2014 Aralık Anneleri

Haklisin canim bende sonuna kadar bekliycem insallah Allah yardimcimiz olsun seninde acilarini agrilarini dindirsin insallah

' sedeff yanlış hesaplama oluyor olabilir. Bi de biz 40 bitince bitti sanıyoruz. 38-42 arası normalmiş asllinda
yanlıs hesaplama da yapmayız heralde anlamıyorumkı canım ben hamıle oldugumu 4 gun erken gebelık testlerı varya hassas olanla ogrenmıstım hatta 6 gun falan once gec dollenmede yok bende ama beklıyoruz demekkı daha tamamlanmadı ama neye gore ıste bı anlamadm gıttı:)

acılman varken sakın sezeryan olma canım ya keske benım de olsa hıc sancı ve acılmam yok yınede sezeryan dusunmuyrm ıns ya

Bnm gecen hafta cuma günü normalde doldu ama ilk ultrason sonucuna bakınca bu pazar dolacak . pazartesi de suni sancı var. bakalım pazara sancım gelecek mi?

Ya şu etraftakilerın lafları varya beni sinir ediyo. Öncesı bi doguramadın demelerıydı. Simdide kötü sonuçlanan dogum hikayelerımı anlatıyolar. Yok kakasımı yermiş. Yok biri 40 haftayı beklemiş ölü dogmuş. Yok cinsiyetı yanlışmış kız benek hiç bukadar gec gelmezmiş. Kesin erkekmiş benimkisi. Ay valla bıgün birinin agzının ortasına çakıcam artık. Nekadar mal bizim insanlarımızya. Moral verıceklerıne bunalıma sokuyolarr insanı

Bnm gecen hafta cuma günü normalde doldu ama ilk ultrason sonucuna bakınca bu pazar dolacak . pazartesi de suni sancı var. bakalım pazara sancım gelecek mi?
ıns gelırde bıan once rahatlarsın 40 haftayı doldurmak nasıl oluyo 40+6 bıttıkten sonramı dıyolar benım sat 18 mart bu durumda yılbasını bulabılır o zaman yanlısmı hesaplıyorum

acılman varken sakın sezeryan olma canım ya keske benım de olsa hıc sancı ve acılmam yok yınede sezeryan dusunmuyrm ıns ya
Insallah olur canim acilma var sanci yok bende de kac haftaliksin su an ben acilmayida hurmaya bagliyorum muayeneye gitmeden once bir hafta hergun 4 5 tane yemistim artik yemiyorum yoruldum hic bi caba gostermiyorum kendi gelsin diyorum kafama taktikca stres oluyo streste geciktirir diye korktum.

kızlar bıde bulantılarım mıde yanmalarım falan devam edıyo ınanılmaz basımda agrıyo hayattan sogutuyo sanırım tansıyonum dusuyo dun 9/6 dı hamılelıkte normalmıs ama nasıl sarsıyo benı sızdede var mı durumlarınız nasıl

Emzirme minderlerinin belden bagli duz zeminli olanina dua ediyorum gunlerdir arkadaslar. Memeucu yaralari icin de ayva cekirdegi, lansinoh, zytinyagi deniyorum. Daha hizli iyilestiren bisi biliyo musunuz?

Aynen bende su an o laflarin kurbaniyim cok canimi sıkıyolar dun goren bugun gorunce dogurmadin mi daha yok dogurdumda sana soylemiyorum 9 aymi kaldi bi senedir hamilesin filan acisinida tatlisinida yasayan benim bebegim ne zaman isterse o zaman gelir.

ıns gelırde bıan once rahatlarsın 40 haftayı doldurmak nasıl oluyo 40+6 bıttıkten sonramı dıyolar benım sat 18 mart bu durumda yılbasını bulabılır o zaman yanlısmı hesaplıyorum
benm sat 6 mart . bır dr gecen hafta perşembe , diğeri cuma diyor. nasıl oluyorsa.yani senınki benimkinden 12 gün sonra 40 hafta doluyor. 1 hafta daha bekliyorlar .. ne zormuş beklemek yaaa..

Benimdr mide yanmam var cok fena tansiyonumda hep düşük gececek insallah canim sabir

benimde korkum o fazla bekleyip tehlikeye atmak ama benim doktor pek benim lafımla hareket edecek biri değil. titiz biraz istersen bunu yapalım istersen bekleyelim demez asla. ne düşüncesi varsa bunu yapıcaz der. bakalım çatı mauyenesinden sonra bişey olucak mı?

ben hastanede bekleyenlerı gorunce moral verıyorum kendıme daha bak 41 haftalar beklıyo falan oluyorum herkesede soyluyom yılbasından sonra olcak heralde dıyorum artık

Bnm dr.um ilk ultrason tarihini istedi.bir kaç gün oynayabilirim tarihle dedi. Bilginiz olsun.

ama benim bebek başından beri nerdeyse 10 gün önden gidiyodu. son 1-2 haftadır haftasını yakaladı ama yinede 3-4 gün önde çıkıyo ölçümleri. doktorda çok normal dedi. o yüzden oynamayabilir benim tarihimle gibime geliyo

ben de doğurmayı bile başaramadım diyorum :) espiriyle cevap veriyorum. sanırım insanlar da merak ediyor. bır de benım kardeşimle ben aynı zamanda hamıle kaldık o aralık 1 de sezeryan oldu. benımki de geç kalınca tabii daha çok dikkat çekiyor.. ama annemin işine geliyor gecikmesi en azından şimdi kardeşime bakabiliyor. pazartesine kadar 20 gün kalmış olacak kardeşimin yanında en azından . söylenen laflara kulak asma boş ver .. meraktan sorar bizim insanlarımız. sınava girersin kazandın mı kazanmadın mı , işe başlarsın ne zaman evleneceksin , sonra çocuk yok mu? gibi gibi sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…