2014 Aralık Anneleri

Ben 36.haftada ayrildim calisirken kramplarim oluyodu alerjik bi sebepten dolayi bebek erken alinabilir konulari oldu erken dogumda hazirlikliydim ama gunumuz doldu baksana :)) hersey nasip kizim saglikli olsun onemli olan o. Bizde oldugumuz yere yeni tayin olduk pek cevremiz yok mevlutude kendi memleketimde yapmaya niyetim var bakalim zaman neler gosterecek

Aramız fazlaymış. Geçen hafta benim de sancım çıkmadı nst'de. En yüksek sadece bugün çıktı kasılmalarla birlikte. Seninki de normaldir mutlaka.

Aramız fazlaymış. Geçen hafta benim de sancım çıkmadı nst'de. En yüksek sadece bugün çıktı kasılmalarla birlikte. Seninki de normaldir mutlaka.

Kasilma dediginiz karin birden tas gibi oluyo bi kac saniye sürüyor sonra gevsiyor. bu dimi bu bende bi kac gündür sık sık oluyo

Ben de 37.haftaya kadar çalıştım.ben de eşim de memuruz ama eşimin tayini olmadı başka bir şehre günlük gidip geliyor.buyüzden pek çevremiz yok izmirde.erken doğum olabilir diye ben de birara düşünmüştüm aman 37 hafta dolsun diyordum çalışırken ama şimdi 39 haftayı geçiyor bizim bebişin gelmeye niyeti yok.yarın kuaföre gidicem sonra kendimi bir güzel yorucam bakalım ne olucak

Kasilma dediginiz karin birden tas gibi oluyo bi kac saniye sürüyor sonra gevsiyor. bu dimi bu bende bi kac gündür sık sık oluyo
Evet, kasılma o. Yalancı doğum sancısı diye de biliniyor yanlış bilmiyorsam. Doğuma yakın kasılmalara ağrı da eşlik edecekmiş. Netten okuyorum. Öyle yazıyor

Hafif duzeyde sanci dediginiz kaclik sancilar oluyor kizlar? Benim gecen haftaki nst mde 2 tane 40 lik sanci cikmis digerleri 10 duzeyinde. Benim sancim var mi sayilir simdi? Doktor cok normal dedi bakip sancin var falan demedi
Bn de bilmiyorum açıkçası. Hafiften kasıklarımda bir ağrı vardı. Ama dr.un muayenesinden sonra ağrı arttı.1 haftaya kadar belkide suniye inş ihtiyaç duymam..

Hep aynı şeyleri yaşamışız senle.İdrarda iltihap vardı, yok olmazsa erken doğum olur demişti dr

Evet, kasılma o. Yalancı doğum sancısı diye de biliniyor yanlış bilmiyorsam. Doğuma yakın kasılmalara ağrı da eşlik edecekmiş. Netten okuyorum. Öyle yazıyor

Kasilmalarim agrili olmadi hic benim. Aslinda benim gunume daha var gibi ama benim bebis 28. Haftada dondu ve 2 3 haftadir nerdeyse kanals cok yakin. O yuzden doktor bugun yarin bile olabilir dedi. Ama miadinida doldurabilir dedi. O yuzden tetiktw bekliyorum bende

Dr bana da yüksek ihtimalle bu hafta içinde olur, haftaya kalmayabilir dedi. Zaten haftaya kalırsa bebek iri diye sezaryen olabilirim. Bugün 3700 gr olarak ölçüldü bebeğim. Bir de bundan korkuyorum çünkü ölçümlerin altında da üstünde de doğabilir. Sınırda olup normale yönelirsem, bebek iri olursa ne olur diye korkmuyor değilim.

