yazmaya cesaret edemedim. Anne olmayi istediğim bir yil içerisinde 2dusuk yasadim ve son olarak oğluma Selim.ime hamile kaldim.
Dusuklerim o kadar canimi yakmisti ki daha önce yazdigim forumlari okuyup okuyup aglardim(bu sefer de aynisini yaşamaktan korktum ve sessizce takip ettim.Evet ogluma 4 Aralik Perşembe gunu kavustum.Şuan yan yana yatiyoruz ve ben mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.Allah evlatlarimizin acisini göstermesin.
Aynı durumdayız bugün 40. Haftadayım. Haftaya en geç cumartesi yatış yaparsın dedi. Pazartesi başka dr.LÃ konuşcam. Hakkımıza hayırlısı..canım dr 42 ye kadr beklerse helal olsun sana.kız ben de cok israr ediyorum ama ar5ik dönüp dolaşp bizim dr kalinca gene vardir bi hikmeti dedim bugun.en hayirlisi olsun hep dedgimz gibi.ama haftaya kesin bebegimleyim beenAllah nasip ederse insallah.bakim srn bide üzüm napcaniz.normal cok istiyosunz sizde.insallah gnlunuzce oluuurrrr
Ben ilk doğumumda suni aldım hiç de korkulacak bişey değil bana göre lütfen bu hassas günlerde bu şekilde konuşup kimseyi sezeryan olma yönünde etkilemeyin herkesin hakkında hayırlısı için dua edelimKarismak vecaklina karistirmak istemem ama suni sanci yerine sezaryen olsun.bikac kisiye sor bi suni alan.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?