2014 Aralık Anneleri

Dr 41. Haftaya kadar bekleriz sancının olmazsa biz doğururuz dedi. Bn kendi sancımla doğurmak istiyorum. Korkuyorum açıkcası suni sancıyla ya doğmazsa diye.. :-(
canim sende hic acilma varmi.bende yaklasik 1 1.5cm var.eger hic acilman yoksa sanci pek işe yaramiyo dedi dr.ama yarayanlar da vardir illaki

canim başka dr mevzusu valla ben 2 taneye gttm benimki disinda, son ay olunca kimse tinlamadi.yine en iyisi kendi drum.insallah sen istedigin gibi baska bi dr bulursun.bende senn gibi çok evhamliydim.nolcak sancim gelmesse acilmassa sezryana bahane bulurlarsa vs vs..ama dünden veri bi degisiğim yani endişe etmeyi biraktim.yada düsünmeyi, hersey olucagina caricak bi sekilde.sen de rahatlat kendini.nasil olmasini istiyosan o sekilde hayal et en azindan

Slm kizlarr nasilsiniz baya oldu girmedimmm.bebesim kuvezden cikti4. 5 gundur birlikteyiz cok guzel bir duyguuu harikaaa ama uykusuz her gece ama mukemmel kokulari cok guzel bebek kokusunu unutmusuZZZ INSANI RAHATLATIYORDD
ben de ćoook merak ediyorum kokusunu.Allahim nasip ederse insallah az kaldiiii

Benim etrafimda suuni sanci ile cik aci ceken insanlar olmu. Ama herkesin tarzi ve aci esigi farklidir. Ben duyduklarindan tecrubeliyim siz yasadiklarinizdan. Yojsa hic bir bilfim yok ))

Allah hayirli ömürler nasip etsin bacım.bizede nasip etsin insallah yanyana yatmayi.Rabbimin sevdigi kullarindanmisin ne mutlu sana

Evet suni isi karisik biraz. Yakin arkadaslarimdan biri 5saat suni sanci alip 10dakikada do. rdu biri tum gun suni sanci alip sezeryana girdi. Kisiden kisiye degisiyo insallah kendi gelir diyorum.. sezeryandan da korkuyorum
Ne desem yalan acikcasi. Ama suni adi ustunde suni. Bilemiyorum ki. Aslinda biliyorum ama bu gyzel gunlerimizde kotu seyler konusmak istemitorum . Ama acik olarak sotleyebilecegim bu bebisler bi sekilde dogacak. Oyle ya da boyle. Alttan kesik atarlarsa da agri oluyor usten sezaryende de. Hepsinin acisi var. En iyisini drlar biliyor sonucta. Elbet bi sekilde bizim icin dogrusunu isterler dayatmanin geregi yok. Sezaryende olsa eninde sobunda iyilesmeyecek mi/ allah evlatlarimiza saglikla kavustursun yeter. Ben her turlusune varim. Bu arada ben elimde olsa normal istiyorum ama benin ku 37. Haftada alinacak. O yuzden dusunmuyorum o mu bu mu diye :)))) sansliyim sonucta ))

ben dün gittigimde dra satı yine sordu.10 mart dedim.ama bebegin gelisimi 3 4 mart la uyumluymuş.bu durumda ben bebegin gelisimine bakarsam 42. haftada oluyorum.ve sattanda emin degilim açıkçası en basindan beri.canim sen ne güzel eminsin herseyinden ya

canim cok güzel özetlemisin valla saolasin.atletle durmaktan bahsetmisin ama anlamadim,ben hep kalin kalin şeyler kordum önü açılanlardan.cok mu sıcak basicak acaba, o kadarina gerek yok mudur ki

aynen canim.oluruna bırak demi çok düsününce insan kisa devre yapiyo yaa.Allaha cokca dua edip, bekleyelim insallah.elimizden gelen bu iyi düsünmeliyiz arkadaslar.bende cok bunaltiyorum bazen kendimi.ama psikoloji çook öbemli.rahatlayalim birazzz

canim kuru kayisi yeeee.bendede vardi.hemen gecirdi.çok şükür.

ay kizlaar, sayfalarin artmasina sebep oldum baya kusura bakmayin.ama telden girdigim icin toplu cevap yazma riskine giremiyorum, silinip gidiyo bazen sonra dön basaherkese hayirli geceler.dua edelim birbisrimizr bolcaa.bende ediyorum.Rabbim kolay dogumlar nasip eysin, uykusuz gecelere sabirlar versin

