Canim sen hala doğurmadinmi sende girmeyince dogum yaptin diye dusunmustum, dogum yapanlar nerde bebeklerden fırsat bulamiyorlar herhalde kimsecikler kalmadi forumda.. @esr06Selam kızlar,
Bebeklerine kavuşan taze anneleri tebrik ediyorum, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Bizim zamanımızın dolmasına 2 gün var ama hiiiiiç belirti yok :) bakalım artık nasip, dua edin bana da
Canim sen hala doğurmadinmi sende girmeyince dogum yaptin diye dusunmustum, dogum yapanlar nerde bebeklerden fırsat bulamiyorlar herhalde kimsecikler kalmadi forumda.. @esr06_swift_ ve kgokce nerelerdesiniz? raziyesilyayla sen naptin dogum yaptinmi?
İnsallah hayirlisi ile sende biran önce kucağına alırsın bebişini, ewt benim paşam sarılık ama tam sınırda degeri. dr ışın almasına şu aşamada gerek yok bol bol emzir dedi, ayin 24 de bir aylik oluyoruz kontrolumuz var ozaman bidaha ölçecekler sarılık değerini, benimki sürekli uyuyor gözünü açsa emecek ama gözünü bile açamiyor emzirmeye calisiyorum ayrica sagma makinesi ile sağip biberonlada veriyorum. Günde 10 ile 15 aradi bez degistiriyorum dr beslenmesi iyi demekki normal dedi ama yinede rengi ve göz akları sarı nasıl atlatıcaz bilmiyorumyok canım ya doğurmadım o ayrı, hiç bir belirti de yok hala. bebeğin hareketleri dışında hissettiğim hiç bir şey yok. geçen perşembe nst ye girdik 40larda ufacık sancılar çıktı ki doktor önemsemedi zaten. perşembeye kadar olmazsa alttan muayene edip bakacağız dedi. bakalım artık hayırlısı olsun.
kızlar bebeklere daldılar sanırım :)_swift_ ve kgokce doğumdan sonra da haber vermediler ben de merak ettim.
sen nasılsın, sarılık olmuştu sanırım kuzu, şimdi nasılsınız?
Canim pazartesi ne kadar cok gec olmaz mi yani surekli gitmen lazim 40tan sonraCıktık muayneden. Açılmam yokmuşya. Sancıda çıkmadı. Bebişim 3,500 kilosu olmuş. Pzartesiye kadar beklicez dedi. 8'30a randevu verdi. Duruma göre konuşucaz dedı. Hafta sonuda yurtdışına çıkıcakmış. İnş doktoruma denk gelirim. Ben gelene kadar dogum olmaz gibi dedi.
Kaç haftalık oldu senin bebeğin? Pazartesi suni sancı mı alacaksın?Cıktık muayneden. Açılmam yokmuşya. Sancıda çıkmadı. Bebişim 3,500 kilosu olmuş. Pzartesiye kadar beklicez dedi. 8'30a randevu verdi. Duruma göre konuşucaz dedı. Hafta sonuda yurtdışına çıkıcakmış. İnş doktoruma denk gelirim. Ben gelene kadar dogum olmaz gibi dedi.
Canım şuanda 39+4 haftalıgız. İşte pztesıye kadar dogum olmazsa duruma açılmaya göre pztsı karar verıcez dedı.Kaç haftalık oldu senin bebeğin? Pazartesi suni sancı mı alacaksın?
Ben şuanda 39+4 haftalıgım bi sorun olsa cagırırdı heralde. Sadece pztesı 8. 30 da geliceksin dedı. İlk defa bukadar erken cagırdıCanim pazartesi ne kadar cok gec olmaz mi yani surekli gitmen lazim 40tan sonra
Insallah pazartesine kalmaz dogum gerceklesir canim hakkinda hayirlisi olsun.Ben şuanda 39+4 haftalıgım bi sorun olsa cagırırdı heralde. Sadece pztesı 8. 30 da geliceksin dedı. İlk defa bukadar erken cagırdı
iyi zamanın var daha. sürekli yürü. yumurta kapıya dayandıya dünden beri 2 kez 40 dk yürüyorum.Canım şuanda 39+4 haftalıgız. İşte pztesıye kadar dogum olmazsa duruma açılmaya göre pztsı karar verıcez dedı.
hepimizin korkusu suni sancıdan sonra sezeryan olmak. bebeğim tersti düz oldu şimdi de kanala girmesini bekliyoruz. benim de pazartesiye kadar doğurmam gerekiyor ( tabii tarihi değiştirmezsek)Hanimlar merhaba. Benim de ikinci Doğumum ilki normal olmuştu bunda da normali çok istiyorum ama gebelik şekerim var ve doktor gününü geçirmek istemiyor perşembe te kadar olmazsa suni sanci verecek sonunun sezer yan olmasindan korkuyorum hayirlisi demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Doktorum ikinci doğumlarda suni ise yarar dedi bakalim bende yarayacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?