hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu. ama merak ettım takviminde ocak görünüyor doğumun erken değil mi ? bir sıkıntı mı var.İyi akşamlar kızlar, yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğum yapıcam. Ne olur bana dua edin, acayip heyecan bastı beni :)
ama senin var daha. doğum tarihi 23ü yazıyo :) benim bugün 40. hafta bitti :))Ben de hala dogurmadimmmmrandevum yarinn
benimde 25 ama doktor heran dogurabilirsin dedi. ne nst nede cati muyanesi yapti :sama senin var daha. doğum tarihi 23ü yazıyo :) benim bugün 40. hafta bitti :))
kizlarrr bende dogumun ne zaman gelicegini bekliyenlerdenim. okadar cok korkuyorumki anlatamam. epidural dogum hakkinda ne dusunuyirsunuz
benimde 25 ama doktor heran dogurabilirsin dedi. ne nst nede cati muyanesi yapti :s
evet canim 4 cm olmasi gerekiyormus. elimde degil. allah yardimcimiz olsun canim. saglikla.meleklerime kavusalim.insallahkorkma canım benim neden korkuyosun. ben doğuramamaktan korkuyorum. epidural uygulanabilecek durumdaysan uygularlar ama epiduralide yaklaşık 4 cm açıklıktan sonra yapıyolarmış. asıl sancılar o zaman oluyomus o ayrı da belki dayanabilirsin. Dayanamıyacak olursan istersin. Doğumu biraz yavaşlattığıda söyleniyor anne sancıları hissetmediği için ıkınmayı tam bilemiyomuş. Allahtan hayırlısı. bende epidural düşünüyordum doktorum doğumuna göre karar verirsin belki rahat bi doğumun olur şartlama kendini şimdiden dedi. bana da mantıklı geldi. Günüm geçtikçe de gözüm epidural falan görmüyor sancılarım gelsin yeter ki sezeryan olmayım diye dua ediyorum.
allahim hayirli gunde saglikla gelmelerini nasip etsin insallahay evet yanlış yazmışım 25 imiş. 37. haftadan sonra her an doğurma ihtimalimiz olduğu için öyle söylüyorlar sanırım. benim doktorumda 36dan sonra artık her an doğabilir demiştihaftalar geçtikçe sevindim erken doğmadı erken doğmadı diye. günümüzü bile doldurduk baksana.
Sağol canım, benim erken alınmasının sebebi, rahim ağzı yetmezliğinden dolayı rahim ağzına dikiş atılmıştı, son 2-3 gundur dikişimi zorlamaya başladı, rahim dikişten dolayı parçalanmasın diye bebiş erken alınacak.Eğer zorlamasaydı haftaya pazartesi alınacaktı ama dayanılacak gibi değil bebiş çok aşağıdaymışhayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu. ama merak ettım takviminde ocak görünüyor doğumun erken değil mi ? bir sıkıntı mı var.
Canim erken olan olana :) olsa da fena olmaz haniii sikildim beklenektennnama senin var daha. doğum tarihi 23ü yazıyo :) benim bugün 40. hafta bitti :))
Aaa beni unuttun galibagünü dolupta doğum yapmayan bi ben mi kaldım yaa.. bekliycem normal doğum ümidim olduğu için ama beklemektende tedirginim.
Ooo hayırlı olsun. Hissettin mi farklı bir şey. Bn de azcık 2 günden beri sancı var. Ama dün kanala girmemişti.Perşembe günü randevu var. Resmen her randevuyu merak ediyorum ne olacak diye.. İkimiz de suni sancıyla aynı gün göreceksiniz. İyi yürü..pazartesi den önce doğurmalıyız.Bizde kontrolden geldik. Bugun tam 40haftaligiz. Doktor hersey normal dedi. Ctesi olan kontrolde basi kanala girmemisti bugun kanala girmis dedi doktor.hic sancim yok o ayri. cuma tekrar kontrol en gec pazartesi yatis. Suni yada sezeryan. Allahtan hayirlisi bizede dua edin kizlar.
benimde 25 ama doktor heran dogurabilirsin dedi. ne nst nede cati muyanesi yapti :s
Ooo hayırlı olsun. Hissettin mi farklı bir şey. Bn de azcık 2 günden beri sancı var. Ama dün kanala girmemişti.Perşembe günü randevu var. Resmen her randevuyu merak ediyorum ne olacak diye.. İkimiz de suni sancıyla aynı gün göreceksiniz. İyi yürü..pazartesi den önce doğurmalıyız.
Aaa beni unuttun galibasenin son günün ne zamandı? Ne zaman senin suni sancı zamanın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?