'sedeff yanlış hesaplama oluyor olabilir. Bi de biz 40 bitince bitti sanıyoruz. 38-42 arası normalmiş asllinda
42 ye kadar bekleyen doktor az sanırım ama 41 e kadar bekleseler bari.Doktorlar neden 40 bitince müdahale etmek istiyorlar ki. Durum iyise beklenebilir o zaman. Bana miadi dolunca karar ver i riz diyor her seferinde demekki dogurtmak için müdahale edecek. Bu hafta daha net konusacagim ama miadi dolunca ne yapmak gerekiyor diye. Çünkü bana hersey normal demişti. Bakalim ne yapacak. Bi bahane bulm az sa tabi. Acilma olmadan suni de cok başarılı olunamiyormus galiba.. off beklemek zormuş. Bide herkes hergun sorunca daha stres oluyo insan. Olursa duyarsınız dicem artikk..
gozunuz aydin taze anneler. Saglikla buyutun insallah bebeklerinizi. Hayirlisiyla darisi bizim basimiza16.12.14 saat 16.00 civarri oglumu normal dogumla dunyaya getirdim. 3160 gram 51 cm. suni sanci verildi. 4 cm yakin acilmam vardi. hic acilmasi olmadan suni deneyeceklere simdiden allah kolaylik versin. dogurqna kadar resmen kendimden gectim ama suan rahatim. ameliyatsiz olmanin faydasi cook faxla.
Masallah canimm 4kg lik bebegi dogurmak ayri bi durum bravo valla sabrina kuvvetine. Bizde saglikla dogurabiliriz insallahŞükürler olsun ben de prensesime kavuştum. Dün evde yürürken ağırlığım fazlalaşınca, riske atmayalım açılma artmış olabilir diyerek akşam 8 civarı acile geldik, ordan servise. Ve açılmam aynı 4 cmde duruyor . Doktor sancı vericez, bu gece olsun deyince itiraz edemedim, artık bir an önce doğurayım diye. 1,5 saatte açılmam tamamlandı, ebe suyumu patlattı. Ve ilkine göre biraz zor bir doğum oldu, çünkü kızım beklenenden de iri geldi. 3,920 gr doğdu. İç- dış dikişlerim var. Normal doğum isteyenler size tavsiyem sancılarda derin diyafram nefesi alın burundan ve ağızdan verin. Sancıya değil nefese odaklanın, o zaman sancıda kendinizi nasıl kastığınızı fark edeceksiniz. Ben sancılarda nefese odaklandım, kalçamı belimi ve bacaklarımı kasmayı bıraktım ve rahatça yatıp dua ettim. Bu acıyı madem çekicem, kendim için kolaylaştırmalıyım dedim hatta ebe de sancılarda hiç sesin çıkmadı dedi. Doğum biraz zordu o başka tabi. Şükür geldi geçti, Rabbim bekleyen herkesi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
Cok sevindim canim hayrli olsun Allah anali babali saglikla buyutsun insallahŞükürler olsun ben de prensesime kavuştum. Dün evde yürürken ağırlığım fazlalaşınca, riske atmayalım açılma artmış olabilir diyerek akşam 8 civarı acile geldik, ordan servise. Ve açılmam aynı 4 cmde duruyor . Doktor sancı vericez, bu gece olsun deyince itiraz edemedim, artık bir an önce doğurayım diye. 1,5 saatte açılmam tamamlandı, ebe suyumu patlattı. Ve ilkine göre biraz zor bir doğum oldu, çünkü kızım beklenenden de iri geldi. 3,920 gr doğdu. İç- dış dikişlerim var. Normal doğum isteyenler size tavsiyem sancılarda derin diyafram nefesi alın burundan ve ağızdan verin. Sancıya değil nefese odaklanın, o zaman sancıda kendinizi nasıl kastığınızı fark edeceksiniz. Ben sancılarda nefese odaklandım, kalçamı belimi ve bacaklarımı kasmayı bıraktım ve rahatça yatıp dua ettim. Bu acıyı madem çekicem, kendim için kolaylaştırmalıyım dedim hatta ebe de sancılarda hiç sesin çıkmadı dedi. Doğum biraz zordu o başka tabi. Şükür geldi geçti, Rabbim bekleyen herkesi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
Bnce sen stres olma. Yürümeye bak. Belli bir zamandan sonra kakasını yer diyorlar. Bana yeni dr.um çok güzel açıkladı. nstyé sorun varsa kesin sıkıntı var ama nst de sıkıntı yoksa kesin sıkıntı yoktur diyemeyiz, büyük ihtimalle iyidir bundan sonrası risktir demişti. Dr.um bu konuda bana güven verdi. Duam verdiği tarihe kadar doğum sancılarımın gelmesi..Doktorlar neden 40 bitince müdahale etmek istiyorlar ki. Durum iyise beklenebilir o zaman. Bana miadi dolunca karar ver i riz diyor her seferinde demekki dogurtmak için müdahale edecek. Bu hafta daha net konusacagim ama miadi dolunca ne yapmak gerekiyor diye. Çünkü bana hersey normal demişti. Bakalim ne yapacak. Bi bahane bulm az sa tabi. Acilma olmadan suni de cok başarılı olunamiyormus galiba.. off beklemek zormuş. Bide herkes hergun sorunca daha stres oluyo insan. Olursa duyarsınız dicem artikk..
