Korkumuz da ondan. Bebek henüz Kanala inmemiş. Ya suni sancı işe yaramaz da sezeryan olursam.Ben ilk doğumumda suni aldım hiç de korkulacak bişey değil bana göre lütfen bu hassas günlerde bu şekilde konuşup kimseyi sezeryan olma yönünde etkilemeyin herkesin hakkında hayırlısı için dua edelim
Rabbim oglunla sağlıklı uzun ömürler versin size. Hiç bir türlü acısını göstermesin, güzel günlerini göstersin. :)İyi aksamlar hanimlar. 2014 aralik annelerini hamileliğimin basindan bu yana neredeyse hergun okudum.Sizinle sevindim,üzüldüm,dua ettim,öğrendim...Ancak bu güne kadar yazmaya cesaret edemedim. Anne olmayi istediğim bir yil içerisinde 2dusuk yasadim ve son olarak oğluma Selim.ime hamile kaldim.
Dusuklerim o kadar canimi yakmisti ki daha önce yazdigim forumlari okuyup okuyup aglardim(bu sefer de aynisini yaşamaktan korktum ve sessizce takip ettim.Evet ogluma 4 Aralik Perşembe gunu kavustum.Şuan yan yana yatiyoruz ve ben mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.Allah evlatlarimizin acisini göstermesin.
Canım aynı pamuksu bir şey geliyordu fitil bende kaç kez kullandım tekrar ediyordu sirkeyi burda kızlardan duydum uyguladımmm sonuç süper tavsiye ederimÇok akıntım var diye doktorum ara ara fitil vermışti kullandm düzenlı. dogumda dikişlerde sorun cıkartır dıye. Ama iyi temizlememe ragmen aynayla bakıyorum orama afedersiniz bembeyaz akıntı heryeri. Çamaşır degistrmkten bıktım.napıcam onuda bilmiyrm. Doktorda fitilden başka bişey vermiyo hiçte azaltmadı akıntıyı. Oramın içi bembeyaz oluyo resmen
Aynen bizde sali gidicez.benim gecen hafta suyunda azalma var demisti bende baska doktora gittim oda baska baska seyler soyledi aklim karisti pisman oldum gittigime. Bizimkide inmemis asagi bende kabizlik vardi doktor inmesine engel olur dedi surup vardi.Aynı durumdayız stres oldum. Başka dr a gitcem pazartesi. Bilgili bir dr.muş. Bakalım ne dicek. Bnm dr da salı gel dedi.ona göre karar verelim dedi. Bebeğin kanala girmesi için bizim yapacağımız bir şey yok mu bu konuda bilgisi ol an yok mu?
Canım lavabodan cıkmadan sirkeylemi yıkıyoruz. Yoksa azcık pamukla falanmı sürüyoruz.Canım aynı pamuksu bir şey geliyordu fitil bende kaç kez kullandım tekrar ediyordu sirkeyi burda kızlardan duydum uyguladımmm sonuç süper tavsiye ederim
benim de bir suni sancıyla, bir normal sancıyla olan iki doğum tecrübem var. . suni olan daha hızlı ve kolaydı diye düşünüyorum. araları daha sıktı sancıların belki ama sonuçta daha cabuk oldu. neye dayanarak sezeryan tavsiye ediyorsunuz?Karismak vecaklina karistirmak istemem ama suni sanci yerine sezaryen olsun.bikac kisiye sor bi suni alan.)
bende var kaşıntı problemi ve merak ediyorum bu sorunun cevabını. heralde suyla yıkayıp kurulayıp, sonra sirke döküp kurulıcaz. sirkeli su diye bahsetmişti bi arkadaş da ama demekki böyle daha etkiliCanım lavabodan cıkmadan sirkeylemi yıkıyoruz. Yoksa azcık pamukla falanmı sürüyoruz.
maşaAllah oğluna da sana da. ismi de çok güzelmiş. umarım adı gibi halim, selim hayırlı bi evlat olur :)))))İyi aksamlar hanimlar. 2014 aralik annelerini hamileliğimin basindan bu yana neredeyse hergun okudum.Sizinle sevindim,üzüldüm,dua ettim,öğrendim...Ancak bu güne kadar yazmaya cesaret edemedim. Anne olmayi istediğim bir yil içerisinde 2dusuk yasadim ve son olarak oğluma Selim.ime hamile kaldim.
Dusuklerim o kadar canimi yakmisti ki daha önce yazdigim forumlari okuyup okuyup aglardim(bu sefer de aynisini yaşamaktan korktum ve sessizce takip ettim.Evet ogluma 4 Aralik Perşembe gunu kavustum.Şuan yan yana yatiyoruz ve ben mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.Allah evlatlarimizin acisini göstermesin.
