2014 Aralık Anneleri

canım mantardır benim hamileliğimin başından beri var ve günlük pedden olduğunu bile bile kullanmaya devam ediyorum alışkanlıktan dolayı sirkeyle yıka canım her lavabodan sonra geçer önce yıka kurula sonra sirkele suyla karışık yapma faydası olmuyor

Çok akıntım var diye doktorum ara ara fitil vermışti kullandm düzenlı. dogumda dikişlerde sorun cıkartır dıye. Ama iyi temizlememe ragmen aynayla bakıyorum orama afedersiniz bembeyaz akıntı heryeri. Çamaşır degistrmkten bıktım.napıcam onuda bilmiyrm. Doktorda fitilden başka bişey vermiyo hiçte azaltmadı akıntıyı. Oramın içi bembeyaz oluyo resmen

Slm kizlarr nasilsiniz baya oldu girmedimmm.bebesim kuvezden cikti4. 5 gundur birlikteyiz cok guzel bir duyguuu harikaaa ama uykusuz her gece ama mukemmel kokulari cok guzel bebek kokusunu unutmusuZZZ INSANI RAHATLATIYORDD
Allahim saglik versin. :)) cok mutlu olun hep.. insan bunlarin varligini duyunca su yasananlardan sonra Allahin varligina daha cok inaniyor. :))) inanmayani anlamiyor. Hersey coook gusel olsuuunnn. Saglikla mutlulukla huzurla dertsiz tasasiz yillariniz olsun. ))

Ne durumdadin? Var mi bisi? Yaa drunu arayip sezaryen istesene. İnan kocanin olmasi daha onemli. ))
Aynen devam sabah yine geldi hafif pembe bisey bakalm pazartesine kadar bekliycem olmazsa mecbur sezeryan istiycem bencede kocamn olmasi daha onemli ben zaten motive olupta dogum gerceklestiremem aklim hep onda olur

Aynen devam sabah yine geldi hafif pembe bisey bakalm pazartesine kadar bekliycem olmazsa mecbur sezeryan istiycem bencede kocamn olmasi daha onemli ben zaten motive olupta dogum gerceklestiremem aklim hep onda olur
Ehhe.. bebecik insin oralara sancin baslasin bak neler olur. :))) kocana coook saydirirsin icinden :))) hic uzulme ne guzelde dogurursun.ama cikinca yaninda olsun.. :)))

Ehhe.. bebecik insin oralara sancin baslasin bak neler olur. :))) kocana coook saydirirsin icinden :))) hic uzulme ne guzelde dogurursun.ama cikinca yaninda olsun.. :)))
Yalniz bu kan nisan mi ypksa muayeneden mi oldu hala anlamis degilim o yuzden nötrum bunu nasl anlayabilirz acaba

Bizimde bugun kontrolumuz vardi sukur kizimiz iyi hatta keyfi fazla yerinde herhalde acilmam yokmus asagida inmemis. Sali gunu gunumuz doluyor cuma yada ctesiye kadar bekliycez. Sonra suni olmazsa sezeryan hakkimizda hayirlisi diyorum..

Bizimde bugun kontrolumuz vardi sukur kizimiz iyi hatta keyfi fazla yerinde herhalde acilmam yokmus asagida inmemis. Sali gunu gunumuz doluyor cuma yada ctesiye kadar bekliycez. Sonra suni olmazsa sezeryan hakkimizda hayirlisi diyorum..
Karismak vecaklina karistirmak istemem ama suni sanci yerine sezaryen olsun.bikac kisiye sor bi suni alan. )

Karismak vecaklina karistirmak istemem ama suni sanci yerine sezaryen olsun.bikac kisiye sor bi suni alan. )
Evet suni isi karisik biraz. Yakin arkadaslarimdan biri 5saat suni sanci alip 10dakikada dogurdu biri tum gun suni sanci alip sezeryana girdi. Kisiden kisiye degisiyo insallah kendi gelir diyorum.. sezeryandan da korkuyorum

Bugün hastaneye gittim 40. Haftaya geçtik.dr en fazla haftaya 41. Haftaya kadar bekleriz yoksa suni sancı yaparız dedi. Bebek hala kanala girmemiş. Bebeğimin hali rahat galiba :-/

İyi aksamlar hanimlar. 2014 aralik annelerini hamileliğimin basindan bu yana neredeyse hergun okudum.Sizinle sevindim,üzüldüm,dua ettim,öğrendim...Ancak bu güne kadar yazmaya cesaret edemedim. Anne olmayi istediğim bir yil içerisinde 2dusuk yasadim ve son olarak oğluma Selim.ime hamile kaldim.
Dusuklerim o kadar canimi yakmisti ki daha önce yazdigim forumlari okuyup okuyup aglardim(bu sefer de aynisini yaşamaktan korktum ve sessizce takip ettim.Evet ogluma 4 Aralik Perşembe gunu kavustum.Şuan yan yana yatiyoruz ve ben mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.Allah evlatlarimizin acisini göstermesin.

Aynı durumdayız stres oldum. Başka dr a gitcem pazartesi. Bilgili bir dr.muş. Bakalım ne dicek. Bnm dr da salı gel dedi.ona göre karar verelim dedi. Bebeğin kanala girmesi için bizim yapacağımız bir şey yok mu bu konuda bilgisi ol an yok mu?

Canim benim Allah yavruna da sana da hayirli uzun omur versin insallah baska aci yasatmasin Rabbim.

Aynı durumdayız bugün 40. Haftadayım. Haftaya en geç cumartesi yatış yaparsın dedi. Pazartesi başka dr.LÃ konuşcam. Hakkımıza hayırlısı..

Ben ilk doğumumda suni aldım hiç de korkulacak bişey değil bana göre lütfen bu hassas günlerde bu şekilde konuşup kimseyi sezeryan olma yönünde etkilemeyin herkesin hakkında hayırlısı için dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…