2014 Aralık Anneleri

Evet canim dogum oncesi istiyolar dogumda gormeleri gerekiyomus bende sadece kan tahlili verdim bide ekg verdim

Canim sancin gelince suyunda geldimi yoksa hastanede mi patlattilar

Canim gozun aydin.boyle koly dogumlari duydukca icim rahatliyor.doktorumda 4gun izne cikio.dua edinde o gelince dogsun oglusum.cok heycanliyim .allah hepimize yardim etsin.seninde bol bol sutun olsun

ayyy arkadasım masallah sana ya cok sevındım cokda heycanlandımmm darısı bıze ıns normal dogum yaparz bzde

normal doğum bekleyen baya varmisiz ya. insan 40 hafta olmadan doganlari görünce heyecanlaniyo ama doğunca kolay mi sanki :) mevzun Allah şifa versin. butun dogum yapanlarin bebeklerine huzur uyku sut olsun bolca :)

Mrb arkadaşlar ben yazmasam da devamlı okuyorum burayı ve doğum yapan arkadaşları okudukça çok seviniyorum.ben de 39 hafta bir günlüğüm.ama ne bir sancı ne de açılma var üzülüyorum.doktor karmaşasını ben de yaşıyorum. tabiki önce hayırlısı ama normal doğum olsun istiyorum.gerçi bazen normal doğum yapmış ama aşağıdan yirmi otuz tane dikişi olanlar var keşke sezeryan olsaydim diyorlar.bu yüzden herşeyin hayırlısını diliyorum.çatı dar bebek büyükse oluyor galiba.bide acaba doktorlar bazen hemen kesi yapıyor yada kontrolsüz ıkınınca mı oluyor bilmiyorum. Öyle olucaksa sezeryan olsun diyorum.doğum olmayinca bin bir türlü şey geciyor aklımdan.nerden doğum yapacağım bile net değil kafamda.bu aralar bide kadınlar kulübündeki doğum öykülerini okuyorum.evde sancıyı çekenler daha rahat doğum yapmış.şanslıysak eğer hastaneye gittiğimizde açılmamız çok olur.yada suni sancı verdiklerinde çok beklemeden çabuk olur inşallah açılmamız.ıkınma teknikleri nefes tekniklerini okuyorum bide faydasi olsun diye.yürüyüs çok yapamadim buyüzden mi acilma olmadı ben de acaba?sizler yürüş yaptınız mı? Ben zorluyorum bu aralar yürüyüş için kendimi.merdiven cikmak da iyimis galiba.bide çömelip kalkmak.hurma yiyorum bide.ne kadar çok şey yazmışım ya kusura bakmayin devamli okuyorum yazilarinizi hepinize dua ediyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.herkes kolay doğum yapsın inşallah.

bende 39+6 yım canım ama ne açılma ne sancı var. yine de normal doğum bekliyorum. yürüyemedim diye üzülme ben her gün yürüdüm yürüyorum ama 1 cm bile yok açılmam. ne olacak merakla bekliyorum. sezeryandan korkuyorum ameliyat sonuçta ama bebeğim ve benim için hangisi iyi olacaksa o olsun diyorum, Rabbim herkes için herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..son hafta hiç geçmemişti bu hafta nasıl geçecek bilmiyorm Rabbim tez zamanda doğurmayı sağlıkla kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah.

Hamileligin her acidan benimle ayni gidiyo bende ayni durumdayim kafamda cok karisik hem bi an once kavusmak istiyorum hemde kendi zamani gelince gelsin diyorum iki gun once de bi kanama oldu nisan diye sevinmistim ama hala ne sanci ne bi belirti yok Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin ama sanirim ben son ana kadar bekliycem ve sezeryan olmuycam gibi yinede belli olmaz esimde bi an once sezeryan olsun diyo bilmiyorum bu gunleri atlatsaydik hayirlisiyla stres olunca da gecikme oluyomus ondan belkide gelmiyo

Kızlar heyoo yaşasın.:) doktordan geldim şimdi, 3-4 cm açılmam varmış, doktor 2 gün içinde doğum olur dedi. Hastaneye yatırabilirim şu an ama sancıların 5 dk inince gelsen daha iyi olur senin için dedi. İnanamıyorum hala. Suni sancı mı, sezeryan mı diye çok korkuyordum. Normal doğum bekleyenler inşallah sizlerin de istediğiniz gibi olur. Sabredin, herşeyin en doğru zamanını ve hayırlısını Rabbim biliyor. Açılmaya vesile olduğunu düşündüğüm şeyler ise, geçen hafta ilk kez yapılan çatı muayenesi ve pazar günü canıma yetti artık deyip küçük çaplı ev temiZliğine girişmem oldu. Artık her an tetikte bekliycem, sevinç, heyecan hepsi bir arada şu an. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.

caninizi sikmayin kizlar. elimizden gelen birşey yok. hareketli olmaya ve çok dusunmemeye calisin. disarda gezin arkadaslariniza oturmaya gidin mümkünse. önemli olan bebek hareketlerini takipte olmak. Allahin izniyle bi problem olmadan aliriz kucagimiza. ha bi imtihan yasayacaksak bebegimize kavusalim diye sezeryan isteyip olsak da yasariz. Allah göstermesin. benimd e kayimvalidem, sen gününü bilmiyorsun galiba, yok çabucak gelsin falan diyo. ben de isterim gelsin ama gelmiyosa destek olmak daha iyi sanki

Cok sevindim canim bizlere de cok dua et ozellikle sanci gelince Allahim melikeyede artik nasip et de Allah hayirlisiyla cok kolay bi dogum nasip etsin insallah canim :)

