2014 Aralık Anneleri

İyi akşamlar kızlar, yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğum yapıcam. Ne olur bana dua edin, acayip heyecan bastı beni :)
hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu. ama merak ettım takviminde ocak görünüyor doğumun erken değil mi ? bir sıkıntı mı var.

günü dolupta doğum yapmayan bi ben mi kaldım yaa.. bekliycem normal doğum ümidim olduğu için ama beklemektende tedirginim.

kizlarrr bende dogumun ne zaman gelicegini bekliyenlerdenim. okadar cok korkuyorumki anlatamam. epidural dogum hakkinda ne dusunuyirsunuz

kizlarrr bende dogumun ne zaman gelicegini bekliyenlerdenim. okadar cok korkuyorumki anlatamam. epidural dogum hakkinda ne dusunuyirsunuz

korkma canım benim neden korkuyosun. ben doğuramamaktan korkuyorum. epidural uygulanabilecek durumdaysan uygularlar ama epiduralide yaklaşık 4 cm açıklıktan sonra yapıyolarmış. asıl sancılar o zaman oluyomus o ayrı da belki dayanabilirsin. Dayanamıyacak olursan istersin. Doğumu biraz yavaşlattığıda söyleniyor anne sancıları hissetmediği için ıkınmayı tam bilemiyomuş. Allahtan hayırlısı. bende epidural düşünüyordum doktorum doğumuna göre karar verirsin belki rahat bi doğumun olur şartlama kendini şimdiden dedi. bana da mantıklı geldi. Günüm geçtikçe de gözüm epidural falan görmüyor sancılarım gelsin yeter ki sezeryan olmayım diye dua ediyorum.

benimde 25 ama doktor heran dogurabilirsin dedi. ne nst nede cati muyanesi yapti :s

ay evet yanlış yazmışım 25 imiş. 37. haftadan sonra her an doğurma ihtimalimiz olduğu için öyle söylüyorlar sanırım. benim doktorumda 36dan sonra artık her an doğabilir demişti haftalar geçtikçe sevindim erken doğmadı erken doğmadı diye. günümüzü bile doldurduk baksana.

Kızlar ben pazar günü oğlumu kucağıma normal doğumla aldım... Allah daha dogurmayanlara sabır versin gerçekten zor.. doguranlarin da ayrı bir zor Ama dünyanın en güzel duygusu çok şükür rabbim herkesin yardımcısı olsun.. doğumumu anlatcam bi boşluk bulursam çok zordu ama.. şu an emzirme çabaları içindeyiz... herkese selam olsun..rabbim yar ve yardımcısı olsun herkesin..

evet canim 4 cm olmasi gerekiyormus. elimde degil. allah yardimcimiz olsun canim. saglikla.meleklerime kavusalim.insallah

allahim hayirli gunde saglikla gelmelerini nasip etsin insallah

hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu. ama merak ettım takviminde ocak görünüyor doğumun erken değil mi ? bir sıkıntı mı var.
Sağol canım, benim erken alınmasının sebebi, rahim ağzı yetmezliğinden dolayı rahim ağzına dikiş atılmıştı, son 2-3 gundur dikişimi zorlamaya başladı, rahim dikişten dolayı parçalanmasın diye bebiş erken alınacak.Eğer zorlamasaydı haftaya pazartesi alınacaktı ama dayanılacak gibi değil bebiş çok aşağıdaymış

Ooo hayırlı olsun. Hissettin mi farklı bir şey. Bn de azcık 2 günden beri sancı var. Ama dün kanala girmemişti.Perşembe günü randevu var. Resmen her randevuyu merak ediyorum ne olacak diye.. İkimiz de suni sancıyla aynı gün göreceksiniz. İyi yürü..pazartesi den önce doğurmalıyız.

Ben kesin 40 haftayı doldururum diyodum. doldurcam galiba :) bebeğe göre de 24 unde doluyo. Daha çok var puff

benimde 25 ama doktor heran dogurabilirsin dedi. ne nst nede cati muyanesi yapti :s

Benim doktorda 2 haftadir bebek cok aşağıda diye heran dogurabilirsin diyo her kontrolde ama hic bi gelisme olmuyo. Hic çatı muayenesi olmadim bu hafta olucam ilk acaba ondan mi diyorum. Cati muayenesi dogumu tetikliyor diyende oluyor. Off beklemek çok zor

Ya arkadaslar son zamanlarda hiçç duymuyorum kendi sancisiyla hastaneye gidip doğum yapanlar. Niye boyle herkesin günü doluyo sanci gelmiyor. Acaba yapmadigimiz seyler mi var. Yediklerimizden mi kaynaklaniyor. Yada stres mi yapiyoruz. Doktorumda 4 dogumun 3 u gecikiyo nerdeyse artik dedi. Benimde hic agrim sancim olmafi bu zamana kadar. herhalde bende doldurucam günümü bu gidişle.

' sedeff yanlış hesaplama oluyor olabilir. Bi de biz 40 bitince bitti sanıyoruz. 38-42 arası normalmiş asllinda

Aaa beni unuttun galiba senin son günün ne zamandı? Ne zaman senin suni sancı zamanın?

günüm bugün doldu canım. açıkçası pek farklı bişey hissetmedim. hatta ayağa ilk kalkarken sol bacağım beni çok zorluyodu yürüyemeyecek gibi oluyordu o azaldı baya. ben artar diyordum ama. benimde akşam saatlerinde kasılmalarım oluyor her gece bu gece sancılanıcam herhalde diye yatıyorum sonra uyuyup kalıyorum :)) cuma günü kontrol pazartesi yatış. inşallah artık dağ tepe yürüyüp doğurucaz. Rabbim sağlıkla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…