eltimde sezeryan sonrasi hasta olmuştu. oksurdukce cani aciyordu. Allah şifa versin canim. kizinin emmesi çok güzel, nazar degmesin. inşaAllah yara olmazsin. rahmin alinmamis, çok sevindim. kilosu da gayet normalmis bebeğinin. koşaca nazar degemsin. Allah yardimcin olsunkızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusura bakmayın. dualarınız için Allah razı olsun. doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlara hayırlı olsun. bugün ancak biraz kendimize geldik biz. dün hastaneden çıktık. normal sezeryandan biraz daha fazla kan kaybımız olsa da herşey yolunda gitti. rahmim alınmak zorunda kalmadı. kızım da çok iyi. dr en son muayenede 2650 gr demişti 3210 gr doğdu. tek derdimiz biraz fazla memeciyiz ve doğal olarak altımızı fazla pisletiyoruz. göğüslerim baya kötü oldu yine de vermeye çalışıyorum mememi. gayet güzel emiyo şükür. bana gelince gaz problemimiz baya bi uzun sürdü. hatta buyüzden hastaneden çıkamayacaktık nerdeyse. anca kendime geliyorum. birde alerjik rinit var ben de faranjit gibi bişey. öksürmeden geçmiyo. öksüremediğim içinde mahvediyo beni dua edin. diğer tecrübelerimi daha ayrıntılı bi şekilde vakit bulunca yazacağım inş.
canim cok güzel özetlemisin valla saolasin.atletle durmaktan bahsetmisin ama anlamadim,ben hep kalin kalin şeyler kordum önü açılanlardan.cok mu sıcak basicak acaba, o kadarina gerek yok mudur ki
Ben de kalin koymustum hatt ne alaka polar falan koymustum ama emzirirken boncuk boncuk terliyo insan canim.canim cok güzel özetlemisin valla saolasin.atletle durmaktan bahsetmisin ama anlamadim,ben hep kalin kalin şeyler kordum önü açılanlardan.cok mu sıcak basicak acaba, o kadarina gerek yok mudur ki
Rahminin alinmamasina sevindim canim :) şükür yolunda gitmiş her sey :)kızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusura bakmayın. dualarınız için Allah razı olsun. doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlara hayırlı olsun. bugün ancak biraz kendimize geldik biz. dün hastaneden çıktık. normal sezeryandan biraz daha fazla kan kaybımız olsa da herşey yolunda gitti. rahmim alınmak zorunda kalmadı. kızım da çok iyi. dr en son muayenede 2650 gr demişti 3210 gr doğdu. tek derdimiz biraz fazla memeciyiz ve doğal olarak altımızı fazla pisletiyoruz. göğüslerim baya kötü oldu yine de vermeye çalışıyorum mememi. gayet güzel emiyo şükür. bana gelince gaz problemimiz baya bi uzun sürdü. hatta buyüzden hastaneden çıkamayacaktık nerdeyse. anca kendime geliyorum. birde alerjik rinit var ben de faranjit gibi bişey. öksürmeden geçmiyo. öksüremediğim içinde mahvediyo beni dua edin. diğer tecrübelerimi daha ayrıntılı bi şekilde vakit bulunca yazacağım inş.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün çok sevindim bebeğinle sana bir ömür mutluluklar dilerim:)kızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusura bakmayın. dualarınız için Allah razı olsun. doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlara hayırlı olsun. bugün ancak biraz kendimize geldik biz. dün hastaneden çıktık. normal sezeryandan biraz daha fazla kan kaybımız olsa da herşey yolunda gitti. rahmim alınmak zorunda kalmadı. kızım da çok iyi. dr en son muayenede 2650 gr demişti 3210 gr doğdu. tek derdimiz biraz fazla memeciyiz ve doğal olarak altımızı fazla pisletiyoruz. göğüslerim baya kötü oldu yine de vermeye çalışıyorum mememi. gayet güzel emiyo şükür. bana gelince gaz problemimiz baya bi uzun sürdü. hatta buyüzden hastaneden çıkamayacaktık nerdeyse. anca kendime geliyorum. birde alerjik rinit var ben de faranjit gibi bişey. öksürmeden geçmiyo. öksüremediğim içinde mahvediyo beni dua edin. diğer tecrübelerimi daha ayrıntılı bi şekilde vakit bulunca yazacağım inş.
Amin insallahTesekkur ederim darisi size ins en iyi sekilde 40.haftamdi 40+lara giricektim artik
Insallah canim ya nolur dua edin banaYoook.nisan geldikten sonra 4-5 gune varan bekleme suresi varmis.nette yaxiyor . Su gelibcr vakit kalmiyor.))