çok sevindim camin inşallah çok kolay olur doğumun. ben de cuma gidicem. bakalim yapicak mi cati muayenesi. çünkü bence de tetikliyo acilmayi. ay ben hep temizlik yapiyorum ya. utuyu yeni bitirdim. aspiratör mutfak temizliği yemek süpürge yaptım bugün. inşaallah faydasi oluyodur. ben çok kiloluyum ondan mi inmiyo acaba bebek diyorum ama annem zayifmis o da beklermiş hep son günü :)

Aynen bazen insanlar anlayissiz davraniyo yeter artik filan sanki elimizde gibi hem ne yasiyosak biz yasiyoruz bekleyende dogum yapacak olanda biziz biraz saygili ve destek olmalilar bencede

Kızlar benmde yarım kontrolüm var. Ve cok heycanlıyım. Çatı muaynmde var. Doktorun verdıgı son gun c. Tesi günü yarın nedicek çok merak ediyrm. Sancm falanda yok. Hiç kanamam olmadı. Sadece oram çok agrıyo bacagımı acamıyorum bazen agrıdan. Ve heryerim ödem oldu. Eşimde dün diyoki ıkın bişeyler yap gelsin artık diyo. Butun gece bebişimzle konuşuyo gel artık diye. Benim koca kafayı yedi artık.

[QUOTdüşündüklerini göstermeye calisiyolar ama pek basarili değiller t: 38326111, member: 640378"]Aynen bazen insanlar anlayissiz davraniyo yeter artik filan sanki elimizde gibi hem ne yasiyosak biz yasiyoruz bekleyende dogum yapacak olanda biziz biraz saygili ve destek olmalilar bencede[/QUOTE]
bizi dusunduklerini

Cnm yürümekle de çok ilgisi yok belkide ben çok yürümedim diye vicdan azabı çekiyorum.kafamda hep temizlikçi gelcek halılarımı temizletmeye vercem kuaföre gitcem bebek icin eksikliklerini tamamlıycam falan vardı buyüzden kafa olarak da bebeğin erken geleceğine kendimi hazırlamadim buyüzden de bebek gelmedi belki de son üç haftaya kadar çalıştım buyüzden bazı şeyler hep sona kaldı.bebek şekeri ve kapı süsünü bile alamadım.devlette doğum yaparsam zaten odam olmayacak. hastaneye burada akrabam cok olmadığı için kimse gelmiycek ama evimin dış kapısına kapı süsü asmak istiyorum mevlütte bebek şekeri dağıtmak istiyorum iş arkadaslarim evime gelir onlara da vermek istiyorum.bakalım doğumdan sonra bunları bebekten fırsat bulup yapabilecek miyim? Bi de cnm ben doğum öyküleri okurken şu dikkatimi çekiyor.normal doğum için işte açılmaları oluyor beş santim altı santim ama sonradan birden bebeğin kalp atışları kötüleşiyor hemen sezeryana alıyorlar ya da açılma çok zor ilerlediği için bebek çok yoruldu diyorlar ve sezeryana alıyorlar.ya da anne ıkınamıyor yani her türlü normal doğuma giderken sezeryan olabiliriz.doğum öykülerinde çok okudum bunları bu yüzden her türlü şeye kendimizi hazırlamalıyız aslında sonradan üzülmemek icin.Allah en hayırlısını versin inşallah hepimize.

11 aralık perşembe akşamı saat 18 15 de meryemim dünyaya geldi anneler inşllh sizlerde evlatları nız a kavuşur sunuz bir an önce.bu duygu bambaşka Rabbim Her Kula yaşatsın inşllh diliyorum.normal doğum oldu zorlu bi doğum du ilerleyen günlerde doğum hikayemi paylaşıcm

gözün aydın .dilerim biz de aynı şekilde kurtuluruz. bugun dediğim yeni Dr.a gittim. çok memnun kaldım. önceki dr. um suni sancıyla kanaloa girer mi dediğimde '' sancıyla kanala girenler de oluyor '' şeklinde net olmayan bir cvp vermişti. sezeryanınn önünü mü açmaya mı çalışıyordu anlamadım. aynı soruyu bu Dr.a sorduğumda çatın iyi olduğunda tabiiki normal doğum olur diye kesin bir cvp verdi. ve ilk cuma gunu muhakkak suni sancı alman gerekir dedi. ben de geç gebelik durumunu söyledim bilgilerime bakınca en fazla pazartesi olabilir dedi ve çok yürümen gerekir dedi. 1 hafta az bir zaman değil. doğum yapmam gereken zamandan 10 gün sonra. ama bir şey soracağım arkadaşlar. bebeğin kanaşla girip girmemiş olduğunu alttan baktı biraz uzak dedi. ve o andan sonra azar azar kanamalarım oluyor. hafif kahverengi . normal mi sizce? aynı şeyi yaşayan başka arkadaşlar var mı?

Aynı cnm seninle tahmini bebeğin doğum günü.ben de son ana kadar beklemek istiyorum normal doğum için.açılma ve sancı yok şimdilik.Ama cnm biz ne kadar normal doğum istesek de bazı durumlar var işte demin yazdım buraya doğum normal doğum diye başlayıp sezeryana gidiyor.özellikle de bebeğin kalp atısları zayıflayınca.acaba neden öyle oluyor bebek kaldıramıyor mu? İnşallah biz bunlarla karşılaşmayız. Stres de dediğin gibi bizi etkiliyor doğumu geciktiyor galiba.Beklemeye devam edicez bakalım bizim bebekler ne zaman gelmek istiycek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…