Bnm dr.um ilk ultrason tarihini istedi.bir kaç gün oynayabilirim tarihle dedi. Bilginiz olsun.42 ye kadar bekleyen doktor az sanırım ama 41 e kadar bekleseler bari.
Bir sıkıntı mı vardı erken olmuşsun suni sancının. Bnm açılmam varmış. Verdiği tarihe kadar 1 saatten fazla yürüyorum ne kadar açılırsa o kadar iyi. Teşekkürler yazın için. İçim biraz daha rahatladı16.12.14 saat 16.00 civarri oglumu normal dogumla dunyaya getirdim. 3160 gram 51 cm. suni sanci verildi. 4 cm yakin acilmam vardi. hic acilmasi olmadan suni deneyeceklere simdiden allah kolaylik versin. dogurqna kadar resmen kendimden gectim ama suan rahatim. ameliyatsiz olmanin faydasi cook faxla.
Insallah o agri rahim acilmasi filandir canim bugun yarin dogum yaparsin inşallah netten baktin mi neden olurmusGünaydın arkadaşlar. Bacak aram acayip agrıyo. Adım atamıyorum resmen. Çatı muayneside oldum dün ondanmı acaba. İlkinde bukadar agrımamıştı. Yatakta dönemedim bile kımıldatamadm kalçamı. Pazartesıye kadar açılmam olsun neolur dua edin sizde. Of cok korkuyorum olmazsa dıye sezeryan olmak istemıyorum. Sırf açılma olmadı diye.
Aynen bende adım atamıyorum. Çok zorlaniyorumGünaydın arkadaşlar. Bacak aram acayip agrıyo. Adım atamıyorum resmen. Çatı muayneside oldum dün ondanmı acaba. İlkinde bukadar agrımamıştı. Yatakta dönemedim bile kımıldatamadm kalçamı. Pazartesıye kadar açılmam olsun neolur dua edin sizde. Of cok korkuyorum olmazsa dıye sezeryan olmak istemıyorum. Sırf açılma olmadı diye.
Hiç kulak asma bak ben ilk Doğumumda doktor açılan yok suni versem tutmaz seni sezeryan a alalım ben böyle olan çok gördüm suni verip sezeryan a çok aldım dedi benimki de cahillik ve tabi korku yaşımda küçüktu kabul edip ameliyat oldum şükür rahattim ama normal gibi olmuyor ameliyat sonuçta ağrılar sancılar 1 hafta sürüyor. Sonra ikinci doğumu normal yapma şansım da kalmadı düşün üçüncü çocuğum olsa yine ameliyat kolay değil 3 cerrahi operasyon bu nedenle sonuna kadar sabret normal icinCok sevindim canim hayrli olsun Allah anali babali saglikla buyutsun insallahbenimde 1.5 acilmam var insallah cuma doktor banada baslatalim der ama bizim doktor son ana kadar beklemekten yana bizimkilerde sabredemiyo artik sezeryan diye cok ustume geliyolar Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah. Senin gibi bizi de meleklerimize kavustursun artik
Günaydın arkadaşlar. Bacak aram acayip agrıyo. Adım atamıyorum resmen. Çatı muayneside oldum dün ondanmı acaba. İlkinde bukadar agrımamıştı. Yatakta dönemedim bile kımıldatamadm kalçamı. Pazartesıye kadar açılmam olsun neolur dua edin sizde. Of cok korkuyorum olmazsa dıye sezeryan olmak istemıyorum. Sırf açılma olmadı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?