Arkadaşlar iyi geceler. . Saat 1den nberi karnimda bi sancı var. Ama öyle bes dk da bir fln degil ara ara gelsede bayaa uzun sürüyo.nisan su flnda gelmedi.bebegimde sali günü olan kontrolde daha yukaridaydi. Indi mi inmedi mi nasil anlasilir mi onuda bilmiyorum. Cahilim sanirim ama bu sancida korkutuyo beni.esimide uyutmuyorum walla öyle bekliyorum.acaba gaz sancisi fln mi gecen bi arkadas öyle yazmıştı buraya :/

Pazartesi bir arkadaşın önerdiği dr.a gidecem. Bnm dr a kendisi salı gel dedi.ama çarşamba giderim bn. Söylediği günü yapabilirsem uzatmaya çalışcm. Bir de benimki tersti döneli 2 Haftaya yakın oldu. Ondan demişti geçen hafta hemen gelmeyebilir.

bu gideceğim dr.u ben uzun zamandan beri arıyorum ama yeni buldum. iyi bir Dr.muş. fikir alış verişi şeklinde gideceğim. bnm dr. beklemek hiç istemiyor sıkıntım olur diyor.bakalım diğer dr. ne dicek. doğurmasa bile benı yönlendırmesı bıle büyük bir şey.gün doğmadan neler doğar.doğumu hızlandıormak için yapılması gereken bır kac sey varmış.onları soracam . böyle boş boş haydi yavrum gir kanala demekle olmuyor. daha önce tersti düz olsun diye bir kaç seyler yaptım onlar mı işe yaradı bilmiyorum ama en azından elimden geleni yaptım. hakkımıza hayırlısı..

canim sende hic acilma varmi.bende yaklasik 1 1.5cm var.eger hic acilman yoksa sanci pek işe yaramiyo dedi dr.ama yarayanlar da vardir illaki
alttan bakmadı ama 3cm var dedi ama kanala girmemiş. sancıyla girenler de oluyormuş. ayın 27sine kadar bekleyeyim en azından hem de eşimin doğum günü :)

suni sancı aldığınızda bebek kanala girmiş miydi?

bnm de aklıma bu geldi. Dr.a acaba haftası yanlış mı dedim. geçmiştekilerle uyumlu dedi. ama en önemlisi en baştaki hamile kaldığım zaman . ona bakmak gerekiyor tekrardan. son haftam gibi hissetmiyorum . bacak arası ağrılarım dışında hiçbir ağrım yok. bu doğum sancıları bir anda mı geliyor ? suniden sonra gelecek gerçek sancı için, daha erken suni sancı olmak zoruma gidiyor. sanırım bizim en başta ayrıntılı bilgi almaya ve Dr.a güvenmeye ihtiyacımız var. pazartesi diğer dr.un yönlendırmesi belki kafamı şekillendirir. hakkımıza hayırlısı..

canım bizede söyle dr ne derse benimki bol yürüyüs, hatta tepe bayir merdiven çık dedi.çömel kalk, bide gögüs ucuna krem yazdi,masaj icin şu lansinh varya.ama almadim ben elimizden geleni yaptigimizi bilmek sanirim en güzeli

kızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusura bakmayın. dualarınız için Allah razı olsun. doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlara hayırlı olsun. bugün ancak biraz kendimize geldik biz. dün hastaneden çıktık. normal sezeryandan biraz daha fazla kan kaybımız olsa da herşey yolunda gitti. rahmim alınmak zorunda kalmadı. kızım da çok iyi. dr en son muayenede 2650 gr demişti 3210 gr doğdu. tek derdimiz biraz fazla memeciyiz ve doğal olarak altımızı fazla pisletiyoruz. göğüslerim baya kötü oldu yine de vermeye çalışıyorum mememi. gayet güzel emiyo şükür. bana gelince gaz problemimiz baya bi uzun sürdü. hatta buyüzden hastaneden çıkamayacaktık nerdeyse. anca kendime geliyorum. birde alerjik rinit var ben de faranjit gibi bişey. öksürmeden geçmiyo. öksüremediğim içinde mahvediyo beni dua edin. diğer tecrübelerimi daha ayrıntılı bi şekilde vakit bulunca yazacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…