2014 Aralık Anneleri

aysegulcum sonradan çok değişiyor bebegin büyüklüğü. ama ilk gittiğimiz siralarda, kese yeni oluşurken belli oluyor. adetle uyumlu değil diye değiştirmişlerdi bundan önceki doktorlarim son adet tarihini. feryal 3 cm aciklik çok iyi benim bildiğim. suni sanci verince de acilir. bebekte sıkntı yoksa doktorun izin verdiği ölçüde beklersin zaten. belki kendi sancin gelir. ben suni sanci aldigimda bebek kanala girmiş miydi bilmiyorum.

eltimde sezeryan sonrasi hasta olmuştu. oksurdukce cani aciyordu. Allah şifa versin canim. kizinin emmesi çok güzel, nazar degmesin. inşaAllah yara olmazsin. rahmin alinmamis, çok sevindim. kilosu da gayet normalmis bebeğinin. koşaca nazar degemsin. Allah yardimcin olsun

canim cok güzel özetlemisin valla saolasin.atletle durmaktan bahsetmisin ama anlamadim,ben hep kalin kalin şeyler kordum önü açılanlardan.cok mu sıcak basicak acaba, o kadarina gerek yok mudur ki
canim cok güzel özetlemisin valla saolasin.atletle durmaktan bahsetmisin ama anlamadim,ben hep kalin kalin şeyler kordum önü açılanlardan.cok mu sıcak basicak acaba, o kadarina gerek yok mudur ki
Ben de kalin koymustum hatt ne alaka polar falan koymustum ama emzirirken boncuk boncuk terliyo insan canim.

Rahminin alinmamasina sevindim canim :) şükür yolunda gitmiş her sey :)

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün çok sevindim bebeğinle sana bir ömür mutluluklar dilerim:)

Slm kızlar sürekli takip ediyorum ama hazırlıkları hızlandırdığımız için yazamıyorum uzun zamandır.Doğum yapan anneler Rabbim bebişlerini analı babalı büyütsün, uzun ömürlü sağlıklı olsunlar inşallah bizim gibi gününü bekleyen annelerde sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. Bu arada dün doktora gittik, doktor verdiği 22 aralık tarihini öne çekmek zorunda kaldı bebek iyice aşağıya indiği için rahim ağzına atılan dikişe basınç yapmaya başlamış veee çarşamba günü sabah 10'da sezeryana giriyorum,heyecan dorukta ne olur bana da dua edin kızlar. Şimdiden Allah razı olsun.

Gunaydin kizlarrr
Ben de hala dogurmadimm...son randevyda aciklik yoktu.ne zamn olur ki?????

Lansinohu ben de kullanıyorum. Göğüs ucu çatlaklarını iyi geliyormuş. İnternet aldım. Turuncukasa mı neydi. Dışarıya göre en uygun. Bana sadece 30-40 dk yürü dedi dr. Yarın gideyim anlatırım ne olup olmayacağını.. Hakkımıza hayırlısı

Benim doktorum normalci su zamana kadar hic sezeryan konusu bile acilmamisti epidural konusundada belki cok kolay dogurucaksin kendini sartlama dedi hep. Gunum dolduktan sonra artik normal diye israr etmem onemli olan bebegim. Her gun stresle ne kadar hareket ediyo diye dusunmektense. Sukur 40 haftaya kadar geldik. Sezeryanin en kotu yani bebegin erken alinmasi artik oylr biseyde soz konusu degil. Bundan sonra hayirlisi diyorum

canim 3cm çok iyiymiş ya maşallah.inanki benim dr 3 cm görseydi beni yatrmisti direk
Bakmadan söylediği için pek sevinemiyorum. İnternet te okumuştum duş alma, cinsellik, papatya ve
canim 3cm çok iyiymiş ya maşallah.inanki benim dr 3 cm görseydi beni yatrmisti direk
Bakmadan söylediği için pek inanamıyorum. evet bn bi kaç haftadır kullanıyorum Lansinohu.meme ucu çatlakları için. İntten sipariş verdim. İntten araştırdım ne kadar doğru bilmem ama doğumu hızlandırmanın 7 yolu
1. Sex yapın
2. Meme uçlarına masaj yapın
3.
Bakmadan söylediği için pek inanamıyorum.Lansinohu intten aldım kullanıyorum. Açılmasına olması için intten gördüm.
Sex yapın
Meme ucuna masaj yapın
Duş alın
Masaj yaptırın
Papatya ve böğürtlen yaprağı çayı için
Yürüyün
Ne kadar doğru bilmem ama denemekten zarar gelmez

Merhaba kızlar
Doğum yapan herkesi tebrik ederim, mevzun Çok büyük geçmiş olsun iyi haberlerine sevindim , rakunn sana da önerilerin için teşekkürler, @MrsAlone seni ve anneni tebrik ederim nasıl Beril in durumu?
Darısı biz bekleyenlere inşallah
Allah herkese kolay doğum nasip etsin

Kızlar bir temzlik yaptım belim fena agrıdı. Eşimdende bi sürü fırça yedim süpürge açtım dıye. Akşama dogruda kıl tüy olaylarına gırıcem bıktım valla ya. Agda falan yapamıyorum canm çok acıyo. Yapıcaz artık bişeyler.

kızlaaar doguruyorum galibaaa sabahtan beri baya sancim vardi 15dk bir.10 da kan geldi baya koyu ve çok.bide şmdi.evdeyim sanci geldikçe hizli hizli yüruyom.vebek hareketli oyuzden daha hastaneye gtmedim.dr aradim git hastaneye dedi ama evde daha rahat çekiyorum sanciyi diye bide biraz daha artsin sikligi ozaman gidiyim diyorum.okuyan varsa bi ayetel kursi fatiha Allah rizasi icin.tatli telaş var.Rabbim yardim etsin

Gözün aydin canim. İnşallah kolay güzel bir doğumun olur. Dua eder okurum senin için inşallah. Bende yarin sabah sezeryan olcam madem sanci cekiyosun sende bana yarin için dua et cesur ol inşallah kolayca alirsin minigini kucagina

aysegül Allah yardimcin olsun,dualarimiz seninle. ple senin de canim

Ayy gozun aydin canimm darisi bizim basimiza insallah dualarimiz seninle hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…