Canim benim sat a gore 16aralik bebege gore 13aralik olarak belirlenmisti dogum tarihi. Doktor cuma yada ctesi dedi. Bende daha fazla beklemek istemem bebegin kakasini yemesini riski falan dusunmek istemiyorum. Insallah normal bi sekilde olur dogumumferyal, aysegül ve karadeniz arkadaslarim. çok geçmiş değil gününüzden. zaten bu tahmini doğum suresi 40. hafta. iki hafta önce 38 de veya 2 hafta sonra 42 de olabiliyor diye biliyorum. ama siz ilk muayenelerinizi ne zaman oldunuz? kacinci haftada? ve ilk gittiğinizde doktor kaç haftalık gorundugunu söyledi. bunlari hatırlamaya calisin. ultrason kagitlariniz duruyorsa oradan bilgi almaya calisin. geç döllenme de olabilir. eğer varsa, onu dikkate almasini sağlayin doktorunuzun. benim hep geç dollenme oluyor mesela. ilk gittiğimde bebegin büyüklüğüne gore 19 martti hamilelik baslangic tarihim.ama SAT a göre bakildiginda 14 mart. simdi.14 mart üzerinden hesaplaniyor. ama ben biliyorum 40 haftam bu ayin 24 unde dolacak. başında da doktoruma soylemistim. 5 gün farketmez, bebek acigi kapatir demişti. boyle son günleri strese sokuyor boyle durumlar bazen
bebeğe göre hesaplanmış senin ne güzel. daha zaman var gibi duruyor bu durumda ama hayırlısı. . amin inşaAllahCanim benim sat a gore 16aralik bebege gore 13aralik olarak belirlenmisti dogum tarihi. Doktor cuma yada ctesi dedi. Bende daha fazla beklemek istemem bebegin kakasini yemesini riski falan dusunmek istemiyorum. Insallah normal bi sekilde olur dogumum
Aynı şekilde benim de ilki suni hiç ağrısız gittim 1 buçuk saat falan ağrı Çekerek doğurdum, bunda da çabuk oldu ama belki taze olduğundan ağrıyı daha çok hissettim sanki suni sancıya göre ilkini unuttum herhalde ama kesinlikle dayanılmayacak gibi değildi hatta bunda bi ara açılma yavaş ilerliyor gibi geldi bana suni verin dedim gerek yok dediler:) bi de kesiden korkmayın arkadaşlar bugün 17 günlük kızım hiç birşey kalmadı ilk günden her işimi kendim yaptım öyle yok üstüne oturamadım yok bilmem ne kulaklarınızı tıkayın dua edinbenim de bir suni sancıyla, bir normal sancıyla olan iki doğum tecrübem var. . suni olan daha hızlı ve kolaydı diye düşünüyorum. araları daha sıktı sancıların belki ama sonuçta daha cabuk oldu. neye dayanarak sezeryan tavsiye ediyorsunuz?
Izmir buca tinaztepe hastanesi ayşali yilmaz tavsiye ediyorumsezeryan yapmam diyen dr. kimmiş hangi şehirde? valla en iyisi bile en ufak bir sıkıntı görse sezeryan dıyıp duruyor .. sıkıldım şu sezeryana başvurmalarından. artık Dr.a gıderken korkuyorum.hayırlısıyla şu doğumu yapsak da kurtulsak artık ... uykularım kaçar oldu uyuyamaz oldum artık
Tesekkur ederim darisi size ins en iyi sekilde 40.haftamdi 40+lara giricektim artikHayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah darisi bize insallah tez zamanda :) kac haftalik oldu dogumun
Amin insallah darisi tum dogum yapacaklaraMaşallah hayırlısıyla bebegini buyutursun insallah. darısı basımaaa
Allah razi olsun .evet haklisin inanmayani anlamak zor geliyor hemde cok zorrr bir mucizeee yaaa herseylerii Allahim herkezin evlatlarini saglikla kucaklattirsin.Rabbime meanet olsunlar.hayirli olsunlarrAllahim saglik versin. :)) cok mutlu olun hep.. insan bunlarin varligini duyunca su yasananlardan sonra Allahin varligina daha cok inaniyor. :))) inanmayani anlamiyor. Hersey coook gusel olsuuunnn. Saglikla mutlulukla huzurla dertsiz tasasiz yillariniz olsun.))
Canım önce normal temizliğini yap iyice kurula sirkeyle yıka dışını azcık kurula öyle kalsın ben faydasını gördüm ucuz bi elma sirkesi alıp lavaboya koydum aklıma geldikçe yıkıyorum çok faydalı oldu ben üstüme otıramıyordum aşırı yanma vardı şükür iyiyimCanım lavabodan cıkmadkurula keylemi yıkıyoruz. Yoksa azcık pamukla falanmı sürüyoruz.
anladım canım, illaki zarar veriyodur bebeğe.srnin yengende masallah 42 de ancak dogurmuşcanım benım yengemde oldu bılgı verıyım dedım bıldıgım kadarıyla belkı yardımcı olurum oda dogmak bılmeyen bebeklerdendı 41+3 de gıttı kontrole acılması vardı sunı sancı verdıler sanıyorum acılması nerdeyse dogum yapacak kadar olmustu 9cm kadar falan bızım bebek bı anda kakasını yapmıs yemeye kalkınca kalp atımları yavaslıyo hemen sezeryana aldılar o haftalarda sanıyorum dogdum sanıyolar hayata adapte oluyo mınıkler yapıyo ıstedıgını:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?