2014 Aralık Anneleri

Canim sen hala doğurmadinmi sende girmeyince dogum yaptin diye dusunmustum, dogum yapanlar nerde bebeklerden fırsat bulamiyorlar herhalde kimsecikler kalmadi forumda.. @esr06 _swift_ ve kgokce nerelerdesiniz? raziyesilyayla sen naptin dogum yaptinmi?

Son düzenleme:

yok canım ya doğurmadım o ayrı, hiç bir belirti de yok hala. bebeğin hareketleri dışında hissettiğim hiç bir şey yok. geçen perşembe nst ye girdik 40larda ufacık sancılar çıktı ki doktor önemsemedi zaten. perşembeye kadar olmazsa alttan muayene edip bakacağız dedi. bakalım artık hayırlısı olsun.
kızlar bebeklere daldılar sanırım :) _swift_ ve kgokce doğumdan sonra da haber vermediler ben de merak ettim.
sen nasılsın, sarılık olmuştu sanırım kuzu, şimdi nasılsınız?

Slm kızlar. Bızde muaynemıze geldik nst deyim suanda. Sonra doktorun yanına gırıcez bugun 39+4 üz inş açılmam vardr. Bacak aram acayıp agrıyo buaralar

İnsallah hayirlisi ile sende biran önce kucağına alırsın bebişini, ewt benim paşam sarılık ama tam sınırda degeri. dr ışın almasına şu aşamada gerek yok bol bol emzir dedi, ayin 24 de bir aylik oluyoruz kontrolumuz var ozaman bidaha ölçecekler sarılık değerini, benimki sürekli uyuyor gözünü açsa emecek ama gözünü bile açamiyor emzirmeye calisiyorum ayrica sagma makinesi ile sağip biberonlada veriyorum. Günde 10 ile 15 aradi bez degistiriyorum dr beslenmesi iyi demekki normal dedi ama yinede rengi ve göz akları sarı nasıl atlatıcaz bilmiyorum

Cıktık muayneden. Açılmam yokmuşya. Sancıda çıkmadı. Bebişim 3,500 kilosu olmuş. Pzartesiye kadar beklicez dedi. 8'30a randevu verdi. Duruma göre konuşucaz dedı. Hafta sonuda yurtdışına çıkıcakmış. İnş doktoruma denk gelirim. Ben gelene kadar dogum olmaz gibi dedi.

Canim pazartesi ne kadar cok gec olmaz mi yani surekli gitmen lazim 40tan sonra

Kaç haftalık oldu senin bebeğin? Pazartesi suni sancı mı alacaksın?

Mrb aralik anneleri :) 1 hafta once ben de aralik annesi oldum cok sukur :) Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Suan 2 sorunum var. Dikisli normal dogum yaptigim icin dikislerime bisey olacak diye asiri derecede korkuyorum, dikilirken cok zorlandim cunku. Bide gogus uclarim catladi baya, her emzirme baslangici ciglik cigliga bagiriyorum. (Henuz dogum yapmadiysaniz onlemini simdiden almanizi tavsiye ederim) neyse cok uzun oldu bu yazi :) Dogum yapmis olanlara hayirli olsun, yapmayanlara da Allah kolaylik versin..

Ben de bugün çarşıya gittim. Aradığım emziği bulamamıştık onu bulup aldim. ve korse aldım kendime. Umarim tam bana göre olur doğum sonrası. yürüyüş olmuştur umarım. Yarın da eşime diyim de yine çarşıda yürüyelim bari. Her ağrıyı doğum sancısı sanmak yordu biraz beni. Kafayı dağıtmak iyi oluyo

Bizde kontrolden geldik. Bugun tam 40haftaligiz. Doktor hersey normal dedi. Ctesi olan kontrolde basi kanala girmemisti bugun kanala girmis dedi doktor.hic sancim yok o ayri. cuma tekrar kontrol en gec pazartesi yatis. Suni yada sezeryan. Allahtan hayirlisi bizede dua edin kizlar.

Slm kızlar bende 13 aralık sabah 09.55 de sezeryanla doğum yaptım doktor 4 kg dedi bebeğim ama 3.150 gr doğdu kızlar eğer normal doğum şansınız varsa kesinlikle normal yapın ama annelik duygusu aynı ameliyathane kapısında 15 kişi vardı bekleyen bizi Odamızi süsledik Güle güle gittiğim ameliyathaneden ağlayarak çıkmışim ve ilk isim kızım masal cemre mi sormak olmuş onu ilk kucağıma aldığımda deli gibi ağladım eşim kızımın üstüne acayip düşüyor korkuları geçti sadece göğüs ucu yaraları çok acıyor kızımı kucağıma aldığımda aynı acıları kıZımda yaşayacak die düşündüm ve şunu itiraf etmeliyim dogumdan sonra buraya girip yazmak bi mucize karışık yazdım lohusailgima verin :)

Hanimlar merhaba. Benim de ikinci Doğumum ilki normal olmuştu bunda da normali çok istiyorum ama gebelik şekerim var ve doktor gününü geçirmek istemiyor perşembe te kadar olmazsa suni sanci verecek sonunun sezer yan olmasindan korkuyorum hayirlisi demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Doktorum ikinci doğumlarda suni ise yarar dedi bakalim bende yarayacak mi

hepimizin korkusu suni sancıdan sonra sezeryan olmak. bebeğim tersti düz oldu şimdi de kanala girmesini bekliyoruz. benim de pazartesiye kadar doğurmam gerekiyor ( tabii tarihi değiştirmezsek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…