Lansinohu ben de kullanıyorum. Göğüs ucu çatlaklarını iyi geliyormuş. İnternet aldım. Turuncukasa mı neydi. Dışarıya göre en uygun. Bana sadece 30-40 dk yürü dedi dr. Yarın gideyim anlatırım ne olup olmayacağını.. Hakkımıza hayırlısıcanım bizede söyle dr ne dersebenimki bol yürüyüs, hatta tepe bayir merdiven çık dedi.çömel kalk, bide gögüs ucuna krem yazdi,masaj icin şu lansinh varya.ama almadim ben elimizden geleni yaptigimizi bilmek sanirim en güzeli
Benim doktorum normalci su zamana kadar hic sezeryan konusu bile acilmamisti epidural konusundada belki cok kolay dogurucaksin kendini sartlama dedi hep. Gunum dolduktan sonra artik normal diye israr etmem onemli olan bebegim. Her gun stresle ne kadar hareket ediyo diye dusunmektense. Sukur 40 haftaya kadar geldik. Sezeryanin en kotu yani bebegin erken alinmasi artik oylr biseyde soz konusu degil. Bundan sonra hayirlisi diyorumNe desem yalan acikcasi. Ama suni adi ustunde suni. Bilemiyorum ki. Aslinda biliyorum ama bu gyzel gunlerimizde kotu seyler konusmak istemitorum . Ama acik olarak sotleyebilecegim bu bebisler bi sekilde dogacak. Oyle ya da boyle. Alttan kesik atarlarsa da agri oluyor usten sezaryende de. Hepsinin acisi var. En iyisini drlar biliyor sonucta. Elbet bi sekilde bizim icin dogrusunu isterler dayatmanin geregi yok. Sezaryende olsa eninde sobunda iyilesmeyecek mi/ allah evlatlarimiza saglikla kavustursun yeter. Ben her turlusune varim. Bu arada ben elimde olsa normal istiyorum ama benin ku 37. Haftada alinacak. O yuzden dusunmuyorum o mu bu mu diye :)))) sansliyim sonucta))
Bakmadan söylediği için pek sevinemiyorum. İnternet te okumuştum duş alma, cinsellik, papatya vecanim 3cm çok iyiymiş ya maşallah.inanki benim dr 3 cm görseydi beni yatrmisti direk
Bakmadan söylediği için pek inanamıyorum. evet bn bi kaç haftadır kullanıyorum Lansinohu.meme ucu çatlakları için. İntten sipariş verdim. İntten araştırdım ne kadar doğru bilmem ama doğumu hızlandırmanın 7 yolucanim 3cm çok iyiymiş ya maşallah.inanki benim dr 3 cm görseydi beni yatrmisti direk
Bakmadan söylediği için pek inanamıyorum.Lansinohu intten aldım kullanıyorum. Açılmasına olması için intten gördüm.canim 3cm çok iyiymiş ya maşallah.inanki benim dr 3 cm görseydi beni yatrmisti direk
Gözün aydin canim. İnşallah kolay güzel bir doğumun olur. Dua eder okurum senin için inşallah. Bende yarin sabah sezeryan olcam madem sanci cekiyosun sende bana yarin için dua et cesur ol inşallah kolayca alirsin minigini kucaginakızlaaar doguruyorum galibaaasabahtan beri baya sancim vardi 15dk bir.10 da kan geldi baya koyu ve çok.bide şmdi.evdeyim sanci geldikçe hizli hizli yüruyom.vebek hareketli oyuzden daha hastaneye gtmedim.dr aradim git hastaneye dedi ama evde daha rahat çekiyorum sanciyi diye bide biraz daha artsin sikligi ozaman gidiyim diyorum.okuyan varsa bi ayetel kursi fatiha Allah rizasi icin.tatli telaş var.Rabbim yardim etsin
Ayy gozun aydin canimm darisi bizim basimiza insallah dualarimiz seninle hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah yavrunukızlaaar doguruyorum galibaaasabahtan beri baya sancim vardi 15dk bir.10 da kan geldi baya koyu ve çok.bide şmdi.evdeyim sanci geldikçe hizli hizli yüruyom.vebek hareketli oyuzden daha hastaneye gtmedim.dr aradim git hastaneye dedi ama evde daha rahat çekiyorum sanciyi diye bide biraz daha artsin sikligi ozaman gidiyim diyorum.okuyan varsa bi ayetel kursi fatiha Allah rizasi icin.tatli telaş var.Rabbim yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?