Aa evet canim gunumuz ayni.bakalim kimin once gelcekk

E esperanzaz canim masallah bebidin kilosu cok iyi benim 10gun once 3kiloudu.dr bu hafta garanti veriyorum olmaz ama haftaya bisey diyenem dedi.bakalim carsamba belji belli olur.durumunu yaz canim sen de haberleselim

Artık üzülmüyorum.daha doğrusu önceki dr.a bir güvensizlik vardı. Kesin konuşmuyordu.suni sancıyla kanala girer mi dediğimde girenler de oluyor gibi net olmayan cevaplar veriyordu. Ama bu dr çatı bebeğin kilosu müsait farklı bir durum olmazsa normal doğum yaparsın dedi. Perşembe tekrar randevu var.her şey netleşecek.nasıl hayırlıysa öyle olsun.
Uzulme hangi zaman ne sekilde hayirliysa oyle gelsin insallah tek saglikla gelsin kokusunu duyup sarilmayi nasip etsinde Rabbim

Evet boyle bi doktora denk gelmek güzel insallah hakkimizda hayirlisi neyse oyle olur canim

Biz de bekleyenlerdeniz. Az kişi kaldı sanırım burada. Bizim de hftaya bugün 40 hafta doluyor ama ne bir sancı ne bir hareketlilik var. Doktorum 37. Haftada çatı muayenesi yaparken 1 parmak açılma var demişti ama sonra ne oldu bilmiyorum bir daha alttan bakmadı. Nst'de de sadece bir kere 60-65 arası sancım çıktı. Genelde 15-25 arası çıkıyor. Bu sancılar bir anda da başlayabiliyor mu acaba yoksa nst'de çıkan sancı birkaç gün için fikir verebiliyor mu? Ben de dün baya Yürüdüm alışveriş merkezini talan ettim ama hala tık yok. Bugün gene gezeceğim. 2 hafta önce de ağdamı yaptırmıştım me güzel ama şimdi ufak tefek gene çıktı gidip tekrar aldıracağım sanırım. Bir anda doğum başlarsa rahat edemem çünkü diye düşünüyorum. inşallah hepimiz zamanında hayırlı doğumlar gerçekleştirebiliriz.

Selam kızlar,
Bebeklerine kavuşan taze anneleri tebrik ediyorum, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Bizim zamanımızın dolmasına 2 gün var ama hiiiiiç belirti yok :) bakalım artık nasip, dua edin bana da

evet 11'inde. Hayırlı olsun bebeğin. sana biraz korku yaşatmış ama tüm sıkıntılarına değer. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeğini. zamanla kilo alırlar. benimkide minik aldığım 0-3 ay kıyafetler hiç olmuyo. yenidoğan kıyafetleri bile biraz büyük

Kızlar bilmiyorum erken mi ama ben korse giymeye başladım. kendimi hiç iyi hissetmiyodum balon gibi şişti karnım resmen organlarım boşlukta gibiydi. şimdi korse giyince daha iyi hissetmeye başladım. bu arada korseyi sadece bel korsesi alın derim. ben tam korse almıştım ama kestim. tualete giderken tam korseyi indir kaldır ameliyatla zor oluyo.
boğulma engelleyici yastık almıştım inanın şimdilik hiç gerek yokmuş zaten yastıkla yatmıyo. sonrasında da boğulma tehlikesi geçecek zaten almayanlar almasın ama yan yatma yastığı alınabilir bence.
uyku seti falan da şimdilik boş işmiş. ne zaman ihtiyaç duyarız bilmiyorum. battaniyelere sarıp yatırmak daha iyi oluyo.

E esperanzaz canim masallah bebidin kilosu cok iyi benim 10gun once 3kiloudu.dr bu hafta garanti veriyorum olmaz ama haftaya bisey diyenem dedi.bakalim carsamba belji belli olur.durumunu yaz canim sen de haberleselim
Bu hafta doğum olmazsa pazartesi kontrole çağırdı dr. Haberleşelim canım sen de yarın hayırlı haberler alırsın inşallah.
Bebeğin kilosu iyi ama bu defa da iri olur, normal doğum zor olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…